Vin si eu cu cafeluta....de la birou asa de o mica pauza | ||
alinakatt Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:28 |
||
---|---|---|
Noi suntem happy...ne-a iesit si al doilea dintisor....era cazul...dar mi se pare ciudat sa iasa dupa o luna dupa celalalt, dar asta e. Am avut si febra, si diaree, sa speram ca la urmatorii nu va mai fi asa. Eu ma pregatesc sa imi fac un capucino sa ma odihnesc.....ca de azi m-am apucat de curatenia generala.....chit ca toata lumea imi zice ca e prea devreme, dar oricum fac curat de 2 ori pe sapt asa ca....si la inceputu lunii vreau sa imi pun si unghii false , ca acum dupa aproape 10 luni, cred ca merit sa ma rasfat si eu un pic. Va pupam si sa auzim de bine. Somnic usor. |
||
ralucimp Postat pe 18 Noiembrie 2009 22:47 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. TARIFE 1. Copii (maxim 14 ani), pensionari - 20 RON / sedinta - abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT) Un insotitor al copilului sau al pensionarului beneficiaza de intrare GRATUITA 2. Adulti - 20 RON / sedinta - abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT) O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 ( pt informatii si programari) |
||
|
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 20 Noiembrie 2009 02:03 |
||
neata eu savurez o cafeluta...astept sa se trezeasca ianis sa bea lapticul.poate astazi mergem in parc ca e frumos afara. | ||
roxy_ianis Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:30 |
||
salut mamicilor...ce mai faceti?ati pregatit darurile pentru ghetute?noi am fost ieri la cumparaturi(adica mosul) si am cumparat cadourile pentru ianis abia astept sa vad ce reactie va avea cand o sa vada darurile in cizmulite. anul trecut era prea mic si nu a realizat.pupiciii si un mos cat mai bogat la toata lumea. | ||
roxy_ianis Postat pe 4 Decembrie 2009 15:32 |
||
Buna fetelor! si eu sunt noua pe aici ! ma numesc Alina si sunt mamica de numai 4 luni si 3 zile ! am un baietel pe care il cheama Marian Alexandru si care acum plange:( imi beau cafeaua mai tarziu:) va pup | ||
Alex_Marian Postat pe 9 Decembrie 2009 13:28 |
||
Bine ai venit printre noi Alina. | ||
roxy_ianis Postat pe 10 Decembrie 2009 13:53 |
||
Buna Alina si bine ai venit. Fetelor am o intrebare. Voi le dati copiilor cereale de noapte buna? eu am cumparat de la nestle si nu stiu exact la ce ora sa i le dau. Fetita mea are 6 luni jumate si as vrea sa ii dau din cand in cand ca am inteles ca au gust bun. Astept raspuns. multumesc o zi buna |
||
Pitu Postat pe 11 Decembrie 2009 12:14 |
||
Buna, Lorena! eu ii dau fetitei mele inainte de culcare lapte cu cereale de la nestle. Vreau sa-ti spun ca am observat clar diferenta intre laptele simplu si cel cu cereale in orele pe care le doarme Adica: aseara i-am dat lapte simplu cam la ora 9 si mi s-a trezit pe la 6.15 ca sa pape. Acum 2 seri i-am dat lapte cu cereale cam pe la ora 9-9.30 si s-a trezit abia la 8-8.15. Si nu e prima data cand vad chestia asta De regula se recomanda cam 2 mese pe zi de lapte cu cereale- dim si seara. Sunt foarte variate sortimentele de cereale de la nestle, asa ca vezi cu care se impaca, dar incepeti cu etapa 1, adica va fi orez simplu sau orez cu morcovi. Cam dupa vreo 1-2 luni vei continua cu etapa 2. Oricum scrie pe cutie. Pofta buna si sa cresteti mari! |
||
IriCris Postat pe 11 Decembrie 2009 14:43 |
||
buna cristinajobs. multumesc pt sfat. Dar mai am o intrebare. Cand ii dai seara lapte cu cereale ii facib mai moale sa le bea cu biberonul? | ||
Pitu Postat pe 11 Decembrie 2009 14:53 |
||
da; la 200 ml lapte pun cam max 4 lingurite si apoi agit bine biberonul, sa nu ramana cocoloase. uneori pun si 2 sau 3, in functie de cat a mancat in timpul zilei sau de cat vreau sa faca pauza pana la masa urmatoare. Cu ocazia asta poti cumpara biberon cu tetina aplatizata care face trecerea de la biberon la cana. la inceput poate fi mai greu, dar veti reusi in 2-3 luni mai ales dc e mancacios copilul. Eu am inceput cu biberon cu tetina normala, pe care am crestat-o eu in forma de cruce ca sa iasa mai usor si sa se obisnuiasca si micuta cu debit mai mare... pofta buna diseara! |
||
IriCris Postat pe 11 Decembrie 2009 14:58 |
||
multumesc mult pt sfaturi. oricum am cumparat tetina pt hrana groasa sper sa mearga cu ea. vom incerca. | ||
Pitu Postat pe 11 Decembrie 2009 15:07 |
||
Sau poti opta pentru cerealele de seara Milupa vise placute de ex: au lapte inclus si se pot folosi de la 4 luni poti sa le faci in biberon cu apa sau sa i le dai cu lingurita | ||
SEBY1YEAR Postat pe 11 Decembrie 2009 15:09 |
||
dar este bine sa ii dau cu lingurita seara la ora 9? nu sunt prea grele pt stomacel? | ||
Pitu Postat pe 11 Decembrie 2009 15:11 |
||
NU!!!oricum orice aliment nou introdus se da cu lingurita asa se obisnuieste si bb mult mai usor cu lingurita. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 11 Decembrie 2009 15:15 |
||
Apropo cele de la Hip sunt si fara gluten acum vezi si tu ce-i place.Lui Sebi cele de la Nestle nu i-au placut si am avut vreo 2-3 feluri asa ca le-am facut cadou. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 11 Decembrie 2009 15:18 |
||
grele pentru stomac nu sunt, dar atunci cand ii dai prima data cereale incearca cam la 10 dimineata ca sa vezi ce reactie are la ele. Nu-i dai nimic nou in alimentatie inainte de culcare seara, pentru ca e posibil sa ai surprize. Plus ca trebuie sa incepi si cu o cantitate mai mica, sa vezi toleranta. la 100 ml lapte pune cam max 2 lingurite. Ii poti da si cu lingurita, singura diferenta fiind cea ca va manca mai putin... si apoi stii tu ce face puisorul tau |
||
IriCris Postat pe 11 Decembrie 2009 15:18 |
||
Alisa a mai mancat cereale dar in timpul zilei cu fructe. acum am cumparat din astea pt seara de la nestle. nu stiu daca ii vor placea, vom vedea. am intrebat alte mamici si mi-au sugerat cereale nestle somn usor. una din prietenele mele i le da copilului pe la ora 19 cu lingurita(deci sunt mai concentrate) si pe la ora 22 ii mai da lapte simplu. eu am fost tare contrariata deoarece sunt cereale somn usor deci dupa mintea mea se dau inainte de culcare dar nu am vrut sa fac o prostie. Alisa are nopti si nopti. Uneori se trezeste pe la 4.30, sau la 5.30 alteori la 7.30 sa bea laptic.Cand cum. Acum vreau sa incerc si aceste cereale . Vom vedea cum va fi. | ||
Pitu Postat pe 11 Decembrie 2009 15:35 |
||
Nu vreau sa te dezamagesc dar daca are o noapte agitata din cauza dintisorilor sau mai stiu eu ce sa stii ca la fel de des se va trezi si cu cereale si fara cereale dar in general bb dorm mai bine dupa ele.Sa speram ca veti avea o noapte linistita | ||
SEBY1YEAR Postat pe 11 Decembrie 2009 15:59 |
||
lorena 05 nu este nici o problema sa-i dai lapte inainte de culcre chiar daca i-ai dat la masa anterioara cereale somn usor.La fel ii dadeam si eu la a mea.Dar cum Barbara nu se prea omora cu laptele i-am inlocuit masa de seara(adica laptele)cu cereale si daca manca destul si era satula nici nu se mai trezea peste noapte. Daca a ta bea lapte dai in continuare lapte ca ultima masa ca sa nu inceapa sa inlocuiasca laptele cu cerealele.Incep si ei sa-si faca gusturile si preferintele si sa nu ai surpriza ca nu o sa-ti mai bea lapte daca ii dai prea tarziu(ca ora) masa de cereale.Sunt destul de satioase si poate nu o sa-ti mai bea aceasi cantitate inainte de culcare.Somnik usor. | ||
alinakatt Postat pe 11 Decembrie 2009 16:08 |
||
buna mamici,am nevoie de un sfat.stefania mea se apropie de 3 luni, a luat in primrle 2 luni 0,8,0,7kg.in urma cu vreo 10 zile a devenit agitata plangea,noaptea dormea putin,se trezea la o ora jumate doua se cerea la san adormea si iar incepea.am crezut ca e doar o faza,zilele trecute mi-am sunat medicul si m-am dus la un control.toate in regula dar fata a luat prea putin in greutate,300gr in 3 sapt .d-na dr m-a sfatuit sa trec pe completare cu Humana.problema cea mai mare e ca bebelusa mea refuza cu inversunare biberonul.de 3 zile ma chinui cu ea nu stiu cum sa mai fac.precizez ca am nascut-o cu 4 kg50cm iar acum are 5.8kg si 61cm. : | ||
kidz005053 Postat pe 11 Decembrie 2009 17:05 |
||
buna va zic i si eu | ||
crystina_kidz Postat pe 12 Decembrie 2009 16:20 |
||
Este normal ca un bebelus care este hranit doar la san, sa refuze biberonul atunci cand i-l oferiti. Nu fortati copilul, nu i-l faceti sa se supere! Timp de o saptamana, incercati sa-i dati biberonul, cel putin o data sau de doua ori pe zi, inainte de a-l pune la san . Daca refuza biberonul, nu va intristati si nu fortati copilul, indepartati frumos biberonul si continuati sa-l puneti la san, de la caz la caz, dupa cateva zile s-ar putea sa cedeze... | ||
SEBY1YEAR Postat pe 13 Decembrie 2009 12:38 |
||
Oricum incearca sa schimbi biberonul(tetina). Poate nu e fluxul potrivit si curge lapticul prea repede.Sunt foarte bune sticlutele drop-ins de la Playtex, care au un biberon mult mai moale . | ||
SEBY1YEAR Postat pe 13 Decembrie 2009 12:45 |
||
Buna,sunt noua pe forum si ma bucur ca am reusit sa gasesc un forum pe sufletelul meu.Numele meu este Alina si am un baietel de 2 ani pe nume Rares Alexandru care este lumina ochilor mei. Speram sa ne primiti cu drag in casuta voastra.Va pupam si transmitem multa sanatate bb. |
||
rab Postat pe 13 Decembrie 2009 13:06 |
||
Buna fetelor. Am incercat cerealele de somn usor cu biberonul dar tot acelasi program il avem. Deci ii dau doar lapte seara. Oricum dormim, nu asta e problema ci am vrut sa ii dau ceva cu vitamine dar e suficient si laptele praf. Important este sa fie sanatoasa. Acum va mai intreb ceva: ce fel de ceai le dati bebeilor vostri? Alisa bea ceai babycalm de cand am ajuns acasa de la maternitate (deci de 6 luni si 2 sapt) si ma gandeam sa ii dau si altceva. Ce imi recomandati? Vreau sa va zic ca nu bea suc de portocale, nu ii place. Reusesc sa o mai pacalesc uneori dar nu tot timpul. | ||
Pitu Postat pe 16 Decembrie 2009 09:32 |
||
Buna mamici. Prietenele mele care au alaptat la san cand au trecut la biberon au avut probleme cu acceptarea. Au avut succes cu tommy tippee care se gasesc foarte greu. iar pentru lapte cu cereale sunt bune biberoanele de la avent care au un orificiu special. La III se deschide mult si se poate bea lapticul cu cereale. | ||
aliadi_kidz Postat pe 16 Decembrie 2009 10:05 |
||
va multumesc pt sfaturi,am tras o sperietura zdravana,parca as fi baba cu drobu de sare de pe soba.imi prinde bine cand am cu cine mai schimba o vb.oricum Stefania refuza in continuare biberonul,acelasi din care a baut si pana acumdar ceai.dar doarme mai bine si a inceput sa ia din nou in greutate.sper sa nu devin o mama paranoica.va doresc tuturor sanatatemulta ca bb-ii au nevoie de noi.pupici | ||
kidz005053 Postat pe 16 Decembrie 2009 20:03 |
||
Buna mamici. Noi doar ce am venit de la pediatru. E a doua parere de medic pediatu care imi spune ca e mult prea devreme cu diversificarea de la 4 luni chiar daca ii dau lapte formula. Sub 5 luni ar trebui sa nu ii dam nici sucul de fructe. dar acum ca am inceput asta e. Sfatuiesc si eu in continuare alte mamici care au bebici mai mici si nu au inceput inca. Nu va luati dupa mame si alte prietene. daca ar fi dupa mama mea ar trebui sa ii dau ce pap eu deja. Acum la 4 luni avem 65 de cm si 6,5 kg. Din pacate avem si o dermatita seboreica. trebuie sa schimbam produsele de corp si sa trecem pe lapte HA. Sanatate bebicilor vostrii. | ||
aliadi_kidz Postat pe 17 Decembrie 2009 10:44 |
||
Buna din nou. revin cu o intrebare. Doctorita ne-a pus diagnosticul de dermatita seboreica. dar unde citesc pe net despre ea e legata de bubite pe cap. bebicul meu are bubite in jurul gurii, dupa ureche iar la subrat si la picioruse unde are pliuri are pielea rosie. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? | ||
aliadi_kidz Postat pe 17 Decembrie 2009 11:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
doct hemeopat din iasi | 5 | De la: zambil 23 Iulie 2010 15:57 |
vand patut si carut | 1 | De la: avonloveu 19 Mai 2008 23:26 |
Vand pompa san electronica PHILIPS AVENT ISIS iQ UNO | 4 | De la: clddumitrescu 21 Iunie 2010 00:04 |
|
||
Rame foto unicat, pictate manula pentru pozele celor dragi ! | 1 | De la: Lorenamistic 15 Februarie 2010 15:23 |
carucior si haine bebe super preturi! | 1 | De la: liona 29 Iunie 2009 10:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural