Cafeneaua forumului

buna! imi dai voie sa nu fiu de acord cu medicul pediatru? formula niciodata nu va putea fi egalata cu laptele matern! si in momentul in care noi ii dam formula cum vom putea sa incepem diversificarea de la 6 luni o data cu mamicile care alapteaza? mai depinde si de fiecare copil! unii sunt mai mancaciosi altii nu!unii se satura numai cu formula..bun!lor nu le dai altceva...dar celor care de la 4 luni 4 si ..observi ca nu se mai satura cu laptic...ce le facem? ascultam medicul ,nu le dam nimic si ii lasam sa fie agitati si sa planga?...sau incercam incet incet sa ii dam o supica de legume?...sunt multe de spus si mi s-a trezit bebelu!NU VREAU SA SE SUPERE NIMENI PE MINE ! este parerea mea si nu sfatul meu!deci nu trebuie neaparat sa tina cineva cont de ea! va pup sanatate multa la bebici si la mamici
Alex_Marian
Postat pe 17 Decembrie 2009 12:38
doctorita e sigura ca e dermatita si nu alergie? de cat timp i-a aparut? a coincis cu introducerea a ceva nou in alimentatie? dupa descriere, mie imi seamana a alergie. mai intreaba si alt doctor, mai ales unul specializat pe dermatologie...
IriCris
Postat pe 17 Decembrie 2009 16:13
Azi am fost si la doctorul de familie si ea mi-a spus ca e tot alergie. maine mergem la dermatolog. I-am introdus de curand legumele dar aceste pete le are de mai demult dar nu erau pronuntate. Eu am crezut ca sunt de la balute. ca toata ziua e cu mainile in gura si pemanent ii curg balute. iar pe corp avea doar la subrat o iritatie mica. De vreo 2 zile s-au accentuat. Mersi de sfaturi fetelor.
aliadi_kidz
Postat pe 17 Decembrie 2009 20:28
are cineva idee, credeti ca zgomotul unui mixer poate afecta auzul unui bebelus in burtica. Precizez ca am tinut bolul pe picioare, deci destul de aproape de burta.
kidz000722
Postat pe 18 Decembrie 2009 15:03
am fost la dermatolog si are dermatita atopica. ne-a dat trixera si triderm. plus schimbat cosmeticele johnson baby si folosit detergent hipoalergenic pentru copii la spalat. si daca nu trece schimbat si laptele pe hipoalergenic.
aliadi_kidz
Postat pe 19 Decembrie 2009 15:57
fetelor a-si vrea sa va intreb si eu ceva... am o fetiza de 6 luni si este putzin constipata ,adik face treaba mare dar face f tare.cam ce alimente as putea sa-i dau sa faca normal?
eu_mino
Postat pe 19 Decembrie 2009 20:26
da-i un pic de suc din compotul de prune.la mine a avut efect
alinakatt
Postat pe 20 Decembrie 2009 21:38
va doresc vtututor Sarbatori fericite, un An Nou cat mai bun, multa sanatate, fericire si cat mai multe impliniri. Crestere mare la bebei si multa sanatate.
Pitu
Postat pe 28 Decembrie 2009 10:21
mamici si pitici, din partea noastra Un an nou fericit cu multa sanatate! va pupam.
aly_raz
Postat pe 28 Decembrie 2009 15:12
" La multi ani fetelor, sarbatori fericite, si un an nou plin de impliniri ! " In privinta constipatiei, noua doctora pediatra mi-a zis ca e in functie de lichidele baute intr-o zi. Pentru o buna functionare a rinichilor si pentru combaterea constipatiei, ar trebuii sa bea cam 800 - 900 ml de lichide pe zi. Va pup feteleor si pe curand !
iasmina_kidz
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:15
Sarbatori fericite tuturor si un An nou cat mai bun.
roxy_ianis
Postat pe 29 Decembrie 2009 17:34
Anul nou sa va aduca un strop de fericire,un strop de iubire,un strop de noroc si daca se poate toate la un loc!!!!..LA MULTI ANI!!!
happy_girl
Postat pe 29 Decembrie 2009 19:56
LA MULTI ANI!! FIE CA ANUL CARE VINE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII,SANATATE SI NOROC CU CARUL!!! AN NOU FERICIT!!!!!

P.S. va urez acum ca in noaptea de rev cine stie pe unde voi fi si cat de beata:P
eu_mino
Postat pe 29 Decembrie 2009 22:04
multumesc pt raspunsuri fetelor! iasmina bebe meu are 6 lunitze hrana lui e compusa in mare parte din lichide .la ora 10 bea suculet de morcov si porto + bea laptik dimineatza la7 ,la 18 si la 22 (cam 180ml la o masa) ,plus ca bea intre mese ceiut si cate o data putzina apica ,deci i dau lichide de asta ma intrebam ca nu stiam ce o poate constipa (adica face mai tare)...oricum va multumesc mult ...am sa incerc si cu putin sirop den compotul de prune.
eu_mino
Postat pe 29 Decembrie 2009 22:20
LA MULTI ANI tuturor mamicilor si bebicilor, un an nou fericit si plin de bucurii si impliniri! Sa ne traiasca ingerasii si sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de ei.Pupici multi !!!
cory_emy
Postat pe 31 Decembrie 2009 21:01
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
[email protected]
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute.
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu programare
Tel. 0725 217 077 ( pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:13
Un an nou fericit tuturor si multa multa sanatate!
aliadi_kidz
Postat pe 2 Ianuarie 2010 09:55
La multi ani!!!!!!! Un an nou mult mai bun si multa sanatate! va pupam
aly_raz
Postat pe 2 Ianuarie 2010 13:25
buna sunt maria,din oradea,mama lui andrei sebastian vasile...pe 20ianuarie face 8luni.mi-ar place si mie sa stam la povesti.pupicei multi
scolaritzas
Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:05
BUNA FETELOR ! LA MULTI ANI ! MA PRIMITI SI PE BINE LA CAFEA? :-P AM O FETITA DE 3 ANI SI 10 LUNI, DECI SUN O MAMICA CU " EXPERIENTA" !
CHIAR MI-AR FACE PLACERE SA BEM UNEORI CATE O CAFELUTA IMPREAUNA IAR DACA VREODATA VA VOI FI DE AJUTOR CU CEVA ....CU MARE PLACERE !
SAMIA
Postat pe 2 Ianuarie 2010 21:29
LA MULTI ANI TUTUROR BB SI MAMICILOR PE 2010!MULTA SANATATE SI IMPLINIRI INDIFERENT DE VARSTA.
SEBY1YEAR
Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:00
apropo de experienta mi-am adus aminte de unul dintre profesorii mei care spunea citandu-l pe Aldous Huxley ca "Experien�a nu este ceea ce �i se �nt�mpl�; este ceea ce faci cu ce �i se �nt�mpl�."
SEBY1YEAR
Postat pe 3 Ianuarie 2010 14:13
DRAGA MEA DUPA CUM VEZI( IN CAZUL IN CARE FACI REFERIRE LA MINE! ) EXPERIENTA MEA ESTE IN GHILIMELE CA PARINTE NU CRED CA POTI AFIRMA VREODATA CA AI SUFICIENTA EXPERIENTA, DIN PACATE ! ZICEAM DOAR CA AM PUTIN MAI MULTA EXPERIENTA COMPARATIV CU MAMICILE A CAROR PUIUTI AU DOAR CATEVA LUNITE !
PUPICI TUTUROR SI NUMAI BINE !
SA AVETI O SAPTAMANA MINUNATA !
SAMIA
Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:55
Buna Maria. Si eu sunt tot din oradea si am o fetita, Alisa, de 7 luni si 1 sapt. Bine ai venit printre noi. Povesteste-ne un pic de printul tau.
Pitu
Postat pe 4 Ianuarie 2010 08:36
La multi ani tuturor!!! An nou cat mai fericit si plin de impliniri !!!!SAnatate mamicilor taticilor si bebeilor!!!
alinakatt
Postat pe 4 Ianuarie 2010 10:16
Sincer nu vad rostul replicii pur si simplu mi-am adus aminte de acel citat oricum multa sanatate si voua
SEBY1YEAR
Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:11
SCUZE DACA AM INTERPRETAT GRESIT ..... IN NICI UN CAZ NU AM AVUT INTENTII RELE ! PACE?
SAMIA
Postat pe 4 Ianuarie 2010 19:50
Salutare si LA MULTI ANI !!!un an nou plin de bucurii si impliniri.Dorim multa,multa sanatate mamicilor ,bebelusilor si taticilor.
rab
Postat pe 5 Ianuarie 2010 11:52
buna seara.as vrea sa cunosc si eu mamici din constanta.va pup
ionela_miruna
Postat pe 19 Ianuarie 2010 19:42
eu sunt din mangalia...si imi pare bine sa te cunosc!
BebeDamian
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cumpar aparat pentru aerosol 1 De la: cory_emy 10 Aprilie 2010 20:48
You want a long life? 1 De la: sorinheisu 20 Iulie 2009 15:55
Sa dam o mana de ajutor sinistratilor! 10 De la: yyoana_62 31 Iulie 2010 23:19
carte bucate - cum sa pregatesti un pui la cuptor 2 De la: vasilicasavoiu 9 Martie 2009 12:02
ce stiti de raceala la "ovare "exista asa ceva??????????? 14 De la: funny_lucky 29 Noiembrie 2010 20:06
Setari Cookie-uri