si eu. chiar imi doresc sa mai vorbesc din cand in cand cu cineva | ||
ionela_miruna Postat pe 20 Ianuarie 2010 08:53 |
||
---|---|---|
ionelamiruna...cate lunitze are printzesica ta? Damian are 6 luni jumatate...si e un nazdravan! am trecut la papa cu linguritza de ceva timp, ne ridicam in funduletz si mie imi e groaza cand trebuie sa-l schimb de pampers sau sa-l imbrac! pupici... | ||
BebeDamian Postat pe 20 Ianuarie 2010 11:29 |
||
bebedamian sa iti traiasca baietelul. E un scump. Acum incep nazdravaniile. Fetita mea are 7 luni si 3 saptamani si deja se ridica in picioare. Nu o pot opri. Striga si tipa. Oricum ajunge la marginile patului si se ridica. Cum deschide ochii cum e drepti. Si merge in 4 labe cu viteza. Pana acum 2 zile mergea mai incet si pe distante mai mici. Acum insa.... Si nu are stare. Cand ii schimb pampersul e o adevarata aventura. Pana ii desfac eu pampersul ea e pe burta. Ma chinui sa il aranjez e in fundic si tot asa.... sa vezi la imbracat ce distractie e!!! Dar e simpatica. Oricum nu o pot lasa singura nici 2 secunde. Numai daca este in tarc, altfel... nici vorba. E o scumpa oricum. Deci urmeaza perioada interesante pt noi mamicile. | ||
|
||
Pitu Postat pe 20 Ianuarie 2010 12:46 |
||
si-asha ma plangeam ca mai am vreo 4 kg de dat jos de la nastere....poate mai ard niste calorii cu atatea activitati! bebeii vostri vorbesc? mama, tata, papa? Damian nu zice nimic....decat tipete, chiote si plans :)) |
||
BebeDamian Postat pe 20 Ianuarie 2010 12:57 |
||
fetele, cum e vremea la voi? aici azi e mai bine, cred k dupa-masa mergem sa vedem marea, ne e dor. Sper sa fi dezapezit astia drumurile, k tare ii mai prinde iarna nepregatiti... O zi frumoasa! | ||
aly_raz Postat pe 20 Ianuarie 2010 13:07 |
||
si noi ne facem curaj si iesim din casa....sa vedem marea nu? :)) ce norocoase suntem! pupici si o zi frumoasa si voua | ||
BebeDamian Postat pe 20 Ianuarie 2010 13:09 |
||
dap cum sa nu, ne place mult, eram niste valuri superbe luni, dar un friiiiiig de numa...noi iesim zilnic, ploua ninge, nu conteaza, luam aer oricum. Pai va invitam si pe voi pe faleza, merita!...sper sa si putem ajunge din cauza drumurilor. Pupici | ||
aly_raz Postat pe 20 Ianuarie 2010 13:16 |
||
salut...la buzau a fost foarte frumos ieri la amiaza.am iesit si eu cu ianis sa se bucure si el de zapada.din pacate nu prea ii place sa se joace cu zapada.e si putin racit si nu prea abuzez cu iesitul afara.pupiceii tuturor. | ||
roxy_ianis Postat pe 22 Ianuarie 2010 08:58 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:07 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q&feature=player_embedded |
||
alinakatt Postat pe 23 Ianuarie 2010 11:45 |
||
buna fetelor sunt anamaria si sunt din sonstanta am un baietel de 1 an si 3 luni sunt noua pe acest forum asa ca sper sa vb mai des.pupici si multa sanatate | ||
anaROBERT Postat pe 1 Februarie 2010 01:30 |
||
buna fetelor...nu prea va beti ceaiul sau cafeaua pe forum sa mai schimbam si noi cate un subiect cate o impresie eu va astept.pupici | ||
anaROBERT Postat pe 1 Februarie 2010 13:42 |
||
buna fetele, ce mai faceti? roxi cum se simte ianis, i-a trecut raceala? cum e vremea pe la voi, s-a mai incalzit? va pupam bun venit ana, cred ca unele mamici au inceput munca si de aceea nu prea le mai vezi pe aici...o zi buna! |
||
aly_raz Postat pe 1 Februarie 2010 13:54 |
||
aaaa am inteles msik frumos si voua la fel :) | ||
anaROBERT Postat pe 1 Februarie 2010 14:06 |
||
Buna mamici. Ma bucur sa vad ca mai scrie cineva pe pagina asta. Parca nu mai vrea nimeni sa stea la "barfa" la o cafea. Pe celelalte subiecte mai este activitate, aici foarte slabut. Cred ca fiecare citeste si scrie acolo unde este mai interesata. Copilul este pe primul loc si parca nu mai este timp pt altceva. Voi aveti "timp liber"? Sau incercati sa faceti si altceva care sa nu implice si copilul? Eu in fiecare saptamana cel putin o data imi las copilul la una din bunici si merg cu sotul meu in vizita la prieteni. Inca nu am lasat-o peste noapte dar urmeaza. Imi las copilul des la bunici cate 2 - 3 ore dupa masa si imi fac curatenie, cumparaturi, mancare sau pur si simplu stam si privim la tv. Voi cum faceti sau ce faceti pt voi? |
||
Pitu Postat pe 1 Februarie 2010 14:18 |
||
buna :).si noi il lasam la buni dar numai daca este neaparata nevoie cand facem cumparaturi sau curatenie in casa in rest il luam cu noi caci si buni munceste si nu are timp prea mult.in rest eu imi vad de treaba mea iar el se joaca pe langa mine nu ne intersectam :)) dar cand e de papi e de papi si cand e de somn mami e mai libera :)) | ||
anaROBERT Postat pe 1 Februarie 2010 14:21 |
||
Din cate vad in poza voi sunteti mai maricei. Fetita mea are 8 luni si nu sta locului 2 minute. Numai in tarc e in siguranta. :) Deci doar cand doarme pot sa fac si altceva. Eu nu m-am obisnuit sa o duc la cumparaturi cu noi. Asa ca le facem fara ea. Si mai facem si vizite la prieteni fara ea. |
||
Pitu Postat pe 1 Februarie 2010 15:23 |
||
BUNA ! VINE CINEVA LA O CAFEA ? SAU DACA NU AM FACUT SUC DE PORTOCALE ! SA AVETI O ZI MINUNATA ! PUPICI TUTUROR ! | ||
SAMIA Postat pe 2 Februarie 2010 11:47 |
||
Buna ANYTA. Pofta buna la cafea si la sucul de portocale. Si eu vreau sa imi fac o cafea ca m-a apucat somnul. E tare rau sa stai mai mult in casa. Abia astept sa se imbunatateasca un pic vremea. | ||
Pitu Postat pe 2 Februarie 2010 12:56 |
||
buna fetelor cafeluta nu beau dar...un suc de portocale ar fi bine venit.pupici | ||
anaROBERT Postat pe 2 Februarie 2010 22:54 |
||
Buna fetelor,ce mai faceti? Park a trecut o vesnicie de cand nu am mai scris pe forum.La noi a plecat tatii in voiaj pe 1 ianuarie :((, si acum timpul liber e f f limitat.Norok cu bunicii,adik parintii mei ca mai vin sa stea cu mine sa ma ajute cu bebelina,care mai are putin si face 9 lunite.Este din ce in ce mai agitata,nu sta o clipa singurika si nici sa doarma singurik numai vrea.Va pupam si incercam sa mai bem si noi o cafeluta cu voi din cand in cand! | ||
iasmina_kidz Postat pe 3 Februarie 2010 15:24 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 4 Februarie 2010 09:09 |
||
iasmina sa iti traiasca bebelina. e tare frumoasa. Si fetita mea pe 26 face 9 luni si e tare jucausa. | ||
Pitu Postat pe 4 Februarie 2010 10:33 |
||
Buna ziua mamiici si viitoare mamici! Am revenit cu vesti... proaste ! Am pastrat sarcina si am nascut un bebic de 3300g si 54 cm! Sotul acum iubeste enorm bebicul! Il cheama david gabriel si e nascut pe 9 noiembrie 2009! Va cer ajutorul, va implor sa ma ajutati! bebe a meu are tumoare de baza de craniu etaj anterior biopsie transnazala ! se poate face un tratament in turcia si ne costa 6000 euro! va implor daca ne puteti ajuta??? va implor din suflet! pana acum am strans 3200 euro! ne poate cineva ajuta???? va implor |
||
somotiucu Postat pe 8 Februarie 2010 13:46 |
||
lorena si iasmina sa va traiasca bebelusele scumpici si bibi a mea face 9 lunite pe 11 luna aceasta si suntem tare nazdravana , numai avem stare deloc si vrem doar sa se joace toata lumea cu noi, in rest suntem in asteptarea unor dintisori noi si incercam sa invatam sa mergem in picioruse cu ajutorul premergatorului cam atat va pupam si mai vb . salutare la toate mamicile si bibici de pe forum sa fiti sanatosi si iubiti | ||
cory_emy Postat pe 8 Februarie 2010 15:48 |
||
salut fetelor...nici eu nu am mai intrat asa des ca inainte.ianis se simte bine, nu mai este racit.la noi la buzau este rece, suntem inzapeziti.sincer mi-e teama sa il scot afara, raceste destul de repede.voi iesiti cu prichindeii?noi cautam tot felul de joculete sa il tinem ocupat. pupicii tuturor. | ||
roxy_ianis Postat pe 8 Februarie 2010 18:26 |
||
salut tuturor! ei sa va zic ceva... bebe a meu are 2 luni jumate si deja incepe sa vorbeasca ceva ceva pe acolo k nu prea pricep! dar in schimb zice mama si hai sunt foarte fericita |
||
ale_micutza Postat pe 9 Februarie 2010 10:32 |
||
la 2 luni jumate zice ...mama si hai... ce tare esti de nu spune ca orice copil ga ghe ghi vocalele ce copil supranatural sa fiti sanatosi.pupici | ||
anaROBERT Postat pe 9 Februarie 2010 10:50 |
||
Buna dimineata fetelor, cele care nu beau cafea...va fac eu o capucina, ca nu are cofeina si este parca mai buna, dar asa este hai sa mai stam si noi la o barfa, numai ca nu prea stiu cum functioneaza forumul asta ca sunt noua si nu sunt formalizata cu el, poate ma ajuta cineva!!!!! | ||
diana_maria_kidz Postat pe 9 Februarie 2010 10:57 |
||
e foarte simplu ce ai vrea sa sti sau mai bn ce nu reusesti sa faci? |
||
anaROBERT Postat pe 9 Februarie 2010 11:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Concurs Piticul Vesel | 1 | De la: PiticulVesel 25 Septembrie 2008 08:24 |
carut de vanzare | 1 | De la: DACIANAIBRIAN 8 Mai 2008 13:33 |
O problema mai delicata, hemoroizii !!! | 21 | De la: stefystefy 15 Ianuarie 2010 14:55 |
|
||
vand premergator | 3 | De la: briana_kidz 11 Ianuarie 2013 19:05 |
Pentru echipa Garbo | 5 | De la: garbo167168 5 Mai 2011 16:42 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural