Cafeneaua forumului

eu is bucuroasa da amu tre sa ma duc la el! k ma striga
ale_micutza
Postat pe 9 Februarie 2010 11:12
anaROBERT
Postat pe 9 Februarie 2010 11:14
buna fetelor ma puteti ajuta si pe mine sa imi schimb numele sa nu mai imi apara "kidz003510" , imi cer scuze dar nu am reusit cred ca gresesc undeva
cory_emy
Postat pe 9 Februarie 2010 13:09
hello kids003510.. intra la profilul tau si in dreapta ecranului iti apare date personale cu username si parola... acolo selectezi ce vrei tu sper k ai reusit
ale_micutza
Postat pe 9 Februarie 2010 13:11
am reusit va multumesc!!!
cory_emy
Postat pe 9 Februarie 2010 13:50
Buna fetelor,ma alatur si eu voua cu o cafea cu lapte sau mai bine zis lapik cu cafea. Multumesc sa ne traiasca la toate ingerasii si sa fie sanatosi si voiosi ca doar ei sunt fericirea noastra ! Si la noi la Constanta este frig si ninge,avem zapada cu polei. Eu o scot pe asta mika afara makar un pik chiar daca ninge, o imbrac bine.Sper ca daca o scot afara face nanii,dar ma insel,ma chinui doua ore ca sa adoarma o ora!Voi cum va descurcati cu nanii la bebei?
iasmina_kidz
Postat pe 9 Februarie 2010 15:55
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
[email protected]
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute.
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 5-6 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 9 Februarie 2010 16:32
buna dimi mamici,bebici si burtici
cum sunteti?daca vreti mai putem vorbii pe messenger.idul meu il aveti la prpfil....va pupicesc
scolaritzas
Postat pe 10 Februarie 2010 10:23
neatza fetelor...ne-am trezit si noi,v-ati baut cafeaua?
anaROBERT
Postat pe 10 Februarie 2010 10:28
Buna Iasmina. Vad ca bebica ta e mai mare. Al meu la 6 luni nu mai doarme ziua decat vreo doua, trei reprize a cate jumatate de ora. Dar macar seara la 9 doarme. S noi am iesit afara chiar daca a nins si stateam in fata blocului la adapost. Se uita cam ciudat la mine babele cand ma vad cu el afara. Dar din fericire nu a racit niciodata pana acum si lui ii place afara.
Sa aveti pofta la cafea. Poate mai sunt intarziate ca mine care beau cafeau mai tarziu. O zi buna.
aliadi_kidz
Postat pe 10 Februarie 2010 12:48
buna dragi mamici,mai este cineva la cafenea? vreau sa va intreb daca este cineva care a intarcat de curand,eu sunt in plin proces si am niste dureri cumplite,in cate zile trece?
diana_maria_kidz
Postat pe 10 Februarie 2010 13:19
pai pe mine m-au tinut vreo saptamana si ceva acum mai depinde si de materialul clientului ca sa zic asa
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Februarie 2010 14:02
nu am vrut sa iau pastile ca am inteles ca ar da reactii puternice stari de rau inclusiv ajuns pe la urgenta
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Februarie 2010 14:03
buna fetele, mi-e si mie o teama, hotomanul meu a facut 1 an si deja ma gandesc cu groaza la ziua cand o sa-l intarc oare cum o sa-mi fie?
cum e timpul la voi? aici e foarte frumos, am si fost la zapada vreo ora, acum a cazut frant piticul meu...
seby ce mai faci, nu te-am mai vazut pe aici, ce-ti face feciorul?
aly_raz
Postat pe 10 Februarie 2010 14:09
se pregateste de camin de luna viitoare la noi e frig mie mi-a fost un pic mai greu decat lui ca mi se parea mereu ca nu am facut ceva oricum totul a decurs bine si nu am suferit nici eu nici el .
SEBY1YEAR
Postat pe 10 Februarie 2010 14:15
e baiat mare deacum, bv.
trebuie sa ma mai documentez si eu, ma sperie ideea mai rau ca nasterea parca, cred ca o sa plang atunci sper doar sa trecem usor peste tot.
aly_raz
Postat pe 10 Februarie 2010 14:18
iasmina nu trebuie sa iti faci griji ca nu esti singura care are prb cu nanica si noi la fel patim ne chinuim o ora sa adormim dar facem nanita doar o jumatate de ora maxim 45 min .Puiu meu doarme cam de trei ori pe zi dar cate o jumatate de ora maxim maxim o ora cand este f obosita, iar noaptea doarme de la 222-23 la 8-9 depinde cum adoarme dar se trezeste ceas din trei in trei ore sa pape tzi tzi ,uneori chiar la doua ore, cam asa
cory_emy
Postat pe 10 Februarie 2010 16:19
buna mamicilor ma bucur ca nu sunt singura care avem probleme cu somnicul nici noi nu vrem sa dormim ziua mai deloc iar noaptea la fel ne trezim din 3 in 3 ore papam si iar ne culcam.oare daca nu ii mai dau lapte noaptea il dezobisnuiesc sa se trezeasca?
anaROBERT
Postat pe 10 Februarie 2010 17:41
buna mamicilor.am si eu o problema.fetita mea are 1 an si o luna si sapt trecuta iam facut pentaxim si ROR,si mia facut febra cam mare.voi ati patit asa ceva?mie nu mia mai facut fevra de la vaccin si st un pic speriata de alaltaieri face febra.vad ca azi nu a mai facut.cam cate zile o dura febra?ca aseara mam dus la pediatru acasa de speriata ce eram ca fetita mea avea febra 40 si ia facut fenovarbital sa nu faca convulsii si algocalmin injectabile.eram fff speriata si seara sa trezit la 3 ore si bea cand 300 ml de lapte cand 200 ml ceai,ceea ce ea nu a mai papat noaptea de la 4 luni.de aseara nu a mai facut.credeti ca o sa mai faca?
mada_sabina
Postat pe 10 Februarie 2010 18:57
vaiiiiiii, imi pare rau pt fetita ta si noi trebuie sa facem vaccinul de 1 an si ne ingroeste ideea de doua intepaturi. Eu stiu ca febra in general trebuie sa treaca dupa 2/3 zile, daca persista trebuie sa ceri imediat sfatul medicului, pana in prezent nu am avut probleme de acest gen decat o singura data si am scapat de ea cu supozitoare de paracetamol, nurofen/panadol sirop si comprese. Daca acum nu mai are febra parerea mea e ca micuta nu va mai face. Sanatate multa.
aly_raz
Postat pe 10 Februarie 2010 19:29
Din cate citesc eu sunt o norocoasa. Chiar daca nu doarme ziua mult, seara la 9 adoarme si mai papa dimineata intre 5 si 7. In rest se mai trezeste uneori pentru suzeta si rar il apuca ganguritul. dar eu il las in pace si adoarme la loc. Dimineata se trezeste in jur de opt jumatate. Uneori 7 uneori 9. Dar nu ma pot plange. Din pacate eu nu am avut san si noi papam formula.
La 6 luni se fac tot 2 intepaturi la vaccin? Eu nu vreau sa i se faca cel de rujeola parca e la 6 luni ca avem dermatita si am inteles ca e periculos. Stie cineva mai multe?
aliadi_kidz
Postat pe 10 Februarie 2010 20:00
cred ca si eu sunt o norocoasa.are 1 an si o luna si se culca la 10 seara sau 11 si se scoala a doua zi la 9jumate 10,iar ziua mai dorme 2 reprize de 2 ore aproximativ.si noaptea nu se mai scoala de la 4 luni.
mada_sabina
Postat pe 10 Februarie 2010 20:05
mada_sabina sunt copii si copii cert este ca trebuia sa te duci cu ea in urgenta niciodata la o asa temp n ustai sa fie mai rau,doamne fereste convulsii....ma repet doamne fereste.si noi am facut toate vaccinurile dar la nici unul nu mi-a facut temp dar in cazul in care mai face bagai un supozitor de paracetamol in fundulet sau jumatate de novocalmin si ii poti da 2,5 mi de panadol sau nurofen.pupici si sanatate
anaROBERT
Postat pe 10 Februarie 2010 23:53
buna.am fost cu ea la pediatru acasa si ia facut fenovarbital pt convulsii si algocalmin.nu am stat cu ea acsa dar ii multumesc lui dumnezeu ca a trecut
de ieri dim nu a mai facut febra deloc..nu stiu ce sa intamplat ca la celelalte vaccinuri nu a avut nimik
nici macar nu a plans,dar la asta de la 1 an..asta e.o fi probabil din cauza ca i lam facut la 1 an si o luna?sau ca a fost racita inainte?ca data iam intarziat vaccinul?? bine ca a trecut.sanatate
mada_sabina
Postat pe 11 Februarie 2010 12:09
ce mai faceti mamici si pitici? noi ii luam motul duminica si suntem in ceata, cica trebuie sa cumpar cate ceva la nasi...voi cum ati procedat?
aly_raz
Postat pe 11 Februarie 2010 16:14
buna.si eu iam rupt turta acum o luna si nu leam luat nimik,in schimb ei neau dat 15mil,pampersi,haine si o jucarie dupa am aflat ca trebuia sa le luam ceva asta e ...a trecut
mada_sabina
Postat pe 11 Februarie 2010 16:35
iai nasului un wiski si nasei un buchet mare sau un ornament cu flori.parerea mea
mada_sabina
Postat pe 11 Februarie 2010 16:36
ma gandeam si eu la ceva simbolic, dar ce e turta aia? cine o face, noi sau nasii?
aly_raz
Postat pe 11 Februarie 2010 16:41
turta e un fel de cozonacel dar rotunda si mare,pe care o comanda nasa,dar nu stiu daca si la baietei se rupe turta.eu stiu ca la fete se rupe turta si la baietei se taie motul.cadoul il iei si tu in functie de unde faci,la restaurant sau acasa,daca faci acasika nasului o sticla de vin si nasei ca e mai importanta flori,un buchet mai special.sanatate si distractie placuta si sa ne spui ce a ales dupa tavita
mada_sabina
Postat pe 11 Februarie 2010 17:15
multumesc mada, avem si noi un stres, ce sa-i facem, un baiat are mami si cum se spune cate bordeie atatea obicee ne vom descurca noi pana la urma, revenim cu detalii. pucicei
aly_raz
Postat pe 11 Februarie 2010 17:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
plantantia mea de cafea 0 De la: 4 Martie 2010 08:47
Carucioare Pierre Cardin la pret de importator 1 De la: piticulvesel 21 Februarie 2010 10:48
Colaborare, poate va ajuta la venitul lunar 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26
Little Tikes centru sport 1 De la: BebeicaShop 22 Ianuarie 2010 22:21
Vand carucior copii Cosatto Cabi folosit doar landoul 1 De la: bebitz 23 Octombrie 2009 15:00
Setari Cookie-uri