Cafeneaua forumului

buna, eu am primit de la fini o rama foto foarte frumoasa cu o poza in care eram eu si finutul, a fost ceva deosebit, mi-a placut tare mult, iar sotul meu a primit un suport de vinuri.
bianca4you
Postat pe 11 Februarie 2010 17:35
va luati motul ati crescut mari....si noi i-am luat motul in octobrie exact can a facut un anisor dar eu am ramas uimita ce e cu turta ca este pentru prima oara cand aud asa nu stiam deci evident nu am facut cu nici o turta....in schimb stiu k nasii trebuie sa cumpere la copil de la pampersi pana la sosete sa il imbrace(evident daca au buna placere si ceva banuti)dar la mot din cate stiu nu e o regula(ca la botez)iar voi ii luati nasei un buchet de flori iar nasului ceva o sticla frumoasa de ceva sau ceva simbolic la amandoi sau se poate si ceva pt casa io stiu.....distractie placuta si sa revii sa ne spui ce a ales de pe tavita.....noi am luat banii (in primul rand banii)apoi pixul apoi telefonul.te asteptam cu noutati pupici.
anaROBERT
Postat pe 12 Februarie 2010 00:34
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
[email protected]
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute.
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 12 Februarie 2010 12:21
Buna fetelor spuneti-mi va rog este o regula taierea turtei la fetite la implinirea virstei de 1 anisor sau putem sa o facem si mai tz ? Deoarece am avut doua decese in familie as fi vrut sa o fac dupa luna octombrie anul acesta ca sa se termine cu doliu dar Emy implineste un anisor in Mai, si nu stiu prea bine cum este cu asta .
cory_emy
Postat pe 12 Februarie 2010 15:07
buna cory_emy sti tu cum e vorba cate bordeie atatea obiceie sunt datini si datini dar eu sincer e prima oara cand aud cu turta asta nu cred ca e ceva obligatoriu se ia pur si simplu motul copilul nu e nunta sau botez eu asa cred si eu i-am luat motul in oct anul trecut si fara nici o turta
anaROBERT
Postat pe 12 Februarie 2010 15:11
hi hi cory , sa inteleg ca ne ajungeti din urma cu motul?
vreau sa-ti spun ca si eu am avut in familie un deces, abia pe 17 face 3 luni tati al meu , dar asta nu inseamna ca noi nu respectam doliul daca luam motul la baiat sau i-am serbat ziua de nastere. Nu am facut mare fast, doar in familie, la fel vom face si la mot. Parerea mea e ca motul poate fi amanat si dupa 1 anisor, dar isi pierde din farmec daca intarzie prea mult timp
va pupam, mai ales pe bebelina ta frumoasa.
aly_raz
Postat pe 12 Februarie 2010 17:46
Mamici s-a confruntat cineva cu alergie la lapte (formula, branza calcica, iaurt)? Cum se manifesta? Eu am vrut sa ii fac bebicului un test de alergie dar alergoloaga mi-a spus ca e prea mic si nu ies bine testele decat dupa ce implineste 3 ani.
aliadi_kidz
Postat pe 12 Februarie 2010 21:52
Buna aliadi, eu sunt una din mamicile care a intampinat aceasta problema cand bebelusa avea o luna jumatate. Alergia a fost la nivelul obrajiorilor sub forma de bubite dupa care aceste bubite sau transformat intr-o coaja de marimea si latimea obrazului (piela era ca o scoarta de copac..aspra si maronie). Pediatra imediat mi-a comunicat ca, formula de lapte Milumil contine prea mult fier pentru ea si am recurs la shimbarea lui cu unul care are continutul de fier fff mic si mi-a fost recomandat Similac. dupa 4 zile de la schimbare si tratarea locului afectat cu unguent triderm fata bebelusei a revenit la normal pielea fiind la fel de fina ca inainte. Nici nu ziceai ca bebelusa a facut vre-o alergie.
Nu stiu daca te afli in aceeasi situatie dar daca mai sunt si alte mamici care au trecut prin aceasta experienta cu siguranta iti vor raspunde si-ti vei putea face o parere...
seara buna si sanatate multa
kidz006859
Postat pe 12 Februarie 2010 22:48
buna mamici,in legatura cu taierea motului noi din moldova fiind(iasi),au venit nasii copilui cu un colac rotund si a incercat sa taie parul copilui prin colac de 3 ori ,va inchipuiti cam cum a fost si THEEA tot incerca sa se uite ce-i face acolo sus si a durat destul de mult ,iar dupa asta a rupt colacul in 3 sau 4 bucati si s-a imparti nu mai stiu cui.pupici la bebei
GILIOLA
Postat pe 13 Februarie 2010 00:44
da giliola exact ce spunem cate bordeie atatea obiceie aici in partea dobrogei nu am auzit asa ceva cu colacul sau cu turta dar am stiu ca este vorba ori de ardeal ori de moldova am banuit ca ei inca mai tin datinile
anaROBERT
Postat pe 13 Februarie 2010 00:47
Mersi de raspuns kidz006859. Eu am trecut pe Nan HA. dar de 2 luni cu tratamente de la alergolog, dermatolog pediatru si mai nou homeopat tot are momente cand izbucnesc pe fata bubitele. As vrea si eu sa schimb laptele dar mie toti doctorii mi-au zis sa raman pe nan. Eu nu sunt prea incantata de el. Cand ati inceput diversificarea a reactionat urat la branza calcica si iaurt?
aliadi_kidz
Postat pe 13 Februarie 2010 09:28
buna dimineatza tuturor.. ma alatur si eu voua cu un pahar de ciocolata calda... k nu beau cafea si bineinteles va doresc o zi cat mai placuta.. in ciuda vremii k la noi ploua!
ale_micutza
Postat pe 13 Februarie 2010 10:11
mamaici ce faceti de valentynes'day,pe romaneste ziua indragostitilor?aveti planuri?pupici
anaROBERT
Postat pe 13 Februarie 2010 10:44
buna fetele, pffffai ce vreme urata la noi, ploua. Am luat ieri motul la bebe, a fost foarte frumos, iar de pe tava a ales prima data o iconita, apoi o seringa si a treia oara banii am trecut si de faza asta, deacum suntem mari... va pupam.
aly_raz
Postat pe 15 Februarie 2010 13:23
bravo !!! a ales super poate o sa aiba mami un domn doctor!!! pupicei de la Emy
cory_emy
Postat pe 15 Februarie 2010 18:05
un domn doctor sau vre-un preot ceva....super putini sunt copii care aleg banii in ultima instanta si la fel de putini sunt care aleg seringi eu neavand una prin preajma nu am pus-o pe tava....noi am ales banii,cartea si telefonul deci cred ca vom fi bisnitari
anaROBERT
Postat pe 16 Februarie 2010 00:04
si noi trebuie sa ii luam motul mirunei pe 21 martie,dar am hotarat ca o sa-i luam de paste.
ionela_miruna
Postat pe 16 Februarie 2010 10:03
Sinaia si P-ta Maria)
[email protected]
www.salinasusesi.ro

O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)

Duminica doar cu
programare
office_salinasusesi_ro
Postat pe 16 Februarie 2010 15:44
avem aproape 6 dinti
2 jos si aproape 4 sus....si sambata pe 20 februarie face 9 luni....ai vostrii cati dintisori au?
scolaritzas
Postat pe 17 Februarie 2010 19:35
maria20 noi avem 4 sus,2 jos si doua masele,cam aiurea dar asta este
diana_maria_kidz
Postat pe 17 Februarie 2010 19:40
Buna mamici scuze de postez aici dar am niste produse bio pt toata familia si pt gospodarie merita sa le vedeti http://www.life-care.ro/catalog/ sunt la preturi bune eu folosesc pent ru ca baiatul meu de 1 an si 10 luni umbla peste tot in casa si folosesc regulat produsele de curatenie si multe altele .
Va rog sa va uitati merita !!!!!!!!!!!

Detalii la [email protected] sau 0740244212
pinky_kidz
Postat pe 17 Februarie 2010 20:15
buna, ma alatur si eu voua la o cescuta de cafea, bine v-am gasit un site super, cu multe subiecte interesante.
alesya_kidz
Postat pe 18 Februarie 2010 13:57
Sinaia si P-ta Maria)
[email protected]
www.salinasusesi.ro

O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)

Duminica doar cu
programare
office_salinasusesi_ro
Postat pe 18 Februarie 2010 23:31
ce mai fac mamicile astazi? nu prea mai e activitate pe aici va salut.
bianca4you
Postat pe 19 Februarie 2010 13:47
buna maici ce faceti
raluca08_kidz
Postat pe 19 Februarie 2010 13:50
buna, la noi e cam urat afara, asa ca mai dam cate o tura pe aici, o zi buna.
cornelia_kidz
Postat pe 19 Februarie 2010 13:58
buna mamici unde sunteti cu ce va ocupatii timpul nu ne sincronizam prea bine pe forum,abea astept sa vina caldura sa putem iesi afara fara carut caci mergem pe piciorusele noastre acum suntem flacai mari.pupici si sanatate.
anaROBERT
Postat pe 20 Februarie 2010 00:43
buna am revenit si eu dupa o pauza pe forum... vin in cafenea la ora asta....as bea o cafea dar mai bine un capucino
bau
Postat pe 20 Februarie 2010 01:01
da pe unde ai umbalt mony?ce mai faci nu am mai vb de mult.pupici.
anaROBERT
Postat pe 20 Februarie 2010 01:02
pai am umblat pe la doctor cu al mic....si azi ,am fost la Timisoara la examen... si in rest sunt bine.Printisorul tau ce mai face?
bau
Postat pe 20 Februarie 2010 01:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hainue bebe 0-7 luni aduse de dincolo la preturi modice 6 De la: ruschita 13 Martie 2009 19:51
Marsupii Pierre Cardine de calitate la preturi convenabile 1 De la: alexandra 1 Noiembrie 2009 13:45
cumpar aparat pentru aerosol 1 De la: cory_emy 10 Aprilie 2010 20:48
Vind aparat fitnes pentru abdomen Ab Rocket 17 De la: guritza_casi_ionut 24 August 2009 16:40
Cumpar patut tip tarc cu vibratii 2 De la: kidz1010 15 Decembrie 2009 09:26
Setari Cookie-uri