Cafeneaua forumului

ce sa faca suntem bine l-am scos afara si este foarte incantat ca nu mai este in carut sau bicicleta merge pe piciorusele lui alerga na ce sa faca incantat ca orice copil.dar ce ati facut la dr tot raciti sunteti?
anaROBERT
Postat pe 20 Februarie 2010 01:11
mai suntem putin cu nasucul infundat dar suntem mult mai bine.ce e rau ca am descoperit ca are deviatie de sept....dar nu avem e face pana nu creste mai mare .
bau
Postat pe 20 Februarie 2010 01:17
mititelul si ce ii dai tratament sau ati terminat va dat antibiotice?si cu deviatia de sept ce urmeaza sa faceti ce va recomandat dr?
anaROBERT
Postat pe 20 Februarie 2010 01:20
scuzama ca am lipsit ceva timp dar mi s-a trezit piticul si a trebuit sal adorm
bau
Postat pe 20 Februarie 2010 02:56
pai doctorita de familie mi-a dat sa-i dau antibiotic amoxacilina si alte medicamente ca ar avea copilul bronsita si rosu in gat dar se pare ca a dat medicamente asa aiurea ca am fost la orl-ist si mi-a zis ca nu are copilul nici un rosu in gat
bau
Postat pe 20 Februarie 2010 02:57
Despre diviatia de sept mi-a spus ca deocamdata nu putem face nimic pt ca este pre mic copilul .....de abia cand e mai mare se poate face o interventie chirurgiala.Am aflat si ca deviatia de sept este rezultatul nasterii naturale...n-am stiut ca la o nastere normala poate exista asemenea riscuri.
Deocamdata asteptam sa treaca nasucul infundat si sa nu mai avem mucusori ca raceala aproape a trecut.
bau
Postat pe 20 Februarie 2010 03:00
cred ca ai iesit...noapte buna
bau
Postat pe 20 Februarie 2010 03:01
Buna dimineata fetelor,hai la o cafea, acum pot si eu ca am intarcat, haideti va astept la o poveste mica !!!!!!
diana_maria_kidz
Postat pe 20 Februarie 2010 10:50
diana_maria e superba fetita ta. Cat timp are? Pofta buna la cafgea desi banuiesc ca ai terminat deja.
Pitu
Postat pe 20 Februarie 2010 11:50
buna seara, ce mai faceti doamnelor, am cu cine bea si eu un cappucino? cum suntem singurei acasa, va invitam la o ceasca de...ceva, de vorba.
aly_raz
Postat pe 20 Februarie 2010 19:43
sarut manusitele ce face bb?
alinakatt
Postat pe 20 Februarie 2010 19:45
hei, nu v-am mai vazut de mult...bebe e bine, creste, am facut si 1 anisor, voi?
aly_raz
Postat pe 20 Februarie 2010 19:47
ma bag si eu, cu cafea se poate?
alesya_kidz
Postat pe 20 Februarie 2010 19:48
sigur sigur, bine ai venit alesya! frumos nume.
aly_raz
Postat pe 20 Februarie 2010 19:50
multumesc, ma bucur sa va cunosc, aly ai un bebe grozav
alesya_kidz
Postat pe 20 Februarie 2010 19:51
Am vazut,ati crescut mari!Mai un pic la fefe cu el
Alesya o cafea virtuala e ok?
alinakatt
Postat pe 20 Februarie 2010 19:52
Ma sunat Barbara de la buni de acasa.Asa ca trebuie sa va parasesc dar continuam luni la cafea
alinakatt
Postat pe 20 Februarie 2010 19:53
bay alinakatt, mai vorbim, mi-a parut bine.
alesya_kidz
Postat pe 20 Februarie 2010 19:55
hihihi ii cam plac fetitele, vrea sa la pupe pe toate e un hotoman.
alesya, am ramas singurele....da cred ca nu ma mai lasa raz nici pe mine, imi trage de tastatura
aly_raz
Postat pe 20 Februarie 2010 19:57
asa e cu piticii, totul e neprevazut, ies si eu la un suculet, e weekend doar. Va pup si o seara frumoasa!
alesya_kidz
Postat pe 20 Februarie 2010 19:59
asa este, nu mai are stare...insa ma bucur ca merge singurel si nu-mi mai rupe spatele atunci cand iesim afara. pupicei
aly_raz
Postat pe 20 Februarie 2010 20:10
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
[email protected]
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 21 Februarie 2010 08:36
fetelor c ezi a fost ieri incat seara nici n uam mai putut intra pe forum am vazut ca este asa cald si frumos si o multime de copilasi in parc am zis''hai mami afara''si am iesit afara de dimineata de la 10 pana la 1 apoi am intrat in casa am papat si am facut nanii apoi am iesit inapoi afara deci am fost extenuata bb merge pe picioruse,si no iam scapat de tortura''brate'' si va imaginati ca atrebuit sa tin pasul cu el.pupici.
anaROBERT
Postat pe 21 Februarie 2010 11:49
cine da un capucino astaseara?
bau
Postat pe 23 Februarie 2010 00:10
eu cred ca tre sa beau vre-o 3 iar m-am enervat
anaROBERT
Postat pe 23 Februarie 2010 00:23
nu te mai supara stai calma.....e destl viata grea acasa sa mai lasi sa te enerveze diverse persoane nesemnificative.
bau
Postat pe 23 Februarie 2010 00:34
da dar e a nu stiu cata oara cand intra si ma ataca direct sau indirect cu riscul de a supara alte mamici am sa ii raspund cu aceiasi moneda.daca nu ii place topicul de ce intra cine se crede ea sa critice si sa judece sa isi vada de oalele ei
anaROBERT
Postat pe 23 Februarie 2010 00:44
ane_mary_kidz
Postat pe 23 Februarie 2010 13:45
buna mamici si pitici, ce mai ziceti voi? la mine a dormit piticul, dupa o zi plina, vaccin, plimbare...cumparaturi si acum imi mai clatesc ochii pe aici, roxy nu te-am mai vazut, cum mai e vremea la Buzau? va pupam
aly_raz
Postat pe 23 Februarie 2010 20:22
buna seara si de la noi, diana si extensia ei, adica eu, lacaramioara, noi am dat drumu la apa in cada sa facem o baita, ei ii place foarte mult in cada, da este foarte bine cand bb merge singur si nu mai trebuie sa stam aplecate toata ziua, eu am avut pentru diana un ham care m-a ajutat foarte mult, nu mai statea aplecata , dar in ultimele saptamani dinainte de a pleca singura nu il mai suporta, acum este super, avem un an si sapte luni, domnisoare in toata regula
diana_maria_kidz
Postat pe 23 Februarie 2010 20:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Poezii... poete... 4 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:27
Vand carucior sh HABERKORN Easy TUV 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:08
reprezentant zonal pentru 4LIFE RESEARCH USA!! 6 De la: silviu_m74 9 Februarie 2009 15:23
Paste fericit! 17 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:23
un vot va rugam 1 De la: vivi23ro 3 Noiembrie 2009 11:01
Setari Cookie-uri