hotomanul meu nu ne mai tine nici de manuta, e plin de el, nu se mai suporta asta pana intr-o zi cand va face bufff de pamant si nu o avea cine sa-l prinda ce bine de voi ca sunteti maricele, domnisorica in toata regula, bravo! |
||
aly_raz Postat pe 23 Februarie 2010 20:36 |
||
---|---|---|
nu mai e nimeni pe aici? slabuta miscare, ma duc pe alt site, poate am mai mult noroc |
||
alesya_kidz Postat pe 23 Februarie 2010 20:58 |
||
am revenit de la baie, mai este cineva? | ||
|
||
diana_maria_kidz Postat pe 23 Februarie 2010 21:09 |
||
eu am revenit cu o cafa :P | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 21:34 |
||
uite aici va astept | ||
stefystefy_kidz Postat pe 24 Februarie 2010 14:39 |
||
voi nu auziti sau ce? aici sunt, nu e nimeni cu mine? |
||
stefystefy_kidz Postat pe 24 Februarie 2010 14:46 |
||
stefy atacurile pot fi din toate partile dar sunt mult mai localizate dincolo | ||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 14:47 |
||
desi pe vremea asta ar merge ceva cald decat rece | ||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Februarie 2010 14:48 |
||
voiam sa pastram tema de acolo, aici discuti diverse...of of, nu ma intelegi mai alinuta | ||
stefystefy_kidz Postat pe 24 Februarie 2010 14:49 |
||
nu induce adversarul in eroare....maine o sa aibe timp de rumegat dincolo.Cu ochelari 3D Seby tocmai la sfarsitul bataliei .Daca intri pe soacre ATENTIE LA sunt periculosi!!!!! |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 14:52 |
||
Ar cam trebui si aici focalizata discutia.Nu de alta eu ducand lipsa de soacra nu am prea putut participa dar sper sa-mi iau revansa pe alte topic-uri. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Februarie 2010 14:53 |
||
cu soacra sau nu e binevenita oricand interventia, dar cu protectia necesara |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 14:55 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 24 Februarie 2010 15:49 |
||
Buna ziua! Am si eu o intrebare: la voi au venit vecinii de sub apartamentul vostru sa va faca observatie ca cel mic face prea multa galagie cand merge/alearga prin casa?????? Si daca da, a mers vreun vecin mai departe de atat? Adica a chemat Politia sau p-aia sa-i masoare decibelii? Nu intreb ca sa ma aflu in treaba, ci pentru ca mi s-a intamplat zilele trecute si vreau sa fiu pregatita!!!! multumesc! |
||
andracalin Postat pe 25 Februarie 2010 00:02 |
||
off offf ce de treaba pe forum dar nu m-am mai amuzat de mult asa bine . andracalin chiar asa mare galagie face un copil incat sa cheme ploitia nu cred doar in cazul in care sun apart vostru nu stau niste batrani ofensati si de propria respiratie sau niste comunisti mai sunt cazuri dar nu cred ca se va ajunge sa vina sa masoare decibelii ar fi chiar culmea dar te poti astepta de la orice. |
||
anaROBERT Postat pe 25 Februarie 2010 00:14 |
||
andracalin stai linistita nu are ce sa faca politia..... vecinii aia sunt nebuni sa se mute la casa daca nu pot traii in bloc. Tu stai linistita si mai fa vreo 2 copii ca sa-i faci sa se care cat mai departe de acel bloc. Chiar azi vorbeam cu o fata la care fetita ei plange tare toata ziua cateodata si noaptea...si ce poate sa-i faca vecinii,absolut nimic...nici politia nici nimeni .... nu mai baga in seama oamenii nebuni ...cand mai vin zile sa se duca sa se culce si lasa-ti copilu sa se joace in voie si sa faca cata galagie vrea. |
||
bau Postat pe 25 Februarie 2010 00:35 |
||
da asa este nu ai ce sa ii faci copilului doar nu o sa il legi din cauza unor vecinii sa fim serioase lasa copilul sa se joace sa alerge sa faca galagie este ceva normal oricum crede-ma ca nu depaseste decibelii permisi si oricum nu au ce sa faca | ||
anaROBERT Postat pe 25 Februarie 2010 00:59 |
||
Ce mai nou trebuie sa luam masca la copii ca si la caini...hai sa fim seriosi ..is oameni nebuni.... Nici nu se poate vorbii aici de decibeli...se poate vorbii cand dai muzica prea tare in orele nepermise,cand dai gauri in pereti ,cand ai un catel... dar cand ai copii persoanele care nu-i suporta sa-si vada de treaba ca nu au nici un drept. | ||
bau Postat pe 25 Februarie 2010 01:06 |
||
nu ai ce sa le faci unii asa sunt poate varsta este de vina sau poate ca exista intre ei ca vecinii anumite discutii nu poti sti niciodata cauza dar oricum nu ai ce sa ii faci unui copil este normal sa tipe,sa alerge vorba ta mony nu o sa ii punem botnita | ||
anaROBERT Postat pe 25 Februarie 2010 01:09 |
||
problema cu vecina mea este ca tot timpul pe ea cineva o deranjeaza... la parterul blocului sunt spatii comerciale... tot timpul s-a plans pe la autoritati impotriva lor... chiar a chemat pe unii de au masurat decibelii... a venit si mi-a zis: TE AVERTIZEZ!!!! pai eu din momentul ala am vazut negru in fata ochilor... pai ce, sunt la gradinita, sa ma ameninte doamna cu statul la colt, sau ce? i-am explicat ca pretentiile ei sunt exagerate, ca n-o sa-mi cresc copilul in varful patului de frica ei, s.a.m.d... ea nu si nu... tare in gura la mine ca merge fi-miu prin casa incaltat cu ceva care face un zgomot infernal si se aude la ea ingrozitor de tare... si se aude pana la 8 seara... (intre noi fie spus, ora 8 seara mi se pare de bun simt)... ei, va imaginati ca nu-mi tin copilul incaltat in casa cu saboti de lemn adusi special din Olanda... desi mi-as lua eu unii si sa fac si aerobic cu ei, ca sa innebuneasca femeia... cel mai tare m-am enervat in momentul in care mi-a zis: "sa dea domnul sa ai un necaz mare si sa-ti dai seama ca ti se trage de la mine, ca ai facut rau in mod constient unor oameni nevinovati"... eu i-as fi tras una chiar in momentul ala, dar am avut taria sa-i inchid usa in nas si sa-i zic ca la mine nu tin "blestemele" astea si sa se duca unde vede cu ochii... daca o sa cheme pe cineva, atunci o sa chem si eu televiziunea... sa vedem cine face de ras pe cine... eu va intrebam daca ati avut probleme d-astea si cum s-au rezolvat... |
||
andracalin Postat pe 25 Februarie 2010 12:21 |
||
problema mare cu vecinii Da-i incolo de sensibili. Si la mine aceasi problema cu cei de sub mine, zi de zi indiferent de ora trrr la usa trrr la interfon sau mai nou batutul in calorifer La un moment dat fetei ii era frica sa intre in camera ei ca, caloriferul bate atunci ce fac eu...evident ca pun mana pe o jucarie si trosnesc si eu ca besmetica ca am si rupt-o de la atata bataie ce am dat caloriferului. Fata fericita am batut pe ``ala lau``, asta pe la 7.30-8.00 seara se intamplase( era mai mica atunci). Normal ca urca sus doamna sensibila care are si ea copil(11 ani)dar care a uitat intre timp ca, copii mai si merg prin casa si mai scapa lucruri pe jos.Banuiesc ca al ei a invatat prima data sa zboare, apoi mersul pe varfuri si acum e docil nu face zgomot deloc. Bun...vine sus cu o falca in cer cu una in pamant si ies niste urlete intre mine si dansa ca la urma sa-i zic GRIJI LA SCARI CA INCHID USA- nu avem lumina pe scara Rezultatul...nu mai bate nu mai suna nu ma mai saluta |
||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 12:30 |
||
Stai linistita Andra....astia din astea traiesc si respira, le place sa mearga sa faca reclamatii peste reclamatii si sunt convinsa ca cei de la primarie au o lista lunga cu specimene din astea. Anunt-o ca te mai gandesti sa mai faci unul cat de curand |
||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 12:34 |
||
asta cu vecinii e tare rau de tot...andra eu iti zic ca atuu e la tine tu stai deasupra asa ca... | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 14:20 |
||
Parca am mai avut o discutie cu o mamica pe forum asta vara care era stresata de vecini ...pai sa vina la mine la usa vreun vecin ca sare sebi sau ca se joaca cu mingea sau ca merge prin casa cu bicicleta sau mai stiu eu ce si sa ma mai gaseasca si nervoasa ca-i piere pofta sa mai dea ochii cu mine pe scara de cati beli o sa auda nu decibeli. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 14:24 |
||
buna fetelor,ce mai faceti? treaba cu vecinii care nu suporta copii mici nu este prea complicata daca nu le dati importanta,pentru ca nici un politist de proximitate nu va face nimic in acest sens daca este sesizat, asa ca ursul trece cainii latara, sa-si vada de treaba lor... ce ei nu au fost copii? ma lasi? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 25 Februarie 2010 19:57 |
||
pfffff a depasit deja si bunul simt pe care il poate avea o persoana se vede ca sunt plictisiti si nu stiu ce sa mai faca dar sincer sa fi fost eu si sa vina vecina de sub mine sa ma amninte ba mai mult sa ma blesteme cred ca o scuipam intre ochii ce lume ciudata odata cu trecerea anilor si inintarea in varsta o iau tot mai razna unii de aia eu spun cateodata ''doamne ia-mi 2 ani din viata dar nu imi lua mintile '' | ||
anaROBERT Postat pe 26 Februarie 2010 00:14 |
||
buna, e cineva pe aici? ce vecini, cred ca au uitat ca si ei la randul lor au avut copii nu? si eu sunt de parere ca nu trebuie sa-ti faci griji, nu am auzit sa fie cineva pana acum pedepsit pentru ca copilul sau face galagie, asa ca, mai faceti unul sa le iasa pe ochi |
||
ane_mary_kidz Postat pe 26 Februarie 2010 11:24 |
||
Ane....ei nu au uitat ca au avut copii, noi nu stim pentru ca suntem niste igniorante, ca de fapt ai lor copii au invatat sa zboare, mersul pe varfurii si ca doar in afara casei isi folosesc toata talpa la mers..... | ||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 11:58 |
||
prea tare asta eu am avut discutii pe tema ca aspir zilnic (si anume copilul, cand ii scoteam mucisorii din nas cu batistuta )insa nu am ajuns decat pana la presedintele de bloc momentan |
||
aly_raz Postat pe 26 Februarie 2010 14:18 |
||
treaba asta cu vecinii e de jale,eu nu am pe nimeni prin preajma dar cred ca daca am fi avut eram evacuati de mult fetita mea tipa foarte mult si este galagioasa asa ca bafta sa se mute vecinii suparaciosi | ||
Mihaela_Andrada Postat pe 26 Februarie 2010 15:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
IMPLANT MAMAR | 101 | De la: garbo_406542 22 Octombrie 2014 13:50 |
vand cantar chicco, scoica baby care, carucior baby care, etc. | 5 | De la: kidz1010 19 Octombrie 2009 13:10 |
vand balansoar - ideal pt alaptat | 2 | De la: carmen_adriana50 8 Februarie 2011 15:44 |
|
||
Baby Orajel- gel pentru calmarea durerilor de dintisori | 3 | De la: babyorajel 8 Iunie 2011 12:27 |
Lenjerii de pat moderne | 7 | De la: garbo_13920 27 Septembrie 2013 11:29 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural