fetelor nu avem destule pe cap ca sa ne mai intereseze si barfa si supararile vecinului ia uite ma am ajuns sa fac in casa mea ce vrea vecinu ce tari sunt unii. | ||
anaROBERT Postat pe 26 Februarie 2010 16:33 |
||
---|---|---|
Bine ca la mine nu a venit nici un vecin pana acum la usa din cauza copilului ca daca venea si-l supara pe domnul sot jale era de ei,ca si asa sunt cativa pe care sotu nu-i sufera ca dau din gura prea mult. | ||
bau Postat pe 27 Februarie 2010 00:05 |
||
si eu daca as avea sau daca as auzi vre-o discutie de la vecinii mei ca ....copilul tipa sau copilul alearga etc,pana la sot l-as scuipa eu si i-as inchide usa in nas nu l-as astepta pe sot sa o faca,copilul mi-l apar ca o leoaica. | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 27 Februarie 2010 00:32 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 27 Februarie 2010 09:29 |
||
Aly mi-ai adus aminte cu aspiratorul si ai mei vecini se uitau in cruci la mine.....Bey dar suntem harnice, nimic nu ne opreste din aspirat | ||
alinakatt Postat pe 27 Februarie 2010 13:02 |
||
anaROBERT nu-l astept pe sot sa o faca dar el ii mai tot timpul pe acsa,in caz ca nu ar fi el m-as descurca eu cu siguranta | ||
bau Postat pe 27 Februarie 2010 13:12 |
||
bv fetelor asa trebe asa zice si sotu ca doamne feri sa se lege cineva de copil. apropo de vecini sotu planuieste o razbunare pt astia de deasupra de cand am nascut tot timpu ba dau gauri ba muta mobila, acum de exemplu zici ca dau cu bile de popice pe parchet, in fiecare seara e galagie cand incerc sa il culc pe Silviutz | ||
viobregar Postat pe 27 Februarie 2010 13:23 |
||
asa si la noi la fel eu stau la erajul 1 si nimeni nu mi-a facut observatie pana acum dar am deasupra mea la etajul 2 o familie care sincer nu stiu ce fac zici k joaca gotbal ,alearga chiar nu stiu ce fac sunt foarte galagiosi dar din respect si bun simt nu le-am spus niciodata nimic dar nush cat o sa mai trec cu vederea. | ||
anaROBERT Postat pe 27 Februarie 2010 14:14 |
||
hy mamici si pitici, ce mai faceti? si noi avem nervi pe unii vecini bagaciosi care nu au ce face decat sa comenteze intruna, dar cine-i baga in seama? va pup |
||
alesya_kidz Postat pe 27 Februarie 2010 16:41 |
||
va invit la o coffa,unde umblati fetelor? | ||
anaROBERT Postat pe 28 Februarie 2010 15:44 |
||
Salut pentru toate mamicile, un 1 MARTIE plin de flori si tot ceea ce va doriti, sa fiti iubite si fericite si sa aveti parte numai de bucurii,sa ne traiasca bebicii si sa ne bucuram din plin de acest dar minunat ....acela de a fi mamici. pupicei dulci | ||
cory_emy Postat pe 1 Martie 2010 18:46 |
||
va doresc o primavara insorita si frumoasa ca si voi! | ||
bianca4you Postat pe 1 Martie 2010 23:11 |
||
ce de urari,si eu va doresc o primavara cat mai frumoasa si o floare virtuala | ||
anaROBERT Postat pe 2 Martie 2010 00:58 |
||
neatza dragelor! ce mai faceti?eu nu am mai intrat de mult k nu am timp nici sa respir:))))) ..nu am crezut niciodata k un bb de 7 luni poate avea atata energie...se ridicain picioruse tinandu se de patut sau de ce prinde ...se da de a dura prin pat de stam cu ochii pe ea ca pe butelie ca acum este aici si dupa 2 min ein celalalt capat al patului!!!!.... cadem seara ca dupa razboi ...eu am o problema mi s au lasat sanii ffff tare am si un bust generos si dupa 7luni de titi mai are putin si mi le aduce la glezne serios acum voi ce ati facut cu sanii dupa alaptat?exista cv tratamente etc cat sa ii reparam asa putin?pupici | ||
carter Postat pe 4 Martie 2010 10:17 |
||
ubita eu nush ce s-ar mai putea face ,stiu ca purtarea sutienului in timpul sarcinii si in timpul alaptarii e f bun; eu nu l-am suportat cat am fost gravida si nici cand am alaptat dar acum il port.si pe mine ma intereseaza daca se mai poate face ceva,dar maj fetelor or spus de chirurgie ca ar fi singurul lucru care ar mai putea face ceva | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 10:22 |
||
Bem o cafea fetele? Cate lingurite de zahar,cate de lapte...ca prepar eu repede |
||
bau Postat pe 4 Martie 2010 10:23 |
||
nu prea se mai intra pe topicul asta sau mamicile sunt ocupate? | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 13:21 |
||
Nu mai vin sa bea cafeaua,nici eu n-am apucat sa o beau | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 13:43 |
||
deja am baut 2 cafele pana acum dar merci oricum esti o draguta. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 4 Martie 2010 13:47 |
||
buna fetelor!!! poate sa-mi trimita si mie cineva cartea "ghid practic"?? adresa mea este: [email protected] Multumesc anticipat!! | ||
aly_fab Postat pe 4 Martie 2010 14:03 |
||
nici eu n-am apucat sa beau cafeaua...am luat doar o gura...ce vroiam sa zic....aaaa!! o zi buna la mamici si copilashi! | ||
aly_fab Postat pe 4 Martie 2010 14:05 |
||
ubita, ce simpatica poti fi :))) si eu am aceeasi problema :)))) trage bebe din tzitze cred ca o sa le tar dupa mine pe strada, ca in bancul ala cu alinutza si bunicutza: bunicutzo, pot sa ma joc cu tzatzele matele? (raspuns bunicutza) da, dar sa nu iesi afara din curte :)))))))) | ||
aly_fab Postat pe 4 Martie 2010 14:07 |
||
seby nu a reusit performanta si a supt 1 an si jumatate dar la al doilea sigur iesim din bloc |
||
SEBY1YEAR Postat pe 4 Martie 2010 14:13 |
||
eu sunt la al doilea copil, ...cred ca singura varianta ar fi siliconarea, operatia chirurgicala... Seby1year, e ushor ca poti sa arunci cu tzatza pe balcon, la al doilea si el sa se joace afara...mai sunt si avantaje sau poti sa faci de mancare in bucatarie si sa-i dai tzatza la bebe care-i in dormitor :))) |
||
aly_fab Postat pe 4 Martie 2010 14:18 |
||
mai fetele chiar am ras la glumele voastre, sunteti haioase, e bine ca faceti haz de nacaz, eu insa ma gandesc cu groaza ca nu-mi mai revin sanii la forma lor si ma sperii rau de tot, ma mai consoleaza sotul ca lui cica ii plac si asa dar...ma gandesc si eu la intarcat, maine face 1 an si o luna, cam ajunge nu? | ||
aly_raz Postat pe 4 Martie 2010 14:28 |
||
cred ca asta ar fi ultima operatie din lume pe care mi-as face-o | ||
SEBY1YEAR Postat pe 4 Martie 2010 14:34 |
||
si eu la fel | ||
aly_raz Postat pe 4 Martie 2010 14:41 |
||
ma dau eu viteaza, dar nici eu nu as face operatie.... intai trebuie sa scap de kg in plus... grrrrrrrr... grea meserie | ||
aly_fab Postat pe 4 Martie 2010 14:58 |
||
aly_raz, salut, cum fac sa-mi pun si eu o chestie din aia desteapta , un motto?? | ||
aly_fab Postat pe 4 Martie 2010 15:00 |
||
ce de glume astazi foarte interesant banulaly_fab . | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 16:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Carut, patut, scoica, sterilizator, ham, sac, marsupiu, haine si incaltaminte | 1 | De la: antonioroby75 2 Ianuarie 2011 16:38 |
Scaun de masina bb | 3 | De la: rosculetmarieta 30 Mai 2008 06:59 |
intrebare de la o mamica care are o bebelusa de o luna azi am implinit o luna | 2 | De la: Morena29 6 August 2010 15:09 |
|
||
Cele mai frumoase urari de Craciun! | 2 | De la: kidz003337 21 Decembrie 2009 21:37 |
Am nevoie de părerea voastră | 66 | De la: AniriAnni 23 Octombrie 2015 09:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural