Cafeneaua forumului

aly_raz poti sa-i mai dai,nu trebuie sa intzarci ca tztzi tot asa o sa ramana si daca intzarci.

Fetele si mie mi-ar fi frica de acea operatzie dar tare bine m-as mai simtzi dupa , decat asha cum sunt.
bau
Postat pe 4 Martie 2010 16:46
fetelor sa va zic...ai mei st in spania si acolo dak 2 medici iti dau scris k din cauza marimi sanilor ai prblm de sanatate cu spatele etc operatia e gratis...eu vroiam sa o fac mai demult da am ramas insarcinata si acum cu alaptatu...si tre sa treaca cateva luni bune de la intarcare pana la operatie asa k am amanat o pe anu viitor..abia astept sa mi le micsorez sa ajung si eu la o cupa decenta de 90 -95:)) ..da barbatu meu a fost tare intr o zi imi zice k sa am grija cat imi taie din ele k ma trimite sa mi le pun la loc pupici
carter
Postat pe 4 Martie 2010 18:46
mai pe mn fiik mea ma duce cu capu ...nu mi manaca decat piure de fructe si restu titi....nu tu supa nu alte retete nimic nimic se stramba la ele si ma trage de bluza k vrea titi...ai vostri bbei tot asa disperati dupa titi sunt k a mea e cv de speriat ...mi a zis pediatra k o sa fiu nevoita sa o intarc k sa mi ia mancarik dar ea nu bea nici o formula de lapte praf am innebunit cautand o formula pe placu ei...nimic!!!! humana nestle milupa etc nu stiu dak mi a scapat cv...nu stiu ce sa mai fac !! dak v ati confruntat cu asa cv va rog spuneti mi k nu stiu ce sa fac.pop
carter
Postat pe 4 Martie 2010 18:50
Ar fi o idee sa pui laptic de-al tau in pireul de legume.Eu asa l-am invatat cu pireul de legume ,nu vroia sub nici o forma,si am pus lapte sau cereale la inceput si acum nu mai am treaba,nu tre sa mai pun lapte ca le manca asa.
bau
Postat pe 4 Martie 2010 18:54
aly_fab la ce anume te refereai? la semnatura sau la descriere?...
intra din profilul tau la optiunea date cont, acolo ai descriere, semnatura...bla bla, date despre copil...
aly_raz
Postat pe 4 Martie 2010 19:01
pai mony, are deja 1 an si o luna maine, m-a smotocit destul
aly_raz
Postat pe 4 Martie 2010 19:03
aly_raz daca mai poti eu iti zic sa-i mai dai,sa nu-ti para rau mai tarziu,ca laptele praf este scump si niciodata nu o sa fie atat de bun cum e lapticul de mamica.
bau
Postat pe 4 Martie 2010 19:06
sa stii ca ai drepatate, eu ii dau nan doar seara, din decembrie anul trecut ca nu se mai satura si se trezea intruna peste noapte si sa stii ca se cam simte la buzunar, chiar vorbeam cu sotul ca am avut mare noroc ca nu am platit laptele mereu, nu inteleg de ce e asa scump totusi...
aly_raz
Postat pe 4 Martie 2010 19:12
fetelor va beti cafeluta la ora asta?
anaROBERT
Postat pe 4 Martie 2010 19:23
eu as bea o cafea.
sa sti ca se simte eu iau un nan la 2-3 zile si ma distruge.
Cat timp iam dat lapte de la mn nu mi-a racit niciodata,cand n-am mai avut a racit. Eu consider cel mai bun si cel mai economic laptele de mama.
bau
Postat pe 4 Martie 2010 20:43
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
[email protected]
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute.
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 4 Martie 2010 23:07
laptele matern este foarte bun,hranitor si mai ales sanatos pe langa laptele praf care mai este si scump la 3-4 zile cutia de lapte
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 00:43
vrei o cafa?
bau
Postat pe 5 Martie 2010 00:49
eu nu beau cofa,dar daca ma servesti cu o cioco e binevenita....cofa nu o suport daca ii simt mirosul e clar ca ma doare capul si imi este rau toata ziua
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 01:24
Bine at iti dau cioco,pepsi vrei?
bau
Postat pe 5 Martie 2010 01:28
da este sucul meu preferat pepsi twist si frutty fresh de tutty fruty le ador .
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 01:29
o ce am stiut
bau
Postat pe 5 Martie 2010 01:31
daaa sunt bune din punctul meu de vedere,ai nimerit zici ca ma cunosti de o viata
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 01:33
nu mai bea nimeni o cafea?
carter
Postat pe 7 Martie 2010 22:36
eu as bea ,imi trimiti una
bau
Postat pe 7 Martie 2010 22:41
eu nu beaau veci cafea, in schimb nu refuz veci o cola desi ar cam trebui sa tin un pic de regim sa mai dau jos kilele
viobregar
Postat pe 7 Martie 2010 22:42
buna fetele, v-ati facut frumoase pt maine?
aly_raz
Postat pe 7 Martie 2010 22:44
la regim este voie cafea fara zahar dar nu si cu cola
bau
Postat pe 7 Martie 2010 22:49
vreau sa cred ca-s frumoasa tot timpul,ca n-am timp sa ma fac,asa ca mai bine sa ma amajesc ca sunt
bau
Postat pe 7 Martie 2010 22:49
daca beau cafea adorm instant. Nu ma prea stresez cu regimul pt ca ne pregatim in curand sa mai proiectam un bb. Mai asteptam sa treaca vreo 2 luni sa treaca silviutz de un an.
viobregar
Postat pe 7 Martie 2010 22:51
e bine sa nu bei cafea in sarcina.Nu zic mai multe sa nu fiu offtopic,pt mai multe te astept pe topic offtopic
bau
Postat pe 7 Martie 2010 22:57
buna seara mamicilor,ce faceti,va pregatiti pentru maine
anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 22:58
da cu o cafea.
bau
Postat pe 7 Martie 2010 23:24
nu te-a invitat sotul nicaieri la o prajiturica ceva,o cina romantica,oplimbare in doi
anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 23:26
la o cafea in 3
bau
Postat pe 7 Martie 2010 23:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Clubul Copiilor sanatosi va asteapta la intalnire! 11 De la: ameno 5 Iulie 2010 19:02
Vand Orajel- Cel mai bun gel pt perioada de eruptie dentara 1 De la: irinabratu 8 Noiembrie 2009 10:12
Vand jucarii 1 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26
bb-ei nascuti in octombrie..la mai mult.... 28 De la: office_salinasusesi_ro 15 Martie 2010 19:35
Ajutorrrrrrrrr!! 1 De la: garbo159235 2 Iulie 2010 07:22
Setari Cookie-uri