pai e buna si aia decat deloc | ||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 23:39 |
||
---|---|---|
asa e | ||
bau Postat pe 7 Martie 2010 23:50 |
||
lasa ca o sa primim de la copii nostri la timpul potrivit,abea astept | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 23:52 |
||
LA MULTI ANI! De ziua femeilor tuturor mamicilor | ||
gabimiron Postat pe 8 Martie 2010 09:25 |
||
neata LA MULTI ANI MAMICILOR SA FITI FERICITE SI SA VA BUCURATI DE BBEI VOSTRI!!!..imi tine cineva companie la o kfa k fiikmea si barbatumeu sforaie de zor ....replica sotului cand ii zic sa se trezeask.."lasa ma draga sa invata fata sa doarma" mony cu cea mai mare placere iti dau o cafa...cum o bei?k acum o prepar | ||
carter Postat pe 8 Martie 2010 10:09 |
||
foarte tare replica ubita e chiar interesanta are fata ce invata pai da are dreptate sotul tau | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 10:32 |
||
Un ghiocel din partea mea pentru toate Mamicile din lume si nu numai | ||
alinakatt Postat pe 8 Martie 2010 11:12 |
||
si eu va ofer o floricica virtuala la toate femeile ,dar totusi unde sunteti? | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 11:39 |
||
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR | ||
denisa12 Postat pe 8 Martie 2010 19:00 |
||
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR | ||
denisa12 Postat pe 8 Martie 2010 19:00 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 9 Martie 2010 08:39 |
||
buna seara mamici, ce mai faceti? cum ati petrecut de 8 martie? eu am ciocnit si pt voi | ||
cornelia_kidz Postat pe 9 Martie 2010 18:53 |
||
buna seara mamici,ati baut cela 40 de pahare,daca da cica o sa va mearga bine tot anul | ||
anaROBERT Postat pe 10 Martie 2010 00:23 |
||
buna dimineata ! ati baut cafeaua? daca nu va invit la una.pa!!1 | ||
gabimiron Postat pe 11 Martie 2010 09:06 |
||
neatza fetelor,trezirea ce faceti,unde sunteti sunteti puturoase astazi? | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 10:50 |
||
buna sunt Ioana sunt din medias judetul sibiu si sunt mama unei fetite de 1an si 3luni.o puteti vedea pe copilul.ro la rebecca2.imi cer scuze ca va abordez asa dar la o cafea se povesteste tot.,si ma gandeam ca poate gasesc putin ajutor ptr rebeca,rebeca este f bolnava si are nevoie de operatie in strainatate ,operatie la inimuta fara de care nu mai are nici o sansa.ce ziceti ma poate ajuta careva,cu o suma cat de mica donata se poate aduna.daca va intereseaza sa o ajutati va dau cod iban in lei RO31RNCB0318038941160002 DACA AVETI INTREBARI SI NELAMURIRI VA ASTEPT INTREBARILE |
||
kidz007151 Postat pe 12 Martie 2010 11:56 |
||
PE AICI dar daca nimeni nu zice nimic...e bine cand ai cu cine vb la o cafea | ||
kidz007151 Postat pe 12 Martie 2010 11:58 |
||
eu sunt kidz,buna dimineata | ||
anaROBERT Postat pe 12 Martie 2010 12:00 |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 13 Martie 2010 08:02 |
||
buna....noi suntem din nou singurei....am revenit la bunicii mi unde stateam inainte....am stat aproape 3 luni cu tatal copilului....in prima luna toate erau frumoase....ne intelegeam bine.....ne mergea bine...apoi au inceput certurile si nimmic na mai fost ca inainte....mam saturat....facea scandal in fata copilului....mam saturat....am zis ca nu se poate asa....iam zis ca nu mai pot sta cu el daca tot timpu ne certam...nici copilului nui face bine....stiu dupa mine ca si la mine cand eram mica tata o batea rau pe mama in fata noastra...nu vroiam sa vada sau sa auda si copilu tot timpu cum ne certam....am decis sa venim inapoi si iam spus ca poate sasi vada copilu oricand vrea.... | ||
scolaritzas Postat pe 13 Martie 2010 10:04 |
||
maria20 buna dimineata. Dar pana la urma ai aflat ca e copilul lui?Ma scuzi ca pun intrebarea,dar ti-am citit povestea si n-am inteles partea asta. |
||
bau Postat pe 13 Martie 2010 10:07 |
||
buna dimineata maria20 si eu ti-am citit povestea si sincer nu cred ca merita sa-ti petreci viata alaturi de un individ caruia nu poti sa-i spui om daca a inceput cu bataile si cu scandalurile inca de la inceputul relatiei. C e te face sa crezi ca se va schimba ? Eu cred ca nimic. Incearca sa treci peste si sa te gandesti la copilul tau care are nevoie de tine. Pot sa-ti pun o intrebare: El si-a recunoscut copilul? Daca da este bine poti sa-l dai in judecata pentru pensia alimentara daca nu atunci il dai in judecata pentru recunoasterea copilului. Este o procedura destul de simpla si nu necesita foarte multi bani. Daca vrei si alte sfaturi iti stau la dispozitie. O zi frumoasa si sa cresteti mari va pupa tusi_Oli |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Martie 2010 10:31 |
||
la ce banca? | ||
gabimiron Postat pe 13 Martie 2010 10:47 |
||
buna dimineata fete este cineva la cafea inafara de noi . salina esti si aici ,pfff esti peste tot |
||
anaROBERT Postat pe 13 Martie 2010 11:08 |
||
saluti anaRobert ce face-ti dragilor |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Martie 2010 15:29 |
||
pentru cine vrea sa slabeasca si vrea sa arunce un ochi aici : http: //www.copilul.ro/pentru-mama/diete-de-slabit/ | ||
aly_fab Postat pe 13 Martie 2010 15:32 |
||
sia recunoscut copilu...batai nu au fost doar scandaluri....timp de o luna totu a fost frumos....apoi au inceput certurile...nui convenea nimic din ce faceam...bataia a fost cand eram eu mica in famlia mea...adica intre taicameu si maicamea....faza e ca tata copilului acuma ultima zi cand miam facut bagajele sa vin inapoi la bunici ma facut de ras in fata prietenilor lui mintindui cu tot felu de chestii....el oricum vrea sai dea bani copilului....deci nu am de gand sal dau in judecata...cat timp o sa imi dea bani cel putin....oricum eu am plecat....iam zis ca poate oricand sa isi vada copilu... | ||
scolaritzas Postat pe 13 Martie 2010 22:44 |
||
buna seara,o sa arunc si eu un ochi acolo e bine venita o dieta dar dupa paste nu acum | ||
anaROBERT Postat pe 13 Martie 2010 23:49 |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 14 Martie 2010 11:14 |
||
azi nu e nimeni la o cafea??? | ||
SEBY1YEAR Postat pe 14 Martie 2010 11:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand carucior Cosatto Cabi Pitch 2 in 1 NOU cu garantie si ieftin | 1 | De la: neagum 10 Februarie 2011 11:06 |
Lichidare stoc (reduceri mari de preturi) haine din SUA pentru pitici mici | 1 | De la: Cladewel 8 August 2008 13:39 |
Vand scaun masina (scoica) Bertoni Bodyguard | 1 | De la: ahsoka 16 Ianuarie 2010 15:00 |
|
||
Vand mingi de plaja | 1 | De la: Bianca291 12 Iulie 2009 14:33 |
Cadouri personalizate | 1 | De la: Calendarul_Tau 14 Decembrie 2009 13:54 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural