Cafeneaua forumului

voi fetelor avezi deja bebe dar eu mai am putin !!! dar poate ma primiti si pe mine in gasca voastra
iuliana_raluca
Postat pe 16 Martie 2010 12:32
Ti-am pregatit un ceai de lamaie,cu multa lamaie. O sticla de apa cu multa lamaie. Si cteva fructe cu vitamina C , sa te faci bine cat mai repede.
bau
Postat pe 16 Martie 2010 12:39
fetelor eu sunt fff racita si nu mai stiu cum sa ma mai tratez si nici pastile nu pot lua ca e bebe si nu vreau
iuliana_raluca
Postat pe 16 Martie 2010 12:40
ms mult bau!!!! ca de obicei spontana
iuliana_raluca
Postat pe 16 Martie 2010 12:41
iuliana_raluca si eu m-am racit cu o zi inainte sa nasc dar mi-a facut medicul intravenos vitamina c cu calciu si mi-a trecut in cateva ore. Daca cunosti vreo asistenta zi sa-ti faca sau cumpara o fiola de calciu si una de vitamina c si mergi l urgente. E leac garantat.
viobregar
Postat pe 16 Martie 2010 12:42
am si eu o mica intrebare??? voi ati fost inainte la sa cautati medic pediatru?? si sa va i-a in evidenta??
iuliana_raluca
Postat pe 16 Martie 2010 12:42
viobregar ms mult dar parca imi este frica
iuliana_raluca
Postat pe 16 Martie 2010 12:43
Iuliana, suna-ti doctorul care te urmareste, si eu am fost racita rau acum 2 saptamani si mi-a dat doctora sa iau de 3 ori pe zi paracetamol si algocalmin, bioparox sprei sa dau in gat si in nas apa de mare. daca nu imi dadea ea astea nu imi trecea, ca eu am facut deastea "babesti" cu 2 zile inaintesa o sun si eram din ce in ce mai rau. Nu sta asa racita ca nu sti ce se poate intampla!
Eu nu am nascut , inca mai astept, maine ma duc la control sa vedem ce mai face bebe
printesa31i
Postat pe 16 Martie 2010 12:44
de ce sa iti fie frica nu doare deloc. Nu ti-ali luat niciodata sange e la fel.
Eu sincer nu m-am dus sa caut medic m-am inscris la tipa la care eram eu la medic de familie dar m-am mutat apoi la tipa la care era sotu.
viobregar
Postat pe 16 Martie 2010 12:45
Calciu in sarcina e cu risc.
E bine sa te interesezi din timp de un medic pediatru bun.Sa ceri mai multe pareri. Ca dupa ce nasti nush ce sa faci mai intai.
bau
Postat pe 16 Martie 2010 12:45
iulia vitamina c poti lua.am racit si eu pe perioada sarcinii si mi-a recomandat dr ginecolog sa beau multe ceaiuri si sa iau vitamina c de 3 ori pe zi
gaby8101
Postat pe 16 Martie 2010 12:46
Paracetamol stiu ca nu-i bine sa iei in sarcina. Si eu am fost racita f rau cand am fost gravidutza,dar n-am luat nici-un medicament pt ca doctorul mi-a spus ca nu am voie.
Singurul medicament care l-am luat toata sarcina a fost no-spa pt dureri.
bau
Postat pe 16 Martie 2010 12:48
nicol eu ma duc la doctor joi la doctor si o sa vb atunci cu el!! eu sper sa imi treaca
iuliana_raluca
Postat pe 16 Martie 2010 12:48
Da vitamina C este cea mai buna.
bau
Postat pe 16 Martie 2010 12:49
Eu chiar ieri am fost la medicul pediatru sa vad ce imi trebuie sa inscriu bb la el. M-am interesat pe la mai multe persoane inainte de mai multi doctori si am ales una care mi-a fost recomandata de mai multe persoane, care vine acasa in caz ca ai probleme cu bb, si chiar daca nu ai, cand vii de la spital, vine in vizita sa vada cum te descurci si daca ai nevoie de ceva,o doctorita care chiar isi da interesul de copii si de toti pacientii.
Mi-a zis sa ma duc cu copie de pe certificatul lui bb si iesirea lui din spital. O sa le duca sotul si atunci o sa lase si nr de tel, sa ma sune cand o sa vina la mine prima data.
printesa31i
in privinta pediatrului eu l-am cautat inainte sa nasc cu vreo 2 luni.dupa ce am nascut am dus dosarul lui bb la dansul.intereseaza-te la prietene care deja au copilasi , cere pareri
gaby8101
fetelor asa stiu si eu ca nu e voi sa iei medicamente si rabd si eu putin!! de mult imi doream sa vb cu cine pe formuri si nicodata nu reseam si sunt asa bucuroasa ca pot vb cu cineva si pot face schimb de pareri
iuliana_raluca
Postat pe 16 Martie 2010 12:51
si eu m-am racit destul de rau atunci inainte sa nasc si numai bine m-am dus la control la ginecolog si medicu cand m-a vazut a chemat o asistenta sa-mi faca urgent intravenos vitamina c cu calciu si vreau sa zic ca pana seara mi-a trecut. Eu sincer nu sunt de acord cu medicamente in timpul sarcinii. eU AM VOMAT TOATA SARCINA SI MI-A DAT SA IAU METOCLOPRAMID dar nu am luat decat in ziua nuntii ca sa nu ma apuce raul la biserica sau primarie in rest nu am luat. Bineinteles se iau vitamine.
viobregar
Postat pe 16 Martie 2010 12:52
pai asa este si normal.in primul an de viata sau macar in primele 6 luni dr sa-l consulte pe bebe lunar la domiciliu.in cazuri exceptionale mergi cu cel mic la cabinet.trebuie ferit sa intre in contact cu tot felul de persoane bolnave de fel si fel de boli
gaby8101
Postat pe 16 Martie 2010 12:53
Pana joi mai sunt 2 zile. Simie mi s-a intamplat la fel, mi-au aparut primele simptome de raceala si la 2 zile m-a pus la pat, abia cand m-a pus la pat am sunat doctora.
Sincer, nu avea cum sa imi treaca daca nu luam pastile, se instalase prea rau raceala
Cel mai periculos sa iei pastile este in primul trimestru, dar in ultimul, asa cum suntem noi, nu mai e chiara sa. Nu te speria si de pastilele astea. Eu am luat pe timpul sarcinii 3 feluri de antibiotice, binenteles recomandate de medic. Acum, nu cred ca, daca imi faceau rau imi dadea ea de nebuna.
printesa31i
Postat pe 16 Martie 2010 12:53
iuliana cate saptamani ai?
nicol cate saptamani ai?
viobregar
Postat pe 16 Martie 2010 12:54
Nicol cine ti-a dat antibiotice medicul de familie?
viobregar
Postat pe 16 Martie 2010 12:55
fetelor azi am fost la un pediartu ..la cel pe care la a vut sotul meu cad era mic si cica e ff bun ca vine si acasa!!! dar astazi nu am gasito si mai mergem saptamana viitoare si am vb cu asistenta si a zis ca nu problema ca e bine ca am venit din timp
iuliana_raluca
Postat pe 16 Martie 2010 12:55
viobregar ti-a facut inainte sa nasti,nu mai era riscul sa nasti prematur,daca te apucau contractiile era ok. Mai nou multi dctori nu risca sa dea calciu mai devreme.Tu ai nascut prin cezariana?
bau
Postat pe 16 Martie 2010 12:56
eu am 33 de saptamani !!!
iuliana_raluca
Postat pe 16 Martie 2010 12:58
Eu am 39 de saptamani.
Si eu stiu ca, calciul ti-l face sa iti provoace contractii
printesa31i
Postat pe 16 Martie 2010 12:59
iuliana_raluca e bn sa mai intrebi si alte persoane de el,ca de cand a fost sotul tau mic copil s-au mai schimbat multe.Stiu din propia experienta.Asa am facut si eu si am gresit.

Nicol ce problema asa de grava ai avut ca sa-ti dea antibiotice?
bau
Postat pe 16 Martie 2010 12:59
nicol mie imi este fff frica sa iau antibiotice dar la tine ca afoat asa grav sa iti dea in perioada sarcini???
iuliana_raluca
Postat pe 16 Martie 2010 13:00
Antibioticele mi le-a dat doctorita ginecolog, care imi urmareste sarcina. Doctorul de familie nu s-a mai bagat de cand am ramas insarcinata. El mi-a dat numai hartiiile care mi-autrebuit
printesa31i
da am nascut cu cezariana. Mi-a facut de cateva ori calciu inainte sa nasc si de la 32 de saptamani am luat calciu pastile. Nu stiu ce sa zic ginecologul la care am fost eu era mai in varsta un medic extraordinar si vreau sa zic ca pe foarte multe femei care nu puteau sa faca copii sau sa duca sarcina la capat le-a ajutat si acum au copilasi. Eu nu am avut probleme cu sarcina, probabil ca nu este recomandat calciu la care au probleme.
viobregar

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand carut Hauck, nou, 280 ron 2 De la: ahsoka 2 Iunie 2010 16:23
dintisorii 1 De la: sofiuta 6 Ianuarie 2010 11:35
vand carucior sport nou abc design 1 De la: cati_niculae 15 Octombrie 2009 12:18
Vand tarc CAM America 1 De la: kidz001164 31 August 2009 14:25
nu ratati sansa asta...........merita sa incercati 1 De la: crys_1976 25 Ianuarie 2010 19:31
Setari Cookie-uri