bau nu prea stiu pe cine sa mai intreb de pediatru asta dar inca nu am vazut-o ...inca eu sper sa fie bine inca nu am discutat cu ea eu o sa vb cu ea mai bine!! pt ca o prietena de a mea a avut probleme cu baietelul si eu cred ca pediartul a foat de vina | ||
iuliana_raluca Postat pe 16 Martie 2010 13:04 |
||
---|---|---|
Sincer nu am avut grav. Prima data mi-a dat "azitrox" pentru ca mi-a iesit la analiza microplasama si ureaplasma, sensibilitate la azitromicina. Am luat eu 3 pastilute(1 pe zi) si sotul 2 pastilute (amandoua odata). Apoi am repetat analiza si toto mi-a iesit sensibilitate si mi-a dat eritromicina, am luat 10 zile si eu si sotul. Acum am intrebat-o ce inseamna asta si mi-a zis ca e ceva ceva ce iese mai la toate mamicile, reprezinta o sensibilitate a membranei, iar cele mai multe merg cu ea asa pana la nastere. Nu e periculos, dar daca toto am depistat prin analize, nu avem cum sa lasam netratata. Am mai luat si eritromicina si gata. Apoi, la analizele de ultim trimestru, alea de sange si urina, mi-a iesit ceva la urina, care am inteles ca asa se modifica la mai toate gravidele in ultimul trimestru. Mi-a dat sa iau augumentin timp de 10 zile. Cat am luat augumentinul asta mi-a fost greu, abia ma ridicam din pat ca mi se intarea burta pietroi. Mi-a dat si genipral ca sa nu pierd sarcina. urina a iesit bine la urmatoarea analiza, iar genipralul l-am inbtrerupt la 37 saptamani sa ma apunce nasterea si acum nu ma mai apuca |
||
printesa31i Postat pe 16 Martie 2010 13:07 |
||
Tu din ce oras esti? Ar fi bine daca ai putea intreba pe net fete din orasul tau de ea si de alti pediatri sau sa dai un searc pe google poate gasesti mai multe.E bine sa sti din timp,inainte sa vorbesti cu ea. | ||
|
||
bau Postat pe 16 Martie 2010 13:08 |
||
nicol dar ai avut probleme in timpul sarcini??? | ||
iuliana_raluca Postat pe 16 Martie 2010 13:08 |
||
bau sunt din bucuresti!! dar stau in magurele daca sti unde e intitutul de cercetare sau facultatea de fizica a pamntului | ||
iuliana_raluca Postat pe 16 Martie 2010 13:10 |
||
Nicol_S nu te supara pe mine dar parerea mea e ca ti-a dat antibiotice aiurea. Cel mai bine e sa ne ferim toata sarcina de antibiotice,numai in caz ca e ceva grav se poate vorbii de antibiotice,altfel se risca sa-i facem rau copilului. Din cauza doctoritzei tale puteai naste prematur. |
||
bau Postat pe 16 Martie 2010 13:11 |
||
nicol de unde esti u? si u bau? |
||
iuliana_raluca Postat pe 16 Martie 2010 13:12 |
||
Nu am avut probleme grave, adica ncii o greata, nici o varsatura, nici o stare de rau, nici o sangerare, nici o durere de burta, nimic. Doar cat am luat augumentinul mi se intarea burta. Oricum, am inteles ca era sinormal sa mi se intareasca in saptamanile in care eram, cica se pregateste organismul de nastere, dar mie mi se intarea rau de tot si de aceea mi-a dat genipral. Dar pe mine nu m-a durut niciodata burta sau sa am vreo scurgere, sau urina sa fie schimbata. Adica nu am avut nimic in neregula care sa fie observat de catre mine. | ||
printesa31i Postat pe 16 Martie 2010 13:12 |
||
iuliana_raluca eu vrb pe un alt site cu multe fete din Bucuresti. |
||
bau Postat pe 16 Martie 2010 13:13 |
||
eu atatea citesc acum despre prob in timul sarcinii. eu una nu am avut prob analizele au iesit bine toate bebele a luat 10 la nastere. sper sa fiti si voi sanatosi. nicol nu te impacienta un copil se poate naste sanatos pana la 43 de saptamani. | ||
viobregar Postat pe 16 Martie 2010 13:13 |
||
Eu sunt din Gaesti Dambovita, dar ma urmereste o doctorita de la Elias din Bucuresti. | ||
printesa31i Postat pe 16 Martie 2010 13:13 |
||
Eu sunt din Resita,departe de Bucuresti | ||
bau Postat pe 16 Martie 2010 13:14 |
||
si eu sunt total contra antibioticelor num ai in cazuri fff grave sau nu exista lata solutie eu stiu prin ce a trecut o prietena nu am atat rabdare sa va povestersc mai ales ca sunt si la munca | ||
iuliana_raluca Postat pe 16 Martie 2010 13:14 |
||
varsaturile nu inseamna prob inseamna cel mult k se dezvolta bb in zona PANCREASULUJI | ||
viobregar Postat pe 16 Martie 2010 13:16 |
||
asta e singurul site pe care am intrat ca nu prea ma pricep asa de bine cu atatea .. | ||
iuliana_raluca Postat pe 16 Martie 2010 13:17 |
||
Nicol_S o fata care era deja la termen a vrut sa nasca odata si a ajutat-osotul ca in 3 zile a si nascut (ma intelegi ce vreau sa zic) |
||
bau Postat pe 16 Martie 2010 13:17 |
||
eu sunt la munca dar o sa ma pregatesc sa dau o fuga la cozmetica la epilat ca trebuie sa fiu pregatita pt joi | ||
iuliana_raluca Postat pe 16 Martie 2010 13:18 |
||
atunci vrei sa le intreb ceva pe mamicile de acolo? | ||
bau Postat pe 16 Martie 2010 13:19 |
||
bau are dreptate e ff bine sa profiti putin de o ultima ...... | ||
iuliana_raluca Postat pe 16 Martie 2010 13:20 |
||
bau cum se numeste sit-ul>????poate reusesc sa intru si eu mai ales ca de vineri intru in prenatal | ||
iuliana_raluca Postat pe 16 Martie 2010 13:21 |
||
nush daca pe aici era un topic cu nasterea orgasmica | ||
bau Postat pe 16 Martie 2010 13:21 |
||
iti trimit msj sa nu fac reclama | ||
bau Postat pe 16 Martie 2010 13:22 |
||
astept | ||
iuliana_raluca Postat pe 16 Martie 2010 13:27 |
||
fetete eu va pup si poate vb si maine!!!! ma duc la jumuleala | ||
iuliana_raluca Postat pe 16 Martie 2010 13:37 |
||
ce de activitate ,nici eu in timpul sarcini nu am luat decat elevit si no spa si in ultima faza niste injectii ca nu mai puteam tine sarcina si erau pt al ajuta pe bebe la respiratie cand iesea,nu cred ca sunt recomandate pastile si mai ales antibiotice in timpul sarcini | ||
anaROBERT Postat pe 16 Martie 2010 15:42 |
||
Am avut incredere in doctora, si daca ea a zis ca e cazul sa le iau, le-am luat. | ||
printesa31i Postat pe 16 Martie 2010 16:04 |
||
buna nicol_s stai linistita ca o pastila doua nu este foc,probabil ca se refera mai mult la tratamente cu antibiotice sau injectabile,daca te doare capul de nu mai poti si esti insarcinata nu inseamna ca nu poti lua un calmant sa fim seriosi | ||
anaROBERT Postat pe 16 Martie 2010 16:08 |
||
Cel mai sigur in perioada de sarcina sau alaptare e indicat sa se ia medicamente doar dupa sfatul medicului.Modul in care un medicament afecteaza viitorul copil depinde de mai multi factori: tipul medicamentului, doza administrata, momentul administrarii in raport cu varsta sarcinii, expunerea concomitenta la alti factori de risc. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 16 Martie 2010 17:02 |
||
buna , ma bag si eu in discutie dar este adevarat ca nu sunt indicate medicamentele in timpul sarcinii dar daca ele sunt neaparat necesare ptr mama eu cred ca trebuie sa le luam nu cred ca daca suntem insarcinate trebuie sa suferim noi la maxim, nu facem excese dar in caz de urgenta luam ce ne recomanda medicul , nu ? | ||
cory_emy Postat pe 16 Martie 2010 17:02 |
||
am si eu o rugaminte la voi , am deschis la inceputul lunii un topic si nu il mai gasesc deloc, aveti idee cum fac sa dau de el ca nu reusesc m-am prostit | ||
cory_emy Postat pe 16 Martie 2010 17:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand sute de modele Barbie, colectie personala, noi in cutiile originale | 2 | De la: Lolitaa 9 Mai 2009 19:18 |
Vand SCAUN inaltator pentru copii, bebelusi | 1 | De la: teta2k 17 Iulie 2010 15:17 |
constipata:(((((ajutor!! | 5 | De la: ubita 24 Octombrie 2009 22:16 |
|
||
carucior wampol cu landou si scaunel sport | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
Tratament amigdalita | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:07 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural