ultima problema ar fi cezariana nu ma deranjeaza numai bebele meu sa fie bine atata conteaza | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 15:56 |
||
---|---|---|
e ca o infectie in corp..care se ia foarte usor si nu stiu cand am contactato si am mai facut o data o analiza sa vada de can e infectia.... | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 16:01 |
||
stiu e cytomegalovirus ,dar in primul semestru nu ai facut analizele astea? | ||
|
||
bau Postat pe 6 Aprilie 2010 16:09 |
||
nu am facut-o la inceput dar nu cred ca o am de la inceput ca s-ar fi vazut la ecografia de morfologie fetala | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 16:18 |
||
bau sti ce riscuri prezinta aceast virus | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 16:18 |
||
offf sunt asa de suparata ca nu stiu ce sa mai fac ..bebe e bine misca bine ..pare sa fie totul in regula ...acum numai Dumnezeu stie | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 16:24 |
||
iuliana tie ti-a luat sange sa-ti faca analizele astea acum. Pres ca ti-o facut si toxoplasmoza,cmv,rubeola,serologie herpes. Nu avea cum sa se vada la morfofetale. Tu s-ar putea sa ai cmv dinainte de sarcina si sa se fi reactivat in sarcina ,de aceea doctorii tre sa-ti faca mai multe analize sa vada de cand ai virusul,nush daca acum in a treilea trimestru exista analize ca sa stie cu precizie. Dar daca l-ai facut inainte sa ramai insarcinata,inseamna ca ai anticorpi pt acest virus si nu ar fi o problema. iti dau un link unde si alte fete au trecut prin aceasta experienta http ://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showtopic=1109&st=0 (a pus pauza dupa http) |
||
bau Postat pe 6 Aprilie 2010 16:26 |
||
Iuliana stai linistita ca o sa fie totul bine. Nu sta stresata si suparata,mai ai un picut si te intalnesti cu puiutul tau. Am uitat e fetita sau baiat,eu imi amintesc ca spuneai ceva de fetita sau ma insel? | ||
bau Postat pe 6 Aprilie 2010 16:30 |
||
mersi mult ...da mi-a explicat de acest virus ca el putea fi in corp si se activeaza cand ai sistemul imjunitar slabit..dar o data ce acest virus e in corp nu ai cum sa mai scapi de el | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 16:31 |
||
e baietel bau si mersi mult pt incurajare....mai uit uneori ...uneori imi aduc aminte | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 16:32 |
||
Riscul este ca, copilul sa ia acest virus si sa aiba probleme,care se vad ori la nastere,ori mai tarziu. Dar multi copii nu iau aceast virus de la mamica,chiar daca mamica are virusul. Ai incredere si cu siguranta totul v-a fi bine. | ||
bau Postat pe 6 Aprilie 2010 16:33 |
||
Asa e odata ce ai virusul in corp nu mai scapi de el,de aceea se fac si analizele in primul trimestru sau inainte sa ramai gravida sa vada daca ai acesti virusi,adica daca igg este pozitiv inseamna ca ai acest virus in corp,daca igm este negativ inseamna ca nu-l ai activ si daca igm este pozitiv inseamna ca este activ. Eu de exemplu toxoplasmoza n-am facut niciodata,igg si igm ereau negative si o trebuit sa ma f mare grija toata sarcina sa nu cumva sa o fac,pt ca atunci e mai rau cand nu ai facut si faci in sarcina. Dar daca ai facut si se reactiveaza in sarcina e ceva normal,pt ca organismul in sarcina e mai sensibil. | ||
bau Postat pe 6 Aprilie 2010 16:37 |
||
Ooo inseamna ca o sa se mai alature un baietel pe acest forum.Ce nume te-ai gandit sa-i pui sau nu sti inca? | ||
bau Postat pe 6 Aprilie 2010 16:40 |
||
eu ma rog la Dumnezeu sa nu aibe nimic nici la nastere si nici mai tarziu ca nu stiu ce asi face ..offf | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 16:42 |
||
pe puiul meu o sa-l cheme ERICK STEFAN | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 16:44 |
||
O ce frumos nume. Si tu cum te mai simti,creste burtica creste? Cat kg are micutul acum? |
||
bau Postat pe 6 Aprilie 2010 16:49 |
||
sincer joia trecuta cand am fost bnu la mai cantarit ..ca uitata la cap si daca e bine....burtica creste el misca bine.....simt ca el e bine...numai ca eu nu pot sfi linistita | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 16:51 |
||
u la cate saptamani ai nascut???? | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 16:52 |
||
si cred ca o sa ramana cezariana ...asa se pare pana acum....nici nu da sanse sa se intoarca .....sa vazut cordonul cam mic | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 16:53 |
||
bau si imi este frica ca nu pot alapta din cauza acestui virus ....si imi doresc asa de mult sa pot alapta | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 17:01 |
||
Iuliana poate nu mai e activ pana nasti si atunci poti alapta,poate totusi au gresit doctorii analizele. Eu la 36 de saptamani am nascut.Avea 2600g. |
||
bau Postat pe 6 Aprilie 2010 17:05 |
||
si ce baiat mare ai acum... | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 17:09 |
||
eu joi fac 36 de saptamani si .....nici bagajul pt maternitate nu l-am facut...abia joi ma duc la cumparaturi | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 17:11 |
||
virusul se pote disparea ...si inseamna ca pot alapata... | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 17:12 |
||
acum doua saptamani avea 2300g ..era grasan ...acum nu stiu cat a luat in doua saptamnai |
||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 17:13 |
||
Pai ar fi cazul sa te apuci de bagaj,ca eu iar asa spuneam ca mai e timp si hop noaptea au inceput contractiile si in doua ore mi s-o rupt apa Am avut noroc cu mama ca ea mi-o tot cumparat pt spital una alta si cand eream in drum spre spital am sunato sa-i spun ca nasc si sa-mi pregateasca bagajul Sa sti ca nu-mi vine sa cred ca asa repede o trecut timpul si acum e asa mare si voinic,face numai nazbatii. Chiar am fost saptamana trecuta la pediatra si am vazut un copilas de 4kg si atat de mic mi se parea,ma gandesc cum era al meu 2600g,ma uit in poze si imi dau seama ce baietel mic aveam. |
||
bau Postat pe 6 Aprilie 2010 17:18 |
||
off ce bine ca e bebe bine...si sanatos .....si a crescut bine ....sa iti dea Dumnezeu ....numai bucuri de la baietelul tau | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 17:22 |
||
cati ai aveai cand l-ai nascut pe bebe???? | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 17:23 |
||
scuze cati anii avreai????? | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 17:24 |
||
bau te las ca nu poat sa mai stau la calulator .....ma duic sa stau putin in pat....te pup si mai vb | ||
iuliana_raluca Postat pe 6 Aprilie 2010 17:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sfaturi | 10 | De la: garbo_418726 13 Decembrie 2015 19:45 |
hainute bebe 0-7 luni foarte frumoase la preturi modice | 1 | De la: Bianca291 4 Martie 2009 22:32 |
Vitalact | 1 | De la: kidz006457 21 Ianuarie 2010 09:11 |
|
||
bancuri... | 252 | De la: 2na 3 Februarie 2010 15:33 |
Am nevoie de sustinerea voastra ! | 1 | De la: creatza 11 Noiembrie 2008 19:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural