mame in strainatate

buna mamici si pitici! ninutza dar daca nu o prind cu centurile si ne opreste politia ne da...premiu,nu? nici nu stiu cum e mai bine...inainte cand ii puneam patura sub ea era prins scaunul cu centura dar fata nu avea prinse centurile de la scaun,ca nu aveam cum...si ne-a oprit politia si am avut noroc ca ne-au avertizat verbal,le-a zis sotul ca fata nu avea decat 3 sapt si cum s-o prinda in centuri...si a zis ca altfel sa nu o puna in masina...distante lungi nu avem deocamdata...multumesc ninutza de raspuns! te cred ca Alex vrea toata atentia... mai ales daca a inceput sa mearga,acum nu ar mai sta locului! tine-o tot asa Alex cum stati cu dormitul singurei? mamici si prichindei!
marirai
Postat pe 12 Iunie 2009 15:22
Salutare,mamici si bebici!
@marirai :voi nu aveti "scoica"?E ca un scaunel in care poate sta culcata.Eu am pus-o pe Deni de la o luna si am mers de vreo 4 ori Ro-Germania.Nu ne-a oprit niciodata politia dar la vama se uitau mereu cum e .E foarte bine si pt.ea sta in siguranta acolo.In Germania ai voie sa il tii in scoica chiar in fata cand conduci tu daca nu ai airbag Si am tinut-oin scoica pana la un an si jumatate cand ii atarnau picioarele si i-am cumparat alt scaun pt.copii peste un an.
@ninutza:ma bucur sincer pt.progresele voastre!Multa sanatate sa o tineti tot asa!
N-am mai auzit nimic de Monaco si de Corina&Eugen!
Va doresc numai bine!
feliciaraduca
Postat pe 12 Iunie 2009 16:52
buna mamici,felicia multumesc pt raspuns si scuza-ma, nu m-am exprimat eu bine poate,despre scoica am intrebat eu! noi nu am facut inca drumuri lungi,dar vor urma cam pe la sfarsitul verii(sper)...ducem fata sa o crestinam in romania.....mamici dar pe unde sunteti? va dorim un sfarsit de saptamana cat mai placut!
marirai
Postat pe 13 Iunie 2009 11:51
La scoica ma referam si eu dar cand mergeam cu sotul il puneam in cosul acela mare(scuze ca nu stiu in romaneste cum se spune) in care el sta intins.
si aici e voie sa il pun in fata daca masina nu are airbag ,eu l-am pus chaiar daca avrea airbag pana am vazut ca si pe scoica punea clar ca e interzis( si pe masina la fel) dar am fost doar de vreo cateva ori si am avut noroc ca nu am pirmit cadou de la politie
ai grija marirai ca nu e de gluma cu asa ceva si daca asa o inveti, legata si asa se invata,o sa stea linistita.alex si in carucior sta legat pt ca altfel zboara din el.si asa ca atata se suceste pana iese daca nu ii dau atentie.
progrese am facut,nu mai plange cand il pun in patut in camera lui dar mai are si el cate o zi cand vrea sa mai stau cu el .vorbim si apoi el se joaca si eu plec fara sa ma vada.si poate mai plange ,merg la el dar adoarme destul de repede.
va las ca am treaba.pupici la toti copiii si la mamici.(alex va pupaceste ) si un week-end placut.noi poate maine mergem la strand ,sa vedem cum e vremea ca azi ne sufocam afara.
ninutza_kidz
Postat pe 13 Iunie 2009 19:39
buna dragutele mele!noi am descoperit gradina botanica si...cand mai prindem un pic de vreme frumoasa...profitam si noi!in suedia vremea e atat de aiurea...ploua mult si uneori nici nu stim cum sa ne imbracam....uneori poate fi atat de frig...denis a avut serbare la gradi...hmmm....nu prea mi-a placut organizarea ...copii au fost ok...au cantat si au incercat sa ne dea si noua parintilor activitate si...ne-au trimis in curte sa cautam intrebari prin copaci...apoi erau 2 premii...nu a fost cinstit...trebuia sa dea la fiecare copil si parinte cate ceva.denis a fost foarte trist ca noi nu am castigat pai si nici nu aveam cum sa castig...trebuia sa stiu in ce an au construit gradinita...de parca pe mine asta ma interesa,ma intereseaza sa aiba grija si sa se poarte bine cu copilul meu..apoi cand e nu stiu ce la ei...apoi...cate gradinite sunt in zona unde locuim...deci,sa nu o mai lungesc nu aveam nici o sansa! iar denis e suparat pe mine...il impac eu dar...mi-ar fi placut sa fie mai inventivi...parca sunt plictisite si educatoarele astea...in romania se faceau altfel de serbari...poezii,scenete,dans ,cantecele...oooooofffffffffff cine a zis ca painea straina e amara....cata dreptate mai avea...si nu zic asta doar din cauza serbarii lui denis...a,uitasem...fiecare stateau in grupulete si serveau ce a adus fiecare...desi nu se aduce nimik...decat daca vrei...parintii nu vorbeau intre ei....salbatici...ok...va poopam si numai bine va dorim...multa sanatate si...profitati de vremea frumoasa
roxydennys
Postat pe 14 Iunie 2009 00:30
buna mamici si ingerasi.. mai avem de stat in spania 2 saptamani iar apoi o sa plecam in romanaia sa ne cunoastem famila abea asteptam... o sa zburam cu avionul dar nu e ceva nou ..saptamana trecuta am zburat la barcelona sa ne facem foaie de drum de la ambasada si am fost destul de cuminte doar la intoarcere a fost mai rau umpic. sper ca drumul dspre casa care dureaza 2ore 40minute sa nu fie prea agitat. o sa mai intram sa vorbim si cand ajungem acasa sa povestim cum a fost intalnirea cu bunicii si restu...pupici multi de la noi
denis2009
Postat pe 14 Iunie 2009 16:02
Denis 2009,am intrebat despre hartia care dovedeste ca nu ai venit aici,se cere de la INSS,nu de la seguridad social.,e institutul national de seguridad social.si ii zici ca vrei un justificant ca nu primesti ajutor de aici pt bebe.
eu nu am resit sa il scot pt ca era defect ceva la calculatoare cand am fost eu dar saptamana asta o sa merg.daca nu depasesti 11.530� venit anual ai dreptul la ajutor pt bebe.si se da pe anul in urma daca dovedesti asta.noi nu ne incadram pt ca eu figuram ca lucrez desi stateam acasa.acum gata,sunt de baja.
Roxydenis,e pacat ca a ramas copilul trist pt ca educatoarele nu au imaginatie sau au fost fara chef organizator si mai ales ca nu a castigat nimic. dar poate asa e la ei.totusi,e vorba de copii,nu?? in fine.asta e.pupici la toti.va mai scriu.
ninutza_kidz
Postat pe 14 Iunie 2009 20:33
si noi plecam maine in romania, nu pentru prima data, dar pentru prima data stam 3 saptamani, fara tati
Nu am mai scris de ceva timp pentru ca am avut de pregatit lucrarea de licenta... in sfarsit am reusit dupa o intarziere de un an
Eugen este foarte activ si alearga toata ziua.. si eu dupa el
Am citit ce ati scris si am dedus o urma de nostalgie pentru romania si mi-ar placea sa stiu si parerile voastre: V-ar placea sa va intoerceti sa locuiti in romania?
Pe mine ma apuca tristetea numai cand ma gandesc ca trebuie sa stau acolo 3 saptamani. E adevarat o sa-mi vad familia si prieteni dar nu e ca le simt lipsa foarte mult pt ca sunt mereu in contact cu ei pe internet si pe urma mama are deja abonament pe avion
E oare ciudat ceea ce simt eu, e oare ciudat ca nu imi este dor de romania, ca nu imi doresc sa ma intorc, ca 3 saptamani mi se par o eternitate??
Poate pt ca m-am obijnuit cu confortul de aici si nu ma mai regasesc acolo!?
Cel mai mult o sa-mi lipseasca trotuatele (care in bucuresti ori nu sunt, ori sunt impracticabile ori sunt ocupate de masini) si accesul pt handicapati de la metrou

Pupici si vacanta frumoasa la toata lumea
corina_dragoi
Postat pe 16 Iunie 2009 10:16
Salutare,mamici si bebici,buna Corina!
@Corina:Felicitari pt.licenta!
Nu cred ca e anormal,fiecare om simte altfel.Sotul meu nici nu vrea sa auda de Ro.Se necajeste chiar si cand ii mai citesc de pe net cate o stire.Eu insa simt altfel.Nu pot sa spun ca vreau sa ma intorc pentru ca mi-am dorit mult sa traiesc aici dar imi lipsesc prietenii,familia,colegii;aici ma simt putin stinghera...
Cum zicea deunazi cineva mai vorbim in 20 de ani.
Sper sa treci peste impactul cu "trotuare&gunoaie&etc."si sa gasesti lucruri de care sa va bucurati voi doi.Soare mult(ca la noi a plouat fff mult),sanatate si bucurie!
feliciaraduca
Postat pe 16 Iunie 2009 15:10
buna!noi am luat de astazi vacanta si...o sa stam acasa...eu si denis...taty ia concediu pe 4 iulie dar nu o sa plecam nicaieri...pentru ca nu ne permitem,asa ca,o sa cautam altceva de facut...aici .poopici si multa sanatate tuturor
roxydennys
Postat pe 18 Iunie 2009 16:36
Salutare tuturor ! A venit vacanta si vad ca aveti planuri ,mergeti in Romania.Noi am hotarit sa nu mergem,poate in iarna...Aseara a avut si Kari serbarea,deci oficial suntem si noi in vacanta.A fost f frumos,a dansat ca niciodata,a fost energica si a ris toata seara. Pe de alta parte,a fost tristetea despartirii de educatoare,care de la anul nu va mai veni aici,si copiii au fost f atasati de ea,mai ales Kari.Si mie imi foarte rau,pentru ca aveam o relatie mai apropiata cu ea,ne ramine doar sa pastram relatia cu ajutorul netului
ikarinusa
Postat pe 27 Iunie 2009 11:13
buna. Eu nu am mai intrat pt ca am avut probleme cu laptopul si in plus a venit si George (fratiorul) la noi. Mi-a schimbat si tastatura din franceza in romana si nu ma descurc deloc...pana ma obisnuiesc,mai ales ca nu mai am nici semnele la locul lor...Am citit tot ce ati scris acum,si ma bucur pt toate ca sunteti bine atat voi cat si bebeii vostri.Ma bucur ca ati luat vacanta si plecati prin concedii. Noi nu putem lua vacanta pt ca nu suntem inca la gradi. poate din toamna.Si Monako-Karrara a crescut si face nebunii. Fratele sau se distreaza si o invata prostioare.Am fost la piscina si nu o puteam scoate din apa decat seara...si se baga singura sub apa cu capul.O zi buna si sper sa mai pot intra de George.
monako_claus
Postat pe 27 Iunie 2009 16:44
Buna.Nici noi nu avem vacanta pt ca eu sunt toata ziua in vacanta,asa obisnuiesc sa spun dar o sa plecam in ro ,nu stim exact data fie cu tati cu masina,fie cu avionul doar eu si Alex si tati o sa vina mai tarziu.abia astept sa il duc pe Alex in ro sa il cunoasta parintii mei si surorile,verisorii...
E plin de energie ,toata ziua se plimba de colo colo prin casa,ia in mana tot ce poate si daca nu sunt atenta fie le duce la baie si la da drumul in wc ,fie le baga in masina de spalat si-a aruncat o sandaluta in wc in timp ce eu o spalam pe cealalta,asa ca e tare smecher.prinde momentul cand nu il vad.trebuie sa inchid usa la baie daca nu vreau sa imi gasesc lucrurile in toaleta .
Dar e un scump,ii zic sa imi dea pupic si imi da,e asa dulce
Am fost la piscina cu el si nu prea vrea sa stea pe uscat,vrea in apa si da din manute asa fericit si rade... azi mergem iarasi dar acum e prea cald,mai stam o ora acasa.
Pupici tuturor.si eu citesc dar nu mai prea scriu,nu mai am timp mai ales ca iesim afara mai mult timp.
o zi buna tuturor
ninutza_kidz
Postat pe 27 Iunie 2009 17:09
buna...din nou!noi suntem in vacanta si...denis vrea inapoi la gradinita dar...in week-end am profitat de vremea frumoasa si am iesit la padure,la pescuit,la o plimbarica cu barca...a fost frumos dar...eu am tenul foarte deschis si ma prinde repede soarele...nu ma bronzez doar ma innrosesc si ma ustura pielea groaznic,ma bucur in schimb ca denis nu-mi seamana,din punctul asta de vedere,ca altfel...nu stiu ce faceam amandoi...de plecat in romania nici nu poate fi vorba...cred ca nici la iarna...oricum...vacanta placuta tuturor si multa sanatate..poopam dulce
roxydennys
Postat pe 29 Iunie 2009 09:13
buna mamici si pitici...nu am mai intrat demult sa scriu...daca acum am fata mare ...am inceput de cateva ori sa scriu si se trezea si inchideam calc. ca doar ea-i seful in casa ma bucur sa vad ca sunteti bine,prichindeii sunt cuminti...Alex esti un dulce...ninutza dar asa si trebuie,sa te ajute si el la treburile casei...mai spala si el una-alta....pe unde poate si el....ma bucur ca ati luat vacanta si plecati in concedii....unii la piscine,altii la pescuit....noi doar prin septembrie cred ca vom reusi sa avem o saptamana sa mergem in ro,facem botezul...abia astept! fata mea nu si-a cunoscut inca bunicii....saptamana aceasta vor veni nasii la noi...daca nu am dus noi fata s-o cunoasca,vin ei la ea sa aveti concedii cat mai placute!
marirai
Postat pe 5 Iulie 2009 12:00
Hola,hola.ce mai faceti?
Noi am fost plecati in week-end la fratele meu si abia azi dupa -masa am ajuns acasa si eu sunt cam obosita.Alex s-a comportat bine in scaunelul lui ( am scos scoica din folosinta ca avem baiat mare) dar eu ma jucam cu el,ii dadeam jucarii si ii cantam sa vad reactia lui la drum lung. a dormit putin dar cand a dar semne ca nu mai are rabdare,am oprit,ne-am plimbat putin si dupa o jumatate de ora am ajuns la verisoara lui.a iubi-o si ea l-a pupat si se juca cu el si fugeau unul dupa celalalt ,erau asa dulci amandoi.
Azi la intoarcere a fost mai obosit si mi-a dormit mai bine de 2 ore si dupa asta, cam pe cand s- a plictisit ,am ajuns acasa.acum doarme puiutul meu in patutul lui dar cum la noi e ff cald,sa vad cum va dormi la noapte.
Noi facem planuri de vacanta si abia asteptam sa plecam .mai greu e la intoarcere si ne facem si o idee ca intr-o zi o sa plecam cu totul de aici.
Maine facem 1 anisor si vom sarbatori putin dar cheful mare e sambata cand ( conform traditiei din zona nasilor) ii taiem motul si ii punem pe tava diferite obiecte pt a vedea ce meserie isi va alege in viitor.acum ,na ,eu vad asta ca o distractie nu neaparat ca asa va fi in viitor.
Pana atunci,pupici tuturor .
ninutza_kidz
Postat pe 5 Iulie 2009 22:56

Buna fetelor!eu nu am mai intrat de foarte mult timp caci nu am amvut timp.roxydennys in ce oras locuiest in suedia??ca si noi tot in suedia locuim.curand trebuie si eu sa-l duc e bebele meu la gradi si imi este groaza
ca nu prea au garija de ei.sunt lasati in voia sortii.acuma caut gradi si nu gasesc loc.cica acuma trebuie cu un an inainte sa-ti rezervi loc.adica inainte sa-l nasti.va pupam si numai bine voua si bebeilor.
angi_condratiuc
Postat pe 6 Iulie 2009 09:46
bonjour ! Noi ne pregatim sa mergem in Parcul Pheonix sa ne jucam si sa scapam de caldura ! Am fost cu Monako in Cannes pt ca acolo este nisip pe plaja ceea ce ea nu a vazut pana acum . S-a bucurat f mult si nu vroia sa mai plecam ! Monako are un film cu Jim Carrey , ''Le Grinch'' si se uita de cate 10-15 ori pe zi la el Odata cu ea am invatat si eu replicile din film Noaptea are cosmaruri si tati zice ca din cauza mascariciului din film Ii plac f mult cartile (cumparam in fiecare zi cate una) si stie fiecare ce contine, chiar daca ii vede doar muchia, la fel si cu cd-urile.Va dorim o vacanta placuta !
monako_claus
Postat pe 6 Iulie 2009 15:21
buna!noi locuim in G�teborg,V�stra Fr�lunda...dar nu e atat de greu de gasit loc la gradi...si nu-ti face griji...le poti verifica la comportamentul fata de bebe...bineanteles ca oricare mamica vrea ce e mai bun pentru copilul ei si toata atentia personaluilui sa fie indreptata spre puiul ei...dar...eu cred ca se poarta ok...in romania crezi ca au mai multa grija?nu sunt multumita suta la suta dar...denis abia acum a inceput sa vorbeasca un picut...se descurca binisor...si o sa-mi poata povesti ce se intmpla la gradi...dar eu m-am mai dus neanuntata si ma uitam pe geam sau printre gard...eheheee investigatii,nu gluma!dar ti-am zis...e ok...poop si multa sanatate
roxydennys
Postat pe 6 Iulie 2009 23:53
Salutare ! O,Monako,cite avem in comun! si eu trebuie sa-i cumpar la Kari cite o carte in fiecare zi,prefera cartile jucariilor,de orice fel ar fi,cu abtibilde,de colorat sau mai nou,de scris.
Si aici la cresa trebuie rezervat locul cu mult timp inainte,sunt mai multi copii decit locuri.Inschimb,la gradi nu este nici o problema.Si eu mergeam la gard sa observ,in pauze,dar eu pindeam comportamentul fetitei,pentru ca ea nu s-a adaptat f usor.In schimb acum,e invers,ea merge si se lipeste de copii,insa uneori e dezamagita pt ca nu se joaca unii copii cu ea,tocmai din cauza ca sunt si ei cum era ea inainte De educatoare am fost extrem d e multumita,cred ca am mai zis,faceau tot felul de activitati,i-a dus in excursii,sa vedem cine va veni in toamna,am emotii in privinta asta.
La noi e fffff cald si noaptea dormim rau din cauza caldurii,pe ziua e insuportabil,mai ales ca proprietarul ne-a taiat aerul conditionat din cauza ca-i era teama ca il vom strica Cred ca vom schimba casa,desi suntem f multumiti aici,chiar nu am vazut alta casa care sa ne multumeasca ca asta,dar din cauza lui cred ca vom pleca.Prima data ne-a aiat curentul pe casa scarii,ca a zis c a nu avem nevoie,deci acum ,seara,daca vrem sa urcam pe terasa,e cam greu.apoi a redus presiunea la apa,apoi a taiat aerul.Plus ca vine noaptea s dimineata dvreme sa ne pindeasca,ca sa stie el tot ce se petrece in casa...FFFFFF enervant !
Kari a inceput ieri un curs de inot,azi la 12 mergem din nou,a fost curajoasa,a fost singura din grup care a intrat in apa...
O saptamina placuta !
ikarinusa
Postat pe 7 Iulie 2009 10:13

Buna!noi locuim in Ljungby,Kronoberg este un orasel micut si foarte plictisitor ptr mine care in Romania am locuit in Timisoara.vreau sa-ti spun ca am auxit foarte multa lume care se plange de grija pe care o adopata cei de aice la gradi.ii lasa afara pe ploaie ele stau inauntru sa nu le plaoe piticiilor le curge nasul vai de ei.daca ai mesenger ori skype adresa mea este angi.condratiuc si daca vrei sa ma introduci si mai vb acolo ca eu intru mai rar pe mail respectiv forum din lipsa de timp i vb mai multe noi nu sunt de mult in suedia doar de 2 ani si poate tu est mai demult si mai imi spui si miece nu stiu.pupici si numai bine la bebei
angi_condratiuc
Postat pe 7 Iulie 2009 10:24
eu sunt o mamica cu un baietel de 6 luni.locuiesc in Spania de 8 ani si sunt incantata.daca mai este vreo mamica care sa locuiasca in alicante si vrea sa ne cunoastem si sa fim prietene,mi-ar place foarte mult
segio2009
Postat pe 7 Iulie 2009 10:59
buna ziua denis.cum a fost in romania?eu am acum 6 luni dar in septembrie vreau sa merg si eu sa imi cunosc stabunicii.vroiam sa te intreb ce fel de hartie imi va trebui pt drum?mama mea este romanca dar tatal meu este spaniol.eu voi avea buletin de aici(spania)in acest caz imi mai trebuie vreo hartie de la consulat?mersic mult pt informatie
segio2009
Postat pe 7 Iulie 2009 11:14
buna janyy23...eu sunt in italia dar am o prietena in spania langa madrid in alcala dar legile sunt la fel din cate am inteles.deci tre sa mergi la consulatul romaniei si sa ceri titlu de calatorie..asta daca nu ai facut certificatul de nastere al lui bebe al tau si nu il aveti tu sau taty trecut in pasaport.daca il aveti in pasaport si mergeti cu comoara voastra impreuna in tara atunci nu mai ai nevoie de nimik din cate am inteles...acum,,,nu sunt 100% sigura...asta am auzit si eu de la prietena mea....pupici pt bebeul tau si pt tine
diarobert
Postat pe 7 Iulie 2009 21:56
Dragi mamici si bebici,
Am crezut ca ati inchis deja topicul pentru ca n-am mai primit demult nicio veste de la voi.Acum inteleg ca ati plecat cu totii in vacanta si n-ati mai scris....Sper ca aveti vreme frumoasa,va relaxati si va reincarcati bateriile....La noi vremea e urata(ploua aproape in fiecare zi) si noi nu avem vacanta inca-la jumatatea lui august vine si la noi vacanta....abia o asteptam!!!!)Sper ca vom pleca si noi la mare in Italia.Va doresc toate cele bune,
Felicia & Denisa
feliciaraduca
Postat pe 20 Iulie 2009 18:48
buna mamici! va salut din romania, deja sunt de 3 saptamani aici si mi se par multe lucruri schimbate. denis s-a acomodat destul de bine, hainele sunt cam scumpe si nu prea de buna calitate fata de cele din spania, asta e... ce am observat este ca laptele praf de aici ii place mai mult decat cel din spania... nu ii dau prea mult deoarece inca alaptez... ii dau doar supliment cand nu se satura de laptele de la san sau cand ramane cu bunica lui si eu sunt plecata cu treaba prin oras. sunt multumita ca am gasit si aici produse de bebe care le foloseam in spania care sunt bune, iar marca de scutece pampers este asemanatoare cu cea din spania dodot. va pupacim.
denis2009
Postat pe 21 Iulie 2009 16:29
ikarinusa,tati tau este cetatean spaniol?pt ca si noi avem biletele de plecare in romania pt septembrie si tati nostru(spaniol)nu vine.deci stiu ca trebuie sa ne faca o imputernicire la notar?trebuie si tradusa si legalizata?eu voi avea buletin si pasaport spanoiol.pupicei multi la toti bebei si mamicile
segio2009
Postat pe 21 Iulie 2009 19:41
buna corina.nu cred ca este nimic ciudat ca nu simti dorul de casa.eu patesc acelasi lucru.sunt de 8 ani in spania si am fost acasa dar doar in vizita si cel mai mult 15 zile.si eu m-am obisnuit foarte mult aici si nu m-.as intoarce.nu iti face griji.fiecare alege ce crede ca este mai bun pt el.as vrea sa stiu daca bebelul tau este cetatean roman sau nu.daca nu,ce acte ti-au trebuit ca sa iesi cu el?si noi vrem sa plecam acum si tati ramane aici(sp).el va avea acte spaniole.cred ca cu pasaportul si o imputernicire va fi suficient.tu ce crezi?
segio2009
Postat pe 21 Iulie 2009 19:48
denis2009.pupicei multi si felicitari pt noua ta adaptare.vroiam sa te intreb despre produsele pt bebelusi care zici ca le gasesti acolo.noi vrem sa mergem pt 2 sapt si as vrea sa stiu ce va trebui sa imi iau cu mine.ma intereseaza peimpersi(desi cred ca sunt la fel de buni ca si cei de aici)laptele il voi lua de aici pt ca nu vreau sa il schimb dar am inceput sa ii dau "mi primer danone"si vroiam sa te intreb daca este si acolo ca sa stiu.inca o data pupicei multi
segio2009
Postat pe 21 Iulie 2009 19:59
Salutare tuturor ! Intr-adevar,Felicia, e vara, soare,cel putin la noi,mergem la inot dimineata,dupa masa la mare,avem program...
Segio2009,noi suntem romani,dar oricum daca calatoresti singura,iti trebuie imputernicire de la tata,si eu stiu ca trebuie si tradusa si legalizata.Iar pt bebe,treb sa te interesezi f bine ,eu nu prea stiu.
Va pup pe toate,trebuie sa mergem la piscina.
ikarinusa
Postat pe 22 Iulie 2009 09:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am �ncercat mama mea natural� 17 De la: Niki_Roman_1 11 Noiembrie 2012 19:36
O inima distrusa 48 De la: garbo_406260 11 Ianuarie 2015 00:00
scaune la bebici! 1 De la: anammarie09 28 Iunie 2009 12:28
simona 1 De la: b_ej_2004 14 Ianuarie 2009 13:01
buna 3 De la: office_salinasusesi_ro 22 Ianuarie 2010 15:12
Setari Cookie-uri