multumesc ninutza.voi cumpara cartea si voi incerca sa vedem.nu ma pot vaiat pt ca are nopti in care nu se trezeste deloc dar majoritatea se trezeste de 3 4 ori.si eu ii dau apa.sau suzeta si il ia somnul iar,dar nu mereu | ||
segio2009 Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:59 |
||
---|---|---|
buna ma primiti si pe mine locuiesc cu familia mea intr o tara frumoasa copiii sunt inca mici sunt o fire cam timida imi fac prieteni destul de greu nu prea stiu cu ce sa incep eahh poate maine o sa am mai multa inspiratie am trecut doar sa va salut |
||
kevina Postat pe 14 Decembrie 2009 01:02 |
||
Buna dragele mele!Nu am mai intrat de mult...dar nu vroiam sa treaca sarbatorile fara sa va uram din suflet un Craciun frumos, un an nou mai bun,spor in toate si..multa sanatate.La multi ani tuturor! | ||
|
||
roxydennys Postat pe 14 Decembrie 2009 16:08 |
||
Uitasem sa va intreb...cumnata mea locuieste de 3 ani in italia si...a nascut acolo dar nu ia nimic pentru copil,gen alocatie ceva...taticul este cetatean italian.Care sunt legile acolo....stie cineva?Va rog mult sa-mi raspundeti....va multumesc mult! | ||
roxydennys Postat pe 14 Decembrie 2009 16:11 |
||
Salutari,mamici si copii! Bine ai venit ,Kevina!Multumim de frumoasele urari roxydennis si va dorim la fel si voua!Sarbatori bogate si fericite alaturi de cei dragi voua! Numai bine, Felicia si Denisa Raduca |
||
feliciaraduca Postat pe 14 Decembrie 2009 16:39 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. TARIFE 1. Copii (maxim 14 ani), pensionari - 20 RON / sedinta - abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT) Un insotitor al copilului sau al pensionarului beneficiaza de intrare GRATUITA 2. Adulti - 20 RON / sedinta - abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT) O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 ( pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 15 Decembrie 2009 15:03 |
||
Profit de ocazie sa va urez si eu Sarbatori Fericite si un Mos Craciun bogat :) Sanatate si Pupici |
||
corina_dragoi Postat pe 15 Decembrie 2009 15:36 |
||
roxydennys in italia nu se da alocatie la copii. Si eu sunt in aceiasi situatie, cu tati cetatean italian. Din cate stiu eu depinde si de orasul de rezidenta, de primarie. De exemplu in Milano exista Bonus Bebe, oferit de primarie, mamelor care lucreaza (in concediu de crestere al copilului), rezidente de mai mult de 3 ani in Milano, si parca mai sunt si alte conditii dar cum eu nu am lucrat niciodata am fost eliminata din start asa ca nu m-am mai interesat. Mai exista si un ajutor social care se ofera in functie de venit, si pe care il poate cere mama, dar nu stiu exact daca este ceva national sau ceva local. Eu am putut beneficia, cum personal nu aveam nici un venit, dar doar la primul copil. Acum pt al doilea nu mai imi dau |
||
corina_dragoi Postat pe 15 Decembrie 2009 15:42 |
||
ooooffffff!!!!!!!!!!imi pare rau,sincer....inseamna ca eu am nimerit bine.In Suedia se da 105 euro si am reusit sa iau si eu.In fine....iti multumesc mult pentru raspuns.Poop si va doresc multa sanatate!Noi incepem pregatirile ptr. Craciun... | ||
roxydennys Postat pe 15 Decembrie 2009 21:20 |
||
desi noi ne-am intors in romania de 6 luni, vreau sa va urez sarbatori fericite tuturor mamicilor cu familiile lor care sunt plecate in tari straine, si va zic ca oriunde v-ati afla nu uitati ca craciunul este intodeauna prezent in inimile noastre si sper sa il simtiti si voi, si noi am petrecut 2 craciunuri in strainatate si ne-am simtit cam singuri fara familiile noastre dar de cum a venit denis pe lume am hotarat sa nu mai plecam din tara in preajma sarbatorilor. CRACIUN FERICIT!! | ||
denis2009 Postat pe 16 Decembrie 2009 12:22 |
||
Buna fetelor, sunt noua pe forum! si eu sunt o mamica care locuiesc in strainatate, am doi baietei. Este vreo mamica aflata in Anglia pe aici? va pup | ||
aly_fab Postat pe 17 Februarie 2010 06:15 |
||
corina_dragoi nu ai mai dat nici un semn....ai nascut? totul e bine? Asteptam vesti de la voi si poze cat mai multe | ||
alinakatt Postat pe 17 Februarie 2010 11:55 |
||
cristina,mamica lui theodor andrei,esti pe aici? sunt cealalta cristina,mamica lui theodor andrei si as fi vrut sa vb mai multe..pipici |
||
bebe_Theo Postat pe 17 Februarie 2010 12:03 |
||
bine v-am gasit in acest an.nu am mai scris de foarte mult timp.sper ca toata lumea este bine.al meu bebe a crescut acum are deja 13 luni si nu mai are stare.toata ziua de colo pana colo si trebuie sa puna mana pe tot ce prinde.dar peste toate acestea este un dulce.ne imbratiseaza,ne da pupici si este din ce in ce mai lipicios.vroiam sa va intreb,dintre mamicile care sunt in spania,daca se afla vre una in Alicante sau prin apropiere.salutari si multi pupici la toti brotacii | ||
segio2009 Postat pe 17 Februarie 2010 12:56 |
||
buna fetelor :) e adevarat nu am mai scris de mult. Noi am fost foarte ocupati in ultimul timp pt ca am schimbat casa cu una mai mare, tinand cont ca in curand ne inmultim :) Inca nu am nascut si ma bucur pt ca nici nu as fi avut timp :sml-happy0009, sper totusi ca se va intampla in una dintre zilele astea pt ca deja am depasit termenul. Eugen a fost cam bolnavior dar asa se intampla iarna mai ales daca se merge la gradi. Si pe deasupra ii iese si o maseluta si nu il lasa sa doarma. Mi-e groaza de cele 3 nopti cat voi fi eu la spital pt ca nu accepta pe nimeni altcinev. O sa va tin la curent si cu prima ocazie o sa pun si poze noi cu cei 2 fratiori :) |
||
corina_dragoi Postat pe 17 Februarie 2010 16:52 |
||
Buna Mamici, Sunt Mamici din Norvegia pe aici? Mi-ar placea vorbim despre bebelusi, daca se poate. Noi avem atopic eczema si probleme cu mancarea, dar inca il alaptez. Va multumesc. |
||
kidz006379 Postat pe 17 Februarie 2010 17:40 |
||
Buna ! este cineva care locuieste in Anglia??? Kidz 79, ce face baiatelul ? Mai are exzema respectiva? |
||
aly_fab Postat pe 24 Februarie 2010 12:05 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 24 Februarie 2010 15:49 |
||
Scria cineva ca in Italia nu se da alocatie pentru copil. Ba se da.Trebuie sa faci cerere ca sa-ti dea alocatia.Eu am fost la INCA si am facut cerere,primeste fetita mea si am facut si pentru mine ca nu lucrez. Banii vin in "busta paga"sotului lunar in jur de 130 euro. Asa ca interesati-va ca ar fi pacat sa nu primiti acesti bani,sunt drepturile noastre. Stiu ca se primesc si din urma banii,pana la 3 ani in urma. Multa bafta si anatate! |
||
nicoletapetraru Postat pe 24 Februarie 2010 17:03 |
||
Buna,eu stau prin apropiere , mai bine zis in Almeria,desi am vizitat si Alicante,cam umeda zona,dar e frumos.Besitos,jeje. | ||
maria26 Postat pe 3 Martie 2010 09:14 |
||
fetita noastra are 16 luni si locuim in anglia ,eu cu ea de 3 luni ,sotul de un an,am inscris-o deja la medic,dar slava domnului nu am avut nevoie de el,in skimb nu-mi poate evalua vaccinurile fetitei si de acceia tre sa mergem in tara pentru ai face vaccinul de 18 luni.as dori sa mai discut cu mamici in special cele plecate din tara cu bebe mici ptr a ma mai informa in leg cu vaccinurile | ||
kidz007159 Postat pe 5 Martie 2010 12:35 |
||
buna.eu sunt o mamica din romania.ati plecat de aici deci stiti cum este.va doresc tot binele din lume.dar am zis sa apelez la acest site poate se gaseste vreo mamica cu suflet sa doneze putin pentru k REBECA 1AN 3LUNI sa poata face o operatie pe cord in spania.doar asta este singura ei sansa.putin cu putin se aduna si face mult.poate pe acest site intalnesti si tu mamici sa dai mai departe mesajul meu te rog.REBECA CA SA TRAIASCA ARE NEVOIE URGENT DE O INTERVENTIE PE CORD ,COSTISITOARE,VA RUGAM AJUTATI.nr.contact0040741968484 sau pe messenger elly_yo20072yahoo.com .punetiva in situatia mea.sunt distrusa si disperata.daca puteti sa o faceti nu ezitati.pe rebeca o puteti vedea pe www.copilul.ro accesand forum,cauta rebecca2.VA MULTUMESC IOANA | ||
kidz007151 Postat pe 5 Martie 2010 15:26 |
||
As ajuta cu placere aceasta fetita,dar as dori mai multe informatii,numele spitalului si orasului unde se poate face operatia,daca este pe aproape de mine va ofer cazarea ,mancarea,transportul si ceva bani,si dc. ii face-ti un carnet de sanatate spaniol,se face f. repede,eu va ajut,am cunostinte si posibilitate,operatia nu trebuie platita integral.Poate iesi chiar gratis.Adresa mea de msng este [email protected]. | ||
maria26 Postat pe 5 Martie 2010 21:44 |
||
buna maria.te-am adaugat pe lista de mes sunt foarte nerabdatoare sa vorbim.TU ESTI LUMINA DE LA CAPATUL TUNELULUI. Adresa este: Kontact Person in Espana Direcciones-Down Espana c/Machaquito.58 28043 Madrid Tel.917160710 si am reusit decat o singura data sa vorbesc cu cineva si nu mai raspunde/te rog frumos sa-mi dai accept la mes si vorbim.te astept IOANA |
||
kidz007151 Postat pe 6 Martie 2010 11:34 |
||
Am dat acept deja,si chiar am inceput sa ma interesez.PT.inceput trebuie sa va scot certificatul de rezidenta ,empatronamiento,dureaza nu mai mult de 2 sapatamani,dupa care cartea de sanatate la fetita.O interneaza imediat in spital si acolo ii face analizele si tot,si fixeaza data pt. operatie sau tratamentul,totul gratis,am mai ajutat odata pe tatal unei verisoare,si se poate.Singurul lucru pe care trebuie sa-l face-ti este sa veniti aici pt. a aranja toate actele.Mai vb. pe mes. | ||
maria26 Postat pe 6 Martie 2010 16:15 |
||
Buna fetelor!Vad ca pe aici se intampla lucruri minunate!Ma bucur ca mai sunt oameni cu suflet mare care vor sa mai si ajute!Va doresc din suflet sanatate si multa caldura in suflete si pentru ca maine e 8 martie,urez tuturor mamicilor La multi ani cu bucurie si fericire alaturi de cei dragi! | ||
roxydennys Postat pe 7 Martie 2010 15:40 |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 9 Martie 2010 08:45 |
||
pentru mamicile interesate, si dornice sa faca un banutz pe timp de criza - exista kidanunt.ro - site specializat si dedicat in exclusivitate anunturilor pentru copii. acolo puteti vinde chestii ramase mici de la copii vostri sau - daca aveti nevoie - puteti achizitiona produse pe care alte mamici le ofera sper sa va fi fost de folos (anunturile pe kidanunt.ro sunt gratuite) Mar |
||
marissax Postat pe 30 Martie 2010 17:08 |
||
Salutare mamici,tatici,bebici,bunici! Noi plecam maine in vacanta de Pasti in Romania sa-i vizitam pe verisori si pe bunici drept pentru care va dorim de acum sa fiti sanatosi si sa aveti un Paste Fericit! Numai bine, Felicia si Denisa Raduca |
||
feliciaraduca Postat pe 31 Martie 2010 19:42 |
||
Buna, Nu stiu cum este in Anglia dar aici la noi in Norvegia programul de vaccinare este asemanator cu cel de acasa (ca in tot EU), numai ca aici nu se face HB si TBC vaccin. Noi avem 1 an si as vrea sa merg in romania sa imi cunoasca familia si mi-au transmis sa ii fac vaccinurile (cele de HB si TBC). Nu cred ca mai are accelasi efect acum , daca nu le-am facut atunci la timp. In rest este ca si in romania. Multa sanatate. |
||
kidz006379 Postat pe 1 Aprilie 2010 08:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
concediu maternal | 3 | De la: ruschita 13 Februarie 2009 17:45 |
Mame in Belgia | 5 | De la: garbo_471868 2 August 2017 09:14 |
mame in strainatate | 567 | De la: ikarinusa 13 Octombrie 2013 16:41 |
|
||
Child Care | 1 | De la: kidz005245 9 Noiembrie 2009 20:04 |
Balansoar | 1 | De la: ninabalerina 15 Februarie 2009 13:02 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice