pai am alaptat pana la 6 luni si mi-a venit la 4 luni,si acum mai am ceva picaturi de laptic dar nu mai e cea fost . | ||
bau Postat pe 28 Februarie 2010 23:53 |
||
---|---|---|
sunteti norocoase fetelor eu nu am avut parte desi mi-as fi dorit din multe puncte de vedere unul este cel financiar si mai ales din punct de vedere al sanatatii si al imunitati. | ||
anaROBERT Postat pe 28 Februarie 2010 23:56 |
||
Eu m-am chinuit f mult sa-mi mentin lactatia,imi pare rau ca nu m-am chinuit mai mult,dar data viit voi alapta pana la 2 ani | ||
|
||
bau Postat pe 28 Februarie 2010 23:59 |
||
ce bn r fi asa sa fie iti doresc din suflt sa fie asa ca tare greu este fara lapte matern,fimiu a fost mai mult racit si ma repet din punct de vedere financiar la fel o cutie de lapte nan este 250 mii iar acum l-am trecut pe milupa milumil junior si este aproape 500 mii cutia care nu ne tine mai mult de o sapt cu indulgenta | ||
anaROBERT Postat pe 1 Martie 2010 00:01 |
||
de ce l-ai transferat pe milumil ???? Si eu tot nan folosesc si mi se termina la 2 zile , f greu este. |
||
bau Postat pe 1 Martie 2010 00:09 |
||
l-am transferat pe milumil ca nu il mai vroia pe nan si ca am auzit eu ca este mai bogat in fier si vitamine si ca este mai mult ca continut. | ||
anaROBERT Postat pe 1 Martie 2010 00:10 |
||
Pai asta poti sa sti numai daca te uiti pe prospect si vezi diferenta ,eu stiam ca cel mai bogat in fier este nan-ul ,tot din ce am auzit,si multi s-au ferit si s-au dat pe milumil tocmai din aceasta cauza ,ca milumilul ar avea mai putin fier si nu s-ar mai constipa cum se constipa de la nan.Dar majoritatea inlocuiesc nan-ul cu lactana ca spun ca e cam acelasi lucru numai ca nu se mai constipa bebelu. | ||
bau Postat pe 1 Martie 2010 00:14 |
||
eu nu am avut probleme cu constipatia nici cu nan si nici acum cu milumil si nici la trecerea de la unu la altu.eu l-am schimbat mai mult de nevoie ca o perioada de 5 zile nu a vrut sa mai bea lapte si m-am gandit ca poate nu mai vrea nan si asa a si fost cum l-am schimbat cum a inceput sa bea ce e drept numai noaptea noi nu bem ziua lapte. | ||
anaROBERT Postat pe 1 Martie 2010 00:17 |
||
E bine ca ai gasit o metoda sa accepte macar milumil-ul.Pana la cati ani ii vei da lapte praf?Eu o sa incerc pana la 3 ani. | ||
bau Postat pe 1 Martie 2010 01:00 |
||
Da si eu alaptez si am menstruatie, dar sunt femei care pe toata perioada alaptarii nu au avut menstruatie, vorbesc aici despre o matusa care a alaptat 12 luni si nu a avut menstruatie si o prietena care a alaptat un an si 8 luni si a nu a avut decat dupa ce a terminat alaptatul....Depinde de organism... | ||
silvia_kidz Postat pe 1 Martie 2010 16:42 |
||
da mony si eu cred la fel pana la 2 ani jumate maxim 3 ani asa am spus dar acum sa vedem ce spune si el poate se satura el pana atunci | ||
anaROBERT Postat pe 2 Martie 2010 01:17 |
||
Asa e Ana depinde si cand se satura ei | ||
bau Postat pe 2 Martie 2010 10:04 |
||
buna,si eu am un bb de 10 luni,dar mi-a venit menstruatia de la 4 luni dupa nastere cu cezariana | ||
garbo106566 Postat pe 8 Martie 2010 20:33 |
||
buna fetelor, sunt noua in forumul acesta si tare imi place sa citesc opiniile si intamplarile altor mamici. si eu am un baietel de 6 luni si de ieri am inceput iar cu menstruatia (nastere normala), alaptez bebele dupa fiecare masa cu mancare solida si dimineata la 6-7 cand se trezeste bea doar lapte, pana acum nu am observat sa se manifeste ciudat la san cum ca i-ar displacea laptele. si eu vreau sa-l alaptez cat mai mult in cazul in care nu raman iar insarcinata . am citit undeva ca nu e bine sa alaptezi fiind iar insarcinata ca nu mai e bun laptele e adevarat? stie cineva de ce? pupici! | ||
olteana26 Postat pe 9 Martie 2010 01:50 |
||
Buna eu am nascut prin cezariana acum 4 lunni,la 2 luni dupa am avut menstruatie,iar acum a patra luna inca nu a sosit,a intarziat 5 zile si imi faca griji.e posibil sa fiu insarcinata? |
||
bebelica Postat pe 24 Mai 2010 17:00 |
||
bebelica cel mai bine e sa iti faci un test de sarcina! daca nu ai luat masuri de contraceptie , orice e posibil! fa testul, asa vei stii ce e cu tine. fiecare femeie e unica, asa ca nu stiu sigur daca cele 5 zile de intarziere a menstruatiei sunt cauzate de o dereglare hormonala, ciclu neregulat sau vreo sarcina. eu cand am vreo ingrijorare de genul acesta, imi fac rapid un test de sarcina. sau eventual du-te la un dr. ginecolog daca nici pana azi nu ti-a venit ciclul si testul ti-a iesit negativ. o zi frumoasa, pa! | ||
olteana26 Postat pe 27 Mai 2010 18:38 |
||
AM UN BAIETEL DE UN ANISOR SI II DAU IN CONTINUARE PIEPT, DAR EXACT LA UN AN DE ZILE DUPA CE AM NASCUT MI-A VENIT MENSTRUATIA SI DREPT SA VA SPUN CA MA-M SPERIAT PUTIN.CHIAR NU STIU CE SE INTAMPLA CU CORPUL MEU. OARE TREBUIE SA MERG LA GINECOLOG SAU ESTE NORMAL CU TOATE CA ALAPTEZ? | ||
garbo169003 Postat pe 22 Septembrie 2010 12:45 |
||
Buna si eu am nascut de cinci luni si de doua luni mi-a venit ciclul .Deci nu e nici o problema , a inca alaptez de doua ori pe zi, ca bebe meu maninca orice! | ||
garbo177996 Postat pe 29 Noiembrie 2010 23:28 |
||
Buna si la mine tot asa e doar ca l mine a intirziat 3 zile , dar asa am auzit ca nu e regulata menstr. daca mai alaptezi! | ||
garbo177996 Postat pe 29 Noiembrie 2010 23:33 |
||
buna nui nici o problema insista si o sa suga din nou ,ai grija sa nu fi insarcinata si eu am bebe de trei luni sau poate avea legatura cu ce bei ce mananci ori poate fi o perioada pt bebele tau o sasi revina | ||
garbo207014 Postat pe 7 Iunie 2011 09:22 |
||
|
||
garbo209422 Postat pe 16 Iunie 2011 15:13 |
||
buna a m si eu o intrebare: daca mama mea a avut menstruatie atunci numai decit voi avea si eu? eu am nascut de acum o luna,natural si inca nu am ciclu |
||
garbo209422 Postat pe 16 Iunie 2011 15:23 |
||
De la: garbo177996, la data 2010-11-29 23:33:32Buna si la mine tot asa e doar ca l mine a intirziat 3 zile , dar asa am auzit ca nu e regulata menstr. daca mai alaptezi! ai grija...e cu pacaleala...poti fi insarcinata.... nu au legatura...eu ma alaptat 1 an si 2 luni si prima menstra la 6 saptamani dupa nastere... |
||
dor72 Postat pe 16 Iunie 2011 16:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
betisoare de urechi | 5 | De la: carmenn7 25 Februarie 2009 09:28 |
greutatea unui nou nascut de 1 luna | 16 | De la: garbo221944 5 Septembrie 2011 12:20 |
Aplic unghii false profesionale cu gel cu experienta in domeniu | 2 | De la: dor72 6 Martie 2011 23:36 |
|
||
lapte de vaca sau formula? | 9 | De la: kidz000914 1 Iunie 2009 15:32 |
PESTELE LA BEBELUSI | 13 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Martie 2010 09:30 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn