Iau anticonceptionale Triquilar la recomandarea medicului... Sambata iau ultima pastila din folie.. iar sambata pe data de 24 oct am avut contact sexual..a urmat pauza de 7 zile...si am inceput urmatoarea folie pe 1 noiembrie..iar pe data de 5 noiembrie, joi spre vineri, am avut din nou contact sexual insa nu a decurs pana la "capat" actul sexual . Problema e ca in acea zi am uitat sa iau pastila.. si am luat`o pe urmatoarea, adik pe cea de vineri. O parere ceva? sunt cam speriata... | ||
kidz005166 Postat pe 7 Noiembrie 2009 02:40 |
||
---|---|---|
am o prietena care luna viitoare face 22 de ani.nu are ciclul regulat dar de aproape doua luni are mici probleme.luna trecuta ia intarziat ciclul aproape 4saptamani,dupa care ia venit ciclul,timp de 6 zile si curgea mai putin.acum luna asta ia venit din nou si numa putin curge.ce poate fi?oare e gravida?imi puteti da va rog un raspuns pe adresa mea de mail sau pe idu meu de mess.Adresa [email protected] sau id mamica.dulce!Multumesc! | ||
scolaritzas Postat pe 14 Ianuarie 2010 13:47 |
||
decat sa intri pe net si sa intrebi daca sunt gravida sau nu , de ce nu mergeti voi la un control sau pur si simplu va luati un test de sarcina si at vedeti rezultatul... cat timp tastezi intrebarea ai rezultatul testului... fiecare femeie e altfel si sunt o 1000 si 100 de probleme si la nici una la fel | ||
|
||
Laura_M Postat pe 15 Aprilie 2010 16:52 |
||
eu cred ca esti, te raspunde-mi, multumesc ps;poate mai vb |
||
gabi_stefan Postat pe 31 Mai 2010 19:24 |
||
Va rog mult imi raspundeti si mie la o intrebare :(? Oare sunt insarcinata? Deci am 17 ani si miam inceput viatsa sexuala la 16 ..nu am menstruatia regulatata .. am avut contact sexual cu partenerul acum 1 luna a fost protejat cu prezervativ ...dupa 2 sapt de la contact mam simtit imbalonata .. si in timpul in care trebuia sa`mi vina menstruatia mia venit vreo 2 3 zile un fel de lichid maroniu rosiatic iar a 4 zi sange ... si atat :| de obicei ma tine mai mult.. si acum ma simt imbalonata .. parca am si greturi .. nu stiu ce sa cred ...Va rog mult macar datimi o idee |
||
kidz008430 Postat pe 4 Iunie 2010 16:09 |
||
fa-ti un test de sarcina, e simplu | ||
aly_raz Postat pe 4 Iunie 2010 16:11 |
||
du-te la un ginecolog sau daca iti este rusine ia un test de sarcina nu vreau sa te sperii dar asa am patit si eu cand am ramas insarcinata si acum am o printesa superba |
||
kidz008114 Postat pe 4 Iunie 2010 16:13 |
||
cat e dom'le sa-ti iei un test si sa-l faci? pana iei toate ideile noastre la puricat, iti creste burta, fa-ti test si un control si ai rezolvat problema... doamnee, asta e intrebare? iar? fir-ar | ||
Laura_M Postat pe 5 Iunie 2010 19:26 |
||
Buna,am pierdut o sarcina in august si imi doresc din tot sufletul sa raman din nou,acum cateva zile mi am facut un test de sarcina si a iesit negativ mi a intrziat menstruatia,oare pe toate femeile le dor sani,va rog sa imi raspundeti,se poate sa nu fie nici un simtom si sa fiu gravida. | ||
nela_kidz Postat pe 7 Iunie 2010 16:35 |
||
pai daca si testul a iesit negativ... poate ca se poate sa nu ai chiar asa nici un simptom, dar este f putin probabil.... refa testul peste cateva zile daca ai dubii |
||
pinicuta Postat pe 7 Iunie 2010 16:46 |
||
Buna Am strans de san si mi curs un lichid din san oare sa fiu gravida,va rog sa imi raspundeti daca vu sa intamplat asa ceva. |
||
nela_kidz Postat pe 11 Iunie 2010 18:10 |
||
da ce-ti veni sa te strangi de san? posibil nu e mai bine daca iti faci u un test? sper sa fi insarcinata...un copil e o minune...bine-inteles daca ti-l doresti |
||
dancris Postat pe 11 Iunie 2010 18:13 |
||
nu este obligatoriu sa fii insarcinata.....poate fi si o dereglare hormonala mai bine mergi la medic ......eu am patit ceva de genul acesta in urma cu cativa ani si a fost vb de un adenom pe glanda hipofiza....nu vreau sa te sperii dar mergi si fa-ti un control la endocrinolog | ||
cory_emy Postat pe 11 Iunie 2010 18:17 |
||
aaa...scuze nu am citit mai sus...pare rau pt sarcina pierduta! |
||
dancris Postat pe 11 Iunie 2010 18:19 |
||
Multumesc pt raspunsuri. | ||
nela_kidz Postat pe 12 Iunie 2010 10:44 |
||
luna asta mi-a venit un altfel de ciclu,adica imi venea putin cand mergeam la toaleta si dupa 2 zile cateva picaturi maronii.mi-am facut 2 teste unul a iesit slab pozitiv si al doilea negativ.Simptome nu prea am doar ca mananc mai mult si m-a durut capul toata luna. Ajutati-ma cu un raspuns va rog? |
||
aureliabucur Postat pe 8 Septembrie 2010 10:08 |
||
Consulta un medic ginecolog. |
||
Tylly Postat pe 8 Septembrie 2010 10:12 |
||
Crezi totusi ca poate fii vorba despre o sarcina ca imi doresc foarte mult si am zis sa mai astept si luna asta sa vad ce se intampla. |
||
aureliabucur Postat pe 8 Septembrie 2010 10:20 |
||
Am intrerupt anticonceptionalele din aprilie. | ||
aureliabucur Postat pe 8 Septembrie 2010 10:21 |
||
Se poate sa fie prea devreme pentru test ultimul ciclu normal l-am avut pe 6 aug | ||
aureliabucur Postat pe 8 Septembrie 2010 10:24 |
||
va rog am nevoie de un raspuns sunt diperata. | ||
aureliabucur Postat pe 8 Septembrie 2010 10:30 |
||
mai fata, si de unde vrei sa ghicim noi, daca tu nu sti? fa-ti un test sau mergi la doctor, ce-i asa complicat? daca tot esti curioasa....si io cred ca ar fi bine sa fii |
||
zambila Postat pe 8 Septembrie 2010 10:35 |
||
Da!Esti... Vei naste la finalul lunii mai 2011,un baietel de 3450 de grame! |
||
chanty Postat pe 8 Septembrie 2010 10:38 |
||
scuze,glumeam.Te cred ca esti nelinistita dar cel mai intelept ar fi sa-ti cumperi un test! sanatate! |
||
chanty Postat pe 8 Septembrie 2010 10:39 |
||
Pai asta e problema,ca mi-am facut dar unul a iesit slab pozitiv ,adica se vedea a doua liniuta dar mai putin si astazi mi-a iesit negativ.Vroiam doar pareri imi cer scuze daca v-am deranjat cu intrebarea mea.Multumesc | ||
aureliabucur Postat pe 8 Septembrie 2010 10:45 |
||
heloo! nu mai e nimeni acasa,sa facem schimb de pareri? |
||
aureliabucur Postat pe 10 Septembrie 2010 10:01 |
||
io sper ca nu esti gravida...voua v-ar trebui certificat ca sa deveniti parinti, pe bune! de ce nu ia nimeni in considerare aspectul asta? |
||
zambila Postat pe 10 Septembrie 2010 10:07 |
||
Stii ceva eu cred ca te-ai nascut stresata,daca nu ai chef de discutii nu discuta ,oricum vroiam pareri de la persoane normale nu de la tine.Daca ai chef sa jignesti ti-ai gresit persoana ca eu ascult doar persoane normale.nici nu stiu cum ti se da voie sa scrii aici. | ||
aureliabucur Postat pe 14 Septembrie 2010 09:28 |
||
fata draga, esti surda?? cum sa vii pe un forum sa ceri pareri daca esti sau nu gravida? crezi ca io asta visez noaptea, ca sa-mi dau cu parerea a 2-a zi pe forum??? mergi la doctor! |
||
zambila Postat pe 14 Septembrie 2010 09:32 |
||
ba nu! propun sa ne mai intrebi pe noi vreo 5 luni asa...o sa-ti dai seama si singura! |
||
zambila Postat pe 14 Septembrie 2010 09:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 9 | De la: garbo_398618 21 Mai 2014 14:50 |
Probleme cu scaunul la sugari | 16 | De la: pinicuta 15 Decembrie 2009 02:13 |
cumapra scaun bebe de un anisor.. | 1 | De la: cocco_1125 22 Septembrie 2009 13:13 |
|
||
o scugere roz-maronie | 46 | De la: elebele 12 Octombrie 2016 16:48 |
Urgent ! :( | 1 | De la: 25 Ianuarie 2009 15:49 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice