am si eu o mare dilema, poate are cineva idee (eventual un medic sau stiu eu?): daca postesti cand esti insarcinata sau cand alaptezi, ii face rau copilului ? (nu mai poate corpul tau sa transfere copilului toate substantele de care are el , copilul, nevoie?) | ||
ruschita Postat pe 22 Aprilie 2008 11:34 |
||
---|---|---|
Buna eu am o fetita de 2 ani si imi amintesc ca atunci cind o alaptam era influentata de mesele pe care le luam eu, astfel ma gindesc ca lipsa unor elemente din alimentatia zilnica ar putea sa influenteze negativ. Sunt pentru post si e foarte bine spiritual sa faci asta, dar sa nu uitam ca D-zeu este "drept" si nu cred ca s-ar "supara" daca mamicile care alapteaza sau sunt insarcinate ar posti doar cu sufletul si nu cu trupul. Tu faci cum consideri ca e mai bine...te pup mamico. Sarbatori fericite! |
||
laudiana Postat pe 22 Aprilie 2008 18:02 |
||
Eu anul trecut, cand eram gravida nu am tinut post decat miercurea si vinerea. Anul acesta, chiar daca nu alatpez nu voi tine, pt ca trebuie sa-i gust mancarica lui Mario.Va pupic si Paste fericit. | ||
|
||
laura_paisan1983 Postat pe 23 Aprilie 2008 08:54 |
||
eu tin saptamana asta. nu cred ca o sa-l afecteze , mai ales ca am inceput sa-i dau carnita. | ||
byzu_68 Postat pe 23 Aprilie 2008 09:50 |
||
eu tin saptamana asta. nu cred ca o sa-l afecteze , mai ales ca am inceput sa-i dau carnita. | ||
byzu_68 Postat pe 23 Aprilie 2008 09:50 |
||
desi se apropie iar Postul Pastelui si anul trecut nu l-am tinut fiind gravida anul acesta o sa fac tot posibilul macar sa tin miercurea si vinerea chiar daca alaptez oricum sebi e destul de mare si mananca peste,ou,carne asa ca nu vad ce l-ar afecta poate daca ar fi mai mic de 6 luni si l-as alapta exclusiv atunci nu as tine. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 22 Februarie 2009 13:20 |
||
Cred sincer ca nu prea e pacat ce bagi in gura,ci mai pacat ce scoti din gura,nu? | ||
oana_alexa2006 Postat pe 22 Februarie 2009 19:04 |
||
Da, cam asa e :) Daca stiu eu bine, asa zice si in Biblie |
||
cosmilore Postat pe 30 Martie 2009 14:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
data probabila a nasterii | 6 | De la: cristinajobs 20 Mai 2009 21:34 |
Tulburari digestive la bebelusi | 7 | De la: Getty 8 Ianuarie 2010 18:29 |
salut | 1 | De la: kidz007102 1 Martie 2010 17:31 |
|
||
BRAILENCE ???? PE AICI??? | 49 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 08:20 |
lapte de capra | 1 | De la: UADINA 7 Ianuarie 2010 13:31 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice