Buna mamici ce va mai fac bebelusii,eu tocmai i-am facut faccinul de la 4 luni,dimineata la 9 si sper sa nu faca febra,la voi cum s-a comportat bebelusii la faccin? in rest creste, bine de la sin si completare 1,2 bibeeroane in 24 ore,iar acum are 6700gsi 65cm. Noi ne plimbam doar pe strada noastra(roscani ) findca e f liniste si aer curat,pe partea cealanta a dealului este padure si intotdeauna e mai frig cu 5grade ,bine cei drept iesim numai seara pe la 7,dimineata dormim si pina la 12. bine mai vb si sanatate, ca fug ca s-a plictisit fata in patut. va pup |
||
GILIOLA Postat pe 31 Iulie 2008 17:30 |
||
---|---|---|
Buna GILIOLA. Cum a fost dupa vaccin? A durut tare? Doctorita mea mi-a recomandat ca pe locul unde s-a facut vaccinul sa se puna o felie de cartof crud ca sa nu-l mai doara pe copil si sa nu se inroseasca locul. Sa-i pun un supozitor cu paracitamol imediat cand ajungem acasa si seara inainte de culcare sa-i mai dau Nurofen. Intotdeauna a suportat foarte usor vaccinurile si nu mi-a facut niciodata febra. Salutari. | ||
Postat pe 4 August 2008 23:12 |
||
Buna! Bun venit noilor mamici si bebelusi! Noi ne-am intors duminica de la mare. A fost f. frumos, vreme buna, apa calda dar cam murdara. Amalia s-a simtit minunat, e innebunita dupa apa si nisip, n-a stat locului o clipa, mai ales ca merge acum de-a busilea. de cum ne-am intors de la mare au inceput sa curg mucisori si o cam supara, si nici nu sta sa-i pun ser sau sa-i scot mucisorii. Speram sa-i treaca repede. |
||
|
||
danyelle005 Postat pe 5 August 2008 11:58 |
||
Buna ziua mamici din Iasi. Copilul meu a facut primii pasi singurel . N-au fost multi dar a prins curaj. In curand va implini si el un anisor si trebuie sa ne pregatim de petrecere si taiatul motului. Salutari si pupici. | ||
Postat pe 11 August 2008 18:36 |
||
Felicitari BUCALATA! sA NE POVESTESTI CUM A FOST LA TAIATUL MOTULUI. Noi mai avem 2 luni pana la 1 anisor dar vrem sa stim ce avem de facut. Noi mergem de-a busilea si in picioare daca ne tinem de scaunele sau de pat. De cateva zile ne chinuim sa ne iasa un dintisor, nu a facut febra, nu s-a umflat gingiuta, ce mai sunt mandra de fata mea |
||
danyelle005 Postat pe 13 August 2008 10:03 |
||
Buna, multumesc" bucalata" pt grija ,dar nu a fost nevoie de nimic, ca nu a facut febra si nici nu a fost deloc agitata ca la 2 luni,si felicitarii pt primii pasi singurel si petrecere frumoasa la TAIATUL MOTULUI,sa ne spui si noua cum a fost!!!!! Apropo DANYELL cum a fost la mare cu un bb de 8 lunii?la mare?? nu a fost greu ?noi avem 4 luni si jumatate si am fost in DURAU la munte,si a fost bine, noroc ca sotului ii plac ff mult copii si se descurca in orice situatie ,cu THEEA iubita lui tatii ASA AM SIMTIT SI EU UN PIC DE REPAUS,eu o cresc singura fara nici un ajutor din partea nimanui ,nici a parintiilor ,nici a socrilori,nu ca sunt oamenii rai ,chiar din contra ,nu mai au puteri nici pt ei, au o virsta inaintata In rest va pup si concediu placut pt voi si bb |
||
GILIOLA Postat pe 15 August 2008 14:26 |
||
GILIOLA a fost cam obositor pt ca Amalia vroia numai in nisip sau la apa asta pt ca mergea de-a busilea si se ducea numai unde vroia ea. Mie nu prea mi-a tihnit pt ca sotul nu sta f. mult cu ea, mai mult ma relaxam cand dormea ea. Nici pe mine nu ma ajuta nimeni. Daca am o problema si nu o pot lua cu mine, o mai las la soacra dar asta s-a intamplat doar de vreo 2 ori pana acum. Si noi am fost la Durau cu Ami cand avea 6 luni dar atunci a fost mai usor ca era mai mica. |
||
danyelle005 Postat pe 16 August 2008 17:47 |
||
noi a fost la Agapia icaz cu puiul noastru cand avea 3 luni si a fost foarte ine saptaana viitoare erge la usteni si sper sa fie o vaccinul de 4 luni il face la sfarsitul lunii | ||
geanyna2 Postat pe 16 August 2008 22:11 |
||
Buna !multumim pentru comentariile facute la pozele noastre dar sunt de cand era Vladut pana la un anisor acum e baiat mare are 3 ani si 5 luni si toata vara asta a fost tuns la zero.Suntem din Alexandria,Teleorman la mare distanta de voi. Prea era frumos cand era mic si parca a trecut asa de repede.Acum e un smecher si face cu mami ce vrea in schimb pe tati il asculta.Va dorim ce ne dorim si noua.Sper sa mai comunicam.pa |
||
garbo053150 Postat pe 18 August 2008 23:52 |
||
BUNA MAMAICI am o intrebare as dori sa-i fac gaurii in urechiuse(la IULIUS MALL la BIJOAX)iar patroana pe care o cunoastem mi-a spus sa astept sa treaca o luna de la ulitmul vaccin,e adevarat? cica multe mamici nu stiu de acest lucru,fiidca multe dr. la vaccin nu le spun |
||
GILIOLA Postat pe 23 August 2008 16:53 |
||
Da, e adevarat ca trebuie asteptam o luna. Nici noi nu am stiut si i-am facut gauri dupa 3 sapt de la vaccin, dar nu a patit nimic. Pe urma am aflat de la alte mamici ca trebuie asteptat o luna. | ||
danyelle005 Postat pe 25 August 2008 10:08 |
||
Buna ziua. Copilul meu a facut vaccinul de un an ( in mana si picior) si de data asta a facut febra 2 zile la rand. Cea mai mare temperatura a fost de 38,2 iar acum febra i-a mai scazut la 37,6 deoarece i-am dat din 6 in 6 ore paracetamol supozitor si nurofen. A ramas cu o roseata pe picior si a facut si o galma, cu toate ca am pus cartof de 2 ori pe locul respectiv. Copii vostri au avut aceleasi reactii in urma vaccinului? | ||
Postat pe 29 August 2008 13:50 |
||
da asa este treuie sa astepti o luna de la vaccin si eu vreau sa-i fac fetei la sfarsitul lunii septemrie spune-mi te rog cat costa | ||
geanyna2 Postat pe 31 August 2008 11:25 |
||
Buna Chelsaug. Copilul meu e inscris la schema gratuita de vaccinuri pe care le face la cabinetul unde este inscris. | ||
Postat pe 31 August 2008 22:31 |
||
buna eu prefer sa-i cumpar vaccinul intrucat are mai putine efecte adverse drept dovada la primul vaccin nu a facut febra deloc iar la cel d ela 4 luni foarte putina febra | ||
geanyna2 Postat pe 1 Septembrie 2008 15:52 |
||
Buna! Si noi am facut vaccinurile gratuite si n-am facut la nici unul febra. pe cel de la un an vreau sa-l cumpar. Pupici |
||
danyelle005 Postat pe 1 Septembrie 2008 17:30 |
||
Nici puiul meu nu a facut febra la vaccinurile facute de pana acum deoarece am respectat indicatiile doctoritei dar mi-a zis si ea ca acum la un an vaccinul este mai puternic si majoritatea copiilor fac febra. Si pentru galma de pe picior mi-a zis ca trebuia sa tin cartof 24 de ore pe locul vaccinului. Eu am pus doar vreo 5 ore. Iar cu privire la cel cumparat reactiile sunt aceleasi ca si la cel gratuit mi-a zis o prietena care ii facuse fetitei. Poate ca depinde de fiecare copil in parte de sistemul sau imunitar. | ||
Postat pe 2 Septembrie 2008 15:06 |
||
as vrea sa nu te superi pe mine insa eu niciodata(si Mai ales acum cand e vorba de copilul meu) nu m-am luat dupa prieteni ci dupa Medici si Medicii mi-au recomndat vaccinul din depozit nici macar din farmacii si nu am tinut cartof ci doar compresa cu ghet 20 minute | ||
geanyna2 Postat pe 2 Septembrie 2008 15:51 |
||
Ai dreptate, e bine sa pui si gheata pe picior. | ||
Postat pe 3 Septembrie 2008 22:13 |
||
da chelsaug m-am interesat pt gaurii in urechi se fac in magazinul BIJOAX parca din intersectia bucsinescu la magazinul cu aur si costa 50lei ,dar au un program tare aiurea luni-vineri de la 14-18, si sambata de la 14-16 | ||
GILIOLA Postat pe 5 Septembrie 2008 18:11 |
||
multumesc frumos | ||
geanyna2 Postat pe 6 Septembrie 2008 22:11 |
||
dar am intrebat si la CORIOLAN sii numai 25lei , dar fac numi la sediu de linga piata NICOLINA si au un program f flexibil L-V de la 8 -18 si S de la 8- 14 | ||
GILIOLA Postat pe 9 Septembrie 2008 05:14 |
||
Si noi tot la CORIOLAN am facut gaurele. | ||
danyelle005 Postat pe 10 Septembrie 2008 21:49 |
||
cum a fost dureros, a plins? | ||
GILIOLA Postat pe 12 Septembrie 2008 17:54 |
||
A plans f. f. putin, mai mult s-a speriat. | ||
danyelle005 Postat pe 13 Septembrie 2008 16:21 |
||
Sunt o mamica din Iasi, am un baietel de 6 luni, Dragos-Andrei. Momentan stau in Tatarasi dar la sf lunii ne mutam in Podu Ros, poate o sa am ocazia sa ma vad cu mamici de prin zona de acolo... pupici si sanatate la mamici si bebei! | ||
corinaracu Postat pe 14 Septembrie 2008 03:37 |
||
buna .eu sunt mamica unui baietel de 3 ani si 9 luni si locuim in Pacurari-capat | ||
garbo000849 Postat pe 14 Septembrie 2008 15:44 |
||
Bun venit noilor mamici. Mai povestiti-ne despre voi si bebeii vostri. | ||
danyelle005 Postat pe 15 Septembrie 2008 11:38 |
||
Noi am inceput gradinita.Ai mei sunt... bucurosi Trebuie sa ne acomodam .La noi in Miroslava, gradinita este cu program normal si multi copii pentru 3 doamne. Gradinita este in renovare de anul trecut,dupa o vara in care toti au fost in .. concediu Va doresc un inceput de scoala cu dreptul ,pe parcurs ne mai redresam noi. Succes! |
||
monica_otel Postat pe 15 Septembrie 2008 15:27 |
||
Buna! Si eu sunt din Iasi si i/am facut gauri in urechi fetitei la Coriolan in Nicolina si a fost OK... A plans doar la sfarsit, cand a vazut/o pe tanti care tocmai ii spunea ce cuminte a fost ca nu a plans... | ||
De_Has Postat pe 16 Septembrie 2008 11:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
borsul de casa | 2 | De la: ioana_b 31 Decembrie 2009 19:26 |
pioneer CDJ-MK3 1000,Canon 100-400 mm | 1 | De la: kidz007473 28 Martie 2010 11:01 |
Am nevoie urgent de ajutooor:( | 433 | De la: office_salinasusesi_ro 2 Aprilie 2010 19:21 |
|
||
ADHD | 49 | De la: clea2645 2 Iunie 2016 14:51 |
litoralul romanesc | 16 | De la: chanty 23 Februarie 2010 18:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară