UN VANATOR ESTE INTREBAT; CE CALITATI II TREBUIE UNUIA CARE VANEAZA ANIMALE SALBATICE? -TREI LUCRURI; OCHI BUNI, MANA SIGURA SI VOCE TARE. -DAR VOCEA TARE PT. CE? -SA FIE AUZIT DACA STA IN VARFUL COPACULUI SI CERE AJUTOR. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:04 |
||
---|---|---|
Un caine merge prin desert si spune: Daca nu gasesc un pom, fac pe mine! | ||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:04 |
||
Anunt in ziar:"Angajam clovn,rugam seriozitate" |
||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:05 |
||
-Mami! Tata iar s-a imbatat! -De unde stii? -Barbiereste oglinda din baie. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:05 |
||
Un tip intra intr-un magazin cu obiecte pentru vinatoare. -Buna ziua, aveti pantaloni de camuflaj? -Aven dar nu-i gasim! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:06 |
||
Un cersetor la coltul strazii: -Dati-mi un banut,sa cumpar o bucata de piine. -Mai omule,spune un trecator,de cind te stiu maninci numai piine. -Asa este conasule.Dar nu pot sa spun:dati-mi un banut sa cumpar o friptura!!!!! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:06 |
||
Dupa cutremur: - How zgudu you do? - Tencuiesc verry much! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:07 |
||
1. - Bul�, azi vei r�spunde din legea lui Arhimede. Ce se �nt�mpl� dac� te scufunzi �n cad�? - Sun� telefonul... 2. Maria c�tre Ion: - Unde mergi, Ioane? - La c�rcium�. - Atunci, ia bate-m� acu, c� pe c�nd vii, io oi dormi. 3. Vine Ion acas� de la ora� �i zice c�tre Maria, hot�r�t: - Marie, stinge lumina, trage perdelele �i �n pat iute. - M� Ioane, da' mai am de lucru. - Dac-am zis, am zis! Vede Maria c� n-are �ncotro, se conformeaza. Se pune �i Ion �n pat, trage plapuma peste ei �i zice: - No, acum Marie, s�-�i ar�t ce ceas cu fosfor mi-am cump�rat. 4. Maria �l strig� pe Ion: - Ioane, hai �n cas�, c� plou�! - Las�, stau afar�, c� plou� �i aici! 5. Ion �i Maria, seara t�rziu, stau la poart� singuri. Enervat� c� �nt�rzie fie-sa, mama Mariei iese �n prispa casei �i strig�: - M�rie, mai las�-l pe Ion odat� �i intr� �n cas�! Maria r�spunde: - Bine, mam�, stai c�-l mai las o dat� �i vin. 6. Doctorul consult� o femeie, dup� care �i cheam� so�ul la discu�ii: - Domnule, am o veste bun� �i una proast� pentru dv. Voi �ncepe cu cea proast�: nevasta dv. are sifilis. Vestea bun�: nu l-a luat de la dv. 7. Dom' doctor, de c�te ori �mi scot sutienul, mi se ridic� s�nii �i mi se �nt�resc sf�rcurile. - Ia s� vedem! Femeia scoate bluza, apoi sutienul si s�nii, zv�c! - Fantastic, se minun� doctorul. - E grav, domnule doctor? - Grav nu e, dar e molipsitor... 8. O �iganc� se duce la teatru. La �ntoarcere, �iganul o �ntreab�: - Cum a fost, f�, la teatru? - Stai s�-�i povestesc. La intrare, toat� lumea �inea beletele �n m�n�, asa c� l-am scos �i eu. La u��, unul mi-a rupt beletul. Am vrut s� �ip, dar, cum nimeni nu �ipa, n-am mai �ipat nici io. Am intrat, m-am pus pe scaun �i deodat� s-a stins lumina. Am vrut s� �ip, dar, cum nimeni nu �ipa, n-am mai �ipat nici io. La un moment dat, �la de st�tea l�ng� mine, mi-a bagat m�na sub fusta....stii tu, acolo..... Am vrut s� �ip, dar, cum nimeni nu �ipa, n-am mai �ipat nici io. - Las� asta, f�. Piesa, piesa cum a fost? - Mult mai mare dec�t a ta! 9. Un �igan �i conducea Mercedesul �i deodat� face pan� de cauciuc. Se d� jos din ma�in� s� schimbe roata. Un alt �igan apare �i �l �ntreab�: - Ce faci aici, m�nca�i-a�? - P�i scot roata. Atunci al doilea �igan sparge parbrizul �i spune satisf�cut: - Gata, frate, eu iau casetofonul. 10. �iganul o g�se�te pe pirand� �n pat cu na�u'. - Haoleo, te omor, f�, p�i cu na�u' m� �n�eli?! - Auzi, b� �igane, ai luat carne? - Nu. - Ai luat cafea? - Nu. - Ai luat b�utur�? - Nu. - P�i atunci cu ce vrei s�-l tratez pe na�u'? |
||
mihaila_carmenm Postat pe 24 Iunie 2009 13:05 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ninutza_kidz Postat pe 24 Iunie 2009 16:00 |
||
buna la toata lumea.. | ||
alival Postat pe 30 Iunie 2009 15:50 |
||
O doamna intra la farmacie si �i cere farmacistului arsenic. Farmacistul �ntreaba: - Doamna, la ce va trebuie arsenicul? - Pentru ca sa-l omor pe sotul meu! - Doamna, nu pot sa va v�nd arsenic pentru acest motiv, �mi pare rau, spune farmacistul. Atunci doamna scotoceste �n poseta si scoate o fotografie cu sotul ei care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune: - Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta. DACA TI-AM RAPIT CEL PUTIN UN ZAMBET FII CU INIMA BUNA SI DA SI TU UN VOT AICI: http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/100949/ Merci mult! |
||
alival Postat pe 30 Iunie 2009 16:03 |
||
La a niversarea de 50 de ani a sotiei, sotul ii aduce in dar: un trandafir, o sampanie, o paine si un litru de lapte. Sotia il intreaba de ce s-a gandit la asa ceva. Sotul ii explica: la 20 de ani erai frumoasa ca un trandafir, la 30 agitata ca o sampanie, la 40 calda ca o paine, iar acum cat o vaca. Sotia: Da, dar la 20 eram frumoasa ca un trandafir dar nu culegeai tu petalele, la 30 agitata ca o sampanie dar nu luai tu spuma, la 40 calda ca o paine dar nu mancai tu miezul, iar acum la 50 ma suna viteii sa intrebe daca e boul acasa. |
||
2na_kidz Postat pe 3 Februarie 2010 15:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
carucior si haine bebe super preturi! | 1 | De la: liona 29 Iunie 2009 10:38 |
Castiga o tricicleta cu copertina Chipolino oferita de www.strollers.ro | 34 | De la: aanalis 6 Septembrie 2009 15:21 |
Vand hainute de copii la preturi bune | 1 | De la: miky_m 2 Septembrie 2009 15:51 |
|
||
bluze copii 1-2 ani la 5 lei buc | 1 | De la: pinky 16 Februarie 2010 06:34 |
PROLUTON DEPOT | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9