UN VANATOR ESTE INTREBAT; CE CALITATI II TREBUIE UNUIA CARE VANEAZA ANIMALE SALBATICE? -TREI LUCRURI; OCHI BUNI, MANA SIGURA SI VOCE TARE. -DAR VOCEA TARE PT. CE? -SA FIE AUZIT DACA STA IN VARFUL COPACULUI SI CERE AJUTOR. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:04 |
||
---|---|---|
Un caine merge prin desert si spune: Daca nu gasesc un pom, fac pe mine! | ||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:04 |
||
Anunt in ziar:"Angajam clovn,rugam seriozitate" |
||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:05 |
||
-Mami! Tata iar s-a imbatat! -De unde stii? -Barbiereste oglinda din baie. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:05 |
||
Un tip intra intr-un magazin cu obiecte pentru vinatoare. -Buna ziua, aveti pantaloni de camuflaj? -Aven dar nu-i gasim! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:06 |
||
Un cersetor la coltul strazii: -Dati-mi un banut,sa cumpar o bucata de piine. -Mai omule,spune un trecator,de cind te stiu maninci numai piine. -Asa este conasule.Dar nu pot sa spun:dati-mi un banut sa cumpar o friptura!!!!! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:06 |
||
Dupa cutremur: - How zgudu you do? - Tencuiesc verry much! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Mai 2009 13:07 |
||
1. - Bul�, azi vei r�spunde din legea lui Arhimede. Ce se �nt�mpl� dac� te scufunzi �n cad�? - Sun� telefonul... 2. Maria c�tre Ion: - Unde mergi, Ioane? - La c�rcium�. - Atunci, ia bate-m� acu, c� pe c�nd vii, io oi dormi. 3. Vine Ion acas� de la ora� �i zice c�tre Maria, hot�r�t: - Marie, stinge lumina, trage perdelele �i �n pat iute. - M� Ioane, da' mai am de lucru. - Dac-am zis, am zis! Vede Maria c� n-are �ncotro, se conformeaza. Se pune �i Ion �n pat, trage plapuma peste ei �i zice: - No, acum Marie, s�-�i ar�t ce ceas cu fosfor mi-am cump�rat. 4. Maria �l strig� pe Ion: - Ioane, hai �n cas�, c� plou�! - Las�, stau afar�, c� plou� �i aici! 5. Ion �i Maria, seara t�rziu, stau la poart� singuri. Enervat� c� �nt�rzie fie-sa, mama Mariei iese �n prispa casei �i strig�: - M�rie, mai las�-l pe Ion odat� �i intr� �n cas�! Maria r�spunde: - Bine, mam�, stai c�-l mai las o dat� �i vin. 6. Doctorul consult� o femeie, dup� care �i cheam� so�ul la discu�ii: - Domnule, am o veste bun� �i una proast� pentru dv. Voi �ncepe cu cea proast�: nevasta dv. are sifilis. Vestea bun�: nu l-a luat de la dv. 7. Dom' doctor, de c�te ori �mi scot sutienul, mi se ridic� s�nii �i mi se �nt�resc sf�rcurile. - Ia s� vedem! Femeia scoate bluza, apoi sutienul si s�nii, zv�c! - Fantastic, se minun� doctorul. - E grav, domnule doctor? - Grav nu e, dar e molipsitor... 8. O �iganc� se duce la teatru. La �ntoarcere, �iganul o �ntreab�: - Cum a fost, f�, la teatru? - Stai s�-�i povestesc. La intrare, toat� lumea �inea beletele �n m�n�, asa c� l-am scos �i eu. La u��, unul mi-a rupt beletul. Am vrut s� �ip, dar, cum nimeni nu �ipa, n-am mai �ipat nici io. Am intrat, m-am pus pe scaun �i deodat� s-a stins lumina. Am vrut s� �ip, dar, cum nimeni nu �ipa, n-am mai �ipat nici io. La un moment dat, �la de st�tea l�ng� mine, mi-a bagat m�na sub fusta....stii tu, acolo..... Am vrut s� �ip, dar, cum nimeni nu �ipa, n-am mai �ipat nici io. - Las� asta, f�. Piesa, piesa cum a fost? - Mult mai mare dec�t a ta! 9. Un �igan �i conducea Mercedesul �i deodat� face pan� de cauciuc. Se d� jos din ma�in� s� schimbe roata. Un alt �igan apare �i �l �ntreab�: - Ce faci aici, m�nca�i-a�? - P�i scot roata. Atunci al doilea �igan sparge parbrizul �i spune satisf�cut: - Gata, frate, eu iau casetofonul. 10. �iganul o g�se�te pe pirand� �n pat cu na�u'. - Haoleo, te omor, f�, p�i cu na�u' m� �n�eli?! - Auzi, b� �igane, ai luat carne? - Nu. - Ai luat cafea? - Nu. - Ai luat b�utur�? - Nu. - P�i atunci cu ce vrei s�-l tratez pe na�u'? |
||
mihaila_carmenm Postat pe 24 Iunie 2009 13:05 |
||
foarte frumoase | ||
ninutza_kidz Postat pe 24 Iunie 2009 16:00 |
||
buna la toata lumea.. | ||
alival Postat pe 30 Iunie 2009 15:50 |
||
O doamna intra la farmacie si �i cere farmacistului arsenic. Farmacistul �ntreaba: - Doamna, la ce va trebuie arsenicul? - Pentru ca sa-l omor pe sotul meu! - Doamna, nu pot sa va v�nd arsenic pentru acest motiv, �mi pare rau, spune farmacistul. Atunci doamna scotoceste �n poseta si scoate o fotografie cu sotul ei care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune: - Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta. DACA TI-AM RAPIT CEL PUTIN UN ZAMBET FII CU INIMA BUNA SI DA SI TU UN VOT AICI: http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/100949/ Merci mult! |
||
alival Postat pe 30 Iunie 2009 16:03 |
||
La a niversarea de 50 de ani a sotiei, sotul ii aduce in dar: un trandafir, o sampanie, o paine si un litru de lapte. Sotia il intreaba de ce s-a gandit la asa ceva. Sotul ii explica: la 20 de ani erai frumoasa ca un trandafir, la 30 agitata ca o sampanie, la 40 calda ca o paine, iar acum cat o vaca. Sotia: Da, dar la 20 eram frumoasa ca un trandafir dar nu culegeai tu petalele, la 30 agitata ca o sampanie dar nu luai tu spuma, la 40 calda ca o paine dar nu mancai tu miezul, iar acum la 50 ma suna viteii sa intrebe daca e boul acasa. |
||
2na_kidz Postat pe 3 Februarie 2010 15:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand acoperitoare de ploaie universala BERTONI | 1 | De la: ahsoka 25 Ianuarie 2010 02:43 |
rinichi cu dublu pielon | 14 | De la: pinicuta 26 Mai 2010 15:45 |
Vand scaun masa, balansoar si masinuta Jumbo K's Kids | 1 | De la: kidz006614 30 Ianuarie 2010 10:24 |
|
||
mamici nascute in ianuarie | 24 | De la: office_salinasusesi_ro 9 Martie 2010 08:43 |
Colaborare, poate va ajuta la venitul lunar | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural