Albinuta In gradina de flori plina Vesel zboara o albina, Zumzaie din floare-n floare Ispitita de culoare. Florile rid in lumina, Cinta intreaga gradina, Ea culege migalos Polenul cel pretios. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 12 Martie 2009 16:03 |
||
---|---|---|
Cuconita, stii ceva? Nu mai vin la dumneata! Pentr-un ciob de farfurie Faci atata galagie... Eu ma duc la casa mea Scutur cosul, tai cocosul, Fac cafea... Sunt cocoana-n casa mea! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 12 Martie 2009 16:04 |
||
Am primit o papusica, De la scumpa mea bunica. Azi o primesc cu voie buna, Cu papusa impreuna. -Draga mea cat ai crescut! -Vino incoa sa te sarut. La Craciun, erai micuta Te purtam in camasuta Dar acum, esti marisoara Te port ca pe-o domnisoara. |
||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 12 Martie 2009 16:04 |
||
Gradinita mea Gradinita mea iubita Bine te-am gasit Esti atata de frumoasa Cum nici n-am gandit Rade soarele-n fereastra Florile-mi zambesc Iar papusile frumoase Din dulap privesc Ce sa spun? Sunt fericit Ca pot invata Intr-o gradinita noua Cum e gradinita mea! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 12 Martie 2009 16:05 |
||
Un arici la baie vine Se spala pe burta bine -"Mai nepoate,mai nepoate, Spala`ma un pic pe spate!" |
||
iulia_nicol Postat pe 12 Martie 2009 16:08 |
||
Unu,doi,trei Strangem flori de tei patru,cinci ,sase Florile miroase sapte,opt,noua Zece pomi cu roua. |
||
iulia_nicol Postat pe 12 Martie 2009 16:16 |
||
Gasca este ca o ratza Dar ceva mai rasarita Si o recunosti usor pentru ca e sssasssaita. |
||
iulia_nicol Postat pe 12 Martie 2009 16:20 |
||
Cine zice ca sunt mic Am 5 ani si sunt voinic Diminieata cand ma scol Ma spal pe miini, pe gat, pe fata Fara nici un ajutor Tiii ce rau m-am incaltat Stangu-n dreptu-l-am bagat De ce radeti? Nu-i nimic, am 5 ani si sunt voinic! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 14 Martie 2009 12:39 |
||
A e de la albinuta B e de la bebelus C e intrebare, iar D e derdelus E este a mea Elena F e fericirea ei, iar G este cutu Grivei. H e de la Hanibal I Ileana Cosanzeana J Jianu si zapciul K de la kilogram si uite uite uite asa am ajuns la L da da. A, B, C, D e F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, sss t, tz, u, v, x, y, z este al nostru alfabet |
||
SEBY1YEAR Postat pe 14 Martie 2009 12:41 |
||
La circ un scamator apare-n ring luminile se sting iar toba bate "bing" Un biet circar ce vine sa te-ncante Desi probleme are, cate si mai cate. Se-opreste-n fata ta si sta ca mut De parc-o presimtire-ar fi avut. Abracadabra trebuia sa spuna-acum Dar vorbele i s-au oprit parca pe drum. Bagheta-n mana stanga o tinea La publicul uimit, prelung privea. Tacea. Tacerea lui parca spunea ceva. Dar din pacate nimeni nu intelegea. Era chiar ultima scamatorie-a sa Pleca,se retragea,dar nu murea. Ei, ati ghicit copii : se-pensiona ! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 14 Martie 2009 12:43 |
||
O casuta alba; Pe ea o tablita Cu litere-n salba, Scrie "Gradinta". Imprejur gradina, In gradina...ghici?! De copii e plina; E o tara de pitici. Azi se joaca-n curte, Ras si chiuit! Zilele sunt scurte Cand esti fericit! Dar va trece maine, Cum trecu si ieri, Si vom fi cu totii Mandri scolarei!!! |
||
tatianapetrut Postat pe 14 Martie 2009 17:07 |
||
O furnica duce-n spate, Un graunte jumatate. Unde te duci surioara? Ia ma duc si eu la moara. Si-s grabita,si-s grabita! Ca mi-e casa nengrijita... Si mi-s rufele la soare, Si copii-mi cer mancare! Ca la noi in musuroi... Unu drege,zece strica. Daca n-as fi eu voinica... Ar fi vai si amar de noi! |
||
tatianapetrut Postat pe 14 Martie 2009 17:15 |
||
Iepurasi fugiti acum! Hai la crang,nu stati in drum. Vanatorul daca vine... N-are sa va fie bine. Pune pusca tinta-n voi; Face poc si va omoara! Gata a pregatit friptura Drept la vanator in gura! |
||
tatianapetrut Postat pe 14 Martie 2009 17:19 |
||
Rata ,rata,ratisoara Ce te plimbi pe ulicioara? Cu papucii lipa ,lipa, Nu esti buna de nimica! Mi-ai promis ca-mi faci un ou, Si mi-l dai maine cadou! Daca nu te tii de vorba... Iti tai gatul si-l fac ciorba! |
||
tatianapetrut Postat pe 14 Martie 2009 17:24 |
||
iulia_nicol Postat pe 15 Martie 2009 10:49 |
||
t | ||
andracalin Postat pe 15 Martie 2009 17:02 |
||
Catelusul schiop Eu am numai trei picioare, Si de-abia ma misc: top, top, Rad cand ma-ntalnesc copiii, Si ma cheama "cuciu schiop". Fratii mei ceilalti se joaca Cu copiii toti, dar eu Nu pot alerga ca dansii, Ca sunt schiop si cad mereu! Si stau singur toata ziua Si plang mult cand ma gandesc Ca tot schiop voi fi de-acuma Si tot trist am sa traiesc. Si cand ma gandesc ce bine M-as juca si eu acum, Si-as latra si eu din poarta La copiii de pe drum!... Cat sunt de frumosi copiii Cei cuminti, si cat de mult Mi-ar placea sa stau cu dansii, Sa ma joc si sa-i ascult! Dar copiii rai la suflet Sunt urati, precum e-acel Care m-a schiopat pe mine, Si nu-i pot iubi de fel... M-a lovit din rautate Cu o piatra in picior, Si-am zacut, si-am plans atata, De credeam ca am sa mor... Acum vine si-mi da zahar Si ar vrea sa-mi fie bun, Si-as putea sa-l musc odata De picior, sa ma razbun, Dar il las asa, sa vada Raul, ca un biet catel Are inima mai buna Decat a avut-o el. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:06 |
||
Albinuta Zum-Zum-Zum Pleaca la plimbare-acum Treaba ea si-a terminat Si-o vacanta si-a luat. Vrea sa zboare, drept spre mare Sa stea intinsa la soare Bagajul l-a aranjat De nimic nu a uitat. Grebla, sita, lopatica Galetusa mititica, palaria, ochelarii Cei rotunzi facuti din floare Papucii si un colac, puse bine in rucsac Albinuta Zum-Zum-Zum, Iti doresc drum bun, drum bun! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:07 |
||
Gradinita de copii Plina e de jucarii: Papusele, ursuleti, Calusei si tot ce vreti. Dimineata-n zori de zi Vezi multimea de copii Venind veseli, multumiti, Pentru lucru pregatiti. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:13 |
||
PAPUSA I-auzi,draga mea papusa Zgarie mata la usa? Dar eu nu-i deschid deloc Ca sunt suparata foc A furat iar ca o hoata, Un intreg picior de rata, Si apoi,dupa ce l-a ros, Toata carnea,pan-la os, A dus osul,binisor, In cotetul lui Azor Ca pe el sa-l banuim Si sa nu-l mai iubim. Si acum n-o bat,n-o cert, Dar nu vreau deloc s-o iert. Desi inca o iubesc, Trebuie s-o pedepsesc. C-a fost rea si dusmanoasa, Si n-o las sa intre-n casa. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:14 |
||
GRIVEI -Ham,ham,ham! face Grivei Vulpea, vai de blana ei! A-ncercat de dimineata Sa fure un pui, o rata -Dar Grivei indat-o-nhata Si-o prinde in colti pe hoata Si-o scutura si-o musca Fuge vulpea ca din pusca. -De intri cu ganduri rele, O sa dai doar de belele Mai bine ii dai un os C-o sa-ti fie de folos. -E-un prieten credincios De stii sa te porti frumos! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:15 |
||
Am doi papucei Ieri i-am capatat. Ma incalt cu ei, Cand cobor din pat. Colorati frumos, Din blana si plus, Au boticuri moi, Ca doi catelusi. Pe jos e curat, Nu ma murdaresc, Dar umblu cu ei Ca sa nu racesc. Seara cand ma culc, Cei doi papucei Dorm frumos sub pat. Si mi-e drag de ei. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:15 |
||
Am o sanioara Ma poarta mereu Din zi pana-n seara Dupa placul meu Draga sanioara Mai fa un popoas D-oi cadea draguta Raman fara nas. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:16 |
||
PUISORII de GAINA Are mama patru pui Niciodata nu-s satui Pili,pili,pui frumosi, O sa fiti si voi cocosi Prin toate gradinile Sa paziti gainile. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:16 |
||
Frunza galbena uscata De ce stai tu suparata Singurica singurea Acolo sus pe ramurea Cum sa nu fiu suparata Cand toamna cea urata Imi da ploaie,imi da vant Si ma culca la pamant. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:17 |
||
VARA Hai sa mergem la plimbare! Afara e numai soare Cu prieteni fluturi mii Plapanzi dar mereu zglobii. Cu gurese pasarele, Ce s-ascund prin ramurele. Si in triluri ne raspund Cu glasciorul lor plapand. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:20 |
||
Mama draga te iubesc Nu ma bate cand gresesc Eu sunt mic, neastamparat Nu-mi dau seama de ce fac. Mai tii minte ,oare bine. Cand erai copil ca mine? Mama ta te certa pe tine? |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:20 |
||
Am prieteni fel de fel O gaina ,o pisica Un cocos si un catel Gainusa imi da oua Cocoselul ma trezeste Pisicuta prinde soareci Iar catelul ma pazeste. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:21 |
||
Nelu a spart o cana:"plici", neatent, ce poti sa zici? se gandeste, se-nvarteste, cana nu se mai lipeste. vine tata:"ce-i cu tine,de stai suparat, copile? lacrimi mici apar sub geana... "N-am nimic, am spart o cana!" "Rau, dar nu pot sa te cert, ai spus drept si eu te iert!" |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:21 |
||
Ca cerul senin Este floarea mea Si numele meu E NU-MA-UITA Flori mici si albastre Din camp sa culegi In mici buchetele Apoi sa le legi Si sa ma tii minte Cand ma vei da Sunt floare albastra De NU-Ma-UITA |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
pana la ce varsta se administreaza vaccinul BCG ? | 2 | De la: cristinajobs 17 Decembrie 2009 16:17 |
spasmul hohtului de plans | 1 | De la: ada_mazuru 30 Martie 2010 17:12 |
Caut bona | 33 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Martie 2010 09:38 |
|
||
Deschid un after school in Aviatorilor! Asteptam copii clasa 1=2, scoli din zona. | 2 | De la: leiiana 26 August 2008 14:56 |
Lipsa poftei de mancare la copii prescolari! Copii mofturosi! | 18 | De la: kidz007786 22 Aprilie 2010 14:07 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice