S bravo tuturor mamelor care dau apa la bb-ei dupa 4 luni!!!.In functie ce maninca mama e si normal ca si copilul sa bea apa chiar daca e alimentat numai la sin!!cite un pic incepind cu lingurita sapoi canita nu STICLA!bb-eii se deshidrateaza vara repede si de aceea e bine sai invatam cu apa de la 4 luni.Bravo bunicii care sia invatat nepotelul sa bea apa sanatate la mamici si bebei! | ||
kidz005551 Postat pe 21 Februarie 2010 11:47 |
||
---|---|---|
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! sau sa cumparam daca e nevoie.... plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone.... era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 21:52 |
||
si bebica mea bea apa dupa ce papa tzitzi uneori daca vrea eu ii dau nu are ce rau sa ii faca apa | ||
|
||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 16:14 |
||
si bebita mea bea apa dupa lapte si nu a patit nimic. stiti ca se zice ca daca bei apa dupa lapte te strici la burta.noi nu avem asemenea probleme asa ca o dam in continuare cu apa dupa lapte | ||
gaby8101 Postat pe 19 Martie 2010 11:53 |
||
si eu zic la fel, nu-i bai daca bea apa dipa laptic. | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 12:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cu ce il imbracam pe bebe la botez | 2 | De la: kidz006972 21 Mai 2010 23:48 |
ce produse folosim pt bebelusi | 59 | De la: adelafistis 24 Decembrie 2017 00:19 |
unde gasesc si eu un corset? | 8 | De la: carter 29 Mai 2015 11:34 |
|
||
PICATURI BERES | 1 | De la: lucysymy 4 Ianuarie 2010 18:36 |
cunoasteti???? | 6 | De la: office_salinasusesi_ro 19 Aprilie 2010 08:46 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9