Bb nu prea mai doarme noaptea........

buna si fetita mea mary se mai trezea din cand in cand nu o lasa sa doarma ziua sau laso putin vreo 40 minute
kidz002717
Postat pe 15 Noiembrie 2009 07:54
buna am un baietel de 2 luni si de cand lam nascut doarme in reprize dar ce ma ingrijoreaza cel mai mult e ca atunci dupa ce se plictiseste incepe sa planga si foarte greu il adorm ce sa fac sa intamplat si la voi asa sau.....?
kidz003047
Postat pe 6 Decembrie 2009 19:15
buna.fetita mea la 2 luni dormea in reprize de cate 1 ora,o ora treaza,o ora dormea,si tot la fel se plictisea repede,dar fetita mea e cam rea si acum la fel se plictiseste,nu sta locului..ai rabdare ca in curand isi va face singur orele de somnik.sanatate
mada_sabina
Postat pe 6 Decembrie 2009 19:23
Fetelor am gasit oarecum o solutie penrtu bebele meu:ii dau sirop CALMA BABY,pe care il gasiti la farmacie ,dar despre care medici nu stiu de ce nu ne spun,e un sirop pe baza de plante,si are efect de linistire si totodata este pentru bebelusii cu insomni.Eu ii dau doar seara 3 ml si doarme mai bine! vi-l recomand cu caldura si sper sa aveti noptii mai linistite!
novacoviciestera
Postat pe 7 Decembrie 2009 17:39
Nici noi nu dormim noaptea foarte bine, desi avem 11 luni. Adormim dupa ce facem baitza si papam si cam dupa o ora ne trezim ,scancind, si bem ceai. Sunt nopti in care doarme de la 8 la 9 dim dar si altele cand ne trezim la 1 si pana la 5 avem chef de joaca. Evident ca nu ne jucam cu ea si sa vezi tipete atunci. Oricum, am observat ca doarme foarte bine atunci cand mananca mai putin si in special cand nu mananca branzica. E testata de noi. Dar fiecare bebelus are ritmul lui si ceea ce va spun eu e valabil ptr al meu. Nici nu vreau sa aud de sirop sau pastile ptr somn. Va veni vremea cand isi va regla singura somnul, sunt convinsa. Chiar azi am luat un aparat salin ca e are nasucul cam infundat si cred ca si aerul cald e de vina cu toate oalele si prosoapele ude pe calorifer
crina_ioana
Postat pe 14 Decembrie 2009 16:35
va multumesc de raspuns si de sfaturii sper sa-si faca un program ca nu vreau sa-l invat cu calmante de la varsta asta
kidz003047
Postat pe 18 Decembrie 2009 23:25
si eu am aceeasi problema cu bebelicu meu.Sincer nu stiu cum de mai rezist sa ma trezesc in fiecare seara din ora in ora....asta se intampla de 2 luni..in fiecare seara.Baiatul meu are 4 luni si 11 zile si ma chinuie asa de la 2 luni.Pana acum nu am folosit niciun medicament ca sa il culc fortat pt.ca nu prea as vrea...sincer ma batea gandu dar am renuntat la ideea asta.Mamicilor aveti rabdare cum am si eu ca toate sunt trecatoare...pupici pentru ai vostri bebelici
Andreiutzu
Postat pe 19 Decembrie 2009 21:42

buna,
tocmai am citit ce ai scris despre bb ca nu doarme..
eu ma confrunt cu aceeasi poveste..nu doarme..adica, se trezeste din ora in ora ..trebuie sa il iau din patut ca sa adoarma..altfel nu se poate..am incercat
...are 1 an si 3 luni..am incercat cu toate ceaiurile..e la fel
..mai nou mi-a dat dr. sa -i dau ff putin Romergan...merge
..am ajuns la disperare..
daniela_sima0
Postat pe 14 Ianuarie 2010 10:36
Buna fetelor. daniela_sima0 sa am o intrebare. Copilul tau asa a dormit tot timpul sau e un program mai recent? Intreb deoarece si eu am o fetita de 7 luni jumate si de ex azi dimineata s-a trezit la 5.30 si abia la 7 am reusit sa o fac sa doarma bine. Ma intreb daca urmeaza o perioada de genul asta oare?
Pitu
Postat pe 14 Ianuarie 2010 10:44
Dar de ce sa-i dai romergan totusi este un medicament.DE ce nu incerci sa-i dai sa bea ceai care sa-l linisteasca.Este la Fares eu ceai care se poate da si la bb de peste un an.Se numeste Somn Linistit, incearca si varianta asta inainte de ai administra medicamente de somn. E mic si ii poti crea dependenta, poate trebuie sa-i iasa vreo maseluta si sa-i provoace acest discomfort
alinakatt
Postat pe 14 Ianuarie 2010 10:58
eu nu am stiut ce este somn noaptea pana la 1 an si noua luni si recunosc ca nu i-am dat nimic. Am preferat sa ma chiniu decat sa indop copilul cu toate prostiile. Iar la un an deja incepusem munca. Exact acum un an eram in pragul disperarii, pt ca mi se trezea din jumate in jumate de ora si am sunat-o pe doctorita. Aceasta m-a pus sa ii fac toate analizele, iar la coproparazitar a iesit cu oxiuri. Dupa ce i-am facut tratamentul, a revenit si ea la sentimente mai bune Iar in mai, �n moaptea de 4 spre 5 mai am dormit si eu pentru prima oara o noapte intreaga. Apoi a mai fost de cateva ori agitata, si tot asa, avea oxiuri. se pare ca are o afinitate deosebita pentru viermisori. Acum de fiecare data cand e agitata noaptea ii fac coproparazitarul. Dar, de asemenea, dintisorii pentru ea au fost un calvar, care nu o lasa sa doarma noaptea. Ma trezeam de 5-6 ori pe noapte si ii dadeam cu gel si o leganam si ce nu faceam. Acum e bine, dar cand imi aduc aminte imi spun ca pe al doilea copil nu il mai fac.
Dar ce vreau sa spun e ca, desi o luam intr-o parte si nu ma mai tineam in picioare, nu i-am dat nimic de somn .
kidz000762
Postat pe 15 Ianuarie 2010 13:26
Nici eu nu i-am dat nimic de somn cu toate ca pana la 8 luni nu mi-adormit o noapte k-lumea.L-am intarcat,deoarece pt el acesta era motivul trezirii(sa stea langa mami).In plus la 8luni avea 4 sau 5 dintisori in gurita.Iar vitamine nu prea i-am dat decat cele pt imunitate recomandate de dr.Pupici si multa rabdare si vointa
adelafistis
Postat pe 15 Ianuarie 2010 14:46
Fetelor, Andrei are 1 an si 9 luni si tot degeaba.Simt ca o sa inebunesc .In fiecare luna sper ca o sa fie altfel, dar degeaba. Mataie, vrea sa-l legan, ii ghiortaie , fermenteaza burtica si atunci sa te tii...
kidz006377
Postat pe 15 Ianuarie 2010 16:00
fetelor se pare ca pt noi e o perioada in care nmu vrem sa dormim. si noaptea trecuta printesa mea s-a trezit la 4.30 si numai pe la 6 a mai dormit. eu sunty tare ingrijorata. ma framanta tot felul de intrebari. cel mai mult ma chinuie faptul ca nu stiu daca o imbrac bine peste noapte. voi cum ii imbracati noaptea si cam ce temp este in camera?
Pitu
Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:03
depinde de copil si de cum l-ai invatat. Cel putin, in ceea ce ma priveste, am o fetita rea de caldura. De cand am nascut-o nu a dormit niciodata invelita, niciodata cu sosete, talpile sunt goale, iar in camera am maxim 22 de grade. Si chiar si asta e mult pentru ea. Dar poti verifica si tu. O noapte fa mai rece in camera, o noapte mai cald, odat� imbracat mai lejer, dar totusi adecvat anotimpului, adica o pijamaluta grosuta, o data imbraca-l mai grosut, adica un badi si apoi pijamaua. Stiu ca e greu, mai ales ca ma intalneam cu mamici care imi spuneau ca ai lor copilasi nu au dormit bine pana la 3 anisori, si atunci ma apuca groaza. Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a calmat, ca nu mai puteam. Si totul a fost brusc, nu treptat. Parca s-a calmat la comanda si definitiv. Chiar si acum cand ne chinuie din nou maselele, mai avem 4 de dat, doarme noaptea, ceea ce inainte nu se intimpla. Dar ziua, noroc ca o am la cresa si sunt la munca, e sub orice critica de agitata si mofturasa si mataita si imi vin sa fug mancand pamantul. Si vezi si cat ii dai sa manance seara. A mea, daca mananca seara, e agitata noaptea. Spune-mi ce ai mai facut.
kidz000762
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:29
am incercat si mai gros imbracata si mai subtire. e aceeasi reactie. nu fiecare noapte e la fel. nu o acopar deoarece am 24 grade in camera si nu cred ca e necesar. oricum daca ii pun o paturica nu sta acoperita. se misca tare mult. :)
ma gandesc ca o fi o perioada. de obicei ii dau un body si o salopeta plusata. daca e mai cald ii dau o salopeta din bumbac (gen salopete de la pierino). vroiam sa aud pareri despre imbracaminte si temp ca nu stiu daca procedez ccorect. nu am avut probleme cu somnul cu ea. acum e un pic mai greu dar sincer nu ma plang. doar vreau sa procedez corect cu imbracamintea deoarece nici nu as vrea sa raceasca. de obicei mananca 260 ml lapte formula.
Pitu
Postat pe 20 Ianuarie 2010 16:25
eu ma numar printre mamicile norocoase! Bb al meu doarme! eu am 24 de grade in camera, dar Damian doarme in maieu si pampers, acoperit cu paturica lui! Bb are 6 luni jumate si in timpul zilei doarme cam 2 reprize de o ora, si la pranz dupa masa cea mai consistenta doarme 2 ore. seara il adorm la 10, la 1 se trezeste si papa(150 lapte formula) si se trezeste dimineatza la 7-8...
Nu i-am dat niciodata niciun fel de medicamente de somn, si nici nu o sa ii dau, mai bine ma chinui cu el! Cu atat mai mult nu i-as da romergan...care stiu ca e ptr copii de peste 2 ani! acum nu vreau sa deranjez pe nimeni, fiecare face cum crede ca e mai bine ptr puiul ei!
lorena05 ai incercat sa ii dai mai putin sa pape? daca are burtica prea plina e normal sa nu doarma, pentru ca stomacelul lucreaza...crampe, balonare, etc!
BebeDamian
Postat pe 20 Ianuarie 2010 16:53
bebedamian am incercat si cu mai putin dar nu merge. de fapt cred ca ii era foame. aseara a baut tot laptele la ora 22 la ora 4 a mai baut o sticla si a dormit pana la ora 9. probabil ii era foame. o sa vad la noapte cum va fi si va mai anunt. multumesc oricum pt raspuns.
Pitu
Postat pe 21 Ianuarie 2010 13:45
al meu nu pre vrea sa doarma
se trezeste din 2 in 2 ore de vreo 3 ori noaptea
si ma chinui 1 ora sa il adorm
ale_micutza
Postat pe 21 Ianuarie 2010 14:01
Ale_micutza sa sti ca pt bebe este foarte greu sa se adapteze la noua lui viata.In plus probabil are colici si de aceea ti se trezeste mai des noaptea.Sa sti ca si la noi era la fel.Se trezea pe la 1-2 nopatea si statea cu manutele sub barbie ca sa-l plimbam prin casa.Imi venea sa fac cu nervii mai ales ca nici ziua nu dormea mai deloc si nu aveam pe nimeni langa mine decat pe sotul care era la lucru de dimineata pana seara .Ce era mai rau ,al meu statea treaz pana la 6 dimineata , timp in care faceam ture prin casa.Uneori mai ma ajuta si sotul dar el la 6 trebuia sa plece la servici,asa ca nu scapam usor.I-am dat ceai baby drink, iar dr pediatru mi-a dat dat un siropel pt colici.Asta la mai calmat dar numai cand a trecut de 2 luni.
adelafistis
Postat pe 21 Ianuarie 2010 14:39
ajutor bebe meu este mai mult americam decat roman cam patru nopi este american adica imi doarme ziua mult si noapte deloc desii ii este foarte somn nu inchide nici un ochi si 3 nopti este roman imi doarme foarte bine. oare cand isi fac programul lor tin sa mentionez k bebe meu are 2 luni si ii dau sa bea beby calm
flavia__
Postat pe 11 Februarie 2010 06:50
eu am o fetita de 3 luni si de vreo 2 saptamani nu mai prea doarme noaptea,se trezeste din ora in ora si mai rar din 2 in 2 ore.inainte dormea bine noaptea numai o data se trezea de ii dadeam sa manance.acum zi ziua doarme putin si imediat se trezeste si incepe sa planga..o alaptez cu formila si cred ca ar trebuii sa doarma mai mult.va rog daca stiti ceva despre problema asta sa imi ziceti si mie...va multumesc
kidz007010
Postat pe 22 Februarie 2010 21:17
buna kidz007010 si eu am un baietel de 1 an si 4 luni care ziua doarme o ora si noaptea din 3 in 3 ore se trezeste deci ce sa mai spun am si uitat cum este sa dormi o noapte de la cal la coada .ti-as spune sa nu iti faci griji ca odata cu cresterea copilului se schimba si programul lor de somn sunt din ce in ce mai activi mai energici.

ai inceput diversificarea poate ca laptele nu ii mai este suficient pentru a se satura si automat noaptea o ia foamea simte nevoia sa pape,foarte multi copii sunt asa daca nu atunci pune o intrebare si dr poate o supara ceva.pupici si sanatate.
anaROBERT
Postat pe 22 Februarie 2010 23:52
office_salinasusesi_ro
Postat pe 24 Martie 2010 07:29
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
[email protected]
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 24 Martie 2010 07:31
Buna dragi mamici-eroine.Filip are 8 luni, de cand a venit pe lume nu a dormit cum as fi vrut eu, eram disperata, avea 2 saptamani si el dormea ziua 3 reprize a cate 30 minute si citeam in carte ca la varsta asta un copil doarme peste 16 ore pe zi, imi venea sa ma trag de par. nu dormea dar nici nu tacea, il alaptam, toata lumea venea cu sfaturi de genul copilul nu se satura.Noaptea dormea dar din 2 in 3 ore se trezea sa pape.A mai crescut si nu isi scotea nicio masa, la 4 luni el sugea tot asa des; vorbeam cu mamici care imi spuneau ca bebeii lor dorm noaptea, dorm ziua , al meu nu-groaznic. Am citit subiectele astea cu nesomnul la copii si vedeam ca nu sunt singura si ma mai linisteam dar doar noi stim ce stresant si obositor este.Pe la 4 luni deja eram foarte obosita, incepusem diversificarea, copilul manca bine, de dormit doar afara in carucior si asta pt maxim 1.30 iar cand venea seara eu si sotul meu parca eram la un examen, examenul de a-l adormi.Niciodata nu era la fel, il culcam si se putea trezi dupa 30 minute sau dupa 2 ore iar pe timp de noapte se trezea si din ora in ora. Abia asteptam sa se faca ziua afara si sa treaca noaptea.In timpul asta am incercat: plimbari afara, baita la 40-41 grade, ceai de tei, sirop Calmababy-toate fara rezultat. La vaccinul de 6 luni care l-am facut pe la 7 luni pediatra mi-a dat sa ii dau Romergan; cu inima stransa l-am incercat- dupa 3 seri copilul se trezea in stilul lui si bineinteles ca nu i-am mai dat. Mi-am spus asta e Filip, nu avem ce face decat sa ne conformam dupa el. La 7 luni am trecut pe lapte praf si mi-am spus : sa vezi acum ce somn va urma acum, copilul e vizibil satul si v-a dormi neintors-surpriza-nimik nu s-a schimbat.Mai tin sa precizez ca de la 6 luni Filip merge de-a busilea, este extrem de energic, cine il vede cat umbla spune, pai asta asa va dormi la nopate-bineinteles doar eu stiam ce ma asteapta. Tot de la 7 luni nu i-am mai dat lapte noaptea, ii faceam ceai Babydrink si imi bea 2 biberoane de 250 ml caci la fel se trezea de cateva ori pe noapte. Ei in ultima luna trezirile s-au rarit in sensul 3 maxim 4 pe noapte iar de trei nopti, asta a fost a treia Filip doarme neintrerupt, deci asa brusc , fara sa schimbam nimik nici in activitatile lui, nici in alimentatie, nici in ora de somn, pur si simplu. Eu sper din tot sufletul meu sa ramana asa caci am si eu de recuparat la greu.and mai citeam intamplari asemanatoare cu "brusc'' nu imi venea sa cred ca se poate dar se pare ca copiii nostri sunt plini de surprize, iar acum ma incunet sa spun si eu ...aveti rabdare.Va imbratisam
mama_lui_Filip
Postat pe 25 Martie 2010 09:42
buna mama_lui_filip frumoasa intamplarea ta,desi cititnd-o ma regaseam in ea ,noi avem 1 an si 5 luni si tot nu dormim toata noaptea mai avem cate o trezirwe maxim 2 pe noapte in care bem si ceiuc si lapte iar ziua doarme doar o singura data de la 13:30 pana la 15:30.activitate avem destula iar de mancat mancam orice deci nu pun in baza alimentatiei insomniile lui .
perioade am mai avut si noi in care dormea toata noaptea dar au fost doar ''perioade'' sper sa nu fie si cazul tau si sa dormiti de acum toata noaptea.
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 13:07
Inseamna ca eu pot sa ma numesc o mamica super fericita.Am si eu un baietel de 1 an si 5 luni si imi doarme toata noaptea de pe la 2 luni.Tot de atunci nici nu mai mananca noaptea,se mai trezeste sa mai bea putina apa sau sa-i dau suzeta.Singurele nopti care nu le-a dormit a fost acum 1 luna cand a facut stomatita si eu o puneam pe baza caninilor ca nu mananca si nu dormea dar pe el il deranja altceva.Multa bafta mamicilor si la cat mai putine nopti nedormite.
andre_david
Postat pe 25 Martie 2010 13:23
si eu ma numar printre fericite a mea nu numai ca doarme toata noaptea dar si dimineata rupem patul amandoua si pana la 10.30 pe sfarsit de saptamana.In timpul saptamanii dimineata trebuie sa o trag jos din pat ca neam de s-ar trezi.Iar de dormit doarme de la 9.30 maxim 10 seara pana dimineata lemn.
alinakatt
Postat pe 25 Martie 2010 13:27
La fel ca David,se culca pe la 10-10 jumate seara si se trezeste la 9-9 jumate,iar la pranz pe la 1 mai doarme 2-2 ore jumatate.
andre_david
Postat pe 25 Martie 2010 13:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cresc dintisorii - agitatie mare 2 De la: garbo_384710 25 Septembrie 2013 16:44
un nou concurs 0 De la: 7 Martie 2010 18:33
Educatie primul an de viata 9 De la: office_salinasusesi_ro 4 Februarie 2010 09:12
plansul...prefacut si egoismul 21 De la: anaROBERT 22 Februarie 2010 00:05
hainute 0-6 luni 1 De la: garbo_407979 10 Ianuarie 2015 12:02
Setari Cookie-uri