Acum citesc si eu si ma minunez. Daca esti medic stii ft bine sau e rusinos ca nu stii Vigantolulu e vit DIII. calciu pt bebe poate fi ca lactic, cipcal, calciu pharco etc. Ce s-a intimplat ai lipsit la puericultura dar si la pediatrie.... | ||
haralambie Postat pe 29 Octombrie 2009 14:35 |
||
---|---|---|
sau cel putin daca nu stii scrie pe sticluta | ||
SEBY1YEAR Postat pe 29 Octombrie 2009 15:07 |
||
Salutari mamicilor! Am primit si noi Vigantol 2 pic. /zi pana la 1 an . Apoi din septembtrie pana in aprilie ni s-a recomandat. Altceva nu am administrat. Despre Vigantol am aflat de la voi mamici, ca se schimba la 20 de zile de la deschidere desi sticluta e de culoare inchisa, semn ca nu-i place la lumina si astfel e protejata solutia. Despre Calciu supliment nu am dat fetitei mele inca, desi a inceput sa transpire de vreo luna incoace cam tare desi nu e f. cald in casa noaptea. Va trebui sa ma sfatuiesc cu medicul intrucat pana acum a primit lapte de la mami si nu accepta nici un alt fel de lapte, branzica nu, doar putina brie ascunsa prin ,,soldatei,, dimineata, iaurtul de vreo 2 saptamani si asta nu zilnic. | ||
|
||
AdinaB Postat pe 29 Ianuarie 2010 18:29 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 3 Februarie 2010 14:46 |
||
Salina Timisoara , te-am intalnit in fiecare topic, excelenta publicitate, sunt din Oradea , poate dau o fuga pana in TM , sa mai culeg niste informatii . | ||
AdinaB Postat pe 3 Februarie 2010 16:32 |
||
Te asteptam la Timisoara cu draga inima. Poate se deschide si la Oradea o salina artificiala. Salina SUSESI chiar e o salina moderna, identica cu cele din Occident. Si eu de loc sant din Oradea, m-am nascut in Rogerius. | ||
office_salinasusesi_ro Postat pe 4 Februarie 2010 22:58 |
||
Salutari ! Si eu in Rogerius am locuit multa vreme acum sunt in Nufarul langa faimosul centru comercial LOTUS, cred ca si Timisoara are locuri frumoase, numai bine! | ||
AdinaB Postat pe 6 Februarie 2010 09:29 |
||
noi i-am dat la Szilvia calciu din doua in doua luni cate zece zile,si e ok si ea a crescut repede in inaltime dar nu am avut nici un fel de probleme,ii dam si vigantol cate 2 picaturi+fier e f. important pt bebei | ||
Szilvia_kidz Postat pe 4 Martie 2010 17:59 |
||
si eu i-am dat copilului meu calciu timp de 4 luni,10 zile pe luna cate 5 mi,vigantol 2 picaturi pe zi iar la analize ne-a iesit ca nu aveam nevoie de fier si nu i-am dat deloc | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 18:04 |
||
Si eu ii dau baietzelului meu Calciu Osteocare 2,5ml odata dim,odata seara si vigantol 2 pic/zi | ||
bau Postat pe 4 Martie 2010 18:26 |
||
|
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 24 Martie 2010 07:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cate mese pe zi la copii de 1 an jumate | 28 | De la: garbo171489 24 Octombrie 2010 00:40 |
Prematuri fara sansa la viata | 103 | De la: chanty 26 Septembrie 2010 19:18 |
Shopping | 2 | De la: Alina80 8 Septembrie 2009 16:36 |
|
||
www.muresexpobaby.ro | 1 | De la: boghii 5 Martie 2010 17:18 |
haine ieftine bebelusi | 1 | De la: irinar2010 19 Martie 2010 11:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural