ma bucur ca am citit topicul din nou,ma cam speriasem de obsesia unora in privinta curateniei.cum or avea unele atata timp caci eu de multe ori nici la toaleta nu pot sa ma duc.in legatura cu supa la 2 luni eu cred ca e cam mica. | ||
irina__delly Postat pe 19 Septembrie 2009 08:29 |
||
---|---|---|
erau zile in care mergeam cu sebi in brate la toaleta ca nu vroia sa stea nicicum asa ca e de inteles mai ales cand avea probleme cu dintii nici ca ma mai gandeam la altceva ... | ||
SEBY1YEAR Postat pe 19 Septembrie 2009 13:29 |
||
ei, cu el in brate nu m-am dus niciodata, dar am lasat mereu usa deschisa sa il aud si sa il vad eventual ce face. si nici nu am gatit cu el in brate (cum am auzit la altii), ca de altfel e si incomod si periculos (copilul se poate accidenta, lovi etc): am preferat sa nu mai gatesc deloc daca era treaz bb si nu avea cine sa stea cu el cat as fi gatit eu | ||
|
||
pinicuta Postat pe 19 Septembrie 2009 14:36 |
||
daca ar fi vrut sa stea l-as fi lasat si eu cu cea mai mare placere ca-mi era cam...incomod de gatit mi s-a intamplat si mie de cateva ori sa sun dupa pizza ca nu am putut gati ca mi-a fost frica sa-l iau in bucatarie culmea o vecina acum cativa ani pe cand stateam la ai mei si-a ars fetita adica avea o fetita de 4 ani si una de 2 cea de 2 statea in scaun iar cea de 4 s-a urcat pe portita de la aragaz pe cand fierbea ciorba aragazul s-a miscat iar fetita abia a avut timp sa se intoarca si ciorba a fost pe spatele ei are si acum semn pe spate sus ca acolo i s-a luat pielea si in vreo 2 locuri in cap nu mai are par nici nu vreau sa ma gandesc sa gatesc cu sebi in bucatarie asa ca mai bine nu mai gatesc sau comand ceva. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 19 Septembrie 2009 14:48 |
||
Eu mai gatesc cu Alex prin bucatarie dar incerc sa stea cat mai departe de aragaz si de oale.in brate il mai iau daca amestec in ciorba sau ceva ce nu imi necesita ambele maini dar e greu sa faci ceva cu el in brate.dar daca il las prin casa ,mi-e frica.in camera lui il lasam singur ca sa merg la baie sau cateva minute dar acum se urca pe patut ,adica isi baga picioarele printre gratiile patutului si calca pe saltea si mi-e frica sa nu cada pe spate daca se scapa cumva.si prin camera mea nu il las iar in sufragerie mi -e frica pt ca se urca in picioare pe masuta si pe canapele si ma trec toate caldurile cand il vad.a facut si poc de pe canapea ca sareeeeee... in fine,ma abat de la tema. pt mamica care intreba de supa...la 2 luni e ff devreme,de ce te grabesti??? |
||
ninutza_kidz Postat pe 20 Septembrie 2009 01:19 |
||
Cand esti mama cu 2 copii cum este si cazul meu,toata atentia este pe copii,curatenia,o fac cand vine sotul pt. ca nu pot lasa doi copii mici nesupravegheati(3 ani si 1 an jumate), o clipa e suficienta pt un accident,mereu sunt in competitie. Mancare fac cand ei dorm,imi pregatesc legumele de seara si tot ce imi trebuie pt 2 feluri de mancare si dimineata la ora 6 incep in 2 ore e gata . La pranz dorm si eu macar o ora si ziua se termina la miezul noptii pt. mine. Asta este nu critic pe nimeni si nu dau sfaturi imi spun parerea clipele petrecute in compania copiilor este cel mai bun energizant pentru mine | ||
julita79 Postat pe 28 Septembrie 2009 18:46 |
||
Nici eu nu sunt o persoana exagerata in ale curateniei. Nu-mi place dezordinea, nu-mi plac lucrurile imprastiate prin casa ... deocamdata nu se pune problema, am o fetita de 6 luni care deocamdata este foarte cuminte. Sotul meu e putin mai imprastiat, dar, deh, care barbat nu este. Cand nu am timp, il pun pe el sa stranga ce a insirat. Curatenie fac o data la doua-trei zile, depinde. Sterg praful, aspir, spal pe jos, ud florile (am vreo 30 in ghiveci si mari si mici), pun masina la spalat, intind rufe, strang rufe. De calcat calc cel mai des lucrurile fetei, aproape in aceeasi zi in care le strang de pe sarma, iar pentru noi calc doar lenjeria si hainele. Nu calc prosoape, nici de bucatarie nici de baie ... nu stiu, poate gresesc, dar mi se pare timp irosit aiurea. Geamurile le spal atunci cand consider ca sunt murdare (ca doar n-or fi murdare in fiecare zi). Covorul il bat o data pe saptamana, adica sotul il bate, nu eu, eu doar il curat, dar nu zilnic. In rest am doar gresie, fara alte covorase. Daca ar fi sa enumar toate lucrurile care trebuiesc facute ...oooh ... nu am mai putea respira. Consider ca intr-o casa trebuie mentinuta ordinea cea de toate zilele, in rest curatenia ... ata cat sa ne oferim un mediu corespunzator. Sunt multe alte lucruri importante de facut, nu numai de curat covoarele si spalat bibelourile. Mai bine le arunc, decat sa le spal zilnic. Ar fi o corvoada. Eu gatesc o data la doua zile, plus in fiecare seara cina. Fetitei ii gatesc in fiecare zi alt fel de mancare. Am inceput diversificarea de la patru luni. Asa am reusit sa ii inlocuiesc doua mese pe zi, in rest lapte, exclusiv san. Eu am incercat sa-mi fac un program, astfel incat sa le pot face pe toate. Adica in ziua cand gatesc nu fac curatenie. Incerc, nu-mi iese intotdeauna. Sunt zile cand le fac pe amandoua. Insa eu am o singura curiozitate si ma adresez acelor super mamici care spala si curata zilnic covoare, geamuri, bibelouri si alte cele. Aveti serviciu? Eu peste cinci zile voi incepe serviciul, pentru ca asa am convenit cu angajatorul, sa stau acasa 6 luni pentru a alapta. Inca alaptez. Si sunt sigura ca ma voi descurca si cu serviciu, asa cum m-am descurcat si pana acum 6 luni, cand lucram. Chiar daca nu spal zilnic pe jos si nu aspir, sunt multumita de casa in care locuiesc. Sunt multumita de curatenia din casa mea, asa cum este ea facuta la 2-3 zile. Si sunt si mai multumita de faptul ca cei din jur, cei pe care ii iubesc, sotul si fetita mea, sunt fericiti si multumiti si eu sunt capabila si pot sa fiu alaturi de ei. Sunt multumita ca am timp sa ma joc cu fetita mea, sa o scot la plimbare aproape zilnic, sa o vad fericita. Credeti-ma, decat sa am o casa super luciuoasa dar sa nu am timp sa ma joc cu fetita mea, sa o cuprind, sa o alin cand are nevoie, mai bine sa am doar o casa mai putin luciosa si sa am timp perntru cei dragi. Oricat de multa curatenie am face intr-o casa, niciodata nu ar fi de ajuns. tot timpul o sa fie de sters praful, de spalat pe jos, de aspirat... si oricum nu sunt de acord cu faptul ca trebuie spalat zilnic pentru a omori microbii si a ne feri copiii de acestia. Nu-i vom putea feri la nesfarsit si atunci cand vor lua contact cu microbii va fi mult mai rau. Lasati copiii sa se joace si cu alte lucruri care nu sunt spalate si dezinfectate, lasati-i sa se joace cu animalele, lasati-i sa alerge desculti prin curte, prin iarba, lasati-i sa traiasca sanatos, nu intr-un glob de sticla, unde totul este dezinfectat. Ce faceti cu jucariile lor? Daca le scapa pe jos si le baga apoi in gura? Le dezinfectati? Nu stiu, poate voi fi luata in vizor, poate am suparat pe cineva, nu asta am avut in intentie, poate totusi sa fie si persoane care sunt de acord cu mine ... eu am spus ce am simtit. Sper sa nu fi fost inteleasa gresit. C-oi fi gospodina, ca n-oi fi ... asta nu stiu ... atat stiu, ca imi iubesc familia si-mi dau tot interesul sa pastrez un mediu favorabil incare copilul meu sa creasca sanatos si fericit. | ||
Adol Postat pe 27 Octombrie 2009 12:47 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 12 Februarie 2010 12:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CATRE ADMIN: feed back ref site si forum KIDZ | 3 | De la: betty37 27 Aprilie 2011 22:33 |
RH NEGATIV LA VIITOARELE MAMICI | 30 | De la: adryaana 19 August 2011 08:43 |
SARBATORI FERICITE MAMICILOR!! | 5 | De la: balu 31 Decembrie 2008 20:40 |
|
||
salut | 2 | De la: kidz007106 15 Martie 2010 19:43 |
alaptarea | 12 | De la: criliana 19 Decembrie 2011 22:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară