Cosmi, te asteptam si pe tine acasa cu bebica... of, ce frumos este sa ai un bebe mic, chiar imi este dor. EUu chiar iubesc copiii, mi-ar place sa am posibilitatea sa am mai multi, dar in conditiile actuale...In fine, acum ma bucur de Nicholas care este un flacau in toata firea si de finuta mea(pe care o sa o crestinam chiar sambata aceasta) | ||
carla_dana_p Postat pe 10 Septembrie 2009 22:31 |
||
---|---|---|
buna la toate mamicile din Resita.Ma primiti si pe mine in clubul vostru?sunt si eu mamica unei fetite de 16 luni(din Resita)stabilite in Austria..si mi-e dor sa mai vorbesc si sa mai schimb pareri cu alte mamici,mai ales din Resita.O zi buna..Raluca si Rebecca | ||
amicapisica Postat pe 19 Septembrie 2009 10:18 |
||
buna fetelor.bebe a miscat acum am 18 sapt si momenntan dr a zis ca e fetita.la eco din spital nu se vede f bine.ast sa mai treaca ceva timp si vom face un eco nou in care esper sa se vad mai bine si am un rasp mai precis.asa cum v-am mai spus as vrea baiat dar cel mai important e sa fie sanatos,nu conteaza ce o fi. acum abia ast adevaratele lovituri ale lui bebita.va pup |
||
|
||
patrascanudaniela Postat pe 28 Septembrie 2009 12:35 |
||
ceau mamici.in sfarsit am ajuns in resita mi-ar place sa ne intalnim.noi iesim prin parcul de la victoria si mi-a zis sora-mea ca mai este unul fain pe bulevardul muncii.noi de moment suntem bine.sper sa nu raceasca aici.va pup si sper sa mai am timp sa intru | ||
Didis_kidz Postat pe 1 Octombrie 2009 00:58 |
||
Bine ati venit, Didis, daca vreti venim sa ne intalnim in parc, insa acum Nicholas ia antibiotic, a avut o infectie in gat de la mucisori( probleme de la cresa). I-a trecut insa mai are 2 zile de antibiotic si nu vreau sa riscam sa va imbolnavim si pe voi. Cum este acasa? | ||
carla_dana_p Postat pe 5 Octombrie 2009 23:24 |
||
Ralu si Rebeca...bine ati venit! Daniela, e minunat cand iti simti copilul miscand... Stau si ma gandesc...cati copiii s-au nascut de cand s-a deschis acest topic pe forum...Daniela ,tu urmezi.... |
||
carla_dana_p Postat pe 5 Octombrie 2009 23:27 |
||
Da, asa este s-au mai nascut copilasi de cand a deschis topicul Ildy. Si vor mai veni in mod sigur caci sunt multe mamici si viitoare mamici care se informeaza de pe net. Ce mai faceti ? Noi suntem destul de ocupati; scoala si gradi le place, dar acasa e mai bine... Si ei au fost putin raciti, ca mai toti copiii din Resita care merg in colectivitati. Dar le-a trecut lor si am inceput eu... Avem o toamna frumoasa, nu-i asa ? Va pupam A , E & mama |
||
Angela_kidz Postat pe 8 Octombrie 2009 11:57 |
||
buna fetelor am si eu o intrebare: la cate sapt se intra in prenatal si cine il plateste : societatea unde lucrezi sau statul? bebe misca toata ziua e activ , mai putin cand pune tati lui mana pe buritca rar de tot vrea sa dea din picoruse acum asteptam sa vedem ce o fi |
||
patrascanudaniela Postat pe 3 Noiembrie 2009 19:56 |
||
Carla a fost tare fain acasa.ce-i drept am iesit si nu prea afara.cum a fost frig si vreme urata.....am prins si soare si cald,dar atunci am profitat si am iesit pe la picnicuri.mergeti la cresa?cum e?asa-i,se nasc copilasi.nici nu imi dau seama cum trece vremea,il vad pe al mic crescand si atunci realizez.parca nu demult eram si eu gravida si eram tare entuziasmata cum misca bebe si acum am un flacau mare care deja vb .vad ca nu prea e activitate,ce mai faceti mamici?daniela,eu nu stiu sa-ti rasp la intrebari .sa ai sarcina usoara.va pupam | ||
Didis_kidz Postat pe 5 Noiembrie 2009 23:36 |
||
patrascanudaniela prenatalul+postnatalul sunt 126 zile din care obligatoriu minim 42 zile tre sa-ti iei dupa ce nasti,restu imparti cum iti pica tie mai bine. De ex iti poti lua de la 32 de saptamani doua luni prenatal.....si apoi 2luni postanatal . Si inca un lucru esential :prenatalul si postnatalul se plateste 85% din brut,asa ca o sa iei stand acasa mai mult decat salariu. Se plateste de catre angajator care isi va lua apoi banii de la CASS. cosmina nu mai zici nimic cum mai e cu bebele ? fetelor ati inceput sa vrb din ce in ce mai rar pe forum ,ce mai faceti ? A venit vremea urata presupun ca stati mai mult in casa . A implinit si puisorul meu 3 luni , in 1 noim i-am facut botezul ..... Va |
||
bau Postat pe 6 Noiembrie 2009 15:42 |
||
Moni, ce sa iti spun , ai o minunatie de baietel, desi sunt mama de baietel, trebuie sa spun ca prefer fetitele si eu as fi vrut sa am tot o fetita , in schimb il am pe Nicholas care face cat 10 fetite, asta asa ca o paranteza, insa baietelul tau chiar este o minunatie cu spui tu. Felicitari! si scuze ca abia acum am apucat sa vad pozele de la botez.Saa ne mai povestiti! | ||
carla_dana_p Postat pe 7 Noiembrie 2009 00:35 |
||
Ceau fetelor, a intrat si eu azi... Sa stii , Daniela, ca asa este, mai bine castigi stand acasa decat la serviciu, si eu am constatat asta in 2005, cu Ema. Stiu ca firma iti plateste prenatalul, duci concediul medical lunar. Dupa nastere, mai ai post-natalul, apoi cand treci in "ingrijire copil" sa te tii cate acte iti trebuie ... Poate ai noroc sa te ajute cineva si de la firma, caci trebuie depuse le primarie o gramada de hartoage. Cum te simti ca viitoare mamica? Cred ca abia astepti momentul sa iti vezi bebelusul, dupa atata asteptare... Ce mai trece timpul, parca mai ieri asteptau nasterea Moni si Cosmina. Deja are 3 luni bebe ... Multa sanatate la toti (mame si copilasi) |
||
Angela_kidz Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:28 |
||
Multumesc DDaniela .Eu mi-am dorit baiat si am avut norul de baiat care e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in viata. Ai dreptate Angela trece timpu f repede parca ieri ma bucuram ca testu a iesit pozitiv si azi il vad pe copilasul meu cum imi zambaste,cum gangureste si rade cu mine,e cel mai minunat lucru din viata unui om. Cosmina n-a mai dat niciun semn , stiti ceva de ea ? patrascanudaniela asteptam sa vina si bb tau , in cate sapt esti ? ai aflat ce e ? angela tu unde stai in resita? Va pup fetelor si va astept pe forum si printre picatele de timp liber sa mai vorbim |
||
bau Postat pe 15 Noiembrie 2009 14:32 |
||
Ceau Mony, eu locuiesc in cartierul Marginea, cam departe, dar e mai fain la casa decat la bloc. Vara e chiar minunat.... Sunt tare draguti copilasii; pe masura ce cresc se intampla mereu cate ceva nou. La inceput ganguresc, mai apoi vorbesc. Foarte important mi s-a parut mie sa le vorbesc mereu, sa le spun ce e "aia", adica diverse obiecte din casa. Ziceam "Da, asta este masa", la fel pentru tot ce e prin casa, jucarii, mancare, haine... Asa ca la un an ei vorbeau tare bine fata de alti copii. Si corect. Nu imi placea sa le spuna cineva ceva trunchiat, mai ales bunicile au tendinta asta, dar nu numai... Ca exemplu. La cal spui "cal", nu "iha". Asa ca el stie de la un an cum sa spuna corect. Stiu ca nu e important pentru alte mamici acest aspect...Voi ce credeti? |
||
Angela_kidz Postat pe 17 Noiembrie 2009 10:22 |
||
ceau fetele am nascut si eu pe 24 septembrie prin cezariana la spitalul Odobescu din Timi. Ingerasul meu a avut 3400 g si 51 de cm si se numeste Timea Maria. am nascut prin cezariana pt ca nu m-am dilatat cat a trebuit, iar dupa ce mi s-a facut perfuzia care sa ma ajute, mi-a crescut f mult tensiunea si mi-a fost rau, asa ca a fost obligat medicul sa imi faca cezariana. acuma suntem acasa. Timea creste, s-a lungit f mult (vineri avea 60 cm, la nici 2 luni) gungureste, si-a descoperit mainile si acuma le cam baga in gurita si se joaca cu animalutele de la carusel. mai scriu cand apuc, acuma s-a trezit si plecam la plimbare va pupam |
||
cosmilore Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:49 |
||
Lore, felicitari si tie si la toate proaspetele mamici de pe topic-ul nostru si nu numai...Asteptam poze cu fetita ta , ca sa o cunoastem si noi,nu? cine stie ce-o fi mai incolo...poate ne incuscrim... | ||
carla_dana_p Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:50 |
||
De mers la cresa, nu mai mergem ne-am dat batuti, in fine nu are rost sa va povestesc, sa speram ca pana vor avea nevoie de cresa baietelul Danielei si fetita ta, Lore, vor fi alte conditii sau se ve finaliza constructia celei din Lunca care se vrea a fi una fff moderna. Ami, daca cumva mai intri pe topic, parca in At stateati voi, as vrea sa te rog ceva Si anume daca ai idee cat este laptele praf Nestle Junior pentru copii peste 2 ani la Bipa. Te rog frumos daca ai drum pe la Bipa sa te uiti. In vara ,cand am fost eu era 9 euro si am prins si reducerile acelea lunare de la Baby Days cam 20 %si l-am luat cu 7e si ceva. Eu am cine sa mi-l aduca insa ei nu au timp sa mearga sa vada pretul. Te rog muuuuuult de tot,doar sa te uiti la pret , daca se poate ,bineinteles. Multumesc. |
||
carla_dana_p Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:59 |
||
Eu poze nu reusesc sa incarc in albumul de aici. Va dau adresa de la albumul Timeei de pe picassa : http://picasaweb.google.com/TimeaRadovan sa inteleg ca din cauza conditiilor nu mai merge Nicholas la cresa? ai invercat si la parti? sau sunt f scumpe? |
||
cosmilore Postat pe 24 Noiembrie 2009 19:29 |
||
In acest oras nu mai ai ce incerca...la acest capitol. Varianta particulara nu exista. | ||
carla_dana_p Postat pe 27 Noiembrie 2009 00:23 |
||
felicitari cosmilore...ai o fetita f dulce si frumoasa. | ||
bau Postat pe 28 Noiembrie 2009 21:27 |
||
imi dati si mie va rog un click : http://www.e-album.ro/membru.php?id=7479 |
||
bau Postat pe 28 Noiembrie 2009 21:28 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. TARIFE 1. Copii (maxim 14 ani), pensionari - 20 RON / sedinta - abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT) Un insotitor al copilului sau al pensionarului beneficiaza de intrare GRATUITA 2. Adulti - 20 RON / sedinta - abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT) O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 ( pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 2 Decembrie 2009 17:47 |
||
cosmilore sa-ti traiasca fetita.mony l-am vazut si pe baietelul tau.e un scump | ||
Didis_kidz Postat pe 12 Decembrie 2009 00:52 |
||
Ceau , ce ziceti de iarna care a venit? Bucuria copiilor, marea zapada... Dar pt parinti nu e chiar asa, nu? Va pupam , va dorim joaca cu bulgari de zapada cat mai frumosi si sa faceti oameni de zapada si mai faini... Sarbatori fericite ! |
||
Angela_kidz Postat pe 19 Decembrie 2009 21:59 |
||
buna bebe are 31 de sapt si e destul de activ.este fetita.mai am o intrebare: daca dupa ce depun prenatalul si firma se inchide cine imi pateste prenatalul?sau nu mai am nicio snsa de a-l primi? sincer abia ast sa o tin in brate.parca trece asa de greu timpul.data probabila este pe 18 febr dar tot mi se pare mult.va pup si sa aveti parte de un craciun cat mai frumos si mai linistit alaturi de bebeii vostri. |
||
patrascanudaniela Postat pe 20 Decembrie 2009 16:02 |
||
daca se inchide firma intra in somaj si ia de la ei prenatalul si postnatalul. se poate sigur | ||
aliadi_kidz Postat pe 20 Decembrie 2009 17:20 |
||
Ceau Daniela, te cred ca nu mai ai rabdare... Fetita ta acum "prinde puteri " pentru a fi cat mai bine la nastere. E greu pt ca e iarna si cu burtica mare chiar acum, in acest sezon, este si mai greu pt o femeie. Ai grija de tine. Dupa cat de greu a venit sarcina aceasta cred ca abia asteapta toata familia venirea ei pe lume. Nu? Ai ales un nume pt micuta ta? Cred ca daca se inchide firma, daca ai cotizat un nr de luni, oricum ai dreptul sa primesti prenatalul si apoi indemnizatia de maternitate. Conc medicale se platesc de la casa de asigurari, parca. O problema mare ca nu va mai fi firma la care lucrezi ... Poate nu va fi asa totusi. Cu drag, Angela. |
||
Angela_kidz Postat pe 21 Decembrie 2009 15:41 |
||
va multumesc pt rasp.sincer nu am pe cine sa intreb si nu vreau sa raman fara maternitate pt ca stiti si voi ca e f greu.problema cea mai mare este ca firma unde lucrez nu a platit darile catre stat cam de prin august si cred ca sunt sanse destul de mari sa nu prim maternitatea.ei promit ca le vor plati in ianuarie inainte sa inchida firma dar pana atunci se pot intampla f multe.daca nasc prematur si darile nu sunt platite?si va mai stresez cu o intrebare: ce adeverinta de la lucru imi trebuie atunci cand ajung la spital pt nastere? referitor la nume ne-am gandit la aida ioana. |
||
patrascanudaniela Postat pe 21 Decembrie 2009 20:02 |
||
La multi ani fetelor Multumesc Didis patrascanudaniela daca depui concediul prenatal si postnatal la casa de asigurari,iti vei lua banii asigurat,asta in caz ca nu ti-l depune contabila firmei cum ar fi normal.Firma si daca ti-ar da banii pe concediul de maternitate ii primeste inapoi de la casa de asigurari. Ce este in noul cod al muncii si angajatorii nu stiu si nu vor sa accepte ca pana la 100% din salariul brut (cel de pe cartea de munca) sunt ei obligati sa plateasca 15% ca 85% da casa de asig. Eu le-am zis la locul de munca si nu or vrut sa-mi dea. Plus se mai da al 13-lea salariu la nastere fiind ajutor de nastere la ambii parinti care lucreaza , dar asta f rar se intampla sa-l primeasca cineva si maj renunta decat sa se judece cu ei pe la tribunale. Adeverinta care trebuie s-o duci la spital poti s-o duci si dupa ce nasti,dar in cazul tau cred ca e mai bn s-o faci inainte precum ca lucrezi la firma respectiva. Sunt multe lucruri care nu le stim si patronii profita de asta. Apropo la nastere sotul tau are obligatoriu voie sa-si ia 5 zile de concediu platite fiind concediu de nastere oblig dat de catre stat dupa ce depune o cerere la firma. Cand ai nevoie de ceva sa ma intrebi ca eu am trecut prin astea:) |
||
bau Postat pe 8 Ianuarie 2010 01:37 |
||
ce fac fetele nu mai e nimeni pe aici? hai sa va arat un filmulet sa vedeti ce mai rade puiul meu la 5 luni jumate: http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a32a81bd550a4dd7a0d977&autoplay&skin_id=601 si aici pozici: http://picasaweb.google.com/Mony.jymy ce a-ti mai facut? Angela ce mai faci? patrascudaniela cd vine bebe? Didis pe unde mai esti? Ddaniela ce mai face Nicholas? Amicapisica ce mai face fetita? cosmilore cum va descurcati? luminita_bocsa o crescut fetita mare? lavi_dj ce mai faci? loreana cum mai merge cu alimentatia lu a mica? kidz000542 nu mai zici nimic? fac prezenta pe cine am uitat va rog sa ma scuzati si sami atrageti atentia va pup si va astept. |
||
bau Postat pe 17 Ianuarie 2010 15:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oglinda pt fina. | 5 | De la: bianca4you 11 Februarie 2010 17:38 |
PETITIE pentru ca indemnizatia mamicilor sa ramana 85% din media veniturilor nete pe 12 luni anterioare nasterii | 92 | De la: julcsy 23 Martie 2011 15:34 |
nu i mai ajunge lapticul de la san????? | 9 | De la: silviu_m74 25 Octombrie 2009 11:09 |
|
||
credeti in tarot??? | 45 | De la: ALEXANDRU28 24 Iulie 2009 15:40 |
BUNA | 2 | De la: ina_rebeca 14 Octombrie 2009 17:12 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară