Buna.nu prea apuc sa intru pt ca suntem in actiune TOATA ZIUA.DA MONY A CRESCUT MINUNEA MEA,ARE 4 ANI JUMATE.nici nu-mi vine sa cred ce repede.e foarte nazdravana si se joaca daca ar putea non stop.merge la gradi cu placere,e isteata si o lauda ed zilnic,doar ca e cam repezita si vrea sa termine prima fisele.din cauza asta mai si greseste si primeste -FB. vreau sa va intreb poate stiti daca se fac cursuri de balet in resita.ne-a recomandat ed sa o inscriem pt ca a uimit-o ce talent are.cica se faceau ore de balet la o sala prin govandari,dar nu stie daca se mai tin.lui bea ii place sa faca balet,dar e cam rusinoasa si nu ma lasa sa o filmez.daca ati vedea-o ce face prin camera! va pup si sper ca sunte-ti bine si copilasii vostrii la fel. |
||
luminita_boaca Postat pe 18 Ianuarie 2010 14:29 |
||
---|---|---|
Ceau, sa stii ca si la Ema e similar: prima termina treaba la gradi, danseaza, o imita pe o colega care face balet ( e mai mare ca Ema si face de ceva ani). O sa incerc sa aflu unde e sala de curs...Vrei neaparat balet? Eu vreau anu' asta sa inceapa dansuri, la un tip Alex ( la el merge fata unei prietene), cica e tare priceput sa invete copilasii.... |
||
Angela_kidz Postat pe 19 Ianuarie 2010 10:09 |
||
ceau fetelor!eu cam greu mai intru.creste baiatul meu pe zi ce trece,e f energic,vremea nu prea ne permite sa iesim in parc la joaca,asa ca ne multumim cu plimbarile in carucior care nu sunt tot una cu fugitul prin parc.a mai si plouat la noi, a si nins a fost si frig.dar incercam sa iesim afara de 2 ori pe zi.Angela,baiatul asta de care zici tu,Alex,cred ca il cunosc,a fost cu mine in liceu si toti il stiu de priceput intr-ale dansului.cand am fost acasa am aflat ca mai are cursurile de dans in resita,am vb cu verisorul lui care mi-a fost coleg de clasa.si eu as vrea sa il inscriu pe fiumiu la inot,dar sa se mai incalzeasca putin afara,si sa vad daca mai sunt locuri.m-am decis sa-l dau la toamna la gradi,pt ca acasa se invata rasfatat din cauza bunicilor,plus ca e istet si invata repede orice.sunt sigura ca o sa-i placa la copii.va pupam | ||
|
||
Didis_kidz Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:58 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 21 Ianuarie 2010 06:21 |
||
buna,fetelor!ma bucur sa descopar un astfel de topic,cu mamici dintr-un oras apropiat de noi!vad ca vorbiti cam de toate si ma gandeam ca poate stie vreo-una dintre voi ceva despre prelungirea maternitatii?sper sa ma puteti ajuta! multu mult. | ||
kidz000542 Postat pe 21 Ianuarie 2010 16:28 |
||
luminita_boaca nush de nici de vreo scoala de balet in Resita doar de dansuri.Ma bucur ca sunteti bine si ce mari a-ti crescut. Angela mama ce fete mari aveti cate stiu sa faca.....apropo ti-am adaugat id-ul de mess dar n-am primit accept,te astept sa ne mai vrb mai des. Didis si eu vreau sa-l inscriu pe baietelul meu la inot sar nush daca in Resita exista si pt copii de la un an, un an jum,ca in tm stiu ca e si de la 3 luni. kidz000542 bine ai venit printre noi,nu ne spui mai multe despre tine .... de unde esti cum te numesti? De prelungirea CIC-ul deocamdata nu se stie mare lucru,din cate stiu deocamdata legea nu e aprobata dar daca aflu mai multe cu mare placere te informez. va |
||
bau Postat pe 23 Ianuarie 2010 21:51 |
||
mony08,ai dreptate,scuze!numele meu este amanda si sunt din baile herculane.am un baietel de 2 ani care nu stie sau nu vrea sa mestece si nici nu stiu cum sa-l fac sa mestece si de-aia mi-as dori sa-mi prelungesc maternitatea.nu stiu unde sa ma interesez pt ca doctorita noastra e plecata in franta,la un curs,si nu stiu cand se intoarce.multu! | ||
kidz000542 Postat pe 24 Ianuarie 2010 23:17 |
||
Buna Amanda bine ai venit printre noi . Imi pare rau pt problemele care le ai dar n-ai vorbit cu nici-un doctor pana acum care sa-ti spuna ce ar trebuii sa faci?Sper ca printre fetele noastre sa poti afla si o rezolvare pentru copilasul tau. In legatura cu prelungirea maternitatii nu cred ca mai este nici o sansa in cazul tau in primul rand pt ca baiatul tau are deja 2 ani si in al doilea rand cred ca legea se va referii la femeile care vor devenii mame dupa aprobarea legii,dar nush nimic sigur sa-ti spun. Nu mananca mancare nemestecata,dar pireuri mananca ,creste bine? |
||
bau Postat pe 24 Ianuarie 2010 23:37 |
||
Mony, se rezolva... nu am mai deschis mess de ceva timp. dar azi rezolv.Vom vorbi | ||
Angela_kidz Postat pe 25 Ianuarie 2010 09:34 |
||
Sa stiti ca prelungirea concediului la 3 ani o asteptam si eu... de cand s-a nascut Andrei. Adica din 2001. Vor mai trece ani pana se rezolva. Cred ca nu mai vor asa ceva, e vorba de bani... Stii Mony ce repede a trecut timpul? parca nu imi vine sa cred ca deja is asa marisori... Am si ajutoare deja , cel putin cand fac prajituri... Ce mai fac bebelusii? Va pupam |
||
Angela_kidz Postat pe 25 Ianuarie 2010 09:41 |
||
buna fetelor ce mai faceti?eu nu am mai rezolvat nimic cu plata contributiilor la stat dar am gasit in legea 19 din 2006 parca ca daca nasc in termen de 9 luni de cand mi-am pierdut calitata de asigurat pot sa beneficiez de indemnizatie.mie nu mi s-au platit contributiile la stat din august anul trecut si avand in vedre ca trebuie sa nasc la inc lunii viit intru in aceasta categorie dar nu stiu ce sa cred.am fost si la fortele de munca si la CAS si nimeni nu stie sa ma lamureasca.nu mai stiu ce sa fac pt ca sunt sigura ca fostii mei patroni n-o sa-mi plateasca nimic unde sa mai apelez?va pup |
||
patrascanudaniela Postat pe 27 Ianuarie 2010 16:47 |
||
patrascanudaniela dar nu esti in prenatal? dar de ce sa-ti pierzi calitatea de asigurat,ai carte de munca sau esti in somaj? |
||
bau Postat pe 27 Ianuarie 2010 17:34 |
||
nu sunt in prenatal ca am hotarat cu patronii sa intru in somaj dar se pare ca nici somaj nu am pt ca azi am aflat din toata firma eu am ramas singura care mai figureaza ca angajata si ca mi s-au platit contributiile ieri si mai sunt de platit pe luna in curs.pe luna asta contributiile stiu ca se platesc in februarie si sper sa le plateasca atunci si sa nu fie prea tarziu.nu stiu ce sa mai cred.va dati seama ca nu mi-e tot una sa stiu ca din cauza lor imi pierd acest drept. | ||
patrascanudaniela Postat pe 28 Ianuarie 2010 15:19 |
||
Stai linistita ca v-a fi totul ok,sunt obligati sa iti plateasca contributiile la stat,tu dute repejor si bagati concediu prenatal ca si loua le convine sa fi in prenatal ca nu mai platesc nimic pt tine si prenatalul il plateste statu. Ti-am trimis msj dar nu l-ai vazut...... |
||
bau Postat pe 28 Ianuarie 2010 23:05 |
||
amanda ce ai mai rezolvat cu baietelul tau? | ||
bau Postat pe 28 Ianuarie 2010 23:07 |
||
Angela daca se adopta legea de 3 ani mai faci un bebe | ||
bau Postat pe 28 Ianuarie 2010 23:08 |
||
Mony, eu nu noi mai face caci mi-e greu si asa cu ei. Si nu mai am rabdarea necesara. Am o nepoata bebe si am vazut ca nu mai merge. Scutece, mancare speciala, olita, etc. Mai ales sculatul nocturn e greu, caci ziua esti "terminata". Nu mai, mersi pt sugestie. Poate faci si tu inca un bebe mai incolo... Dar ai grija , mai stai cata , macar 1.5-2 ani pana nasti din nou, ca sa se vindece uterul. Daca poti sa mai ramai acasa din nou fara sa ai probleme. E bine si cu numai 2 ani, pana mai e legea asta.... Caci eu cred ca o sa reduca perioada, dupa cum se comporta politicienii nostri. Alocatia o vor lua numai copiii din familiile ne-instarite, ceilalti au destui bani acasa dupa parerea lor.... Cum am facut eu? In anul cand Andrei a facut 4 ani eu am nascut-o pe Ema. Si asa am fost si cata la lucru. Cunosc pe cineva care a facut 2 fetite la interval de 3 ani. Si ele se inteleg bine (cele doua fetite). E perfect asa pt mamica, se poate ocupa si de fetita pana ce se naste cealalta. Dar cand treb sa incepi iarasi lucrul... te bazezi pe bunicute sa aiba grija de copilasi. Daniela, ai grija cu prenatalul.... si iti doresc sa ai nastere usoara. Cred ca si "stresul" e la maxim pana rezolvi. Noi avem vacanta sapt viitoare. E bucuria copiilor, mai ales ca au zapada . |
||
Angela_kidz Postat pe 29 Ianuarie 2010 12:17 |
||
ne chinuim sa mancam pasat cu furculita,si nu in blender...............cica-i singura solutie sa invete sa mestece.doar ca mananca in sila si imi pare asa de rau de el.............. | ||
kidz000542 Postat pe 29 Ianuarie 2010 15:41 |
||
te cred kidz000542 dar n-ai ce face acum pana o sa se obisnuiasca...dupai o sa-i placa. Angela iti zic sincer ca mie acum imi este mai frica ca inainte de o sarcina si mai ales nastere.....dar mai vedem ce va fi Fetelor cand facem si noi o intalnire ? |
||
bau Postat pe 31 Ianuarie 2010 17:00 |
||
Si mie mi-a fost frica, dar imi doream inca un copilas. A fost si fetita...asa ca a fost si mai bine ! Sarcina a decurs normal, a fost doar un mic "hop" cand pe la 2 luni era iar sa pierd sarcina, dar mi-au facut la spital injectii si totul a fost ok. Apoi am fost mai grijulie, cat poti fi cand mai ai un copilas de 3 ani... La nastere ma rugam sa se termine odata, uitasem cat e de dureros. Dar a trecut ... ACUM ii am pe amandoi, se joaca, canta impreuna, se mai si cearta , dar e frumos ... Cand sunt micuti iti este greu cu ei, caci trebuie sa ii inveti de toate. Dar cand au deja 3-4 ani, stiu singuri sa se imbrace, sa isi stranga lucrurile, o sa vezi atunci cum iti va fi de "usor" fata de ingrijirea lui bebe. Rezultatul conteaza, draga Mony. Ai vazut si tu ce draguti sunt prin pozele ce le mai am pe aici. Acum Andrei face pe "fratele cel mare" , grijuliu. Are grija de surioara lui sa nu cada pe zapada Asa imi doream sa se intample mereu... Ceau, va pupam. |
||
Angela_kidz Postat pe 1 Februarie 2010 08:50 |
||
ceau fetelor!!angela si eu as vrea inca un bebe,daca se poate sa fie si fata ar fi super.dar am zis ca mai astept.bogdi face 2 ani in martie.ne gandim ca ar fi bine cand face el 4-5 ani sa facem altul.avem timp,ca suntem tineri.bogdi mananca de toate,ru nu ii mai pasez mancarea de mult.i-am facut la blender pana la 1 an.oricumi-au dat dintii repede si n-a mai vrut el sa manance pireuri.depinde si de copil,cred mony,eu cand am venit acasa am vrut sa ma intalnesc cu voi,dar fiind si vreme urata n-am mai apucat sa ne intalnim.in resita nu stiu de cursuri pt inot pt bebelusi,dar aici stiu ca ii iau de la 6 luni.tu ai nascut normal sau cezariana?cat are bebele tau acuma?va pup | ||
Didis_kidz Postat pe 2 Februarie 2010 18:15 |
||
Stiu Angela ca rezultatul conteaza dar na pana vine "rezultatul" mie imi e fricaaaaa Didis am nascut natural si bebele meu o implinit ieri 6 lunite. Cand mai vi in Resita? Sa ma anunti cand ne punem pe treaba pt urmatorul |
||
bau Postat pe 2 Februarie 2010 19:36 |
||
Ajuta-ma sa-i fac sotului o supriza frumoasa votand mesajul meu postat pe urmatorul link: http://www.ilovemilka.ro/mesajmsgid=d4708a734373b6b10c3d13749cb2df07 Multumesc frumos de ajutor!! |
||
fleurentina Postat pe 3 Februarie 2010 10:08 |
||
mony la multe luni baietelului tau.asa-i ca trece repede timpul?eu vin in resita la vara,in august.oricum va anunt cand ajung. | ||
Didis_kidz Postat pe 3 Februarie 2010 11:22 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 4 Februarie 2010 09:13 |
||
Multumesc Didis . Te asteptam | ||
bau Postat pe 10 Februarie 2010 13:55 |
||
patrascanudaniela ce mai faci ? cum te mai simti? Ce mai face burtica? | ||
bau Postat pe 11 Februarie 2010 17:48 |
||
Fetele stiti cumva vre-un homeopat in Resita? | ||
bau Postat pe 16 Februarie 2010 14:17 |
||
Mony, du-te la dr.Jurj, la Tm, daca poti, o sa ti se para excentric ,daca nu dubios insa ai incredere, iti vei rezolva problema.Am mai vb aici despre acest lucru. Si Angela a fost tot la dansul. Alti homeopati , tot in Tm, am auzit de Telescu foarte laudata este d-na Malai care este si pediatru. In Resita nu stiu sa fie. |
||
carla_dana_p Postat pe 16 Februarie 2010 15:30 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 17 Februarie 2010 22:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
se cere ajutor!nu ocoliti subiectul | 5 | De la: tutankhamon 9 Septembrie 2010 21:10 |
BUNA | 2 | De la: ina_rebeca 14 Octombrie 2009 17:12 |
Indemnizatia pentru cresterea copilului | 48 | De la: garbo074345 30 Noiembrie 2010 11:32 |
|
||
Ce dam sa manance copilului de 2 ani? | 5 | De la: fararipi 30 Septembrie 2012 15:07 |
baietelul meu de 12 ani a fost diagnosticat cu noduli la corzile vocale | 1 | De la: garbo01021972 18 Iunie 2010 21:10 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice