"Sanatate, mai presus de toate" Salina artificiala deschisa in localitatea Sag, judetul Timis, functioneaza zilnic intre orele 10.00 - 23.00 Adresa: Sag, Strada 11, nr 60 (ARENA SPORT) Programari si informatii: Telefon 0752.113.512 intre orele 10.00 - 20.00 [email protected] www.salinasag.ro Salinoterapia (aerosolii saline), cu ajutorul carora sunt tratate diverse afectiuni, in principal afectiunile respiratorii: astm, bronsite, infectii respiratorii, faringite, hipertiroidism sau chiar sa ne relaxam din stari de oboseala sau nevroze. Recomandat copiilor proaspat intrati in colectivitate(cresa, gardinita) ajutind la eliminarea mucozitatii si tusei. Salina poate gazdui 8 persoane pe sedinta si 4 copii sub 6 ani. Dupa terminarea sedintei oxigenarea incaperii este efectuata timp de 10 minute. Cele 14 tone de sare naturala de la salina Tg. Ocna asigura un climat de salina, natural si eficient. TARIFE Copii (maxim 12 ani) - 8 RON / sedinta - abonament 10 sedinte - 80 RON (la plata integrala primiti 2 sedinte GRATUIT) Adulti - 10 RON / sedinta - abonament 10 sedinte - 100 RON (la plata integrala primiti 2 sedinte GRATUIT) O sedinta de terapie dureaza 45 minute. Este recomandata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de 5-6 luni. |
||
salina_sag Postat pe 18 Februarie 2010 21:05 |
||
---|---|---|
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 19 Februarie 2010 15:32 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
|
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 19 Februarie 2010 15:32 |
||
DDaniela multumesc pt informatii. Am auzit si de dr Dolomet ca ar fi f buna. Am inteles ca Jurj n-ar fi chiar asa de bun. |
||
bau Postat pe 20 Februarie 2010 03:12 |
||
Fetele ce mai faceti.....vad pe aici mai multe reclame decat activitate...ce va mai fac puiutii. Didis te asteptam in vara pe la noi prin tara ![]() Va ![]() |
||
bau Postat pe 20 Februarie 2010 03:13 |
||
Fetele a nascut patrascudaniela o fetita in 16 febr din cate am inteles eu. Va ![]() |
||
bau Postat pe 22 Februarie 2010 21:07 |
||
sa-i traiasca fetita daniela![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Didis_kidz Postat pe 24 Februarie 2010 16:10 |
||
buna fetele am revenit.asa cum v-a spus mony pe 16 am nascut o fetita de 3 kg.sunt putin ingrijorata ca nu i-a cazut buricul si ieri seara am obs ca i-a curs putin sange probabil ca s-a lovit sau cum se desprinde nu stiu ca acu e bine.va pup si ne mai auzim![]() |
||
patrascanudaniela Postat pe 27 Februarie 2010 09:49 |
||
Didis ce frumos ca a inceput sa vorbeasca,sa sti ca acum trebuie avut mare grija la ce vorbiti.Cred ca e f dulce cum incearca el sa spuna totce aude. In rest toate bune si frumoase?Cum mai e vremea pe acolo? patrascanudaniela ma scuzi ca am dat eu vestea inainte.In legatura cu buricul , tu l-ai infasat tot timpul in tifon si l-ai curatat cu spirt ? La noi a cazut dupa 7 zile.V-ati obisnuit cu noul membru? Va ![]() |
||
bau Postat pe 27 Februarie 2010 10:21 |
||
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 28 Februarie 2010 10:58 |
||
ceau fetelor.Daniela,inca odata,sa-ti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.lui Alex i-a cazut buricul la 1 saptamana dupa ce l-am nascut.la primul copil ne impacientam mai mult,la al 2-lea o sa fie usor,asa-i Angela? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Didis_kidz Postat pe 4 Martie 2010 17:00 |
||
Baietzelul meu creste.Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul.Avem 7 luni,stam in funduletz,mergem de-a busilea,am avut prima cazatura din pat(m-am speriat f tare) dar nu o patit nimic,nici nu o plans,doar o luat si leptopul cu el ca sa nu cada singur si statea pe jos si rodea la cabluri.Cateva sec o lipsit tasu din camera si el o ajuns pe jos.Si nici nu o plans pana nu l-o vazut pe tasu ca ce si-o fi zis :ce rost are sa plang daca nu ma vede nimeni ![]() Ce bine ca ai un vorbaret,numa cand povestesti ma gandesc ce dulce e. E bine ca a venit vremea frumoasa pe la voi,la noi inca nu a venit,ploua afara. Asteptam si noi vremea frumoasa. Sa ne trimiti si noua tort virtual ![]() |
||
bau Postat pe 4 Martie 2010 17:09 |
||
La multi ani de 8 Martie ! Didis, iar s-a facut frig pe la noi. Asa ca mai este iarna.... Da, sa stii ca la primul copil toti parintii sunt asa de grijulii, iar cand vine al doilea, totul pare mai usor, caci stii deja cum sa il ingrijesti si nu te sperii din orice. Dar se poate, ca fire, sa difere de fratele/sora sa. Asa ca pot aparea schimbari in organizarea programului zilnic. Tin minte cum era cu Ema micuta, iar Andrei la gradi. Si ea se scula de dimineata, iar intre 8 si 9 il duceam pe el la gradinita ( era aproape de casa ). Cand era bebe a "asistat' si la serbarile fratelui sau.... Apoi, in anul urmator fiind deja mai mare ii placea si ei la gradinita, printre copii. Daca se invata acolo si o indragesc pe educatoare , abia ii aduci acasa ![]() Ema abia voia sa plece, educatoarea lui Andrei mai statea putin si cu ea, trebuia sa mai stam pe acolo. Si ea a mers la gradi (4 ore) la o grupa de "mititei" inca de la 2 ani si o luna. Pana la 3 ani erau impreuna la gradinita, dar la grupe diferite. Dar sa nu crezi ca nu se vizitau ![]() ![]() Va urez o zi frumoasa si ![]() |
||
Angela_kidz Postat pe 8 Martie 2010 10:47 |
||
Angela multumi la fel si tie si la toate femeile ![]() ![]() Ce mai faceti fetele? |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 16:07 |
||
La multi ani mamicilor de 8 Martie! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Didis_kidz Postat pe 9 Martie 2010 17:46 |
||
Didis Eu zic de acum "la multi ani" pentru micutul tau,ca nush cand e ziua lui si nu vreau sa risc sa nu primesc tortulet virtual ![]() ![]() patrascudaniela cum mai este cu printesa? Angela ce ai mai facut? Fetele pe unde sunteti pe vremea asta urata? |
||
bau Postat pe 10 Martie 2010 22:04 |
||
![]() |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 13 Martie 2010 08:05 |
||
buna fetele.buricutu la fetita i-a cazut exact in a 14 a zi de cand s-a nascut.fetita e bine dar are mucisori si nu reusim sa scapam de ei.nu are tot timpul dar e destul de suparator.i-am pus si nazomer si ser fiziologic dar nu-i elimina tot timpul.luni mergem la dr sa vedem cat am mai pus.voi sunteti bine? | ||
patrascanudaniela Postat pe 13 Martie 2010 21:08 |
||
patrascanudaniela ma bucur sa aud ca sunteti bine.Ai incercat sa-i scoti cu pompita sau cu batista bebelusului? Tu cum te mai simti? | ||
bau Postat pe 13 Martie 2010 21:39 |
||
![]() |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 14 Martie 2010 16:07 |
||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! sau sa cumparam daca e nevoie.... plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone.... era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 21:09 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 18 Martie 2010 09:43 |
||
Mony multumim pt urari! ![]() |
||
Didis_kidz Postat pe 22 Martie 2010 18:24 |
||
Didis multi inainte.Ai un baiat mare. Eu stau in centru.Atunci te o sa ne vedem in august.Cat vei sta in Romania? | ||
bau Postat pe 22 Martie 2010 18:44 |
||
mony multumim la fel. nu stiu sigur cat o sa stau.cred ca 1 luna,poate ma putin.trebuie sa mergem la 1 nunta,adica 2,care sunt in aceiasi zi ![]() ![]() ![]() |
||
Didis_kidz Postat pe 23 Martie 2010 15:46 |
||
O didis 2 nunti intr-o zi ![]() Cu mare drag te astept,e frumos in centru,iar in august face si baietelul meu un anisor. ![]() |
||
bau Postat pe 23 Martie 2010 21:51 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 24 Martie 2010 07:51 |
||
Mony o sa ne impartim,dar la una din nunti o sa stam putin,ca cealalta e mai importanta ![]() ![]() |
||
Didis_kidz Postat pe 24 Martie 2010 17:46 |
||
Angela iti urez La multi ani!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Didis_kidz Postat pe 24 Martie 2010 17:50 |
||
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 26 Martie 2010 09:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
insarcinata in somaj | 3 | De la: Mony08 3 Februarie 2010 20:36 |
Buna tuturor! | 4 | De la: pinicuta 2 Septembrie 2009 15:14 |
sunt gravida? | 5 | De la: SEBY1YEAR 15 August 2009 15:02 |
|
||
Alexandra a fost diagnosticata cu angina herpetica . | 1 | De la: ndanicris 31 Iulie 2009 19:16 |
MAMICA | 11 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Februarie 2010 14:49 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an