buna mamicile din rtesita.Si noi suntem din resita am o fata nascuta in 1 septembrie 2009 o cheama rebeca andrei.imi spune si mie cineva ce manacre ii mai da-ti la copii vostri la 7 luni mai ales seara ca a mea nu vrea la castron cereale.multumesc. | ||
rebeca_kidz Postat pe 26 Martie 2010 14:03 |
||
---|---|---|
tot eu sunt la ce mesdic sunteti inscrisi. | ||
rebeca_kidz Postat pe 26 Martie 2010 14:04 |
||
ceau rebeca!eu seara ii dadeam pireuuri de legume cu carne de pui sau vita,si apoi lapte cu canita.de dr nu stiu ce sa-ti zic,ca eu nu sunt in resita | ||
|
||
Didis_kidz Postat pe 26 Martie 2010 14:09 |
||
Asa e didis,trece f repede timpul. Angela ,la multi ani si din partea mea cu intarziere,ma scuzi dar n-am stiut de ziua ta. Rebeca bine ai venit printre noi.Din ce zona esti ? Pai la 7 luni poti sa-i dai f multe de mancare,poti sa introduci galbenusul de ou, piptul de pui.Seara poti sa-i faci fructe daca nu vrea cereale.Dar ai incercat si orez cu morcov cu pastarnac sa-i dai ? Ca nici la mine nu vrea orez simplu,chiar daca am incercat si orez cu lapte ,nu-i placea. Cereale i-am dat si de la nestle dar de la milupa am auzit ca-s mai bune. |
||
bau Postat pe 27 Martie 2010 09:39 |
||
Iti multumesc ! La 7 luni poate manca multe copilasul, numai sa ii placa gustul. Treb sa iei pe rand alimentele. Daca nu ii place, incerci mai incolo... Sa stiti ca eu nu le-am dat papa din borcanele , ci preparat proaspat. Lor le placea si mamaliguta, voi ati incercat? Cu laptic, sau smantana, etc. Si acum le place muuult... Cand imi mai amintesc cam ce ar mai fi , va spun. A trecut tare mult de atunci. Ceau. |
||
Angela_kidz Postat pe 29 Martie 2010 10:23 |
||
ceauu fetelor!Mony Alex nici acuma nu mananca orezul cu lapte si nici gris cu lapte.in schimb ii place orezul cu morcovi si carne de pui si grisul sa fie facut galuste,in supa.mamaliguta mananca acuma.i-am dat si cand a fost mai mic dar nu i-a placut.si eu i-am dat cereale de la Milupa si Nutriben.alea ii placeau cel mai mult.mony daca vrei sa-ti dau o reteta faina de orez cu lapte,iti iese mai cremos si poate asa il mananca.Alex mai mananca cand fac,asa,cand si cand...o sa-ti las la profil id-ul meu va pupam | ||
Didis_kidz Postat pe 29 Martie 2010 12:56 |
||
Multumim Angela si Didis,asteptam mai multe idei de la voi,ca voi deja sunteti mamici veterane,trecute prin ce trecem noi acum. Didis te-am adaugat I-am dat zilele astea mango,ii place la nebunie.Eu n-am mancat niciodata mango,nici nu stiam cum arata.Odata cu diversificarea lu al mic invat si eu mai multe. Si eu ii fac numai proaspat acasa.Borcanase am zis ca iau numai daca plec la drum lung,in rest fac totul proaspat. La mine spanacul ii place iar f mult,in rest pireuturi in combinatii cu diferite legume. La fructe s-a cam saturat de mere si banane,asa ca am inceput cu fructe exotice I-am dat ananas,mango,portocale,avocado,piersici. Saptamana asta incerc si nectarine. La legume i-am dat in special cele care contin mult fier,pt ca inca nu i-am introdus carnita. Dar vine si vremea ei cat de curand Va fetele,sper sa facem o iesheala impreuna prin centru |
||
bau Postat pe 29 Martie 2010 13:44 |
||
pentru mamicile interesate, si dornice sa faca un banutz pe timp de criza - exista kidanunt.ro - site specializat si dedicat in exclusivitate anunturilor pentru copii. acolo puteti vinde chestii ramase mici de la copii vostri sau - daca aveti nevoie - puteti achizitiona produse pe care alte mamici le ofera sper sa va fi fost de folos (anunturile pe kidanunt.ro sunt gratuite) Mar |
||
marissax Postat pe 30 Martie 2010 17:12 |
||
ceau fetelor!Mony f bine ca ii plac fructele.asa-i se satura si ei sa manance tot aceleasi.profita acum sa-i dai fructe ca dupa aia cand mai creste poate face nazuri.si Alex manca fructe tare bine cand era micut,in schimb acuma ma rog de el sa manance si abia abia mananca o bucatica de fruct.in schimb ii plac capsunii.asa-i,invatam odata cu ei da,acusi ne intalnim.abia astept da ajung acasa sa-i vad pe ai mei va puup | ||
Didis_kidz Postat pe 31 Martie 2010 17:48 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 2 Aprilie 2010 19:11 |
||
Paste fericit alaturi de cei dragi | ||
bau Postat pe 3 Aprilie 2010 18:06 |
||
sunt din resita din zona moroasa veche.de ieri am inecput sa ii dau pireu dar facut cu lapte din comert mili si vad ca ia placut sa speram ca mai vrea.spineti-mi cum faceti pilaful pentru ei. |
||
rebeca_kidz Postat pe 5 Aprilie 2010 14:42 |
||
rebecaeu pilaful pt bebe il fac asa : fierb orezul ,un morcov si un pastarnac si dau totul la blender. | ||
bau Postat pe 5 Aprilie 2010 15:12 |
||
mesi,am sa inerc maine sa ii fac.sa vad daca vrea sa manance. Mai spuneti ce le mai dati de mancare? |
||
rebeca_kidz Postat pe 5 Aprilie 2010 15:27 |
||
Azi de ex i-am dat asa la 7:lapte pt 11fructe: banana+nectarina, pt pranz 13 :am fiert cartof +morcov+pastarnac si am blenduit , la 16 ananas +mango+banana urmeaza la la 19 cereale (ori cereale la cutie,ori orez, biscuiti,gris,paste fainoase) la 22jum lapte |
||
bau Postat pe 5 Aprilie 2010 15:45 |
||
piure de legume: 1 ardei,dovlecel,cartof,morcov se fierb si apoi se fac la blender sau se paseaza. 2. 2 lingurite de unt,250G cartofi,125G pastarnac,1 ardei capia,300 ML apa Se topeste untul in tigaie si se adauga toate ingredientele ( ardeiul capia, morcovul, cartoful, pastarnacul). Se inabuse 1 minut.Se acopera cu apa si se fierbe pana cand toate legumele devin moi si fierte.Se da totul prin blender 3.morcov,pastarnac fiert ,pasat. 4.1 piept de pui,1 morcov,1/2 pastarnac,1-2 pastai de fasole verde,frunze de patrunjel,1 lingurita de orez fierte si pasate. 5.1 cartof mare,10 cl (100 ml) lapte formula,1 lingurita ulei masline se fierbe cartoful si se blenduieste. 6. 100 g mere,un virf de lingurita de scortisoara,1-2 linguri de apa 7.1 cartof dulce (cassava),1 lingura de lapte formula,1 dovlecel 8.2-3 lingurite iaurt,4 lingurite branza de vaci,1-2 biscuiti 9.1 avocado,1 mar 10. 180 ml lapte,3 lingurite gris,1 ardei |
||
bau Postat pe 5 Aprilie 2010 16:06 |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 12 Aprilie 2010 22:59 |
||
Ce mai faceti fetele? Ce mai fac bebei? |
||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 19:59 |
||
---------------------------------- |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 21 Aprilie 2010 09:07 |
||
salut fetele din resita.fata mea cred ca ii da dintisorii.... ca se cam trezeste noaptea dar acuma ii dau niste bilute pentru calmare din austria si vad ca doarme se ttrezeste numai sa bea ceai si adoarme din nou.pupici |
||
rebeca_kidz Postat pe 22 Aprilie 2010 12:56 |
||
ce fel de bilute ii dai cum se numeste ca si noi avem propleme cu dintisorii | ||
tinatina Postat pe 22 Aprilie 2010 13:53 |
||
salut fetelor, am vazut ca aveti probleme cu alimentatia bebelusilor. Eu am rezolvat problema. Am dat de siteul www.babycomfort.ro si acolo este o rubrica cu sfatul medicului. | ||
alymiha Postat pe 22 Aprilie 2010 14:15 |
||
OSANIT SE CHEAMA SI SE GASESC NUMAI IN AUSTRIA SAU GERMANIA.EU VAD CA DE LA ELE NU MAI ARE TREABA SA PLANGA NOAPTEA,AM INCERCAT SI GELURI DAR DEGEABA ADORMEA 10 MIN SI INCEPEA IARASI SA POANGA. | ||
rebeca_kidz Postat pe 22 Aprilie 2010 15:43 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 22 Aprilie 2010 16:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Scuturatul capului,oare e o problema? | 14 | De la: garbo074997 15 Octombrie 2010 10:22 |
indemnizatie de crestere a copilului | 2 | De la: garbo_6690 4 Septembrie 2012 08:25 |
pot fi insarcinata? | 3 | De la: kidz000970 23 Iunie 2009 18:47 |
|
||
INTRABARE!!!!!!!!!!! | 3 | De la: ghiorghiesroxana 22 Iunie 2009 16:21 |
anticonceptionale | 1 | De la: ariana 7 August 2009 10:15 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice