Buna! baitul meu are 2 luni si in prima luna mi-a luat 500g si in a 2 luna tot 500 g ce sa fac mi se pare prea putin i-am schimbat laptele i-am luat milumil si prima oara ii dadeam humana ce sa fac sunt speriata | ||
sexy_kidz Postat pe 13 Octombrie 2008 15:47 |
||
---|---|---|
BUNA..STAI LINISTITA NU ESTE NICI O PROBLEMA ..UN COPIL NORMAL TREBUIE SA IA IN GREUTATE CCA 750 DE GR......NU TREBUIA SA II SCHIMBI LAPTELE CEL PUTIN NU CU MILUMIL...MILUMILUL CONTINE DE 10 ORI CANTITATEA NORMALA DE ZAHAR RECOMANDAT PT UN SUGAR..PROVOACA DIABET SI OBEZITATE LA SUGARII...IN MOMENTUL DE FATA CEL MAI BUN LAPTE FORMULA PT SUGARI ESTE NAN DE LA NESTLE....CEL PUTIN PE ASTA IL RECOMANDA MAJORITATEA DOCTORILOR PEDIATRII... PUPICI SI SANNATAE LA BEBICI | ||
deliarebecca Postat pe 14 Octombrie 2008 09:12 |
||
stiu ca e normal sa ia cel putin 750g dar doctora mi-a zis ca nu e multumita de greutatea lui si daia i-am schimbat laptele am crezut ca humana nu-i prieste.i-am luat milumil pt ca asa mi-a zis verisoara-mea ea este asistenta acum nu as vrea sa-i schimb laptele mi-e frica sa nu pateasca ceva .bebele meu mananca foarte bine (cred eu cca 100ml la 3 ore) si de asta mi se pare ciudat ca ia putin in greutate | ||
|
||
sexy_kidz Postat pe 14 Octombrie 2008 13:25 |
||
buna ... sa stii ca depinde foarte mult si de copil...asa si bebitza mea cand era mica pana pe la vreo 5 luni nu manca mai mult de 90 ml de lapte din 2 in 2 ore...dar faptul ca ai schimbat laptele ca asa ai crezut u ca nu ii prieste.....trebuia sa mergi la pediatru el este in masura sa-i zica daca ii prieste sau nu...si inca o chestie...de ce te iei dupa o asistenta??are cumva cunostinte de medic pediatru???pupici si rabdare multa sa-ti cresti printul.... | ||
deliarebecca Postat pe 14 Octombrie 2008 15:37 |
||
pei doctora cu care lucreaza e pediatru si defiecare data cand o intreb ceva o suna pe doctora ei si o intreaba sa fie sigura.Sper ca de acum inainte sa puna mai mult pe el.va multumesc mult pt raspunsuri |
||
sexy_kidz Postat pe 15 Octombrie 2008 16:13 |
||
Si noi am avut probleme cu greutatea in primele luni!Eu il alaptam si am crezut ca nu am suficient lapte asa ca i-am dat si completare.La 2 luni avea 4630gr si s-a nascut cu 3500gr.Dar m-am inselat. Am inceput sa-l culc mai des si sa-i dau de mancare la cerere.Si asa mi-a luat in greutate intr-o luna 1500 gr.Iar acum la 6 luni are 8000gr.Incearca si tu sa-l faci sa doarma cat mai des pt ca si acesta este un factor important in cresterea copilului | ||
adelafistis Postat pe 15 Octombrie 2008 18:12 |
||
sincer nu prea pot sa-l culc pt ca are colici cred pt ca imediat cum il ia somnul se trezeste plangand:(( ii dau sa manance cand vrea el si ii dau si lapte matern dar nu se satura de la mine sper sa inceapa sa ia mai mult in greutate cum a luat puiutul tau | ||
sexy_kidz Postat pe 17 Octombrie 2008 11:59 |
||
si as vrea sa va mai intreb ceva va rog din suflet sa-mi raspundeti eu acasa am cantar electronic si cu o zi inainte sa ma duc cu baiatu la doctorul de familie imi arata ca are 4200 (la 2 luni fara 5 zile)si doctorul mi-a zis ca are 3900.pe cine sa cred?in prima luna mi-a luat decat 500g pt ca a avut icter avansat si i-am dat glucoza 2 saptamani si dormea intruna si nu prea manca.spunetim va rog ce credeti e cantarul meu defect sau al doctorului (doctorul are cantar vechi foarte vechi) | ||
sexy_kidz Postat pe 17 Octombrie 2008 12:16 |
||
asa patim si noi cand mergem la dr.Si noi avem cantar electronic si tot timpul are cu 100-200gr mai putin ca si acasa.Daca are colici incearca sa-l adormi pe burtica ta,il va mai calma si vei reusi sa dormi si tu putin.Noi asa faceam.Si inca ceva de ce nu-i dai ceva de colici.Noi i-am dat Gripe wather si l-a ajutat enorm.Incearca de asemenea sa-l cantaresti inainte sa-i dai sa mance si dupa si abia dupaia vei sti daca ai sau nu suficient lapte.Trebuie sa ia cam 150-300 gr la o masa.multa sanatate la toti bebeii | ||
adelafistis Postat pe 17 Octombrie 2008 16:17 |
||
nu e recomandata cantarirea copilului inainte de fiecare masa si dupa! scrie si in "Mama si copilul" si o spun si din proprie experienta: nu e relevanta! dar cantarit cu acelasi cantar, adica al tau de acasa, cat iti arata ca a luat in luna a 2-a? lapte praf de cand ii dai? | ||
a1_23 Postat pe 17 Octombrie 2008 22:32 |
||
buna....pai de ex pediatrul nostru cand o cantareste pe delia scade 100-200 gr pampersul....in legatuta cu colicii de ce nu ii dai nimc pt colici????poti sa-ti dai seama daca are colici daca are burtica putin taresi daca in momentul de criza isi duce piciorusele la burtica......eu pt delia am folosit Bonisan...la noi a dat rezultate....pupici pt mamici si bebici | ||
deliarebecca Postat pe 18 Octombrie 2008 07:01 |
||
bonisan ii dau si eu la inceput i-am dat gripe water dar il vomita de fiecare data acum are din ce in ce mai putine crize si oricum de la inceput il puneam pe burtica mea si dormea intruna ce pot sa zic ii multumesc lu Dumnezeu ca mi-a dat un baiat cuminte care nu plange decat de foame .acum bebeul meu a inceput sa manance cam 100 ml la 2-2.30 ore uneori si mai mult va multumesc pt raspunsuriaveti grija de bebei va pupik | ||
sexy_kidz Postat pe 21 Octombrie 2008 19:05 |
||
Buna. Nu sunt de acord cu faptul ca Milumil nu ar fi bun.Fiul meu a baut Milumil de la 2 saptamani si pana la 3 ani si 4 luni (cel putin 2 biberoane pe zi spre sfarsit) si i-a mers foarte bine. Acum are 3 ani jumate si 1.11 cm si 22 kg. Parerea mea e sa cauti care e cel mai bun lapte pt copil, si pe acela sa i-l dai. | ||
alina_stefan79 Postat pe 15 Decembrie 2008 22:32 |
||
buna!imi aduc aminte cand ma plangeam ca ia putin in greutate dar imediat dupa 2 luni i-am dat numai lapte praf si mi-a luat 1900g intr-o luna dupa aia a luat 900 si in luna a 4 a luat 800g doctora mi-a spus ca a luat cam mult dar e bine ca are rezerve pt ca el creste cam 4 cm pe luna desi in prima luna de viata nu a luat nici un cm acum baiatul meu are 7100g si 66 cm si l-am nascut cu 3000g si 51 cm deci laptele meu nu il ingrasa ca milumilul e ffff bun | ||
sexy_kidz Postat pe 17 Ianuarie 2009 10:15 |
||
buna! mihnea are 1 an si are 10.500 g (nu stiu ce inaltime are). ce greutate au sau au avut bebeii vistrii la un an? multumesc! | ||
felideni Postat pe 8 Februarie 2009 07:22 |
||
sexy niciodata sa nu faci gresala care am facuto si eu cu cantarul.niciodata cantarul de la pediatru nu e la fel cu cel de acasa.poate ajunge si la o diferenta de 50-100 de gr.asa am gresit si eu si eram disperata ca fetita mia pierdut in greutate.am fost sa intreb la pediatru si mia zis ca nu sunt egale.tu trebuie sa cantaresti copilul o data pe saptamana(nu mai des) cu acelasi cantar si asa vei vedea cat ia in greutate.pupici | ||
ariana_kidz Postat pe 15 Mai 2009 17:39 |
||
Darius are la 1 an si o luna 10, 700 si in jur de 90cm.Dar la noi problemele cu greutatea nu mai avem .Acum ne concentram sa invatam sa umblam ca nu prea vrea sa-si dea drumul singurel .De fapt abia acum a invatat sa mearga de-a busilea.Iar pasii face 2-3 singurel dar mai mult nu | ||
adelafistis Postat pe 16 Mai 2009 19:10 |
||
buna am si eu o fetita de 6luni jumate si acelasi lucru patesc si eu. ma duc cu ea la pediatru si are o greutate si la medicul de familie are cu 500gr mai mult. si cu luarea in greutate nu e o problema copilul daca nu se satura plange incontinuu. dai pt colici Water gripe cu girafa pe cutie si il ajuta |
||
iuliana_1979 Postat pe 15 Iunie 2009 14:37 |
||
EU NU-MI FAC GRIJI CU GREUTATEA MICUTEI MELE.FIECARE COPIL CRESTEATA CAT ESTE NECESAR.FETITA MEA ARE 10 LUNI SI CANTARESTE 8800G.AM FOST LA UN CONTROL DE RUTINA SI DC MI-A SPUS CA TOTUL ESTE NORMAL,SE DEZVOLTA BINE SI SA NU-MI FAC GRIJI!!!!!!!! TREBUIE SA TE INGRIJOREZI CAND IA FFT PUTIN IN GREUTATE SAU DELOC SI CAND IA PREA MULT IN GREUTATE.VA PUP MAMICI SI BEBELUSII NOSTRI SUNT SANATOSI. | ||
kidz001637 Postat pe 13 Iulie 2009 06:06 |
||
sa creasca mare si sanatoasa! eu cred ca e inca bine. fetita mea are 2 ani si are 10 kg si nici fontanela inchisa de tot dar creste in inaltime si e sanatoasa. inainte eram disperata, acum m-am linistit cat de cat... |
||
mammita Postat pe 11 Septembrie 2009 11:10 |
||
pt mammita.eu cred ca este o problema, mai ales ca nu i s-a inchis frontanela la 2 ani.apropo,ii dai vigantol?si cu greutatea sta cam rau la 2 ani numai 10 kg?! | ||
kidz003119 Postat pe 7 Octombrie 2009 15:38 |
||
si noi stam prost cu greutatea. Baietelul meu are 1 an si 1 luna dar numai 8100 g si vam 74 cm de inaltime si noi suntem scunzi dar greutatea tare ma sperie am facut si analize dar medicul a zis ca asa e el de fire mananca putin si are un pic de anemie care tratam sper sa ia de acum incolo in greutate. | ||
csillu81 Postat pe 29 Octombrie 2009 00:24 |
||
Buna sera mamicilor in lipsa de somn....la 4 dimineata findca puiutul meu are foarte multa activitate in burtica la mami citesc discutiile voastre de aici de pe forum.....nu de alta dar ne pregatim...sa stim ce ne asteapta!!!! Draga Deliarebecca te rugam multtttttttttt daca poti sa ne mai faci o vizita pe topicul :"Mamici de Constanta".......am avea niste intrbari pentru tine!!!Multa sanatate la bebeluna ca asta conteaza cel mai mult!!!!Te pup dulce si te asteptam |
||
gya_andy Postat pe 29 Octombrie 2009 04:00 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 28 Februarie 2010 17:45 |
||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! sau sa cumparam daca e nevoie.... plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone.... era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 21:52 |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 18 Martie 2010 09:31 |
||
BUNA.FETITA MEA AVEA IN GREUTATE CU ACEST LAPTE NAN LA 6 LUNI CAND I L-AM SCHIMBAT CU MILUMIL,5,990IN CONDITIILE CARE EU AM NASCUT-O CU O GREUTATE DE 3120.DECI MAI DELOC. ACUM II MULTUMESC LUI DZEU CA E OK CU MILUMIL SI CEREALE DE LA MILUMIL. |
||
NATY_kidz Postat pe 21 Aprilie 2010 19:48 |
||
buna ma numesc ionela si eu am probleme cu fetita am implinit 5 luni si avem 5,300kg iam schimba laptele de mai multe ori si poate asta este motivul nu stiu ce sa ma mai fac sa ia in greutate la nastere a avut 2,900 | ||
garbo229018 Postat pe 9 Octombrie 2011 13:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna, sunt ioana si am o fetita de 5 luni si 2 sapt, am nascut-o cu 2,5 kg acum la 5 luni si jum. are 6,2 kg, dar la 4 luni avea 5,5. Sunt f ingrijorata ca in 2 luni a luat doar 700g. E NORMAL???!! | 10 | De la: adelafistis 16 Ianuarie 2010 09:15 |
umidificator chicco f. ieftin | 1 | De la: alinacristina 24 Martie 2010 16:07 |
Tablou pentru bebe | 3 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Februarie 2010 08:42 |
|
||
despre dintii bebelusului | 10 | De la: Miruxi 10 Iulie 2010 13:22 |
problema cu mancarea | 4 | De la: 4 Februarie 2009 12:53 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice