Mada sa sti ca eu i-am dat la Vero de la 7 luni kiwi....dar fara samburi....si chiar azi ma gandeam sa ii dau tot....sa ii fac in blender cu mai multe si sa incerc cu samburi cu tot. | ||
ralucimp Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:25 |
||
---|---|---|
si eu de la 7 luni i dau kiwi e foarte bun are multa vit c ![]() |
||
raluca08_kidz Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:28 |
||
mersi pentru raspuns,chiar nu mai stiu ce sai mai dau,chiar ce pot sai mai dau inafara de mere,portocale,kiwi,para?ce alte fructe?dar sa fie si de sezon, sa le gasesc in piata | ||
|
||
mada_sabina Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:29 |
||
banane poti sai i dai ananas | ||
raluca08_kidz Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:31 |
||
si mancare ce i gatesti? |
||
raluca08_kidz Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:32 |
||
de banane am uitat sai scriu ca oricum iam dat de la 5 luni jumate.iar ananasul il iau crud si il fac compot,nu?cu ce il indulcesc daca da | ||
mada_sabina Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:33 |
||
pentru ca poti sa i dai si legume poti sai i dai spanac cu ou e bogat in fier | ||
raluca08_kidz Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:33 |
||
ca mancare gatita ii dau orez cu lapte,pireu de cartofi,crema de legume ca supa nu vrea,branzica,ficaciori,ou,pui,si ii amestec legumele zilnic diferit sa nu se plictiseasca,pilaf, si cam atat | ||
mada_sabina Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:34 |
||
o sa incerc si cu spanac sa vad daca ii place.multumesc pt sfaturi | ||
mada_sabina Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:35 |
||
dar este copot de ananas de cumparat | ||
raluca08_kidz Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:36 |
||
In general alimentele sanatoase pt. sugari sunt carnea de pui, de vita,ficat de pasare,smantana,fructe(banane,mere,struguri,pere,caise),cereale,legume(telina,cartof,morcov,spanac,patrunjel,dovlecel,ardei rosu,ceapa,spanac,conopida, etc),branza facuta in casa,iaurt dar nu cu fructe, etc.Incearca sa eviti pe cat posibil sarea si in supa pune-i intotdeauna ulei de masline | ||
raluca08_kidz Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:37 |
||
mi se pare cam dulce compotul de ananas dupa piata,de asta am intrebat cum il dati | ||
mada_sabina Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:38 |
||
.Nu stiu daca ii dai cereale de la NESSTLE si piureuri de fructe de la NESSTLE,care sunt foarte sanatoase pt.copii. | ||
raluca08_kidz Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:39 |
||
piureurile i le fac eu iar cereale iam dat inainte de la milupa si acum de curand ii dau de la nesstle si ii plac f mult |
||
mada_sabina Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:41 |
||
Si noi ne-am gandit la acest vaccin , dar exista pareri pro si contra de nu mai stim ce sa credem, mai ales dupa ce am citit acest articol http://www.sarcina-nasterea.ro/sanatate/vaccinul-pentru-gripa-porcina-periculos-si-ineficient.html ![]() |
||
adelafistis Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:43 |
||
cate kg are la 10 luni? | ||
raluca08_kidz Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:47 |
||
la 9 luni avea 9.300,dar eu am avut probleme mari cu colicii si in primele 2 luni nu a luat deloc in greutate | ||
mada_sabina Postat pe 10 Noiembrie 2009 16:11 |
||
Buna ziua dragi mamici si bebei... o rugaminte am la voi... cum se face branzica de casa ????? multumesc. |
||
mihaelagetam Postat pe 10 Noiembrie 2009 17:20 |
||
Pt a pregati branzica ai nevoie de o cana de lapte si 3 pastle de calciu lactic.Pui laptele la fiert si dupa ce a fiert pui pastilele in lapte si lasi la foc mic sa fiarba.In scurt timp se va face un zar iar branzica se va inchega.O pui intr-o strecuratoare si o lasi putin la scurs.Apoi o poti taia fasii si pune la frigider ce iti ramane.Pofta buna!!! ![]() |
||
adelafistis Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:15 |
||
MULTUMESC PT.RETETA. PUPICI SI SANATATE LA MAMICI SI LA PITICI !!! |
||
mihaelagetam Postat pe 16 Noiembrie 2009 10:21 |
||
Cu ce ati inceput? La 4 luni.adica de acum, ne-a zis dr sa-nceprm o sapt cu suc de morcovi, una cu suc de mere, una cu suc de portocale si apoi combinate. I-am dat suc de morcovi si s-a umplut de bubite. plus ca-l da afara cu limba. Voi ce-ati facut? Nu-i cam devreme sucul de portocale ?(datorita aciditatii). |
||
tanase_claudia Postat pe 22 Noiembrie 2009 12:25 |
||
eu ii dau de la 2 luni jumate suc de morcovi,la cel de mere si de portocale a durut-o burtica si am renuntat la ele,americani in studiile lor recomanda citricele abia de la un an . intreaba doctorul in legatura cu bubitele | ||
camitiv Postat pe 22 Noiembrie 2009 15:50 |
||
si eu am incercat la Stefani sucul de portocale,desi are doar 2 luni i-am dat o lingurita de aceea de silicon cu suculet ,i-a placut ffff mult si nu ia dat aciditate,in schimb dupa o saptamana am incercat si cu suc de mere doar cateva picaturi si nu ia priit a avut colici,saptamana viitoare incercam cu morcovi ....sper ca nu m-am grabit prea tare .... | ||
kidz005053 Postat pe 22 Noiembrie 2009 16:24 |
||
Am vorbit cu dr de bubite si a zis ca nu crede ca sunt de la sucul de morcovi, dar sa ne oprim o sapt. Acum ii dau suc de mere de 2 zile si ii place dar il doare burtica. Dr a zis ca sa-i dam in fiecare zi cu cate o lingurita in plus astfel incat in a 7 a zi avem 7 lingurite. Dar ma gandeam sa-i dau totusi doar vro 2 lingurite pe zi mai multe zile si apoi sa incep sa cresc. Am impresia ca ne-am intors la colici. Oricum, azi mergem la vaccinul de 4 luni si mai vb cu dr, insa vroiam sa vad si alte pareri.Va multumesc!Pupici! |
||
tanase_claudia Postat pe 24 Noiembrie 2009 11:24 |
||
de aia am renuntat si eu la sucul de mere ,avea saraca asa crampe urate incat urla.incearca sa-i dai debridat sa ii calmeze burtica .nu cred ca-i foarte important sa ajungi repede la 7-10 lingurite,da-i in ritmul in care crezi tu ca-i ok si cum se simte si bine.pupici | ||
camitiv Postat pe 24 Noiembrie 2009 19:21 |
||
Din pacate a trebuit sa oprim tot pt c-a facut varsat de vant bebe de la nepotelul meu. Dar in spital au zis ca-i vor da mere rase cu biscuite. Sper sa se-nvete cu marul. Pupici! | ||
tanase_claudia Postat pe 30 Noiembrie 2009 21:11 |
||
insanatosire grabnica | ||
camitiv Postat pe 1 Decembrie 2009 15:45 |
||
buna ralu08. am o intrebare. tu ii dai copilului compot de ananas cumparat din magazin? Fetita mea are 6uni si 1 sapt si as vrea sa ii dau si eu daca este bun. Eu i-am dat si danonino dar am vazut ca ai scris ca nu se da. Care sunt motivele? | ||
Pitu Postat pe 2 Decembrie 2009 11:58 |
||
te rog sa ma scuzi, nu ralu ci raluca08 | ||
Pitu Postat pe 2 Decembrie 2009 11:59 |
||
Multumesc camitiv! Suntem acasa si suntem mai bine. Papam banana si mere cu biscuite. De-abia astept sa-ncercam sucul de portocale dar cred c-o sa stam sa treaca bubitele de la varsat de vant. Pupici! | ||
tanase_claudia Postat pe 6 Decembrie 2009 07:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
devine obicei??? | 17 | De la: kidz006048 8 Februarie 2010 16:27 |
nodul la bebelusi | 9 | De la: office_salinasusesi_ro 8 Februarie 2010 15:12 |
Baietelul meu este mofturos la mancare | 8 | De la: garbo_1155 4 Aprilie 2012 19:22 |
|
||
Idei pentru un botez reusit | 3 | De la: lara 5 Octombrie 2009 09:13 |
vaccinul de 4 luni!!! | 77 | De la: maria_serafim 25 Mai 2010 17:59 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9