mamici ma confrunt din nou cu o problema ......fetita mea maine pe 29 august face 2 luni si pe gingia ei se vede ceva alb ,uitandu-ma bine cred ca ii dau dintisorii ,ma mira pt, ca e prea devreme pt. asa ceva ,am fost la medic si asistenta s-a uitat si mi-a confirmat acelasi lucru si mi-a spus sa-i dau cu calgel pe gingie ca s anu o mai doara,eu cred ca o doare pt. ca de multe ori si cind doarme mai se trezeste plingind si la sin se enerveaza f. rau si plinge citeodata si nu numai lasa f. multa salivacind o pun pe pieptul meu,cunoasteti cumva o situatie asemanatoare?si am voie sa-i dau la 2 luni cu calgel pe gingie?pe prospect scria ca dupa 3 luni are ceva daca ii dau ?multumesc pt. raspunsuri mamici | ||
alexia012eg Postat pe 28 Octombrie 2008 19:10 |
||
---|---|---|
buna stiu si eu un caz asemanator cu al vostru...la baietelul prietenei mele la fel la 3 luni avea 2 dintisori jos...dar ea nu i-a dat cu nimik...la lasat fara sa il maseze cu calgel sau dentinox...dak nu are dureri dalea groaznice nu o da las-o natural...eu ii dadeam Deliei cu dentinox cand era foarte agitata si plangea rau in rest am lasat-o asa....noua ne-au iesit primii dintisori la 6 luni si o saptamana ...da dak pediatrul iti da ok-ul dai cu calgel...un sfat nu te lua niciodata cand vine vb de medicatie pt bb dupa asistenta cere sfatul medicului pediatru...el este in masura sa-ti zica ce sa ii dai si cum...pupici....... | ||
deliarebecca Postat pe 28 Octombrie 2008 19:58 |
||
Buna mamicilor. Si noi ne confruntam cu o astfel de situatie si sunt speriata. Avem 3 luni fara o saptam si cred ca ii cresc dintii cu toate ca prin carti am citit ca la 6 luni apar primii dintisori. Saliveaza mult,isi suge degetele, iar cand e la san incepe sa planga si nu are pofta de manacare chiar daca ii este foame. Mai astept si alte pareri, ma intereseaza mult acest subiect. |
||
|
||
sselena23 Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:20 |
||
bebele meu are doar 8 saptamani si de aproximativ 2 saptamani am observat un punct alb pe gingie....nu tare vrea sa mananance chiar daca ii este foarte foame.Iar cand mananca plange si se misca foarte mult.Sunt disperata !!! Oare ii ies dintisorii? E prea mititel !!! | ||
ihgalis_anaderol Postat pe 5 Noiembrie 2008 08:41 |
||
vezi sa nu fie vreo cipercuta ...are doar acolo puntulet alb sau si in alta parte de ex pe obrajor,limbuta....noi am patit ceva asemanator de la suzi cand avea delia 3 luni...cu toate ca o stergeam in gurita cu gliceria borxata dupa fiecare masa... si tot asa din cauza la punctuletele alea albe nu putea sa pape... | ||
deliarebecca Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:32 |
||
nu te alarma stai linistita ,intr-adevar pot fi si dintisorii de ce nu .....uite fetita mea la fel e f. nervoasa la sin si nu numai intimpul suptului tipa de parca o doare ceva si cred ca e vorba de constipatie, saracuta o vad cit se chinuie sa fa-si faca nevoile.......cred ca eu trebuie sa am grija mai mult in alimentatia mea..............pupici si sanatate la toti bebei | ||
alexia012eg Postat pe 7 Noiembrie 2008 08:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ou | 7 | De la: ninutza 27 Ianuarie 2009 17:14 |
bona | 1 | De la: kidz006825 11 Februarie 2010 02:42 |
MAMICI DIN BRAILA | 1 | De la: kidz001637 2 August 2009 07:19 |
|
||
Salivatie abundenta | 1 | De la: kidz000837 19 Noiembrie 2010 23:15 |
baietelul meu de 12 ani a fost diagnosticat cu noduli la corzile vocale | 1 | De la: garbo01021972 18 Iunie 2010 21:10 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice