Intr-una din zilele trecute, bobocelul meu care are acum are 10 luni , invatam cum sa stam pe olita.... ce sa vezi intr-un moment de neatentie din partea mea fetita mea s-a ridicat si si-a pus olita in cap.... :)) va imaginati ce a urmat....nu ? :)) va pupam Liliana si Nora |
||
liliana_sfc Postat pe 3 Noiembrie 2008 10:48 |
||
---|---|---|
Scuze ca intervin,dar s-a creat un subiect cu acest concurs si ar fi pacat sa nu-ti scrii acolo intamplarea!Mergi pe Generalitati la subiectul concurs! Pupici si Bafta la concurs! |
||
bia_kidz Postat pe 5 Noiembrie 2008 10:51 |
||
buna..eu nu am gasit alt subiect cu referire la concurs asa ca voi scrie aici o intamplare haioasa....sunt foarte multe dar o sa va spun una mai recenta. Eram cu Andrei in parc si la un moment dat ne striga o mamica ca a gasit o buburuza si vrea fetita ei sa i-o arate si lui Andrei. S-au strans multe fetite pe langa buburuza pana sa aparem noi, iar cand a vazut-o Andrei a vrut sa o prinda ( fetitelor le era frica ) . I-am pus-o usor pe manutza si ce credeti ca a facut cu ea?? A bagat-o in guritza Am inceput sa strig sa o scoata afara si cand a deschis gura era buburuza saraca pe limba ! Am ras in hohote toate mamicile care eram in jurul buburuzei. Va spun ca buburuza era teafara cand i-am scos-o din guritza si Andrei al meu are doar un anisor si 3 luni ! Va pup si bafta la concurs ! P.S. Daca stie cineva unde trebuia sa scriu intamplarea ( in caz ca nu aici) va rog sa-mi scrieti un mesaj. |
||
|
||
sdanutza Postat pe 5 Noiembrie 2008 23:36 |
||
http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/636/Concurs-Chocolate-Kids.html aici sunt postate toate mesajele concursului | ||
creatza_kidz Postat pe 6 Noiembrie 2008 10:26 |
||
buna...eu stau la casa si avem in curte un catel de rasa mica copilului meu ii place foarte mult sa se joace cu el si intr-o zi, intr-o clipa de neatentie de-a mea, in timp ce se juca cu catelusul, i-am vazut pe amandoi bot in bot probabil l-a confundat cu una din jucariile lui de plus |
||
seby2007 Postat pe 10 Noiembrie 2008 09:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
infectie urinara klebsiella | 4 | De la: cristinel_luncanu 2 Februarie 2009 17:56 |
Probleme cu picioarele | 15 | De la: garbo247028 9 Noiembrie 2011 20:06 |
dentitia | 15 | De la: vasilicasavoiu 6 Mai 2009 11:52 |
|
||
a | 1 | De la: cactusul 27 Martie 2008 23:45 |
indemnizatia de crestere a copilului | 4 | De la: ica80 31 Octombrie 2011 09:14 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice