"Cicleala de zi cu zi schimb-o in sfaturi bine primite.Decat sa inceapa ea ziua cu clasica: ai facut cfeaua( te intreba ea = exemplu) anticipa tu momentul si cheam-o la cafea.Iar cu bb la fel oboseste-o cu mii si mii de chesti chiar dca tu sti ce trebuie sa faci, intreab-o pe ea(e bine imbracat,o fi mancat destul...)Dupa ce o inebunesti cu multe intrebari si activitati laud-o subtil:Ce bine ca sunteti aici sa imi aratati,sa ma invatati etc...si mai baga-i din top si chestia cu mama ta(daca stie, daca nu confeseazate ei), ca ea nu te-a sprijinit si mama soacra da..... O sa renunte ea in final sa mai fie bagacioasa si o sa se multumeasaca cu statultu de bunica care se joaca cu nepotelul." Permite-mi sa te citez alinakatt, dar asta mi-a placut la nebunie!!!! Daca eu as fi locuit cu doamna soacra, i-as fi facut asta, macar o saptamana. Si cu intratu' pe usa fara sa bata, i-as fi facut-o si pe aia. As sta calare pe al meu pana intra ea Cred ca ar pleca de-acasa vorbind singura si mi-ar cauta casa, mi-ar da si bani de chirie... Bestial! Imi place cum gandesti. Sf Valentin cat mai placut si relaxat si ... "iubiti-va mult!" |
||
ses Postat pe 13 Februarie 2010 17:06 |
||
---|---|---|
alinakatt in legatura cu copilul meu sa o intreb daca a mancat bine si daca l-am imbracat corespunzator ar fi ca si cum mi-as face rau cu mana mea ....orice as face asa v-a fi ea toata viata ,mai ales ca are si o varsta f inaintata ...vreo 64 de ani ...si nu am nervi si timp sa stau la taclale toata ziua si pe langa asta sa ii fac complimente ca face bine ca atata imi trebe ca mi urca in cap. De exepmu cat am batut-o la cap,pana i-am zis si ca nu mai o las sa ia copilul in brate daca nu se spala pe maini...numa asa am convinso ... E destul de complicat.... Va |
||
bau Postat pe 13 Februarie 2010 17:08 |
||
Da, cu spalatu' pe maini, si la mine a fost problema. Si de educatia lor, dar si ca a venit de la mine. Cam tot ce vine de la nora e luat ca ofensa. De anumite specimene, nu de toate. | ||
|
||
ses Postat pe 13 Februarie 2010 17:23 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 13 Februarie 2010 17:32 |
||
Distractie placuta fetele!! | ||
Jojolin Postat pe 13 Februarie 2010 18:54 |
||
Cat costa o sedinta??? | ||
Jojolin Postat pe 13 Februarie 2010 19:37 |
||
buna seara mamici.da ce de treaba ati mai avut...eu nu te contrazic alinakatt dar se pare ca avem ideei si pareri diferite adik eu sunt alt gen de persoana nu gandesc asa si nu imi place sa fiu in fata lugu-lugu si pe la spate sa o jignesc.nu eu asa sunt dintr-o bucata mi-ai facut rau,ma urasti esti impotriva mea atunci iti impartasesc sentimentele nu vreau sa ''gadil''pe nimeni mai ales pe ea.nu ca nu as putea sa fiu un pic de falsa sa joc putin teatru este foarte simplu dar de ce pentru ce daca ea nu ma poate agreea eu de ce as agreao,nu domnule pentru ca eu merg pe mottoul''respectul se castiga nu se cere''asa ca atata timp cat tu nu ma respecti eu de c eas face-o pentru ca imi este soacra sau pentru ca locuiesc in casa ei.....nici macar pt atata lucru. cat despre sot da el este alaturi de mine a incercat totul ca si mine a incercat sa o ia cu frumosu,cu promisiuni chiar si cu certuri dar tot nu ia mers ia spus in felul urmator''nu te-am avut la inima si nici nu o sa te am''deci ca mama sa spui asa ceva propriului copil.....cam lasa de dorit. |
||
anaROBERT Postat pe 14 Februarie 2010 00:01 |
||
Ana.....ai dreptate! Din cauza firii noastre, am pierdut mult in viata noastra dar,,,nu conteaza! Ce spun altii! Noi sa fim bine! Nici eu nuuuuuuuuuuuu suport lingaii!! | ||
Jojolin Postat pe 14 Februarie 2010 07:26 |
||
kidz003337, inseamna ca n-o suporti pe soacra-mea. |
||
ses Postat pe 14 Februarie 2010 08:50 |
||
buna dimineata.kidz..nu este vorba ca nu i-as suporta,nu am nimic cu ei bravo lor si tot respectul ca pot fi asa falsi eu nu pot e impo triva firii mele si oricum am ajuns la concluzia ca daca taci si faci altora pe placul lor esti luat de prost asa ca mai bine raspund eu cu aceiasi moneda sa fiu mai sigura si sa nu ma mai las calcata in picioare.e bine de cei care se pricep la teatru prin fata cu linguseli si pe la spate o injura de unde si proverbul''fate frate cu draq pana treci puntea''dar nu este genul meu nu pot si sincer nici nu mi-as dori pentru ce nu are rost mai bine asa ne trantim in fata ceea ce avem de spus si e mult mai bine ca ma simt descarcata,simt ca am facut ceea ce trebuia.pupici. | ||
anaROBERT Postat pe 14 Februarie 2010 11:05 |
||
Ses scumpo! Eu ,,,,,n-am nici o treaba ; nici cu soacrele, nici cu nurorile!E democratie si fiecare face ce poate sau ce vrea, daca; poate!Parerea mea este ca noi; sa fim ;mai rabdatoare, mai tolerante si mai putin bagacioase in viata tinerilor! Iar voi sa mai treceti cu vederea unele lucruri! De 2 saptamani de cand am discutat cu fiul meu, privind telefonul, nuuuuuuuuuuu i-am deranjat! Deloc! Dar .......de 2 zile fiul meu, nepotii ma suna nincetat! Si la mine ((vb. vine)) nuuuuuuuuu mi-a mers calculatorul!! Are virusi!! Azi cred ca voi vb, cu ei! O zi fericita sa aveti mereu! | ||
Jojolin Postat pe 14 Februarie 2010 14:58 |
||
Dar nu ti-am zis cu rautate. Am zis ca ceva normal. | ||
ses Postat pe 14 Februarie 2010 16:06 |
||
eu cred ca atunci cand fimiu va fi de insuratoare(sper sa ajung sa fiu soacra) nu ma voi baga in alegerea lui si cu atat mai putin in familia lui e treaba lui sa faca ce vrea si cum vrea eu ca mama bineinteles ca il voi sfatuii il voi ajuta cu tot ce pot d easta si spun ''doamne lasa-ma in toate mintile,nu mi le lua''adica eu sper sa nu fie necesar sa ma bag dar nici intr-un caz nu voi face cum a facut soacra mea si daca voi mai avea un copil sa fac diferente intre ei prefer sa zac la pat sa nu stiu nimic decat sa fac asa ceva.pot spune ca am un exemplu pe care nu vreau sa il urmea respectiv soacra mea. | ||
anaROBERT Postat pe 15 Februarie 2010 00:07 |
||
Buna dimineata! Mamici de pitici si altele! O cafeluta pt, zile fericite! Nu va mai stresati! Pt, ca; faceti riduri!! Va doresc o saptamana linistita fericita si cu multe satisfactii! La toate! Aseara am vb, cu nora si nepotii! Fiul era plecat in cursa si m-a cautat dar eram contra timp pe net!Voi vb. si cu el! I-am lasat o pauza de 2 sapt, sa mediteze! Asa ca; a realizat ca m-a acuzat ;degeaba;! Eu ii iubesc prea mult ca sa le fac viata mai grea ,!! Pt, ca nicaieri in lumea asta nu umbla cainii cu bani in coada! | ||
Jojolin Postat pe 15 Februarie 2010 07:55 |
||
Stiu .......Ses, stai blanda! Vorbim , nu???M-am referit la nimic! Aici spuneti-va nemultumiorile, cine stie poate gasiti o cale de compromis! Fiecare! Ozi buna! | ||
Jojolin Postat pe 15 Februarie 2010 07:57 |
||
Socrela, ma primesti si pe mine cu nessu'? | ||
ses Postat pe 15 Februarie 2010 10:16 |
||
Buna dimineata!La cafea? vin si eu sa savurez.... Cand ziceam unele lucruri care nu le mai rescriu si cateva au inteles ca ar trebuisa fie ``lingusitoare,presuri in devenire`` in fata soacrelor nu ma refeream la asta. Ziceam sa fiti mai cerebrale,aveti avantajul generatiei de azi care are acces la mai multa informatie, sunteti cu gandirea la o cota mult mai inalta decat era generatia anterioara(nu vreau sa ofend pe nimeni), cum zicea si kidz...un compromis face multe nu te transforma in lingau sau persoana falsa. |
||
alinakatt Postat pe 15 Februarie 2010 10:48 |
||
Da! Scumpelor,dar mai tarziu,va primesc la cafea pt, ca; am fost cu;zasu! Am fost sa mi platesc ;darile;! Ca am primit pensiile! Apoi am fost la cumparaturi la; Plus,,,Billa si Kaufland! Pe rand! Am gasit carne fff, ieftina piept de pui cu os la; 11.5 lei , pulpa de porc fara os cu ;13 lei, morcovi mai suparati(vestejiti) la 0.7lei/kg, banane cu 3.3 lei am venit incarcata de 2x, ca magaru!! Am vb, cu fiul cel mic in Spania si cu nora m-au anuntat ca o sa mi faca un nepot! Deja ii puneau numele, fata; Mariavictoria, Baiat,,,nu stiu cum(( fiul este Ovidiu-Florin)) Evenimente! Ce mai! O seara buna! PA! PA! | ||
Jojolin Postat pe 15 Februarie 2010 18:17 |
||
Neata!!! Fetele, am si eu o dilema. Nu mai stiu ce naiba sa mai fac de mancare. Scuze ca-s offtopic, dar mama nu raspunde la telefon, cred ca e pe afara si sora n-am. So, ce mai gatiti voi, sau ce aveti acum la ceaun? |
||
ses Postat pe 16 Februarie 2010 08:52 |
||
Pff.. ce puturoase sunteti. Eu mi-am baut si cafeaua... | ||
ses Postat pe 16 Februarie 2010 09:18 |
||
E greu cu ideile de gatit, nici eu nu stiu ce sa mai fac, eu de exemplu azi am facut ciorbita cu pasare de tara, chiftelute din piept de pui si salata bouf, maine nu mai gatesc, ma odihnesc...sper.... | ||
silvia_kidz Postat pe 16 Februarie 2010 13:52 |
||
Haideti la un pahar cu lapte! Fetele! De mancare am facut; pastai scazute, si cartofi pai,,, si carne de porc.Am la mine de 3 luni in vizita fratele nurorii din Cuba si morrrrrrrrrrr incet ca; trebuie sa gatesc mereu!Va doresc o zi buna! | ||
Jojolin Postat pe 16 Februarie 2010 14:52 |
||
F tare socrela! Silvia sar'na de idei. Am facut ciorbita de cocos de tara si acum vreau sa fac niste clatite. Eu vin la lapte dupa ce termin clatitele! |
||
ses Postat pe 16 Februarie 2010 16:02 |
||
ses cat are copilasul tau? Eu n-am facut mai nimic azi decat de papa lu al mic supita de legume,pireu de fucte.... Si pt noi paine pane si ceai dim ... Si o supita cu galuste.... E cam greu ca baietelul meu de 3 zile e f racit si ne chinuim noptile. |
||
bau Postat pe 16 Februarie 2010 16:20 |
||
mony, a facut 2 ani pe 2 nov 2009. Dar mananca orice. Azi i-am facut niste paste cu sos si carnita de pui. Nu prea mai e mancacios. Inainte manca bine, acum, ma cam rog de el. Ii place in schimb painea calda pe care o fac in casa. Mananca goala. Azi am abandonat ideea cu clatitele, dar le fac maine dc nu plecam din oras. Imi pare rau sa aud ca e racit. Sper sa ii treaca repede. Ce ii dai? |
||
ses Postat pe 16 Februarie 2010 18:18 |
||
Buna mamici eu sunt Anna.Si eu stau cu soacra de 5 ani ne mai certan ci nai din cand in cand,dar ne spunem parerile si iar o luam de la inceput.Va doresc multa rabdare si o seara placuta. | ||
anacs Postat pe 16 Februarie 2010 20:11 |
||
Scuze ma grabesc. | ||
anacs Postat pe 16 Februarie 2010 20:12 |
||
Buna, ce mai faci? nu am mai intrat de cateva zile, dar i-mi place sa vad ca sunt oameni care nu se dau dupa deget si carora nu le este rusine de ceea ce sunt, i-mi placi...tine-o in continuare asa !!! poate mai vb pe mes,pa! | ||
diana_maria_kidz Postat pe 16 Februarie 2010 21:05 |
||
buna seara mamici de pitici sa inteleg ca s-au epuizat subiectele despre soacre si ati trecut pe gastronomie nu are nimic cred ca e mai bun subiectul ''papica'' decat '''soacra''(cred)mi-ai facut o poftad eclatite ses...dar imi este asa lene sa fac si am o problema cu spatele de cateva zile nu stiu ce dar ma arde exact in mijloc simt o caldura interioara....asa ca nici de mancare nu am facut dar am mancat la mama mea ciorbita de legume si fasolica scazuta cu rasol.pupici mamicilor si sanatate la bebei(mony) sper sa ti se faca bine,trebuie,asa va faceti mari. | ||
anaROBERT Postat pe 16 Februarie 2010 23:42 |
||
Buna dimineata! Va invit la ;o cafea slaba, sa nu afecteze sanatatea celor mici! Toate sa aveti noroc la bebei! Azi circul! Sa platesc gaz si apa! Mai trec pe la market apoi acasa!O sa fac niste ;macaroane cu carne, sau nu.......... ceva ciuperci ca este zi de post, a pastelui azi!Vad eu ce fac! Dimineata, ceai cu margarina! Suficient! nu???!Va doresc o zi frumoasa ,calduroasa la noi e un frig!!!!!! De mori incet!! | ||
Jojolin Postat pe 17 Februarie 2010 08:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bebei nascuti in martie 2009 | 3 | De la: anaROBERT 1 Aprilie 2010 23:13 |
Vand carucior Cosatto Cabi Pitch 2 in 1 NOU cu garantie si ieftin | 1 | De la: neagum 10 Februarie 2011 11:06 |
Super concurs cu super premii!! | 0 | De la: 4 Martie 2010 07:38 |
|
||
vand crema funduletz BOUDREAUX'S BUTT PASTE | 1 | De la: kidz001062 13 Ianuarie 2010 11:17 |
dk puteti sa ne ajutati!!!! | 5 | De la: ruschita 14 Noiembrie 2008 22:52 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural