soacrele astea....

Da, mony,,ai dreptate!Sunt si soacre ;bicisnice; sunt si nurori neintelegatoare !Eu n-am avut ;soacra; sotul e orfan de la 13 ani, am avut socru si lele, era recasatorit la tara!Am locuuit cu ei in casa, 72-74,, au fost cateva discutii, dar nu prea mari. Mai rau mi-a fost acasa la ai mei! Mama a fost mai rea decat o soacra asa ca satula sa stau de badigard intre toti m-am mutat la Baia-Mare intr o garsoniera comf, IV,,, de 12 m, patrati, am stat 4 persoane ,, 3 ani pana am primit apartamentul.E rau azi ca nu i comunism, atunci ai primit o casa daca aveai si copii!Noi am primit 2 apartamente unul in ;1977 altul .,,eu in 1984 si stam tot in el; Dragelor, incercati sa va iubiti voi fam, principala iar pe restul,, acceptati i asa cum sunt cu bune cu rele! Doamne cat sufar eu, ca s departe fiii mei! Am vb, cu nepotii, fata imi zice , buni da n-ai de gand sa mai vii la noi ca ma doare inima de dorul tau! Cum sa le fac circ parintilor ei, cand ei ma iubesc atat! Ea ,,,Vanesa are 7ani si Raul, 4 ani.Ii iubesc din tot sufletul si pe nora la fel pt, ca este o persoana speciala, isi educa fff, frumos copiii, e gospodina e( maghiara) iar noi ce am avut ne-am spus! Au fost ;mici; discutii influiente negative dinafara! Acum a realizar dupa9 ani ca eu sunt mama barbatului pe care l iubeste si ,,,nuuuuuuuuuuu ,le vreau raul!Mai bine sufar eu, decat sa sufere ei, pt, ca viata mea a fost ;fff, furtunoasa, m-am descurcat singura cu totul si nu vreau complicatii! Stiti cand sunt nemultumita, parca toata fiinta mea este in alerta.Maxima!Eu vreau ,liniste si intelegere! Acelasi lucru vi-l doresc si voua!Pace, iubire si fericire in vietile vs!Da le Doamne ,minte soacrelor! Sa lase copiii in pace sa fie fericiti cu totii!!
Jojolin
Postat pe 21 Februarie 2010 19:48
va felicit sunteti o soacra model.....
anacs
Postat pe 21 Februarie 2010 21:05
cate pareri pro si contra pe aici

da mony am lipsit am fost absenta din cauza sotului cu turneul lui de poker ....dar am revenit .

nimeni nu contrazice ca sunt soacre si soacre si nurori si nurori aici fiecare are parerea lui si isi exteriorizeaza sentimentele dar nimeni n ustie ce este in casa fiecareia dintre noi cum este si cazul meu poate ca sunt criticata ca la randul meu imi vorbesc soacra si imi povestesc viata alaturi de ea asa cum si soacrele isi povestesc viata alaturi de nurori.
eu nu am cerut nimanui nimic decat respect si soacrei mele la fel indiferent ca sunt in casa ei nu conteaza casa ei este si a copiilor ei deci macar de ochii lumii ne respectam.
cateodata ma gandesc ca toate probleme noastre au inceput de la faptul ca nu iii spun '''mama'' daca asta imi este felul daca eu asta sunt si nu pot oare este o greseala atat de mare ca ii vorbesc cu dumneavostra deci nu cu ''mata,bre,mama''ii vorbesc cu dumneavoastra.
eu am fost educata de parintii mei care om de altfl sa respectam si respecul la randul nostru sa ni-l castigam nu sa il cerem dar atata timp cat anii de zile am respectat,am tacut si am fost luata de proasta si calcata in picioare....eu cum mai pot respecta cand copilul meu a fost dracuit de ea ....oare cum o mai pot respecta?
ma repet fiecar estie ce este in casa ei respectiv in relatia soacra si nora.
anaROBERT
Postat pe 21 Februarie 2010 23:53
eu un singur lucru am de zis: cand iubesti pe cineva nu te lauzi cu dragostea ta si nu faci concurs de iubire si nici de cadouri, si nici nu ii scoti ochii ca uite cate am facut eu pt tine si tu de ce nu faci cutare sau cutare: ca uite ce de cadouri ti-am luat, ca de ce nu tii minte care cadou e de la mine etc. Si nici nu il obligi sa te sune sau te isi tina tel. deschis cand ai tu chef sa vb cu el, pe motiv ca "e dreptul tau sa stai de vorba", tot asa e si dreptul lui sa nu vorbeasca daca nu simte asta in acel moment. vorba ceea :"dragoste cu sila nu se poate"... dragostea si respectul nu se cer si nici nu sunt datorate nimanui, ele se castiga!

Cat despre soacre, parerea ca barbatul este ce este datorita mamei lui o consider indreptatita partial (nu numai mama isi lasa amprenta asupra personalitatii unui om) dar asta nu ii da ei dreptul sa o trateze pe nora de sus, de parca numai ea le-ar sti pe toate si nora nu e buna de nimic. pana una-alta, iniferent de cat de buna sau de rea e nora, ea e persoana cu care barbatul repstiv si-a ales sa isi traiasca TOATA VIATA, si dupa ce mama lui moare ramne cu nevasta, oricat de mult sau de putin ii place soacrei asta.... Si sa fim seriosi, sunt atatea soacre care din gelozie probabil pe fata care le-a"furat " baiatul fac tot posibilul sa para ele mai cu mot (ca ele gatesc mai bine, ca ele il rasfata pe copil mai mult sa il castige de partea lor in detrimentul norei etc etc etc): cunosc cazuri... Dar in fine, discutia asta deja nu-si mai are rostul, fiecare face cum crede el ca e mai bine pt el in viata...
pinicuta
Postat pe 22 Februarie 2010 09:30
Bravo pinicuta ai atins un punct sensibil
Si kidz 003337 nu te-am jignit cu nimic.Ca te simti tu jignita e problema ta pur personala.Ceea ce am citit dincolo evidentiaza ca si tu ai jignit fff mult niste nurori care indraznesc sa-si descarce sufletul si emotile prin intermediul acelui site.Probabil ca doar 50% dintre cele de pe kudica si indraznesc sa vorbeasca in felul acela cu soacrele si le este usor sa se descarce alaturi de alte companioane de suferinte.Foarte multe dintre replici au fost adresate cu rautate din partea ta si pentru simplul fapt ca X Y Z nu erau de acord cu tine.Le-ai luat ca ofensa personala.
Si apropo topicul cu soacre de baieti e vechi nicidecum unul pe care l-ai deschide tu acum.Am o intrebare totusi de ce nu l-ai intitulat ``soacre hai sa discutam despre nurori``ca se facea referire la toate si mame de baieti si mame de fete De ce`` soacre...mame de baieti.......``sa inteleg ca ai luat totul fff personal si te aperi tu si nu reusesti sa acepti discuti pro/contra.
Daca te-ai simtit jignita repet, problema ta....
Chiar nu sunt genul care sa caute zazanie si fetele de pe forum poate confirma lucrul acesta.
alinakatt
Postat pe 22 Februarie 2010 09:57
ses nu m-am referit deloc la tine sau la sotul tau sau la soacra ta. Ceea ce am postat erau niste replici destul de ``calme`` de pe kudica(intre utilizatoarele de pe acel forum nicidecum de pe kidz...)unde isi are activitate kidz003337.Si ea este destul de falsa in afirmati si se contarzice in repetate randuri.Repet aici pe forum a fost acceptata si nu a starnit inca conflicte, dar curiozitatea m-a impins sa dau curs invitatie ei de a citi pe kudica care m-a facut sa-mi schimb parerea radical.
Nu cred ca te-am sfatuit in nici un fel pe tine personal sa divortezi....
alinakatt
Postat pe 22 Februarie 2010 10:37
si nici pe altcineva nu mi-as permite vreodata sa sfatuiesc sau sa imping la divort....
alinakatt
Postat pe 22 Februarie 2010 10:41
alinakatt,treaba cu soacrele este veche de cand lumea si ele nu vor recunoate niciodata ca de fapt dupa ce fii lor sa casatorsc abia asteapta sa intre in competitie si sa apeleze la tot felul de tertipuri murdare pentru a iesi in evidenta in fata lor, uneori si eu ma intreb daca soacra mea stie ce inseamna sa fii sotie si ce inseamna sa fii mama, si ea vede totul ca pe o cimpetitie, noroc ca nu stam impreuna ca nu stiu cat as fi rezistat, asa ea are interdictie sa vina la noi in casa, sotul meu o viziteaza de cate ori doreste(dar nu prea doreste)si o ajuta de cate ori are nevoie, si tocmai asta o deranjaza cel mai tare ca nu poate intra la noi in casa pentru a ma putea critica, deci soacrele de baieti cred eu ca sunt mai rele ca cele de fete, am vazut multe cazuri si asta este concluzia mea, eu sunt singura la parinti, dar mama il iubeste si apreciaza foarte mult pe ginerele ei .
diana_maria_kidz
Postat pe 22 Februarie 2010 11:22
Fetele a-ti avut activitate nu gluma.
Asta e povestea cu soacrele....vad ca toata lumea stie
alinakatt nu mi-ai dat nici acum linkul.....crezi ca o sa ma supar prea tare pe socrele cand o sa vad ce scrie despre noi
bau
Postat pe 22 Februarie 2010 12:12
pinicuta povestea cu soacrele nu se v-a ermina niciodata....e asa de lungaaaaa
Cu soacrele tot timpul o sa avem discutii si divergente....si eu ma refer si la soacrele de fete si de baieti.....pe mamamea am mai educato eu ,i-am mai explicat una alta cum sa se comporte cu sotu si mie sa nu-mi mai zica nimic rau de el ca nu face alceva decat sa ne faca rau si eu nu permit lucru asta.
bau
Postat pe 22 Februarie 2010 12:15
alinakatt, nu am luat nimic personal, iti spuneam doar ca nu sunt de acord cu ideea de a divorta "fara doar si poate" din cauza ca soacra e rau-intentionata. Cu mine, era doar un exemplu utopic sau nu, nu conteaza asta.

Cu privire la ce s-a comentat pana acum, gasesc dreptate partiala in toate posturile.

Recunosc, comentariul pe kudika al socrelei, m-a uimit putin atat prin aciditatea lui, dar mai ales prin prisma faptului ca nu mai este la fel de sustinut si aici. Kidz003337, mi se pare normal sa ramai sa iti sustii punctul de vedere, nu sa pleci. Poate am inteles noi ceva gresit, poate ne lamuresti.. Iar daca subiectul ar fi de genul: nora1: nu ma inteleg cu soacra ca e rea cu mine; nora2: soacra imi face zile fripte; nora3: soacra mi-a zis nush ce.... ar fi armonie totala... un ceaun de lacrimi. Dar cred ca tocmai parerile diferite dau utilitate acestui forum.
ses
Postat pe 22 Februarie 2010 12:17
Si cu povestea cu soacre, mame de baieti, cred ca nu mai e un mit faptul ca defapt cel mai intalnit este conflictul soacra - nora si mai putin soacra - ginere. Nu stiu cum fac baietii astia, de ne vrajesc mamele, dar o fac si bv lor
ses
Postat pe 22 Februarie 2010 12:20
E adevarat ...conflictul ginere soacra nu e atat de mare ....dar si mamele de fete sunt geloase pe ginere ...am auzito eu pe mamamea cum spunea ca din cand sunt cu sotu nu o mai iubesc si am explicat ca iubirea de sot e una si iubirea de mama e alta.
bau
Postat pe 22 Februarie 2010 12:33

F tare asta!

Eu ma intreb de unde pleaca diferenta intre ele. Pana la urma, fata, baiat, e tot copilul ei.
ses
Postat pe 22 Februarie 2010 12:59
Totusi e o diferenta ...am observat tot la mamamea .....cum se comporta cu pretena si fostele prietene ale lu fratele meu....i-am atras atentia de atatea ori dar tot degeaba. De noua prietena a lui cu care vad ca vrea sa se si casatoreasca ,tot mi se plangea mie la telefon ca nu face nimic prin casa cand vine pe la ei ,logic ca eu tot timpul tineam cu fata pt ca o intelegeam cat de greu ii este cu mamamea si la mamamea ii explicam ca nu-i bine ce face.....si pana la urma s-o luat de ea ca daca mai vine pe la ei sa puna s ea mana s-o ajute ca nu mai e musafir ......
bau
Postat pe 22 Februarie 2010 13:16
Super
Si s-a mai linistit?
ses
Postat pe 22 Februarie 2010 13:29
stai sa le caut si pun linkurile.Indicat este sa cititi primul si dupa al doilea.Se leaga intre ele.
Este una si aceasi persoana, si da recunosc ma deranjat ca aici face pe soacra buna si cu sfaturi alese dar acolo pe kudica este o prefacuta care se contrazice de la o zi la alta.
alinakatt
Postat pe 22 Februarie 2010 13:54
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/28672/vr-sa-imi-ucid-soacraaaa/vr-sa-imi-ucid-soacraaaa-pagina-7.html
Aici are postari ca pe kidz(adica hai sa fim prietene.....)dar se schimba treaba pe urmatorul topic
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/29219/Soacrelor-mamele-de-baieti-haide-ti-sa-ne-facem-un-forum-al-nostru.html
Deci mie mi se pare normal sa nu scuipi venin daca cineva nu este pe aceasi lungime de unde cu tine.
Prima data vi cu zaharel si cafeluta ca aici pe kidz si daca vin eu ``inteligenta``dupa cum m-ai denumit anterior si iti atrag atentia ca nu esti nici tu atat de pura.... sari de fund in sus.
Ceri respect pe forum si limbaj corespunzator dar si tu lasi de dorit......
alinakatt
Postat pe 22 Februarie 2010 14:19
ses am crezut ca poate o iei personal de acea am si specificat ca nu ma refer la tine.Erau doua postari ale soacrei noastre de pe kidz/utilizatoare de pe kudica si am crezut ca ai inteles gresit mesajul.Nefiind nici eu online atunci imediat am crezut de cuvinata sa clarific confuzia care sa creat.
Oricum imi cere scuze daca te-am jignit cu ceva, nu a fost intentia mea.
alinakatt
Postat pe 22 Februarie 2010 14:38
cata treaba mai aveti...
alinakatt prea multe explicatii nu crezi? chiar crezi k merita?
stefystefy_kidz
Postat pe 22 Februarie 2010 14:46
buna sa-ti fie inima stefy....bine ai revenit printre noi.
Nu neaparat ca-si are rostul dar imi place mai mult sa fi verde in fata decat zaharel in schimbare....
alinakatt
Postat pe 22 Februarie 2010 14:50
am ramas uimita sa vad cata activitate e pe aici, iar
ce sa mai, comentariile spun totul, asa isi petrec unele mamici timpul tu ce faci, o pauza de cofa?
stefystefy_kidz
Postat pe 22 Februarie 2010 14:54
pauza de adunat lucrurile de la birou ca-s toate vraiste.Am avut si ceva de umblat pe ziua de azi si inainte sa plec dupa Barbara la cresa ma dedic trup si suflet forumului. .
Mai stau 10 min. si plec.
alinakatt
Postat pe 22 Februarie 2010 14:59
of of, cu cata seriozitate tratezi problema, ma abtin de la alte comentarii, se cam inteleg multe, asa ca, le las sa se simta bine. Te salut Alina si o zi placuta!
s-a terminat si momentul meu de respiro pe ziua de azi!
stefystefy_kidz
Postat pe 22 Februarie 2010 15:02
alinakatt multumesc frumos...eu am cerut direct linkul socrelor pt ca la nurori au scris f mult deci nu am timp sa citesc,cu sigurante nici ce scriu soacrele dar asa in mare vroiam sa vad cat de frmos vorbesc .

bau
Postat pe 22 Februarie 2010 15:52
ses s-a mai linistit ,mai gaseste ea una alta, dar o si lauda acum ca face mancare si ce mai face
bau
Postat pe 22 Februarie 2010 15:53
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
[email protected]
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 22 Februarie 2010 17:03
asa poate devin si soacrele mai tolerante sau mai stii li se urca mai rau sarea la cap.
SEBY1YEAR
Postat pe 22 Februarie 2010 18:14
Mersi alinakatt.
Stefy, pentru alina nu merita sa dea explicatii, dar tu micile pauze de respiro le petreci p'aici. Asa ca.. ciocu' mic si joc de glezne.

mony, pe cine laud ca face mancare?
ses
Postat pe 22 Februarie 2010 18:16

draga ses, le petrec pe aici pt ca de fiecare data cand intru pe site, aici e activitate, fara sa vrei nimeresti pe acest subiect (asta ca sa-ti explic cum sta treaba) poate daca ar posta fetele/nurori mai des si la alte subiecte, as intra si acolo, dar se vede ce le atrage pe mamcicutele astea si anume: BARFAAAA!!!
stefystefy_kidz
Postat pe 22 Februarie 2010 18:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cadou perfect pentru Craciun - Ceasuri cu personaje din desene animate 1 De la: alexandra 4 Noiembrie 2009 11:19
CALENDARE personalizate pentru 2010 1 De la: alexandra 3 Decembrie 2009 23:28
mamici nascute in mai 43 De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:30
Lady Anion - absorbante naturale 100% 1 De la: kidz001522 17 Noiembrie 2009 15:55
Vand scoica auto Primii pasi ieftin 1 De la: kidz008410 10 Iunie 2010 12:26
Setari Cookie-uri