Pai ma, stai asa.. s-a schimbat un pic subiectul. Socrela noastra se pare ca are alte idei decat ce posteaza aici. Deci nu mai e barfa. Persoanele sunt de fata. | ||
ses Postat pe 22 Februarie 2010 18:39 |
||
---|---|---|
stefystefy_kidz Postat pe 22 Februarie 2010 18:47 |
||
Ce naiba inseamna ala? | ||
|
||
ses Postat pe 22 Februarie 2010 18:50 |
||
eeeeeee, o stare de moment, pt subiectul asta | ||
stefystefy_kidz Postat pe 22 Februarie 2010 18:56 |
||
Imi pare rau... nu am vrut sa te supar... Uite! Daca ajuta.. o sa barfesc putin pe soacra-mea... vrei? |
||
ses Postat pe 22 Februarie 2010 19:05 |
||
ses mamamea o lauda pe nora-sa |
||
bau Postat pe 22 Februarie 2010 19:08 |
||
esti draguta, dar nu, multumesc! | ||
stefystefy_kidz Postat pe 22 Februarie 2010 19:09 |
||
mony, si soacra-mea! Dar aia nu e barfa stefy, la un semn... (deschisa-i calea.. ) |
||
ses Postat pe 22 Februarie 2010 19:13 |
||
oki doki, te anunt ses pfffffai, ma retrag, seara buna ses si la mamicile(se stiu ele, nu dau nume...) care cica ma ignora (dau senzatia ca-s destepte la faza asta, dar... ) |
||
stefystefy_kidz Postat pe 22 Februarie 2010 19:19 |
||
nu vreau sa intru in polemica cu voi, dar sunteti haioase fetele, ses si stef, va tineti batoase tare, bravo! imi place felul vostru de a va manifesta, amuzant. o mica precizare as face, respectati-va soacrele, cu bune cu rele, sunt mamele iubitilor vostri soti, doar asa il veti respecta si pe cel de langa voi. Seara buna! |
||
roberta_kidz Postat pe 22 Februarie 2010 19:27 |
||
Multam stefy, la fel si tie! Da roberta, multumim de sfat, dar eu merg pe principiul respectul se castiga. |
||
ses Postat pe 22 Februarie 2010 19:46 |
||
ce de activitate mamicilor ma uit si ma minunez cine a revenit printre noi doamne cate critici auzi ''barfe'' steffy la mine te-ai referit cand ai spus ca nu dai nume ca te ignora si bla bla bla bla. din bun simt si respect pentru mamicile de aici o sa ma abtin de la comentarii la adresa ta probabil ca sti proverbul ''desteptul cedeaza intotdeauna'' se pare ca esti doar trecatoare pe aici din cand in cand iti omori si tu timpul trecand si aruncand cate o bomba . roberta nu te contrazic dar respectul se castiga nu se cere este adevarat este mama sotului meu la nascut,la crescu,la educat dar a crescut sa insurat si-a intemeiat o familie a facut copii deci nu mai este un copil,uneori soacrele au senzatia ca a venit cineva sa le ia lor copilul nu realizeaza ca ''copilu'' acum este barbat si dragostea de mama e dragostea de mama iar dragostea de sotie e dragostea de sotie sunt 2 lucruri total diferite. eu am o mare dilema fetelor oare ceea ce facem noi aici este barfa sau ne spunem una alteia offurile,ne sfatuim,ne descarcam sunt foarte curioasa caci sincer se arunca cu prea mult venin si curios este ca pe topic sunt foarte multe mamici care povestesc dar niciuna nu sa ridicat cu pretentii si nici nu a criticat pe nimeni in schimb se trezeste una care intra din an in pasti cu acelasi text ''vai da ce activitate ati avut'' si incepe sa mai judece pe cineva....draga stefy poate cand intri data viitoare ne explici si noua care este de fapt reala ta problema cu topicul asta si cu noi cele care ne '' barfim'' soacrele. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 00:21 |
||
anaROBERT acest topic este pt discutii de obicei de soacre in nici un caz nu e pt persoanele care tot timpul cauta cearta....dar cel mai bun lucru e sa ignoram astfel de persoane,pacat ca umple topicul cu lucruri nesimnificative,cu semne , vorbe aruncate in vant si-mi pare rau ca alte persoane le place sa dea apa la moara....eu nu cred ca acest topic este pt ca sa ne certam , este ca sa dicutam , sa ne spunem pareri vizavi de soacre....asta cine nu intelege nu ai ce s-ai faci. Si de stefy nu se stie absolut nimic decat ca ar fi femeie si ar avea vreo 34 parca de ani.....in rest doar ca intre pe dferite subiecte si se ia de persoane .... asa ca eu zic ca nu mai are rost sa discutam despre acest subiect pt ca si eu daca imi fac o adresa anonima imi permit sa arunc cu vorbe in vant. Va |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 00:32 |
||
da mony ai dreptate dar devine enrvant sa vezi ca mereu intra si se baga in seama si arunca cu venin acum dupa ce am citit postarile am vazut ca a ''incercat'' sa o atace pe ses dr ses fiind o fata cum bun simt a evitat-o se pare ca asa trebuie sa facem sa ''ignoram anacondele'' | ||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 00:35 |
||
nu vreau sa par rea sau sa iau cuvantul dar nu mi se pare corect fata de nimeni de pe acest topic pentru ca,consider ca unele poate nici nu vor sa mai auda de acest topic din cauza unei persoane si sa se retraga si pentru ce? consider ca acest topic este deschis pentru a dezbate iscutii despre soacre pentru a sfatuii a ne spune parerile dar ma repet una este sa iti spui o parerea pro si contra si alta este sa judeci tu.parerea mea doamna stefy este ca nu sti sa faci diferenta intre ''barfa''si pareri pro si contra. imi cer scuze fata de celelate mamici dar nu este pentru prima data cand in mod direct sau indirect sunt ataca de aceasta persoana care daca nuu ii place despre ce se discuta aici o rugam sa nu mai intre. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 00:42 |
||
Cu ses nu se pune ca si lu ses ii cam place sa facem spectacol sa avem audienta | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 00:43 |
||
nu stiu cum este ses cum nu stiu cum sunt si celelete mamici care posteaza pe forum aici dar un lucru stiu ca dispretuiesc omul cu un caracter ca al lui steffy si ma repet cu riscul de a supara alte mamici si cu risul de a nu mai intra niciodata pe topicul asta am sa o tratez pe aceasta steffy cum meita nu esti cu nimic mai desteapta daca intri si judeci tu. | ||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 00:47 |
||
anaRobert n-ai observat ca scrii degeaba ....cu persoane de acest de gen nu ai ce sa discuti,oricat ai incerca sa explici e ca si cum ai vorbii cu un perete , peretele nu gandeste pt ca nu poate gandii...ma intelegi? I-am explicat odata de doua ori,de trei ori...putem sa explicam si de o suta de ori tot aici ajungem. Si fetele care nu intra sa ne povesteasca de una alta pentru ca sunt atacate de diverse persoane din exterior care nush despre ce e vorba pe acest topic si chiar daca le explici tot nu reusesc sa-si dea seama ...le sfatuiesc sa intre linistite ...in casa,pe strada e greu sa ignori un om care incearca sa se certe cu tine sau sa-ti faca rau...dar pe forum poti sa faci lucru asta linistita. Va astept fetele sa ne mai spuneti ce mai fac socrelele si de bine si de rau nu conteaza. |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 00:51 |
||
da tocmai asta pun si eu de ce din cauza unui ''personaj negativ'' fetle sa nu mai discute sau chiar sa nu intre pe topicul asta nu mi se pare corect,dar ai perfecta dreptate mai bine cedez ca nu am cu cine vorbi dar ma gandesc ca pana la varsta de 34 de ani sau cat o avea doar atata a invatat atat poate sau cine stie ce barbat sau ce pustoaica se ascunde in spatele pisicii | ||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 00:56 |
||
nu ai de unde sa sti anaROBERT de aceea nu e bine sa vorbesti cu anonimii ca pot fi oricine si orice.....am inteles ca si pe la spitalu deliu au internet si prin inchisoare deci te poti astepta la orice | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 01:00 |
||
ce tare ar fi sa fie vre-un detinut cred ca la parerea asta raman se aseamana perfect | ||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 01:04 |
||
ma omori cu replicile .... ma prapatesc de ras.... | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 01:10 |
||
da de ce? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 01:11 |
||
Pai maine vad iar o pagina scrisa despre tine | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 01:14 |
||
si eu ce ar trebui sa fac am trecut odata cu vederea atacurilor ei si din respect pentru celelate mamici am ignorat-o total dar vad ca ea continua si indirect asa ca ma cobor la nivelul ei imi asum responsabilitatea de a citi maine cate pagini or vrea sa scrie. | ||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 01:37 |
||
nu e problema de pagini scrise si de ce spune cat e problema sa nu te mai superi tu din cauza unor persoane care chiar nu merita... eu asta spuneam ca sa stai linistita ca sa nu-ti faci tie rau | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 01:43 |
||
msik mult esti o draguta recunosc ca m-am enervat cand am citit postarile dar acum ma amuza si chiar sunt curioasa ce va urma dar oricum dupa orice furtuna iese soarele soacra mea a facut astazi gogosi si este evident ca nu imi pemit sa pap si eu de la ea si m-am pus sa imi fac si eu oare sa suparat mai tare pe mine :)) |
||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 01:46 |
||
asa e soare dinala cu dinti ....mai nou dupa furtuna urmeaza ninsoare si viscol..... Ce mai face socrela? |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 01:56 |
||
n-am vazut partea de jos ma scuzi...super tare .....pai se astepta poate sa o ajuti sau macar sa gusti sa o lauzi cat de bun gogosi a facut ca nimeni nu face gogosi mai bune ca ea. | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 01:59 |
||
soacra mea nu mai poate de bine cred ca este in concediu ca de cateva zile este numai acasa dar cum nu ne adresam nici un cuvant nu stiu care este problema in rest cu ale ei | ||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 02:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 17 Iunie 2009 14:50 |
mamici in targoviste | 6 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 10:20 |
superr ofertaaa | 2 | De la: pinky 20 Ianuarie 2010 00:39 |
|
||
bebelusi de 5 luni, cum mananca ei? | 52 | De la: andre_david 26 Aprilie 2010 16:27 |
Vand carucior solid cu 3 roti, marca Hauck | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:54 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural