Scumpelor! Nu, ma intereseaza de loc, ce scrieti! Fiecare! Eu nu sunt o soacra model! Eu,,,nu mi bag nasul in familiile fiilor mei! Ca nici eu n-am permis nimanui sa mi se bage n oale! Asa ca ce tie nu ti place altuia nu i face! Daca am raspuns celor obraznice nu inseamna ca s schimbatoare! Daca i mi era rusine de mine nuuuuuuuuuuuu va propuneam sa vedeti aceste teme! In fine fiecare scrie ce vrea si cum vrea, dar va rog abtineti va in a jigni! In privinta cum scriem, o face fiecare cum doreste! Care va este problema?? Exista o regula anume?? Daca da, care este??Ca eu am terminat liceulin 1967!! E mult de atunci! Cu bine! | ||
Jojolin Postat pe 23 Februarie 2010 09:28 |
||
---|---|---|
Acum scumpelor, maritatelor, mame de bebey, sau nu, haideti la o cafea buna! Toate! Sau la un lapte, iar maine de ziua indragostitilor, Dragobete, pt toata lumea sa rasara fericirea in calea vs! Mereu! Nimeni si nimic nu ma poate supara azi! I mi doresc o zi linistita! La fel va doresc si voua! Sa fiti bine alaturi de cei dragi voua! Sa mi traiasca dusmanii! Care ma baga n seama! Asta inseamna ca; mai exist;! Cu bine, printeselor! | ||
Jojolin Postat pe 23 Februarie 2010 09:34 |
||
cine cu cine sa jignit pe aici socrela Ai auzit pe vreuna din noi sa te faca cu ou si cu otet? nu cred....Aici fetele sunt cu scaun la cap si daca au chef sa-si zica ofurile o fac in mod decent.Limbaj deocheat nici vorba, nici macar ele intre ele.Ca mai sunt discutii in contradictoriu, da adevarat dar sunt in limita decentei.Topicul e vechi si inca nu am vazut nici una sa-i sara mustarul cum iti sarea tie pe kudica.aaaaa..... poate daca nu erai bine primita iti ieseau si pe aici cornitele | ||
|
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 10:56 |
||
hai sa ne descretim un pic fruntile postez un mail ce l-am primit azi dimineata de la prieten Motive pentru care ii suntem datori mamei 1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat" 2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA "Roaga-te sa iasa pata aia din covor" 3. Mama m-a invatat ce e LOGICA "Pentru ca asa am zis eu,de-aia" 4. Mama m-a invatat MAI MULTA LOGICA "Daca cazi de pe leagan si-ti rupi gatul, nu te mai iau cu mine in oras" 5. Mama m-a invatat ce e IRONIA "Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt. care sa plangi" 6. Mama m-a invatat ce e CONTORSIONISMUL "Uita-te la murdaria de pe ceafa ta " 7. Mama m-a invatat ce e VREMEA "Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea" 8. Mama m-a invatat ce e IPOCRIZIA "Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!" 9. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII "Eu te-am facut,eu te omor!" 10. Mama m-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI "Nu te mai comporta ca taica-tau" 11. Mama m-a invatat ce e INVIDIA "In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii la fel de minunati cum ai tu" 12. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA "Asteapta numai pana ajungem acasa" 13. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI "O sa ti-o primesti cand ajungem acasa" 14. Mama m-a invatat ce e UMORUL "Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tuns iarba, sa nu alergi plangand la mine" 15. Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT "Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata" 16. Mama m-a invatat ce e GENETICA "Esti exact ca taica-tau" 17. Mama m-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC "Inchide usa dupa tine. Ti se pare ca te-ai nascut intr-un cort?" 18. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA "Cand o sa fii de varsta mea, o sa intelegi" 19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA "Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine" |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 10:59 |
||
Bune si intelepte cuvinte! Mersi Alina! Viata este asa de scurta nu merita trait rau! O zi buna tutror! | ||
Jojolin Postat pe 23 Februarie 2010 11:44 |
||
Te inseli draga! NUUUUUUUUUU,am cornite si unde nu mi place nuuuuuuuuu mai intru! Asa ca bafta tuturor,la bine! | ||
Jojolin Postat pe 23 Februarie 2010 11:46 |
||
foarte bune sfaturile si bune de invatat si de urmat dar eu am ramas un pic uimita ca nu mai inteleg mai nimic c ese intampla aici,care este buba voastra alinakatt si kidz... | ||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 12:13 |
||
Deci alina, mi-a placut LA NEBUNIE mailul pe care l-ai postat aici! Am ras "la sticla"! O cofi buna, un mail ca asta si 20 de grade afara si pot numi asta o zi bestiala. |
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 12:13 |
||
Socrela, nu te supara pe mine, dar mi se pare ca fugi de raspundere la faza asta. Adica.. Ok, inteleg, pare ca toate .. nurorile ti s-au urcat in cap. Dar daca tu crezi ce spui, de ce nu iti sustii punctul de vedere? Poate n-au inteles ce trebuie, poate n-ai explicat cum trebuie. Daca pleci nu rezolvi situatia si nici nu lasi altceva decat un gust acru. "A fost o soacra pe forum care era o falsa" - asta vei ramane. Daca ramai sa iti sustii ideea, poate adevarul pe care il stii tu, il vom afla si noi si atunci va fi alta treaba. In fond, aici nu intra lumea sa faca simple afirmatii, ci se dezbat subiecte (legate de soacre in cazul acestui topic). Si dezbaterea inseamna ca fiecare vine cu parerea ei si si-o sustine cum poate, cu argumente. Tu ce alegi? Daca alegi sa pleci, pleaca. Dar nu vei fi cu nimic mai speciala decat soacrele de care se plang fetele pe aici. |
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 12:28 |
||
nu este nici o buba intre mine si socrela.Se pare ca ea singura a inceput un conflict.....intri aici pe kidz bla bla bla cu sfaturi si cafelute castigi increderea fetelor pentru ca nici una nu ia sarit in cap si nu a bagat-o in aceasi oala cu restul soacrelor si dupa NNN postari vine si incepe sa va trimita pe kudica ca sa vedeti voi ce natie sunt nurorile.Si acolo fetele isi spun oful la fel ca si aici.Da, de acord cu mult mai mult ``suflet`` decat ....aici si care este problema? Fiecare are dreptul sa isi spuna parerea cum crede de cuvinta. Dar daca ai intrat pe topic si nu sunt de acord X Y Z cu tine asta e!Este alegerea ta daca continui discutile sau nu.Dar nici nu-mi veni cu zaharelul pe aici si dincolo din inculte nu le mai scoti. Uite Ana Robert, prin SUPOZITIE, tu ca ai multe conflicte cu soacra si erai inscrisa pe Kudica cum reactionai daca te lua in felul cum a luat socrela noastra pe sus pe acele nurori. Iti mai aredea de cafele cu ea? Pai socrela ori esti verde in fata peste tot ori nu esti...din doua una! Si Ses a accentuat bine discursul!! |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 12:47 |
||
Nu vreau sa iau apararea cuiva, insa nici pe kudika, atunci cand socrela le zicea soacrelor sa fie tari in casa lor, nu parea o chestie atat de falsa, grava, sau sa indrume la ceva neaparat distructiv. Poate pentru ca si eu daca as avea o nora, nu stiu cat as permite sa imi schimbe ea perdelele, orele de masa... mai stiu eu ce schimbari sa faca ... Pentru ca in fond, cred ca asta e "tema" conflictului. Cand nimeni nu incearca sa invadeze teritoriul, nu vad ce ar mai fi in neregula. Nu stiu cate dintre femei, care si-au format acele tabieturi de care spuneam, ar permite asa usor schimbarea lor. Cred ca asta se poate realiza doar cu rabdare, explicatii si un ton cat se poate de prietenos. Daca nu se intampla asa, se produce rasucirea aia de 180 de grade si apare conflictul. Dar revenind... cand vii si o spui la modul categoric "nu lasati nurorile sa va calce in picioare", nu mai e acelasi lucru cu situatia cand spui "incercati sa vorbiti cu nurorile, comunicati cu ele, poate au si ele dreptate. Daca nu au, explicati-le cu rabdare." Asta mai ales cand vii de pe un forum unde ai aflat ce au nurorile cu soacrele. Si invers, la fel. Adica eu vad ca pe un real avantaj faptul ca esti parte din 2 tabere care se afla in .. .rabzoi. Si cand ai pozitia asta, daca esti bineintentionat, incerci sa faci o punte. Nu sa te dai cand cu dracu, cand cu fra-su. |
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 13:13 |
||
ses, stai linistita eu nu caut sustinere pentru ca nu am la ce....Nu trebuie sa-mi ti partea.Daca chiar exista vreun conflict sau va fi pot singura sa-mi apar drepturile. Idee era cat de cat simpla ....decat sa ma dau rotunda si sa ma desumflu ca un balon mai bine tac naibi din gura si imi vad de ale mele si nici nu dau linkuri sa vada lumea ce-mi debiteaza mintea |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 13:39 |
||
Dar nu am simtit ca ai cauta sustinere. Se vede ca te descurci foarte bine si singura. Am spus pentru evribadi , pentru cine poate inca mai crede ca fac tabara cu cineva. |
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 13:52 |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 13:53 |
||
ce sa fac ses daca am serviciul de asa natura ca imi permit sa stau si la calculator dau si eu curs invitatie de a citi pe kudica si zau ca nu imi plac persoanele cu 15 fete. Colega de birou e o viitoare nora si devoreaza chiar acum in momentul asta topicurile respective.Si din pacate nici ea nu o crede pe treaba ei. Chiar mi-a zis ca si soacra ei pare de treaba dar spera sa nu se schimba dupa oficializarea relatiei. Isi ia masuri de precautii |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 13:59 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-24 09:42:38 Dragi soacre! Va astept, cu comentarii! Pentru noi am deschis acest subiect! Nu!!!!!!!!!!!!! Pentru ,cei anonimi, de 17-20-21ani, care diabia stiu sa se spele pe ochi!! Mereu intalnesc aceleasi figuri ;jalnice; care posteaza; numai ; prostii! Eram sigura ca se vor arunca si aici cu ;jignirile! Pt, ca atat le duce mintea! Nimic mai mult! Asa ca; hai soacrelor; sa nu le bagam in seama! Haideti soacrelor de baieti, sa lasam de o parte;emoticoanele;; N-aveti azi chef de zambit!! Straduiti-va! Faceti ca si cum a-ti fi cu adevarat bine dispuse!! O zi buna tuturor! Ma duc sa mai muncesc ceva! Ca: n-am ;menajera; pe mamica! Va pup dulce! Pa! Pa! bravo mai socrelo |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:04 |
||
ma da cata activitate, cate justificari am cam luat-o pe alta traiectorie discutia, parca era sa va barfiti soacrele nu? alinutza, ce mai faci astazi? ianfara de a posta pe aci? |
||
stefystefy_kidz Postat pe 23 Februarie 2010 14:05 |
||
Da, e drept ca sunt oameni schimbatori... soacrele astea. A mea nu e genul. Ea asa a fost dintotdeauna, numai ca la inceput se prefacea mai bine ca ma iubeste decat o face acum. Am intrat si eu pe kudika atunci, dar nu prea am avut rabdare sa citesc. Cred ca m-a demoralizat tare nr de pagini pe care le avea topicul respectiv. , iar citatul pe care l-ai dat tu aici, nu-l vazusem. Apropo de colega ta... ii urez o soacra pe cinste. |
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 14:08 |
||
de lucrat am lucrat ca un erou de la 08.30 pana la 13.00 si restul timpului il pastrez pentru topic. De multe ori am de lucru ca merg inclusiv sambata si duminica dar de alte ori chir sunt lejer cu timpul. Ce sa fac stefy daca acasa nu am pc, recuperez in timpul liber.... |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:10 |
||
O! Lume noua! Bine ai revenit! Da, Alina! Inca un citat misto! |
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 14:11 |
||
saru`mana ses tocmai la sunat pe viitorul sot si ia spus ca deseara are tema de casa pe kudica aviz amatorilor | ||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:13 |
||
zile si zile, stiu cum e. pai eu zic sa facem o cheta sa-ti luam un pc acum de ziua mamei, ce zici, asa vei putea fi mai mult alaturi de fete |
||
stefystefy_kidz Postat pe 23 Februarie 2010 14:13 |
||
stefy, nu fii trista, ca si asta cred ca tot o barfa e, daca socrela a decis sa ne paraseasca, asa cum a promis. | ||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 14:13 |
||
buna ziua ses, ce mai e nou? o barfulita mica si pt mine | ||
stefystefy_kidz Postat pe 23 Februarie 2010 14:14 |
||
Si pana la urma... nu stiu de ce s-a basicat lumea. Adica ma gandeam sa schimbam topicul asta (daca se poate tehnic vorbind) in "Soacrele astea... hai sa le barfim!" si atunci nu se mai urzica nimeni, nu? | ||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 14:15 |
||
eu zic ca va reveni, nu poate sta departe | ||
stefystefy_kidz Postat pe 23 Februarie 2010 14:15 |
||
O astept. La cafeaua de maine! | ||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 14:16 |
||
multumes de intentie stefy dar am avut pc acasa si am decis ca trebuie eliminat pe o perioada cam lunga de timp din cauza Fetei.Toata ziua ma innebunea cu el si l-am dus la birou.Oricum eu acasa vreau liniste,deja tv e mult ca il am.... | ||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:17 |
||
voi incerca sa fiu si eu pe faza daca am aprobare de la shefu | ||
stefystefy_kidz Postat pe 23 Februarie 2010 14:18 |
||
maine o sa fiu si eu prezenta dupa ora 9.Nu am nimic anuntat de lucru | ||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
concurs pt. casa | 1 | De la: rose 25 Mai 2009 11:43 |
mamici nascute in februarie | 18 | De la: Mony08 30 Noiembrie 2009 03:02 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 18 Iunie 2009 17:33 |
|
||
Cumpar scaun masa bebe | 7 | De la: flotud 8 Septembrie 2010 08:54 |
Vand pompa san electronica PHILIPS AVENT ISIS iQ UNO | 4 | De la: clddumitrescu 21 Iunie 2010 00:04 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural