Da buna idee. Si eu ma gandeam sa ma descotorosesc de computador, dar acum nu mai pot, mi-a intrat topicul in sange si intru in fibrilatii daca nu semnez condica Stefy, iti dau eu bip cand se umple b�ncu�a. K? |
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 14:22 |
||
---|---|---|
foarte tare ses, ok. alina, nu-i bine mama fara pc acasa, creste fata si tre sa faca una alta la el pt la gradi m-a luat un de la bere cu cola |
||
stefystefy_kidz Postat pe 23 Februarie 2010 14:26 |
||
De la: kudika017520, la data 2009-10-23 18:24:19 De behait , behaiti,..((unele din voi)) !! A paguba!!! Ca numai, gura mare ,e de unele din voi!!!Eu fac ce vreau! Cine esti sa mi faci tu program????!! Eu am ani de munca mai multi decat ii ai tu de viata!! Eu am pensie,, am casa, am bani am de toate! Stau unde vreau, fac ce vreau!! Pentru ca; i-mi permit!! Vii sa- mi faci ;program;;???? Fa-ti tie ;draguta! Program de munca!! Se pare ca; nu produci, nici ;matreata;!! In privinta ;scrisului romaneste;eu am terminat clasa a ;IV;; acum; 80 de ani!!! Asa ca m-i se permit unele greseli de ortografie! Pe net voi sta cat vreau, muschii mei,! Pt ,ca stau unde vreau pe buzunarul meu!! Inteligentelor! Acolo in ;Parlament; e nevoie de asemenea ;talente; nedescoperite;!! Ca tine!! Ia uite altul pacat ca nu se copiaza si emoticoanele |
||
|
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:28 |
||
eehhee stiu si eu ca nu e bine fara ca mai am de lucru si acasa dar momentan e la doctor pc pe perioada nedeterminata. |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:30 |
||
draga nu mai oftica lumea ai ceva timp alinutzo daca inti si acolo si aci. eu va las, pana data viitoare, iubiti-va mult! |
||
stefystefy_kidz Postat pe 23 Februarie 2010 14:31 |
||
soacra noastra: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Muriti de ciuda,,ai???!! Ale vs, bunici au internet???!! Sau n-au voie??? Draga ,,,yuma,,,,,,fa- ti program la bebeii tai! Daca ii ai!! Aici esti in plus! Este un forum pt, soacre!! Sau nu mai stii sa citesti! De fapt numai gura i de voi!! utilizatoare: si asta inseamna ca ne interzici sa postam aici? prin autoritatea cui? avem dreptul la libera exprimare garantat prin constitutie.... daca yumi nu stie sa citeasca ...atunci asta inseamna ca nici eu? si nici restul care au mai intrat.... |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:33 |
||
mai am 30 min. si plec.... profit si eu de libertatea copy/paste deci maine esti sau nu stefy? |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:35 |
||
Pe maine stefy! Si apropo, ne iubim, nu se vede? Alina, din ce in ce mai interesant... Maine esti pe aici zici? |
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 14:39 |
||
Mie partea asta mi-a placut socrela spune:"!!! In casa mea vine cu ideile ei si pleaca cu ale mele!!" utilizatoarea spune "Dar scumpa doamna, scumpa SOACRA, de ce-o lasati sa gandeasca? Aveti dreptate, numai ideile dumneavoastra sunt bune, pana si gandurile ei ar trebui sa le schimbati, sa le stergeti si sa fie doar ale dumneavoastra.. Atat." |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 14:40 |
||
da, dupa 9 ajung la lucrusi am liber la tastatura.... Deci socrela noastra se da sau nu rotunda si pe la colturi pe net??? |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:42 |
||
Mi-a placut activitatea voastra ...f frumos Ses ce mai face iubita soacra? Alinakatt acum nu mai ai timp de socrela ta cat iti da de munca socrela de pe forum. |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 14:43 |
||
te-a prins si pe tine microbul mony | ||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:44 |
||
Neaaaahh!! Mie nu mi se pare chiar deloc. Socrela noastra este sincera.... pe kudika! Pai inseamna ca maine bem cafeaua impreuna, pe aceeasi bancuta, nu? Vine si mony? |
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 14:45 |
||
socrela din cate am observat eu....ii ste greu sa fie si nora si soacra ...asa ca se contrazice f f mult.....odata spune intr-un fel odata altfel....eu atat am vazut pana acum....n-am citit prea mult pe kudika ca nu am avut timp. alinakatt tu ca ai citit ai mai vazut vreo soacra scriind pe acolo? |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 14:46 |
||
mony a mea soacra sta mult prea departe ca sa-mi bat capul cu ea si,si daca ar deschide gura indiferent de subiect pe usa mea scrie numele meu nicidecum al sotului sau soacrei... | ||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:47 |
||
da Alina se prinde asa repede microbul asta. ses vin daca ma lasa al mic ....o sa-l rog frumos sa ma lase....el de obicei ma lasa noaptea si acum juma de ora ca doarme |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 14:47 |
||
super tare esti Alina....maine merg la banca sa vad cum fac sa scrie si numele meu pe usa | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 14:48 |
||
sunt doar 2 ca deh bunicii nostri nu au net acasa |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:48 |
||
Ce bine! V-am dat de lucru! Asa-i alinakaaatttt........ !!!!!!!!!!!!!!! A fost frumos a fost liniste pana iar s a trezit una desteapta foc! Asa ca merg intr o zona unde decenta, este la ea acasa in exprimare! Studiaza alinakkat,, cat doresti, ca nu ma deranjeaza nimic, doar nesimtirea! Unora! Te rog sa teocupi de alceva mai bun! Fiecare este liber sa scrie ce doreste, de asemenea specific la unele persoane este si sa jigneasca fara motiv! Emoticoane?????!! Care ti este problema??11 Cred ca suferi de ,,,,nebagare in seama! Ai venit aici sa le tulburi linistea acestor fiinte care postau decent, prin a ma roade pe mine??? Dar oare sunt eu sau te inseli ,,,,,,,,amarnic,,,,!!Acum o sa pun la sa ai ce comenta!Pt, ca se pare ca din capsor t i s-au epuizat toate temele!Ignor, asemenea specimente cu atac la persoana mea fara motiv! | ||
Jojolin Postat pe 23 Februarie 2010 14:49 |
||
scrie tu si raspunde tot tu,draga!!!!!!!!!!!!!!!!Ak,,,,,, | ||
Jojolin Postat pe 23 Februarie 2010 14:51 |
||
Kidz003337 Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 22:30 Citeaza Raspunde Nu inteleg de ce nu poate fi comunicare intre generatii! Daca; nu poti ajuta, nu i stresa! Dca ar fi un pic de minte n-ar fi conflicte! Dar, mamele, uita uneori ca, ai lor copii au crescut, sunt maturi si au zburat din cuib, Stiu, e usor a da sfaturi, cand nu esti in cauza! Daca; ar gandi, s-ar stradui, sa ierte, n-ar fi atatea circuri in familie! Eu m-am consolat, ca; am gresit, ca n-am visat ca ;ea; are tel. descarcat! Poate ca; Da sau poate ca nu!! Ma mai intereseaza! Toti isi dau seama de valoarea unei persoane ,,,doar cand aceasta ;dispare(moare).Voi vedeti-va de familie. Daca ei sunt asa de ;insensibili; lasati-i in pace! Nuuuuuuuu stiu ei ce pierd! Cand se vor trezi, o sa fie prea tarziu! Am suferit mult, de aceea eu,,,nuuuuuuuuuuu,, am facut si nici nu fac, diferente intre baieti, nevestele lor si nici intre nepoti, pt, ca; ajung la ;ura; si eu nu doresc;ura; intre baietii mei. Nu ma bag in ;oalele lor(cand plecam la ei stam cate 6 luni, nu ne lasa sa venim acasa.)Sunt ;capricorn0 nu am lasat pe nimeni sa si bage nasul in ;oalele mele; asa ca;; eu soacra, nu mi bag nasul in nimic in familiile fiilor mei si este;;; sooooper koool!! Ca tot suntem la citate... eu citez din kidz punct ro. Pana la urma, cum vezi lucrurile socrela? Esti "soacra" in puterea cuvantului? |
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 14:52 |
||
ai dreptate ses e mai mult decat sincera....pe kudica evident. din cauza asta mi-a sarit mie un pic nervu` ne dam rotunde cu cafelute oricum o invit si pe socrela maine la dezbateri. |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:52 |
||
kidz003337 eu iti spun sincer ca nu am vazut in nici o postare sa te jigneasca, pe cand tu vad ca o jignesti....nu mi se pare corect iti spun sincer. Ai tot dreptul sa scri aici dar nu mi se pare frumos sa jignesti...ea doar ne arata cum vorbeai dincolo si vad ca incepi sa vorbesti urat si aici....nu inteleg de ce .... Daca spui ca ai vorbit decent si frumos dincolo de ce te deranjeaza atunci? |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 14:53 |
||
Uau! | ||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 14:55 |
||
Alina, maine sa-mi zici si mie cum trec numele meu pe usa! E tare asta, jur! | ||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 14:57 |
||
ce e ses ...exprima in cuvinte uimirea ca sa pot intelege si eu | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 14:57 |
||
Nu mai am cuvinte mony! | ||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 14:58 |
||
socrela chiar negi ca nu ai fi tu persoana in cauza??? esti sigura??? ses e simplu sau complicat,am cumparat apartamentul din bani mei acum 10 ani cand eram celibatara.din pacate acum e mai greu sa realizezi ceva in ziua de azi |
||
alinakatt Postat pe 23 Februarie 2010 14:59 |
||
e rau ca ai ramas fara cuvinte....cauta-le bine poate le gasesti poate sunt pe kudika | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 15:00 |
||
eu nu mai sunt celibatara asa ca o sa fie si numele sotului dar nu al soacrei .....sper sa reusim desii prima casa e pt oamenii bogati | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 15:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Incaltaminte si imbracaminte preturi rezonabile | 1 | De la: tot_adda 25 Noiembrie 2009 17:45 |
Pt viitoarele mamici | 1 | De la: sublim_baby 23 Martie 2011 23:56 |
Vand mingi de plaja | 1 | De la: Bianca291 12 Iulie 2009 14:33 |
|
||
aveti grija de voi si de bebici vostri | 60 | De la: cimuca_lumi 23 Martie 2010 16:43 |
Multe hainute pentru primavara- vara! La comenzi mai mari de 30 lei aveti reducere 20% din pretul afisat! | 1 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural