soacrele astea....

socrela te astept maine la dezbateri.Pe la 9 si ceva intru.Cum ziceam mai devreme....esti sigura cand negi ca ai fi tu in cauza
alinakatt
Postat pe 23 Februarie 2010 15:04
kudika017520
253 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 16:24 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

Acest forum este pentru, conversatii ::decente;: pentru persoane simtite! Cele cu vocabular colorat sa se abtina! In caz contrar o sa ma adresea, d-soarei Oana de la Kudika, sa fie ,,,scoase de pe forum!! N-am sa citesc si n-am sa bag in seama , ceea ce scriu ,, persoanele , fara educatie si ;;fara;; bun simt! Pentru linistea sufleteasca a celei de mai sus, o anunt:: Fiul meu lucreaza pe tir!! Castiga:suficient; sa si tina; sotia; doamna acasa! Sa si creasca si sa si educe copiii! Nepotii mei invata in Spania in limba spaniola, ((acolo s-au nascut amandoi)) acasa l-i se predau ore de limba romana, fac ; inot, dans iar cand nepotul (peste 2 ani) v-a avea 6ani il da la ;fotbal!! Nora acasa lucreaza pe calculator!!! Au casa lor, langa Tolledo.Noi mergem la ei iarna si ne intoarcem vara! Nora mea este maghiara din orasul meu, este; harnica, gospodina, educata si cu mult bun simt! Ma respecta si o respect! Cealalta nora este din Cubas! Sunt prietena cu ele, ma tutuiesc si mi zic pe nume! Sunt ;cele 2 fete ; pe care m-i le-am dorit dintotdeauna! In privinta ;cresterii copiilor mei, nu mi-a fost greu! Sa-i cresc singura!! , Nepotii, avem si noi grija bunicii de ei cand suntem acolo si cand vin acasa, dar nu ne bagam in ;educatia lor;!! Ii lasam pe parinti sa si-i creasca ;precum doresc;! Si ii cresc bine si frumos!!
alinakatt
Postat pe 23 Februarie 2010 15:12
buna ziua mamici multe am mai pierdut si astazi dar recuperez eu noaptea.

alinakatt evident ca nu mi-ar convenii nici mie,evit critica si jignirile altora din simplu motiv ca nu le agreez ai perfecta dreptate detest omul cu 100 de fete eu nici n ustiu nu am intrat pe kudik sa vad ce scrie si ce se intampla acolo dar exista oare posibilitatea sa nu fie una si aceiasi persoana?sa nu credeti ca iau partea cuiva caci nu este asa nu cunosc personal pe nimeni doar sunt curioasa pentru ca si eu la randul meu am fost criticata si judecata de steffy si acuzata ca imi barfesc soacra si stiu cum este.
anaROBERT
Postat pe 23 Februarie 2010 15:13
va pup ne vedem maine dupa 9
alinakatt
Postat pe 23 Februarie 2010 15:14
Am inteles cu usa. O sa pun numele pe ea, am destule motive.

Mony, ca intrebai mai sus, nu stiu ce face soacra-mea, ca nu prea stim una de alta. Mi-a lasat mesaj azi pe mess ca vrea sa ne viziteze. A aflat insfarsit ca a venit fisu acasa. Acum, in cca 30 min o sa plec la mama, sa nu am surprize.
Al meu e cu treaba plecat din oras si pana deseara, nu vreau sa suport ifose si cele 15 fete, cum zicea si alina..
ses
Postat pe 23 Februarie 2010 15:15
Pe maine Alina! Sa iei si niste popcorn, ca o sa ai de citit din urma. Sper ca ti-ai pus semn.
ses
Postat pe 23 Februarie 2010 15:24
Bine ai revenit anaROBERT ai de recuperat ceva pagini si surpriza nu e vorba despre tine...nu ai aparut pe prima pagina cum credeam

ses ooo cum o reusit sa afle ? Cred ca e f frumos cu sotul acasa in sfarsit.Cat mai sta?Nu a-ti mai fost la munte? Fugi repede la mama ta sa nu cumva sa te prinda pe acasa ca nu mai scapi
bau
Postat pe 23 Februarie 2010 15:25
anaROBERT
Postat pe 23 Februarie 2010 15:25
te asteptam Alina cu noi surprize tre sa facem audienta
bau
Postat pe 23 Februarie 2010 15:26
Pai s-a intalnit in oras cu frate-su (fabrica de barfe). El ar fi bun aici pe forum!
Si, da, e minunat cu el acasa. Mai are de stat 2 saptamani (din 3) si pe joi cred ca plecam spre munte. Ni s-au dat de vreo cateva ori planurile peste cap cu vremea asta..
Pai nu ma prinde soacra acasa, ca am interfonul oprit
ses
Postat pe 23 Februarie 2010 15:28
da am revenit n uam ramas deloc surprinsa fetele au avut treaba multa cu ''socrela''
anaROBERT
Postat pe 23 Februarie 2010 15:29
Da Ana. Acum, pe prima pagina a tabloidelor este socrela noastra. Sper ca nu te superi.
ses
Postat pe 23 Februarie 2010 15:30
nuuuuuu doamne fereste de ce m-as supara n uam de ce fiecare la randul lui am avut si eu o perioada cand am fost in varf dar nu mai dau curs discutiilor
anaROBERT
Postat pe 23 Februarie 2010 15:32
Fiecare cu perioada ei de glorie
ses
Postat pe 23 Februarie 2010 15:33
pai da eu ieri cand am citit postarile am crezut ca ai avea ceva de impartit cu stefy dar astazi am observat ca sunteti chiar prietene,am sarit chiar ca arsa sa iti iau apararea si ma gandeam cu mony azinoapte stai sa vezi maine sunt pe prima pagina cu riscul sa im isara mamicile in cap
anaROBERT
Postat pe 23 Februarie 2010 15:35
ses ti-am cerut prietenia ...eream f curioasa daca accepti persoanele care nu le cunosti...si da ai dreptate nu le accepti

anaROBERT ce mai face socrela, ce a mai facut azi bun de papa?
bau
Postat pe 23 Februarie 2010 15:40
socrela mea astazi sa trezit si-a facut curatenie in dormitor ca m-am apucat eu sa fac in casa si apoi si-a facut o varza calita si acum chiar n ustiu cred ca sa dus afara sa hraneasca pisicile ca de are si ea cu cine vorbii
anaROBERT
Postat pe 23 Februarie 2010 15:42
anaROBERT ele sunt prietene de mult, chiar de la inceput ,nu stiai? ..... ar fi frumos daca ne-ar spune ses mai multe despre prietena ei ca sa stim si noi cu cine vorbim si vorbesc serios ca atunci nu mai am nici o treaba cu nimeni.Mie imi place odata ce vorbim toate aici sa stim cate ceva despre fiecare ca asa te imprietenesti....nu ai cu sa fi prietena cu cineva despre care nu sti absolut nimic.
bau
Postat pe 23 Februarie 2010 15:43
Ana, mersi frumos. Dar si daca as ajunge "sa am de impartit" cu cineva, in speta cu stefy, nu ai putea sa imi iei apararea, pentru ca uite si tu. Nu stii ce gandeste fiecare. Poti avea surprize cum am avut (eu cel putin) cu socrela. Si cand e ceva personal intre 2 individe, e bine sa nu intervii pana cand nu esti sigura ca e cazul. Altfel, risti ca ele sa se impace si tu sa ramai pe dinafara, total aiurea. Sau poti interveni reamintind celor implicate ca sunt de mult Offtopic, daca te deranjeaza ca s-a iesit din "tema".
ses
Postat pe 23 Februarie 2010 15:43
dar voi aveti frigidere separate ...puteti sa va tineti mancarea separat???
bau
Postat pe 23 Februarie 2010 15:44
Ahaa.... d-asta mi-esti mony!?
Ma testezi?
ses
Postat pe 23 Februarie 2010 15:44
mony nu poti fi prietena cu toata lumea avem firi si comportamente diferite idei pro si contra care unele le numesc barfe asa ca.....eu raman la parerea mea ''detinut''
anaROBERT
Postat pe 23 Februarie 2010 15:45
anaROBERT sunt doar speculatii care nu le putem proba asa ca mai bine sa aducem calomnii la adresa persoanelor necunoscute ca putem fi date in judecata
bau
Postat pe 23 Februarie 2010 15:49
va place cum vorbesc
bau
Postat pe 23 Februarie 2010 15:49
Da mony, suntem prietene si ne imprumutam kilotii !
Cum naiba sa fim prietene? Ne-am "cunoscut" aici pe forum. Si nu suntem prietene nici in lista de prieteni. Nu ne cunoastem. Doar am fost un pic pe aceeasi unda la un moment dat. Mai .. prietena sunt cu tine

Ma gandesc ca daca "i-as cere prietenia" nu ar accepta, si nu as accepta un refuz.
ses
Postat pe 23 Februarie 2010 15:50
apropo ses nu suntem chiar offtopic ca prin discutiile noastre mai apare si cuvantul "soacra"
bau
Postat pe 23 Februarie 2010 15:50
Acum ma uit daca mi-ai dat refuz ...ca daca nu ai apucat sa-mi dai refuz sa sterg repede cererea sa nu cumva sa ma refuzi
bau
Postat pe 23 Februarie 2010 15:52
Da Buna asta!
Pot sa vorbesc despre cum se poate monta o mini centrala nucleara cu fuziune la rece si la sfarsit sa scriu:

soacra

Nu-s offtopic nu?
ses
Postat pe 23 Februarie 2010 15:53
Degeaba o stergi, ca tot se vede
ses
Postat pe 23 Februarie 2010 15:54
Ete:
lidya a anulat invitatia de prietenie (11 Februarie, 20:48)
lidya vrea sa fie prietena ta (11 Februarie, 16:30)
ses
Postat pe 23 Februarie 2010 15:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand lapte praf Vitalact 44 De la: Bianca291 14 Martie 2017 11:19
haine baiat 2 De la: raluk_geoargiana 8 August 2009 11:38
doct hemeopat din iasi 5 De la: zambil 23 Iulie 2010 15:57
vand hutut de camera 2 De la: pinky 5 Iunie 2009 10:48
Vand scaun auto CHICCO Zenith 1 De la: kidz007112 30 Mai 2010 22:37
Setari Cookie-uri