da mony avem frigidere separate n uavem in comun nici macar o scobitoare nimci abbsolut nimic parca stiam ce ma va astepta si am avut grija sa nu apelez la nimic nici macar la un tacam sau farfurie | ||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 15:55 |
||
---|---|---|
super tare...noua ne mai trebuie aragaz si frigider separat....a si baie...si masa..si loc de depozitare a alimentelor ...si si si cred ca-s mai multe ses Vezi la asta nu m-am gandit ...dar totusi apare ca eu am anulat si nu ca ai refuzat tu |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 15:58 |
||
Nu mony, nu am dat refuz. | ||
|
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 16:00 |
||
e asa si noi avem bucatarie,baie,hol la comun astea n use pun fac parte din casa ma refer la obioectele casnice. da ses ai perfecta dreptate dar sa recunosc nu neaparat am simtit sa intervin pentru ca stiu ca si eu am fost atacata de ea si de aceea am crezut ca e bine sa ma bag nu neaparat sa te salvez pe tine sau sa iti tin partea ca stiu ca nu are rost. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 16:01 |
||
foarte tare si o casa nu? | ||
SEBY1YEAR Postat pe 23 Februarie 2010 16:02 |
||
la asta nu m-am gandit ce tare......da O CASA este tot ce ne lipseste de fapt |
||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 16:03 |
||
Eu ti-am zis. Ai sarit prea usor cand a comentat ea. Ai cam luat-o personal. Si inca o mai faci. Desi ea nu te mentioneaza. Cred ca nu iti dai seama, dar o arunca la misto. Cine musca, musca. Cine nu... inseamna ca tre sa schimbe momeala | ||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 16:03 |
||
Apropo si pana la urma ce s-a intamplat cu soacra ingaduitoare?sau vine maine cu lamuririle? | ||
SEBY1YEAR Postat pe 23 Februarie 2010 16:04 |
||
Fetele mi s-a trezit piticul si tre sa-l alimentez...asa ca o sa va parasesc ceva timp.M-ati facut azi sa rad...asa de bine m-am simtit ... Va |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 16:04 |
||
Si eu plec. Pe maine! |
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 16:05 |
||
intr-o discutie dintre voi de ieri a specificat......si celor care cica ma ignora,care cred ele ca suntt destepte'' asta i-am spus eu ei in ultima faza ca o ignor total si uite acum a revenit sa arunce iarasi direct sau indirect momeli cum spui tu si nu este vorba ca musc dar sunt atatea de discutat de ce trebuie sa existe cate o intepatura dinasta. | ||
anaROBERT Postat pe 23 Februarie 2010 16:06 |
||
Pe maine o dupa-amiaza placuta! | ||
SEBY1YEAR Postat pe 23 Februarie 2010 16:11 |
||
Pentru ca asa se simte ea bine. Asa se deconecteaza ea de la rutina de zi cu zi. Sa nu ma intelegi gresit. Nu caut sa o justific pe ea. Vreau doar sa incerc sa te fac sa-ntelegi ca nu e chiar asa de sanavabici cum pare. Totul tine de unghiul din care privesti lucrurile. |
||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 16:11 |
||
Mai eu cand o sa fiu nervoasa sau o sa vreau sa ma scap de rutina o sa ma iau de voi pt ca tre sa fac si eu ceva constructiv cand ma plictisesc ...si cel mai bun lucru este sa ma iau de voi. Din ce unghi vrei sa privesc ses ...zi-mi sa ma pun sa privesc sa vad ce observ |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 16:41 |
||
SEBY1YEAR numa ce ai venit si ne parasesti? Ce mai face socrela ta???? | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 16:42 |
||
Din nefericire nu mai am soacra si sincer nu vreau sa stiu ce face.Sper ca bine. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 23 Februarie 2010 16:50 |
||
Am considerat tot timpul ca am avut o relatie buna cu ea dar citind mesajele voastre cred ca a fost o soacra super tare.Lucrurile bune nu tin mult...hai ca devin sentimentala. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 23 Februarie 2010 16:52 |
||
Nu mai ai soacra deci nu mai ai nici sot ???? sa inteleg...... Cum te intelegeai cu soacra cand aveai????? |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 16:52 |
||
Ma bucur sa aud ca aveai o soacra atat de buna ...sper pe viit sa nimeresti o soacra la fel de buna sau si mai buna. | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 16:54 |
||
OFFF azi esti neintelegatoare sotul am inca numai ca soacra mea a murit acum 4 ani asa e viata ce sa-i faci unii vin altii pleaca. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 23 Februarie 2010 16:55 |
||
oricum socrul meu nu se mai insoara desi e destul de tanar la un moment dat chiar vroiam sa dau un anunt caut soacra sau cum era emisiunea soacra pentru nora Dar decat sa nimer una mai stiu eu cum mai bine dorul decat grija... |
||
SEBY1YEAR Postat pe 23 Februarie 2010 16:58 |
||
Pai am inteles gresit cand ai zis "nu vreau sa stiu ce face.Sper ca bine."... ma gandeam ca adac speri ca e bine ...e pe lumea asta...nu mai gandeam ca te referi sa fie bine pe lumea cealalta .... ma scuzi pt greseala. Si zici ca o sa cauti soacra |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 17:15 |
||
imi place de voi ca aveti ce discuta despre soacrele voastre, a mea e atat de nesemnificativa incat nici nu merita sa vorbesc despre ea, sa ma gandesc la ea e deja prea mult. | ||
aly_raz Postat pe 23 Februarie 2010 17:37 |
||
Uau dragelor, a fost stufos azi subiectul despre soacre... i-mi pare rau ca nu am putut lua parte si eu la discutii;da cea mai buna idee este sa le dam eject, sau ignor, sau delete, sau...alte formule de adresare, sau sa punem la bataie un plan haioso-diabolic perin care sa le facem in ciuda ca pe noi fii lor ne iubesc mai mult ca pe ele, desi sunt sentimente cu totul distincte, poate mai e cineva care sa stea si cu mine de vorba pe tema socroseniilor | ||
diana_maria_kidz Postat pe 23 Februarie 2010 19:48 |
||
aly_raz Postat pe 23 Februarie 2010 20:02 |
||
hai nu mai are nimeni chef de-o barfa mica -mitititca?, vad ca sunteti cateva on line dar nu va gasesc, pe ce forumuri sau topicuri sunteti?simt nevoia de discutii inteligente | ||
diana_maria_kidz Postat pe 23 Februarie 2010 20:16 |
||
draga mea, esti aici, nu cred ca vrei sa intri in gura lupului... | ||
aly_raz Postat pe 23 Februarie 2010 20:19 |
||
diana_maria discutii inteleginte puse in ghilimele sau fara ghilimile sa stiu ce sa zic ....si de barfim noi nu barfim soacrele doar le facem complimente fara sa stie ele tu ce ami faci?ce ne mai povestesti de socrela ta? apropo de fete online eu las compu deschis dar nu ma lasa bebele sa prea stau pe el. aly_raz pai cum asa.....nici macar sa vorbesti despre ea ....merita si ea macar atat e departe de tine???? |
||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 23:21 |
||
in gura carui lup ca aici suntem o haita intreaga | ||
bau Postat pe 23 Februarie 2010 23:21 |
||
mony, daca esti nervoasa, suparata sau vrei sa scapi de plictiseala, poti sa scapi aici, nu ma deranjeaza. | ||
ses Postat pe 23 Februarie 2010 23:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand sute de modele Barbie, colectie personala, noi in cutiile originale | 2 | De la: Lolitaa 9 Mai 2009 19:18 |
Vand aspirator nazal electric | 7 | De la: grety81 17 Februarie 2009 10:32 |
Tot ce vezi la TELESHOPPING, dar la preturi ACCESIBILE | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20 |
|
||
Bijuterii argint copii | 16 | De la: dacris 17 Noiembrie 2011 09:36 |
vene sparte pe picioare | 2 | De la: Lalea 29 Iulie 2009 10:44 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural