multumesc ses de sustinere ...o sa tin minte acest aspect | ||
bau Postat pe 24 Februarie 2010 00:28 |
||
---|---|---|
Fetele sunteti la somnik???? | ||
bau Postat pe 24 Februarie 2010 00:29 |
||
bine ca mi-am pus semn de carte sa nu uit pagina. Buna dimineata mamici...soacre... Cum ziceam si ieri azi am timp.Deci socrela daca ai ceva de adaugat te astept! |
||
|
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 10:23 |
||
Chiar daca nu mai este Craciunul se poate si de Dragobete.... Minutul de relax Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un dar de Craciun, si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe. Sora iubitei si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii. Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj: "Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat. As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou. Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori voi saruta acest dar in anul care vine! Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni vei purta darul meu numai pentru mine. Cu toata dragostea ! P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita. |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 10:28 |
||
Neata! Imi fac si eu cafeaua si ma-ntorc. Poate pana atunci apare si socrela. Pe care o stiu matinala. |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 10:28 |
||
Misto pastiluta de dimineata alina!! | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 10:36 |
||
Deja suntem doua on line.Mai vine cineva la tribunal in dimineata asta sau nu? Cauzele se pot judeca si in lipsa partilor |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 10:39 |
||
Asteptam... asteptam... | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 10:47 |
||
neehh...azi cred ca nu-si face aparitia. Oricum astept sa-si sustina cauza.In mesajul ala plin cu emoticuane ar fi sustinut ca nu ar fi ea Eu astept inca argumentele ei.Pe kudica sunt doua soacre (cel putin asa pare)una dintre ele are poza cealalta nu ca aici.E simpla ecuatia... Tu ce zici gresit-ai o ba?ma indoiesc.... |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 10:52 |
||
Buna dimineata fetele..... Alina tare frumos mesajul cu cadoul Pe kudika socrela a fost stearsa si apoi s-a logat cu user de barbat ...am citit ultimele 3 pagini |
||
bau Postat pe 24 Februarie 2010 10:55 |
||
Fetele a-ti fugit la somn sau pe kudika | ||
bau Postat pe 24 Februarie 2010 11:00 |
||
mony vezi ca daca acuzi trebuie sa vi cu argumente serioase .Poate te ia socrela de ciuf |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 11:00 |
||
aici pe kidz trup si suflet Suntem trei deja si socrela nu mai vine Pe kudica e colega de birou se documenteaza intens |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 11:02 |
||
frumos asa , ai o colega f constincioasa Eu as venii cu argumente dar sti copy/paste .....is mai multe de aratat...si am pitic langa mine care nu are deloc stare. |
||
bau Postat pe 24 Februarie 2010 11:11 |
||
Esti creizi sa mor io! mony, nici eu nu o vad pe socrela, ai dreptate .. e deleted. |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 11:12 |
||
Tare ultimul post pe Vr sa-mi ucid soacra!!!! |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 11:16 |
||
cred ca a fost ultima ei postare De la: kudika017520, la data 2009-11-03 09:19:15 Dragelor! Scumpelor soacre, mame de baieti! Eu intru pt, ultima data pe acest forum, pt, ca ,,,,i mi este ;scarba; sa mai citesc, ceea ce scriu, ;unele;! Daca; trag cu ;prostul la plug, sunt mai proasta, decat prostul asa ca; va las dragi;; femei tinere;;;soooper educate;; sa va scuipati ;inteligenta aici;;;singure;!! Ca pt, mine asemenea ;specimente=;;; O ,O, O, O ,O !! Azi nora mea implineste o varstra. Am felicitat o si sunt fff, fericita ca este ;nora mea de nota;10;;!! Cinste ei si mamei care a educat o asa fata! Bu, educata, simtita, gospodina, ce mai o soooper nora!! 100ani fericiti pt, nora mea din departare! ADIOSSSSSSSSS!!!! PARA SIEMPRE!!!!!!!!!! NE,,,,,,,,,,,,,EDUCATELOR!!! VA IUBESC!!! SI VA DORESC SA AJUNGETI ;;TOATE SOACRE;!! SA VA VAD ATUNCI!! DE ACUM PUTETI SA SCRIETI PANA V-O LUA ZBENGA!! PT, CA EU , NU VA MAI BAG IN SEAMA!! SUNTETI NULITATI!!! MA BUCUR MULT CA ; NU VOI MAI CITI CE SCRIE;;;PROSTIA;;!! evident cu multe emoticoane ca te dor ochii |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 11:16 |
||
colega si-a instruit sotul aseara citind impreuna pe kudica. Amandoi sunt de acord:FARA SOACRE IN CASA!!! |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 11:18 |
||
Fetele dati si la mine o cafea ...... Nu de alceva dar am stat mult azinoapte pe site si m-a trezit piticul de dimi si am un somn .... Promit ca in seara o sa vin si cu argumentele de rigoare. |
||
bau Postat pe 24 Februarie 2010 11:18 |
||
cafea virtuala la pachet Mony noi oricum nu te acuzam de nimic (glumesc evident)eram preocupata sa nu fi luat-a de ciuf de socrela |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 11:22 |
||
Buna alegere! Eu m-as muta si din oras | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 11:26 |
||
acum pe bune fetelor, nu aveam nimic cu soacra noastra....Noi suntem de ceva timp pe forumul asta.Intr-un fel copii nostri au crescut impreuna, cu discutii pro/contra pe toate subiectele si nu prea am vazut sa fie vreuna prefacuta(asa cred eu cel putin).Apoi vine ea cu covrigi si cafele sfaturi etc...si cand prinde un cm. radacini pe aici ne directioneaza tot ea pe kudica sa vedem de fapt ce hram poarta Poate asta-i si motivul care ma impulsionat in aceasta ancheta |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 11:33 |
||
scorpio67 Avatarul lui scorpio67 2678 mesaje Membru din: 25/06/2009 Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 09:44 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde De la: gina37, la data 2009-11-03 09:33:39Clar, femeia este cu capu`! Ba ne iubeste, ba ne face needucate, ba ne face nulitati! Hotaraste-te odata ca ne-ai innebunit! Felicitari pentru nora ta care implineste o varsta, bine ca nu doua Si, ca sa te parafrazez: "Adios!" dar sunt sigura ca este "Para siempre!" pana la prima postare Exact ce spuneai Gina ,a facut alta idotenie de topic care incepe cam asa: "Intru pe diferite topicuri si observ ca; prostia este in floare! Este normal! Pt, ca; """""asa zisa democratie"""" =prostie, a adus in Romania, incultura, nesimtirea, a creiat un tineret lipsit, de elementarul ; cuvant, ce cuprinde;; Bunul simt;;! Nuuuuuuuuuu,,,,,,,se mai studiaza ,aproape nimic, educatia, este la pamant, nu citim, doar::internet ,,,,,,, unde ne dam rotunzi in a posta ;prostia!! Respectul pt, cineva, == O, O, O ,O ,!!!!!! Nuuuuuuuuuuuu, invatam, nu muncim, nu respectam,,,,dar vrem sa faca ;cu totii;ceea ce doresc, ei!!! Distractie, muzica, droguri, de toate, sa le ofere ;mamica-taticu-bunica- bunicu,,,printilor;;scapatati ; fara nici un rost pe acest pamant!! Bravo!!! Scumpilor!! Peste inca 10 ani, vom avea o tara plina de ;tineri;; fff, imbatraniti; fara nici un drum sau scop in viata!! Ma uit in jur si sunt ;fff, fericita ca; ai mei copiii , sunt buni, si isi educa bine si frumos copiii, departe de mizeria Romaniei!! Au facut bine ca; au plecat in urma cu multi ani, ca aici nu se ;vede nici o cale de ;intoarcere; pt, ideologia; lor!! BRAVO!! VOUA!!! SUNTETI GENIALI!!! Acum puteti injura cat vreti! Le astept cu bratele deschise pe inteligentele,,,,stiu ele care!!! HAIDETI!!! SCUIPATI TOT!! VENINUL SI RAUTATEA DIN VOI!! ,,,,,,,,,,,,,,CA DE ALCEVA NU SUNTETI BUNE!!! VA IUBESC!!! MULT DE TOT!!!!!!!! '' Nu pot sa redau si tesatura de goblenuri pe care la fabrica baba asta turbata. |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 11:36 |
||
Cred ca o sa piuk mai cofi daca mai citesc aberatii d-astea... | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 11:51 |
||
am urmarit de ceva timp topicul... am si eu o intrebare: cine poate citi si intelege ceva din ceea ce debiteaza soacra asta?? ca eu n-am vazut in viata mea pe cineva sa puna atatea semne de punctuatie degeaba!!!!!!!!! nu i-a spus nimeni ca tasta aia mare, cea mai mare, se foloseste ca despartitor de cuvinte??? |
||
andracalin Postat pe 24 Februarie 2010 12:15 |
||
emoticoanele nu ti-au dat de gandit | ||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 12:17 |
||
si daca tot aduce vorba de incultura, educatie, prostie, oare de ce nu incepe cu ea?! sau la e chestia cu "vede paiul din ochiul altuia, dar nu vede parul din fata propriilor ochi"?! |
||
andracalin Postat pe 24 Februarie 2010 12:19 |
||
Eu;; nuuuuuuu !!! inteleg;; deloc cum voi;; niste INTELIGENTE; nu sunteti instare;;;;; sa intelegeti; ce scriu eu. Si nuuuuuu!!!!! ma chinui; deloc;;; sa scriu asa!!!!! |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 12:20 |
||
Am uitat; sa pun;;; cum trebuie Ce zici; alinakatt;;?? Este bine asa; cum scriu, sau nuuuuuuuU!!!! iti place? Va iubesc! |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 12:22 |
||
imi dau lacrimile de ras |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 12:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mamici din brasov | 6 | De la: hainebebecopii 12 Decembrie 2010 21:10 |
Pt viitoarele mamici | 1 | De la: sublim_baby 23 Martie 2011 23:56 |
imbracaminte si incaltaminte la preturi modice http://galmariatunde.blogspot.com | 1 | De la: pinky 26 Februarie 2010 19:22 |
|
||
Vand acoperitoare de ploaie universala BERTONI | 1 | De la: ahsoka 25 Ianuarie 2010 02:43 |
COSTUMASE BABYFACE | 1 | De la: mayusha 18 Septembrie 2009 11:09 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural