Pai ca sa nu simtiti lipsa. Daca nu vrea sa revina... ii tin locul | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 12:28 |
||
---|---|---|
ieri a intrat sa arunce 2 min. inainte sa ies eu si un test plin de :::::;;;;;;etc.....spunand chiar ca nu ar fi ea. Am invitat-o astazi la dezbateri si vad cu nu mai vine Ia uite acusi ora 13 si nimic. M-am tinut de cuvant, am zis ca azi nu am de lucru si pot sa fiu la dispozitia ei dar inca mai astept |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 12:30 |
||
ses ma dor ochii de atatea | ||
|
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 12:31 |
||
Gata alinakat;; promit ca nuuuuuuuu; mai pun;; d-aia. Dar pot;;;;;; sa scriu asa in continuare????? Incepe sa imi;; placa abuzul; de ;; semne de;;;punctuatie. Nuuuuuuuuu!!!!! va suparati pe;; mine; ca scriu;;; un pic greoi?????? Va iubesc!!! (emoticoane.... muuuulte!!) |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 12:34 |
||
am orbit!!!!!! mi-a intrat un punct si o virgula in orbita |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 12:37 |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 12:37 |
||
sau spinii de la trandafiri de exemplu | ||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 12:40 |
||
Ai tai nu cred ca aveau spini. Dar astia sigur au! | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 12:47 |
||
Daca sunt de la tine ii accept cu tot cu spini si te atac in apararea mea cu |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 12:50 |
||
Acu imi fac mie ochii sus-jos sus-jos... Soacra (ca sa nu fim offtopic ) |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 13:00 |
||
Eu cred ca socrela este in fata la PC si ne urmareste din umbra , o sa intre ea c-o manca degetele pana la urma | ||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 13:01 |
||
Zici tu? Crezi ca are rani la degete de cat si le-a muscat ca sa reziste pana acum? |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 13:03 |
||
vai vai vai ses vezi ca risti sa te ia si pe tine de ciuf cu afirmatia asta. Mai mult te baga in aceasi oala cu mine`` inteligenta`` si ``desteapta`` O sa te doara mai tarziu toate astea si te poate ataca si pe tine |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 13:07 |
||
mai da mai faceti loc si la altii | ||
stefystefy_kidz Postat pe 24 Februarie 2010 13:11 |
||
chiar ma gandeam cand o sa apari Parca ne vorbiram ca-ti iei liber de la sefu azi | ||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 13:14 |
||
acum a plecat sa-i ia- iubitei un cadou, doar e dragobetele super mesajul postat de tine, ce intamplare, n-as vrea sa primesc un asa cadou |
||
stefystefy_kidz Postat pe 24 Februarie 2010 13:16 |
||
Stefy, dupa cum vezi suntem constranse de imprejurari de a o barfi pe socrela nu ne-a onorat cu prezenta astazi....dar tot cred ca-i in umbra si se pregateste de atac cu multe din astea |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 13:17 |
||
Sa inteleg ca ai parcurs si tu de la semnul de carte pus ieri |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 13:19 |
||
nu prea am urmarit evolutia socrelei, dar nu-mi place ca prea se lasa la fund , adica sustine-ti domnule cauza, pleci asa fara replica? eu zic ca ati pus-o bine de tot la zid |
||
stefystefy_kidz Postat pe 24 Februarie 2010 13:20 |
||
Pai nu mai este nici o evolutie de ieri a socrelei.Oricum eu insist sa clarificam aspectul de ``ma dau rotunda`` | ||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 13:23 |
||
mare nebuna mai esti ce ati primit fetele de la iubiti vostri? noua seful ne-a luat bombonele si ne da voie sa ne imbatam |
||
stefystefy_kidz Postat pe 24 Februarie 2010 13:24 |
||
Da, a cam demontat-o alina | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 13:27 |
||
Pff.. eu am primit un... mozol... matinal si bombonele. Subtirel.. dar apasat | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 13:29 |
||
Buna fetelor. Imi cer scuze ca ma bag peste voi dar am citit mesajele voastre si acum chiar sunt tare curioasa. Am incercat sa urmaresc sirul povestii dar nu am avut foarte multa rabdare sa citesc tot. Asa ca m-am decis sa va intreb pe voi ce se intampla cu doamna ? Soacra sau cum, ca eu nu mai inteleg. Parca la un moment dat vroia sa fie prietena cu voi fetelor si mai apoi a inceput "razboiul". Am pierdut esentialul. Si eu nu am inteles ce cauta o soacra la subiectul asta. Ca eu am inteles ca aici isi spune fiecare offul si se mai descarca. Nu inteleg ce e cu ea aici. Are si ea o soacra de care se plange? Sau se plange de nora ei? Sau vrea sa va invete ce si cum e cu soacrele? Ca.... daca e ultima intrebare a dat gres foarte tare. Ca exact ca o soacra rea a facut. Deci de fapt a vrut sa arate cum e cu soacrele in realitate? Cred ca a reusit sa demonstreze ca o soacra poate fi buna la inceput si mai apoi... Daca nu va deranjeaza poate imi explicati ca e prea mult sa citesc tot. Daca aveti chef si rabdare, normal. O zi buna. P.S. : pt doamna : sa stiti ca eu ma inteleg bine cu soacra, nu stam impreuna, o vizitez din 2 in 2 zile, imi las copilul la ea 2 - 3 ore dupa orele 17, nu fac diferente intre ea si mama. Dar totusi e o diferenta. |
||
Pitu Postat pe 24 Februarie 2010 13:30 |
||
mozol ses imi aduci aminte de tineretile mele pierdute pe cand ma mozoleam si eu si imi placea sa si spun mozol pupat suna mai aiurea |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 13:32 |
||
Lorena, aici era soacra noastra iubita. Pe kudika era soacra.. |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 13:33 |
||
Buey, m-am tot gandit cum naiba s-o zic in miezul zilei sa nu sune pervers. A inceput cu mozol... na! Da, misto sentimentul, mai ales ca mai am 2 saptamani sa profit... apoi iar singurica 3 luni.. |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 13:34 |
||
ehhee Lorena aici ca sa intelegi trebuie musai sa parcurgi macar jumate de topic. A fost munca serioasa aici si se pun multe d`astea |
||
alinakatt Postat pe 24 Februarie 2010 13:35 |
||
Da, corect... tre sa parcurgi macar a doua jumatate a ... telenovelei "Soacrele astea..." Oare cine a deschis topicul, l-a deschis si pentru soacre? Sau doar pentru nurori? |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 13:36 |
||
stefy e in chefuri a? | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 13:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand carucior Wampol Explorer Tour | 3 | De la: adris 18 Octombrie 2009 15:15 |
vand patut copi | 7 | De la: chelsaug 14 Februarie 2009 13:26 |
vand carucior chicco enjoy fun sport+scaun masina si pompa san electrica Avent | 3 | De la: nic_ol2000 23 Octombrie 2010 09:46 |
|
||
vand masa infasat cu cadita brevi - aqua - 350 ron, stare excelenta - nou costa 640 ron | 1 | De la: kidz006845 12 Februarie 2010 09:28 |
Mersul �n picioare! | 45 | De la: pinicuta 17 Mai 2010 15:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural