soacrele astea....

ses mozoliti-va, ca dupa pauza ceva vreme
alinakatt
Postat pe 24 Februarie 2010 13:38
ce fericita e ses, a avut parte de mai mult
eu n-am apucat nimic, ca m-am trezit tarziu si intarziam la munca dar diseara, cutremur
stefystefy_kidz
Postat pe 24 Februarie 2010 13:39
eeehhhee sa inteleg ca si stefy se mozoleste mai tarziu
Cate grade zici c-o fi cutremurul
alinakatt
Postat pe 24 Februarie 2010 13:41
ses deci se pare ca am inteles bine, ca la inceput era "iubire". :))
alinakaat am observat stilul unic de a scrie.
oricum, pt mine este o mare dilema de ce a intrat doamna pe acest subiect. Cred ca voi ramane doar cu dilema.
Eu am uitat ca azi e Dragobetele. Voi lua oricum exemplu de la voi fetelor... si o sa-mi intampin sotul cu un... mozol
Pitu
Postat pe 24 Februarie 2010 13:41
cam slabut alina, nu-ti face griji, nu se simte pana la tine.
mai da socrela tot n-a aparut
stefystefy_kidz
Postat pe 24 Februarie 2010 13:43
s-o fi mozolind si ea, mai sti?
Uite ca nu a aparut .....
alinakatt
Postat pe 24 Februarie 2010 13:46
Da, iti dai seama ce iese deseara la cutremur dupa chefuiala de la birou? Pfff, nici nu vreau sa-mi imaginez ca deja devin invidioasa!

Da lorena, cred ca exista in continuare iubire, dar de-aia de la nora la soacra si invers.

So, azi plecam din localitate si cred ca mai produc si eu un mic cutremur pe drum, ca in vremurile de care amintea alina... ca tot plecam fara kinder...
ses
Postat pe 24 Februarie 2010 13:47
sa ne mozolim in voie atunci! Fara bb la bord Evrika!
Lorena daca te tin nervii si ochii, ca sunt multe d`astea , cam de la pagina 16 poti prinde firul povesti
alinakatt
Postat pe 24 Februarie 2010 13:53
ses eu cred ca e iubire doar intr-un singur sens, ca soacra a dezertat.
Iti doresc calatorie placuta si un cutremur asa cum iti doresti.
Sper sa nu va deranjeze interventia mea.
Pitu
Postat pe 24 Februarie 2010 13:54
mersi alinakaat o sa citesc, nu cred ca azi tot dar tot o sa termin eu in cateva zile. :) si apoi imi voi da eu seama si poate voi intelege de ce a intrat aici.
Pitu
Postat pe 24 Februarie 2010 13:56
ce viata pe voi ses, sa va bucurati cat de mult unul de altul.
cum socrela nu a aparut, ne-am abatut si noi nitel de la subiect, sper sa ne ierte celelalte mamici.

si, haide-ti sunati-va soacrele si intrebati-le cum se simt azi de dragobete, nu fiti rele
stefystefy_kidz
Postat pe 24 Februarie 2010 13:59
Ia uite alina!! Isi pune semne de carte! Esti creizi!
So... in cinstea lu' Nea Dragobete, cutremure de voie

Mersi lorena. In cam 30 min o sa plecam.
Si da, pe mine m-a deranjat tare interventia ta. Pe stefy o deranjeaza si mai tare daca nu zici nimic de rau de soacra ta.
ses
binevenita oricand lorena!!I-ati ochelari de protectie sa nu iti intre si tie in orbite toate cele saltarete si nu-i de glumit nici cu punctele si virgulele....sunt priculoase rau.
alinakatt
Ms stefy. Iar soacra, s-o sune cine vrea. Eu i-am vazut fatza lu' a mea aseara. De ajuns pt juma de an.
ses
Postat pe 24 Februarie 2010 14:01
pfaiiiiiii ce suparata sunt, de numa, iau pe toata lume ala bataie
lorena, nu ne-ai deranjat, te mai asteptam.

si ses, ti-ai facut bagajele, cand mai treci sa semnezi condica?
stefystefy_kidz
Postat pe 24 Februarie 2010 14:02
Chiar semn de carte nu...dar am flacara violet la mine care ma indruma si ma apara de astia
alinakatt
Postat pe 24 Februarie 2010 14:03
Ce vb ma? Iau lpt cu mine!! Nu ti-ai facut temele Am zis ca mi-a intrat microbu' .. a intrat! Nu va las singure...
Intru din deplasare, cand imi dorm baietii (ca-s mai puturosi ca mine). Poate umple socrela peretii bancutei cu sangele meu pana atunci..
ses
Postat pe 24 Februarie 2010 14:04
super atunci!
alina nu pomeni de flacara violet, te rog eu, mi se zburleste parul in cap
stefystefy_kidz
Postat pe 24 Februarie 2010 14:06
Vin si euuuuuu!!! cu flacara;; violet?????? Maaaa !! primiti si ;; pe mine?;

Asta;; daca va era; dor de doamna;;; Eu nuuuuuuuuuuuuuu!!!!! vreau sa;; ii simtiti;; lipsa! Doamne feri!!;;
ses
Postat pe 24 Februarie 2010 14:06
Scuzeeee!!;;;; am uitat sa pun;; la sfarsit;;; ceva

Va iubesc!!!
ses
Postat pe 24 Februarie 2010 14:07

nu mai inteleg nikk
fetele cred ca socrela sta si savureaza cafeaua si zice i-a ulte-le si pe nurorile astea cum imi duc lipsa
stefystefy_kidz
Postat pe 24 Februarie 2010 14:08
Mersi mult fetelor. Voi avea grija la semne. Stau un pic mai departe de monitor ca ochelarii nu ii folosesc desi ii am. Ses sincer nu e totul perfect dar e bine asa cum e. Soacra mea nu se baga in viata noastra si nici eu nu pun intrebari prea multe. Exact cum am zis suntem un caz fericit ca nu stam cu parintii. Eu cred ca sotul meu ar trebui sa intre cu voi ca el ar mai avea ce zice de soacrasa. Ea e mai bagacioasa asa si il streseaza uneori, desi eu stiu ca ii este drag (mamei mele) dar probabil si prea multa dragoste strica. Eu sunt genul acela ca daca ma intrebi raspund daca nu asta e. Nu ma bag si nu le bag pe toate in seama. Soacra mea este un pic mai rece si pt ea copiii ei sunt totul. Acum ca baiatul mai mare este casatorit il are pe cel mic acasa cu ea asa ca nu se plictiseste. Mai zice ea una alta, sau mai face ceva si mie nu imi convine dar nu le pun la suflet. Ca stiu ca nu o face din rautate. Asa ca... nu prea am ce sa zic de rau de ea pt ca chiar ne ajuta mult. Mama le stie pe toate si tot imi da pe sfaturi, dar eu zic bine si tot ca mine fac. :))))))))) Cu ea sunt obisnuita si nu ma deranjeaza chiar mi se pare ceva normal. Dar sunt convinsa ca daca soacra mea ar face la fel atunci m-ar enerva.
Pitu
Postat pe 24 Februarie 2010 14:09
ses, da ti-ai intrat bine in rol, hai k o imiti destul de bine
mai voi ati vazut cat e ceasul? mai muncim si noi? alina ai plecat?
stefystefy_kidz
Postat pe 24 Februarie 2010 14:10
fie-ti mila de ochii mei faptura nemiloasa ca de nu te atac si eu cu astia mici si iti arunc in ochi si un !
alinakatt
Postat pe 24 Februarie 2010 14:12
aici sunt stefy ma lupt in continuare
Lorena dai sotului niste d`astia sa se apere
alinakatt
Postat pe 24 Februarie 2010 14:15
ehaaaaa, daca-i vorba de asa
i-a de aici:

pt toti indragostitii:

comenteaza cineva?
stefystefy_kidz
Postat pe 24 Februarie 2010 14:16
ai uitat sa pui VA IUBESC
alinakatt
Postat pe 24 Februarie 2010 14:18
Aaaaah!!! M-ai nimeriiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttt!!! Mi-a tzopait un galbejit d-ala direct in inima!

Da stefy, imi;; place la nebunie sa;; bag scris; d;asta, ca ma ;;;face sa ma;;; simt inteligenta;;;; nu ca alinakatt!!!

Aa.... ati iesit la atac. Ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac!!!!

lorena, trimite-l pe sotsu' acilea la noi! Zi-i sa vare un ochi! Dar cu grija sa nu ii intre un !
ses
Postat pe 24 Februarie 2010 14:19
alinakaat o sa-i dau ca poate asa isi mai revine :) si poate ii va fi mai draga soacra.
Pitu
Postat pe 24 Februarie 2010 14:19
VA IUBESC!!!!!

Am uitat ceva?
ses
Postat pe 24 Februarie 2010 14:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sugestie de rotunjire a veniturilor 4 De la: eu_geminy 3 August 2011 22:43
Mana admortita... 3 De la: pinicuta 8 Iulie 2009 14:02
carucior wampol cu landou si scaunel sport 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19
Vand hainute pentru copii de calitate exceptionala 1 De la: esthersclothes 25 Ianuarie 2010 07:49
curatenia 1 De la: ruschita 27 Martie 2008 16:52
Setari Cookie-uri