seby, tre sa fii tare sa duci atatea personalitati... | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 15:12 |
||
---|---|---|
da sa stii uitasi emoticoanele mai ales ca s-a inceput o noua pagina | ||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Februarie 2010 15:15 |
||
ok,am inteles ce e kudika, dar ce e cu soacra asta despre care vorbiti voi? off, ca greu mai inteleg si eu, ce sa fac ma mai capiaza si fica mea de cap, intre timp ii dau sa manance, acum de ex. vrea sa manance singura cu linguritza din farfurioara ei |
||
|
||
diana_maria_kidz Postat pe 24 Februarie 2010 15:15 |
||
VA IUBESC!!!! | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 15:15 |
||
Profita si las-o sa manance singura! Deci soacra noastra, care a ales acum un colt umbros sa priveasca ce vb noi aici, era pt unii muma, pt altii ciuma... (asa e vb socrela, nu o lua personal) |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 15:16 |
||
uau ses, merci de informatie...sunteti haioase, fiica mea a terminat papica si ma duc s-o pun la nani,va pup pe toate, si multa sanatate la bebeii vostrii si voua!!!! | ||
diana_maria_kidz Postat pe 24 Februarie 2010 15:19 |
||
oricum daca duci lipsa de ocupatie iti faci. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Februarie 2010 15:28 |
||
La o parte! Vine SALINA! | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 15:58 |
||
nu aparuse demult | ||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Februarie 2010 16:07 |
||
Dar azi de dragobete ar fi super sa ne relaxam la salina or avea si spatiu pt copii? | ||
SEBY1YEAR Postat pe 24 Februarie 2010 16:07 |
||
Vai fetele dar a-i avut activitate de numa...majoritatea a-ti fost pe topic...a-ti avut cuvantul "soacra" in context si cela care n-au fost le trimit si eu si ;;;;Va !!!!iubesc//// Am spus ca vin cu argumente in cele ce urmeaza |
||
bau Postat pe 24 Februarie 2010 19:24 |
||
SIRSOFT Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 21:13 ;;;;;;;;;;;;; Glasul ,,,, nu se aude in imparatia Cerului!! Vom ;crapa; atunci cand ;Domnu; va vrea! Nu-i scris in fruntea nimanui, cand ve ti ;crapa;! Puteti ;crapa; de rautate! Oricand!! Dar, cele ;;ffff, educate;;(se vede dupa vocabularul cel aveti),,,,,,oare cand ve ti in locul nostru si o sa va trateze asa ;;frumos;; nurorile, cum va fi??!!! Eu am fost in locul vs. dar voi,, nu prea stiti(unele) ce inseamna, a trai ;civilizat; intr o familie! A respecta omul de langa tine!! Cu ;;capra la pajite; duceti-va voi; frumoaselor, ca eu am de toate!! Pana o sa ;reusiti; sa munciti cat am muncit eu,,,, mai este!! Asa ca,,,,, duceti-va sa va mulgeti capra,,daca o aveti si pe aceea!! Ca ,,,,,, nu prea este ceva de ;;;; voi!! |
||
bau Postat pe 24 Februarie 2010 19:25 |
||
Ce a scris sus era barbat deoarece avea userul de femeie deja sters. .... Am argumentat....e ok fetele???? |
||
bau Postat pe 24 Februarie 2010 19:27 |
||
Domnul socrela... | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 21:51 |
||
ce mai faci ses ???? Maine auzim cutremurul sau ??? da domnul soacra ....sa nu fiu off topic |
||
bau Postat pe 24 Februarie 2010 22:26 |
||
Nici nu ma asteptam sa mai fie cineva in viata la ora asta. Dar stai, ca imi amintesc ca tu si ana erati liliecii de pe topic. Ala de azi l-ati auzit? Maine da... sa vedem.. in functie de factorii externi. Nu ai somn monichita? |
||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 23:00 |
||
VA IUBESC!!! | ||
ses Postat pe 24 Februarie 2010 23:01 |
||
imi pare rau ca n-am participat la "distractia" de azi... oricum, sper ca daca soacra va dori sa mai intre, isi va corecta mesajele inainte de a le posta... macar cu atat daca a ramas din topicul asta, si tot e bine... in general m-am ferit sa postez comentarii pe acest forum pentru ca nu ma pot plange de soacra mea (avem o relatie foarte buna), dar daca aveti nevoie de aliati cand apare soacra, va sustin cu toata inima si cu toate tastele, fara sa obosesc ochii nimanui... |
||
andracalin Postat pe 24 Februarie 2010 23:18 |
||
E foartae amuzanta discutia voastra si sincer cand am putin timp sa stau si eu pe aici abia reusesc sa citesc activitatea voastra ,nu sa mai si scriu |
||
anacs Postat pe 24 Februarie 2010 23:20 |
||
o noapte placuta si somn usor la toata lumea. am citit tot dar semnele astea era sa ma orbeasca... |
||
anacs Postat pe 24 Februarie 2010 23:22 |
||
Eu am somn dar nu pot dormii pana ma lasa piticul sa dorm...si el la ora asta e treaz Si dupa ce adoarme savurez si eu putin linistea |
||
bau Postat pe 24 Februarie 2010 23:23 |
||
Si eu va fetele si mai treceti pe la noi mai povestiti-ne una alta.... andracalin asteptam si lucruri de bine sa murim de invidie ... Acum vorbind serios chiar mi-ar placea sa aud cum este o soacra buna |
||
bau Postat pe 24 Februarie 2010 23:26 |
||
am scris pe pagina 3 a acestui forum (intre ultimile postari) un mesaj referitor la soacra mea si relatia noastra... daca vrei sa ma intrebi ceva in mod deosebit, iti voi raspunde cu cea mai mare placere... |
||
andracalin Postat pe 24 Februarie 2010 23:39 |
||
nu toate soacrele sunt vipere... nu stiu sa spun daca am avut eu noroc sau aveti voi ghinion in privinta asta... stiu doar ca pana acum ne-a respectat toate deciziile pe care le-am luat impreuna cu sotul meu, incepand de la proportiile de legume in care trebuie puse muraturile, pana la ce apartament sa ne cumparam sau cand sa facem un copil... ca sa-ti dau un exemplu, inaintea nuntii eram timorata de ce vor spune socrii mei (oameni traiti si crescuti la tara) cand vor afla ca rochia mea de mireasa nu este alba... iar raspunsul socrului meu a fost: "eu am auzit la tv ca anul asta la targul de nunti s-a mers mai mult pe albastru decat pe crem, dar faci cum crezi tu"... acum zi si tu daca nu sunt de treaba... |
||
andracalin Postat pe 24 Februarie 2010 23:53 |
||
Ai avut tu noroc pt ca majoritatea soacrelor nush sa respecte diciziile..... ma bucur ca nu toate socrele sunt vipere. | ||
bau Postat pe 25 Februarie 2010 00:38 |
||
nici o floare nu se aseamana cu cealalta este normal fiecare este crescut dupa alte reguli si traieste dupa alte principii sunt oameni si oameni pentru ca si soacrele sunt tot oameni numai ca si-au capatat alura asta de '' soacra'' si eu cunosc cazuri in care relatia soacra-nora este foarte buna si cazuri in care nici macar nu isi vorbesc(cum este si cazul meu)evident .soacra isi percepe in subconstient nora ca pe o rivala care i-a rapit fiul sau l-a indepartat cu forta de ea astfel, inconstient, unele soacre pot adopta o atitudine ostila care duce la conflict. | ||
anaROBERT Postat pe 25 Februarie 2010 01:07 |
||
Lumea judeca si barfeste de cand a fost creata.Oare ce determina acest comportament?Este una din multele enigme ale vietii.Ce ne face sa judecam fara regret si fara a prevedea consecintele?De ce unele persoane au ca hobby barfa?De ce nu intelegem ca de cele mai multe ori cuvintele noastre ranesc mai mult decat un gest?Prea multe de ce-uri..Concluzia??Nu voi schimba gandirea nimanui pentru ca nu asta e intentia mea dar sper sa cititi macar! Definitia barfei?Barfa inseamna a vorbi de rau,a calomnia,a cleveti,a vorbi mult si fara rost.Asta e ceea ce spune DEX-ul despre subiectul in discutie.Ce cred eu insa?E din ce in ce mai simplu sa ii barfim pe cei de langa noi-pe mess,prin mesaje,la suc.Barfesti si asta te linisteste,te elibereaza,te face sa te simti implinit,e un hobby de care nu poti sau nu vrei sa te lasi,e ocupatia ce iti ocupa timpul liber si nu numai,iar lista poate continua.Virus ce poate fi tratat doar in faza incipienta barfa salasluieste in fiecare din noi fie ca ne place sau nu sa recunoastem.Ne nastem si murim cu acest virus in noi.Insa decizia de a-l alimenta ne apartine.Fiecare e liber sa spuna si sa actioneze dupa cum ii dicteaza constiinta insa ceea ce facem azi se va intoarce impotriva noastra sau in beneficiul nostru dupa caz intr-o zi.Nici o fapta nu exista fara o rasplata dupa cum nici o actiune nu exista fara o consecinta. E tarziu..Am spus cam tot ce aveam de spus pe aceasta tema..Nu am vrut sa supar sau sa ating pe nimeni.E doar ceea ce gandesc eu.Daca ne-am gandi de 2 ori inainte de a judeca si de a barfi poate ca ne-ar fi tuturor mult mai bine si poate ca viata ni s-ar parea mult mai frumoasa si mai usoara.Suna a utopie dar merita sa incercam...Inca mai sper.. |
||
anaROBERT Postat pe 25 Februarie 2010 02:21 |
||
Mornin' zu! |
||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 08:32 |
||
Buna dimineata fetele ...dau si eu o cafa | ||
bau Postat pe 25 Februarie 2010 09:52 |
||
buna dimineata... | ||
andracalin Postat pe 25 Februarie 2010 10:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand balansoar Baby Einstein | 1 | De la: BebeicaShop 5 Noiembrie 2009 21:07 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 17 Iunie 2009 14:50 |
DESPARTITREA | 28 | De la: garbo_412085 25 Noiembrie 2015 07:46 |
|
||
www.petrecereadincutie.ro | 1 | De la: Marcellino 17 Februarie 2010 03:09 |
bb-ei nascuti in martie..la mai mult.... | 18 | De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:17 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural