Da. Nu zii de 2 ori.. | ||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 14:59 |
||
---|---|---|
asa alinush, ai dreptate. daca esti un om cu coloana vertebrala si cu scaun la cap, stii sa faci fata oricarei provocari si orcarei persoane, simpatica sau nu. cat despre fuga de aici, e o alegere proasta, ea are de pierdut, isi mai omora timpil cu voi si vorbea asa de frumooooooos, imi lipseste pt ea, oriunde s-ar afla! |
||
stefystefy_kidz Postat pe 25 Februarie 2010 15:01 |
||
de ce nu....macar asa daca mai sunt ceva lamuriri sa fie plenul prezent. Cred ca le da de furca piticii si nu le lasa timp de respiro |
||
|
||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 15:02 |
||
buna ziua fetelor biata femeie cred ca sughita de cat de mult este pomenita si se bucura probabil.cine stie ce o fi in capul dansei acum se crede importanta ca atatea fete o vorbesc si o asteapta pe topic cu atata ardoare . da alina sunt putin in dubii deoarece eu nu stiu de ce nu pot intra pe kudica sa vad si eu acolo despre ce este vorba si ma gandeam ca poate este doar o confuzie dar daca vad ca ''respectiva''nu intra sa isi sustina cauza inseamna ca m-am inselat si chiar ea este. |
||
anaROBERT Postat pe 25 Februarie 2010 15:02 |
||
stefy da si nume ca dupa se intelege gresit si iar iesi ciufulita | ||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 15:03 |
||
Stai linistita stef ' ca-si omoara timpul tot aici. Nu raspunde, dar citeste... asa ca, daca cineva doreste sa ii transmita un mesaj socrelei, sa priveasca in camera, ca si cand ea ar fi acolo si sa spuna mesajul. |
||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 15:03 |
||
ana ai uitat un amanunt important imbratisareeeeeeeeeeeeeeeeesi multi galbejiti | ||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 15:04 |
||
ce nume sa dau, la ce? mie imi place sa fiu ciufulita, imi sta asa bine |
||
stefystefy_kidz Postat pe 25 Februarie 2010 15:05 |
||
Alina, pai de mama soacra era vb, nu era evident? | ||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 15:06 |
||
saptamana asta ne dedicam umorului si astora si socrelei De saptamana viitoare devenim din nou serioase si trecem la soacrele noastre reale nu celor virtuale |
||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 15:06 |
||
nu ati ametit de atatia galbejiti eu sincer aseara cand am intrat si am luat-o de la capt sa vad ce am pierdut,nu de alta dar trebuie sa fiu la zii ma luat durerea de cap de cati galbejiii mi sareau in ochii si de cati te iubesc am citit | ||
anaROBERT Postat pe 25 Februarie 2010 15:06 |
||
Buna Ana! | ||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 15:07 |
||
stiu ses, stefy, dar na, ca sa nu se inteleaga gresit ooohhhoooo ce iti place tie sate ciufulesti, esti experta |
||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 15:07 |
||
buna ses buna la toate | ||
anaROBERT Postat pe 25 Februarie 2010 15:08 |
||
eu tre sa plec, iar am o gramada de treaba, pfai de mine ca vine si weekend-ul si voi ma tineti aici, zici ca-s in transa, nu mai pot iesi sa ma dea cineva afara |
||
stefystefy_kidz Postat pe 25 Februarie 2010 15:09 |
||
Dedic saptamana asta galbejitilor si evident VA IUBESC!!! au sa ramana in istoria forumului kidz | ||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 15:09 |
||
vino sa te ciufuleasca seby ca nu mai poate de drag cand vede o pisica | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 15:10 |
||
si eu mai o si plec dupa terorista la gradi.Sa incep schimbul doi acasa ..... |
||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 15:11 |
||
Spor la treaba stefy. Las' ca recuperezi in aprilie |
||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 15:11 |
||
toata saptamana a fost dedicata ''socrelei'' este evident mai importanta decat galbejitii astia saritori dar eu ma intreb ....oare este pe forum dar nu se complace situatiei sau chiar nu maii ntra deloc cu toate ca eu cred ca este doar de moment si cand va intra vaiiii cat are de recapitulat | ||
anaROBERT Postat pe 25 Februarie 2010 15:12 |
||
ha ha ha buna seby, frumoasa guma. pai imi dai adresa si vin imediat, ma dedic cu cea mai mare dragoste bebeilor |
||
stefystefy_kidz Postat pe 25 Februarie 2010 15:12 |
||
seby nu te lua de pisica lui stefy Am si eu una portocalie si vin in apararea pisicii |
||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 15:13 |
||
merci alinusha |
||
stefystefy_kidz Postat pe 25 Februarie 2010 15:14 |
||
Pff... cand incepuse sa-mi placa... Acu zice si ana ca mere la bebe... mony deja e sub control... Raman cu seby pe baricade... |
||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 15:14 |
||
ok fetelor eu ies ca mi se trezeste bebicu si tre sa ii dau sa pape va pupacesc dulce si mai vorbim..pa pa o zi buna sa aveti | ||
anaROBERT Postat pe 25 Februarie 2010 15:15 |
||
acu sincer chiar tre sa-i iau lui sebi o pisica sau un catel macar a lui stefy e de rasa | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 15:15 |
||
Ana banuim deja ca socrela noastra sa transformat in barbat si aici E cineva suspect ce se plimba pe forum si proaspat bine de tot.... | ||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 15:16 |
||
si noi avem e o scumpete si mai educata decat fiemea o sa pun maine niste poze cu Redy.Ca a lui stefy de la avatar dar portocalie. Din pacate se face atmosfera cand trebuie sa plec Unde stati fetelor de dimineata pe kudica ai? |
||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 15:18 |
||
mai stau vreo ora pe baricade ca se trezeste seby peste o ora si plecam pe afara dupa ce papa supi-sup. nu de alta dar avem intalnire cu pietena lui care se numeste tot stefy dar nu stiu daca are pisica sau nu | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 15:19 |
||
de luna viitoare intru de dimineata de la birou cand sunt home de dimineata am un programn full si nu ma lasa seby la calc cum deschid pc-ul vrea sa vada pisicile aristocrate.Nu v-am zis ca e mort dupa pisici si catei. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 15:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bb-ei nascuti in ifebruarie..la mai mult.... | 38 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:31 |
Ce culori alegeti pentru o lenjerie de pat? | 5 | De la: garbo_384897 11 Noiembrie 2013 13:36 |
mamici nascute in noembrie | 45 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Aprilie 2010 15:53 |
|
||
vand haine bebe de la baietelul meu, 0-6 luni, stare excelenta, preturi modice | 1 | De la: kidz006845 12 Februarie 2010 09:26 |
copii mici cu mamici tinere | 43 | De la: ameno 28 Septembrie 2010 11:27 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural