mai da lasati-mi in pace pisicuta, deja ne suparam va las fetele, dar ne vedem data viitoare aaaaaaa VA IUBESC! |
||
stefystefy_kidz Postat pe 25 Februarie 2010 15:21 |
||
---|---|---|
VA IUBESC ne vedem maine dimineatala coffe | ||
alinakatt Postat pe 25 Februarie 2010 15:22 |
||
hahahahahhahaha MICRROBUUUUUUUUUU' !!!!! Virusatelor! |
||
|
||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 15:23 |
||
nici cu vaccinuri nu ne mai facem bine | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 15:42 |
||
Claaar!!! | ||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 15:44 |
||
am tot citit ce scrieti voi aici fetelor, eu nu vreau sa spun ce a facut si zis soacra mea ci spun doar atat �soacra e ca o comoara nepretuita� si ca orice comoara ea trebuie sa stea ingropata! | ||
yonella_mateo Postat pe 25 Februarie 2010 15:47 |
||
ai dreptate | ||
viobregar Postat pe 25 Februarie 2010 15:49 |
||
vezi ca a mea e ingropata la propriu | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 15:52 |
||
am inceput sa citesc ce ziceti de soacre si ei care credeam k numai eu am prob. Bine ca sta cu noi numai o luna doua iarna ca altfel sincer mi-as lau campii. Tot timpu isi baga nasu in tot nu pot nici macar sa vorbesc cu sotul. Dar ce e mai rau e ca si sotul ii tine partea ori de cate ori ii povesteam ce facea masa zicea ca eu sunt rea ca cu mine nu poate sta nimeni in casa, ca eu sunt samanta de scandal. | ||
viobregar Postat pe 25 Februarie 2010 15:57 |
||
pai si cand vine seara nu-l trimiti la ea? | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 16:01 |
||
Stii ce zic eu ca ma cuprinde virusul soacra sa faci in asa fel incat sa aiba ea seara ce sa-i povesteasca lui fiul sau nu tu si cand te intreaba sotul tau ce si cum sa-i zici ca i se pare si chiar nu ai nimic de comentat ca ti se pare ceva normal. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 16:06 |
||
asa ar trebui. eu cred ca ea ii baga in cap tot felu de chestii. Pana sa avem bebele nu am avut treaba cu ea ca eram toata ziua plecata la servici si vedeti ca acum iarna se face noapte repede trecea ziua, dar acum cum am stat in casa cu bebele ma enerva toata ziua. Si tata tot insita sa ma mut acasa sa nu mai stau aici si eu am zis ca aici e in oras ii mai usor sotului. Eu am casa la tara la 15km de oras cu toate condt ca la oras dar ca sa nu faca naveta am zis ca ii mai bine aici, dar cred ca ma razgandesc. | ||
viobregar Postat pe 25 Februarie 2010 16:07 |
||
sigur povestea si ea, dar si asa tot eu picam de vina. Dar acum a plecat si nu mai vine poate de pasti cateva zile si apoi la iarna ce vine, dar pana atunci bebele o sa fie mare si asa o sa petrec mai mult timp la tata vbineinteles ca sa ma scap. | ||
viobregar Postat pe 25 Februarie 2010 16:10 |
||
doar tu esti in masura sa iei decizia asta cum am mai spus eu am avut o soacra model si nu am avut nici un fel de conflict cu ea . | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 16:12 |
||
ai avut noroc. SI eu am crezut ca e o femeie cumsecade pana am nascut, deaia nici nu mi-am luat alt apartament | ||
viobregar Postat pe 25 Februarie 2010 16:15 |
||
vio stai cu soacra ? | ||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 16:18 |
||
stam in apartamentul ei ca eu cum sunt super inteligenta mi-am vandut un teren si cu banii puteam cumpara 2 apartemante inainte de criza, dar i-am dat sotului sa-i foloseasca si nu am luat casa si asa stam in apartamentul ei, dar ea sta la munte si vine numai iarna in dec si ian, dar acum a plecat inapoi la munte. | ||
viobregar Postat pe 25 Februarie 2010 16:23 |
||
dk a fost buna condoleante, dk nu lasa sa stea acolo ca e o comoara! | ||
yonella_mateo Postat pe 25 Februarie 2010 16:25 |
||
nasol moment cand e casa ta tu tai tu spanzuri cand e a ei se cam schimba regulile asa ca profita ca vine de paste si da-i de lucru sa stea cu nepotul ca tot e bunica nu? | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 16:26 |
||
yonella_mateo foarte tare pana la urma toate soacrele ajung comori daca nu sunt deja... | ||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Februarie 2010 16:29 |
||
e periculoasa sa stea cu bebele ii da sa manance aiurea pilaf de orez cand e constipat si altele | ||
viobregar Postat pe 25 Februarie 2010 16:38 |
||
Zii mersi ca nu ii da bricheta pe post de jucarie... mai stim noi una.. |
||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 16:40 |
||
In fond, nu e o soacra rea daca v-a pus casa ei la dispozitie. Mi se pare un lucru mare, mai ales pe vremurile astea. Ca mai greseste si da orez copilului cand e constipat, nu e rautate, poate nu stie ca e constipat, poate nu-si da seama ... nu vad rautate in asta. Explica-i. Nu te grabi sa ti-o faci dusman. | ||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 16:42 |
||
Apartamentul sotu l-a aranjat de la a la z si ea sta oricum la munte. dar oricum nu am atata treaba cu ea cat am cu sotu ca ii tine parte chiar citeam aici ca au ajuns si sa se desparta din cauza soacrei. eu sunt ferm convinsa ca daca s-ar ajunge acolo sotul ar alege-o pe mama lui | ||
viobregar Postat pe 25 Februarie 2010 16:50 |
||
Pff... | ||
ses Postat pe 25 Februarie 2010 16:55 |
||
VIO si eu am probleme dar incerc sa nu ma consum, si soacra mea ii baga in cap sotului meu tot felul de prostii mai ales ca el lucreaza la 60 de kM de bacau si sta cu ea de luni seara pana vineri dimineata, a incercat sa ne desparta si inainte de nunta, mi-a facut numai figuri si la nunta si dupa, m-am dus sa stau si eu cu sotul meu la maicasa acasa si nu am reusit decat 2 zile ca m-a scos din sarite si am plecat, nu cobor la nivelul ei, eu sunt o doamna, parintii mei m-au educat bine in schimb ea e o mahalagioaica, singurul lucru care dk as putea l-as face, i-as taia limbutza sa nu mai zica nimic in veci! | ||
yonella_mateo Postat pe 25 Februarie 2010 16:58 |
||
si eu am fost educata bine chiar se lauda cu mine ca fac parte din familie buna singura la parinti, studii superioare pe cand fiusu acum face facultatea la 34 de ani. Nu m-am certat cu ea niciodata doar ii ziceam sotului ce face si el ii tinea apararea tot timpu. Am zis ca nu vreau sa ma cobor la nivelul ei. Cealalta nora cat a stat cu ea in casa nici macar nu vorbea cu ea. eu am vorbit si m-am purtat tot frumos, am zis ca e batrana si bolnava | ||
viobregar Postat pe 25 Februarie 2010 17:04 |
||
CEL MAI BN E SA NU O BAGI IN SEAMA, PE MN NU M-A PLACUT PT CA AM AERE, PT CA AM STAT MEREU IN ORAS SI NU IMI PLACE LA TARA UNDE STA EA, PT CA NU SUNT �PUPINCURISTA� SI NU O PERII PE EA SI LUMEA DIN JUR SI PT CA SUNT SOTIA BAIATULUI EI, DK ERAM SOTIA CELUI MAI MARE PUTEAM SA FI FOST SI TIGANCA CA ERA OK.EU FACEAM LA FEL CA TINE II ZICEAM SOTULUI MEREU CE FACE SI CE ZICE MAICASA SI EL SE ENERVA, ERA INTRE CIOCAN SI NICOVALA PANA INTR-O ZI CAND AM FACUT UN PACT SI ANUME:NU AM CE VORBI CU EA, SA NU MA CONTACTEZE IN NICI UN FEL, DK VREA SA IMI TRANSMITA CEVA SI E F IMPORTANT SA IMI SPUNA PRIN SOTUL MEU, IN REST POATE SA ZICA CE VREA.HAI SA ITI DAU UN EX, CUM SOTUL MEU LUCREAZA ACOLO SI STA CU EI II ZICE INTR-O ZI:CE AR FI CA TU SA NU TE DUCI SAPTAMANA ASTA LA BACAU SA VEDEM NEVASTA-TA VINE LA TINE, ZII CA ESTI BOLNAV, CA SA ITI DAI SEAMA TE IUBESTE SAU NU?ZI SI TU.... | ||
yonella_mateo Postat pe 25 Februarie 2010 17:17 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 25 Februarie 2010 17:47 |
||
pai soacra ce sa nu-i convina ca sotu a avut 33 de ani cand ne-am casatorit | ||
viobregar Postat pe 25 Februarie 2010 18:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pentru toate mamicile care nu stiu....... | 2 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:22 |
Vand hainute fetite 0-3 ani | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:18 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 18 Iunie 2009 11:39 |
|
||
cadouri de 1 Iunie | 1 | De la: alexandra 7 Mai 2009 23:29 |
Am nevoie de parerea voastra | 229 | De la: garbo_415900 25 Februarie 2016 17:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural