Buna fetele ...sunt aici din nou. Azi am fost o mamica f ocupata ,am avut f multe de facut . Printre treburi m-am certat din nou cu soacramea ,dar nu s-a suparat pe mine . Numa ce ii dadusem de mancare la al mic si vine si apoi al mic se juca cu jucariile si cum copii l-a 7 luni iau jucariile in gura,ii dor gingiile ea repede ca ii este foame copilului,imi spune odata ii explic ca nu ii este,imi zice a doua oara....si la a treia oara i-am spus sa faca bine sa ma lase odata in pace ca n-am de gand sa ajung la spitalul de nebuni,asa ca s-a conformat si m-a lasat in pace intr-un final dupa multe contraziceri. |
||
bau Postat pe 25 Februarie 2010 18:40 |
||
---|---|---|
viobregar imi pare tare rau ca treci prin asa ceva.Cel mai rau lucru este ca sotu tau este inca legat de fusta mamei si ca nu tine cu familia.Nush daca prin diverse discutii l-ai putea face sa inteleaga ca tu si familia tre sa fiti cei mai importanti pt el. E cam greu sa-ti dau sfaturi in cazul asta,mai ales ca aveti un copil. In legatura cu supararea soacrei ca s-a casatorit la 33 de ani ,ar trebuii sa-ti zica multumesc ca l-ai luat si la varsta asta. Fetile ce mai faceti?...am vazut ca a-ti scris nu gluma. |
||
bau Postat pe 25 Februarie 2010 18:44 |
||
ati mai avut ceva activitate de cand am iesit eu iar a trebuit sa recapitulez e bine totusi ca nu am mai avut ameteli de la . viobregar e trist pentru toate nurorile care trebuie a locuiasca cu soacra din ''n'' motive si mai ales cand sotul este inca sub papucul mamei o spun din experienta caci si eu am trecut prin acest hop si cand am obosit de atatea explicatii sa trezit si el la realitate si cum mai este putin si se face 1 an de cand mama cu fiul nu isi mai vorbesc deloc,respectiv soacra mea cu sotul meu,e greu dar ce sa faci,pacat. |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 26 Februarie 2010 00:29 |
||
In relatia soacra-nora se ciocnesc doua personalitati feminine care iubesc acelasi barbat, desigur in mod diferit. Multe soacre intra in conflict cu nurorile si cu proprii fii deoarece: Au pretentia sa ocupe exact accelasi rol important in viata fiului lor, uitand ca acesta are acum propria familie si propriile responsabilitati Permanent dau sfaturi din pacate necerute avand tendinta de a fi vesnic nemultumite, de a-si critica nora si actiunile acesteia Incearca sa isi impuna dorintele si prezenta in viata cuplului manifestandu-si gelozia si atitudinea dezaprobatoare. Soacra in vizita la nora. Nora: -Mama soacra, cat stai pe la noi? Soacra: -Atat cat voi fii bine primita. Nora: -Nici la o cafea nu stai? asta ca sa ne mai relaxam putin e prea tensionata atmosfera |
||
anaROBERT Postat pe 26 Februarie 2010 01:00 |
||
minutul de relax Defini�ia violului in "Codul Penal" din vremea domnitorului Constantin Mavrocordat, in anul 1750: "Cel ce va fi prins cu �tromeleagul �nv�rto�at primprejurul p�r�ilor f�t�toare ale muierii, i se va t�ia sc�rbavnicul m�dular spre ve�nica lui nefolosire"!!!!! |
||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 10:27 |
||
Vio nasol moment cu soacra.....cred ca ar trebui sa schimbi si sa faci pe nestiutoarea si daca sunt chestii ce nu iti par corecte din partea soacrei la adresa ta fa in asa fel sa sotul sa le vada direct din gura soacrei.Atat timp cat te plangi de ea si el inca ii tine partea si un colt din fusta mamei nu ai nici o sansa de izbanda. yonela buna traba cu comorile Ana iti era dor de astia mici |
||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 10:35 |
||
sal fetelor. Soacra era bucroasa ca l-am luat la 33 de anidar a crezut ca ma poate tine sub papuc si cum zice mony exact asa pateam si eu sa nu mai zis ca tot timpul comenta ca ii dau bebelui sa manance laturi ca la porci, dar bebele veci nu vroia sa-i manace mancarea. De cand a plecat manaca copilul meu nu mai am treaba sa faca urat la mancare. Totusi e bine ca nu sta prea mult pe aici. | ||
viobregar Postat pe 26 Februarie 2010 10:36 |
||
macar atat, bine ca vine mai rar si ai timp sa-ti incarci bateriile pe cand apare | ||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 10:39 |
||
Vede si el ce face dar tot ei ii tine partea si zice ca nu se poate trai cu mine in casa ca eu sunt samanta de scandal. Si daca aveam o discutie cu el repede se baga in seama si a vazut si ca Silviutz nu vrea sa-i manance mancarea | ||
viobregar Postat pe 26 Februarie 2010 10:40 |
||
la iarna cand vine o sa ma duc foarte des si foarte mult in vizita la tata | ||
viobregar Postat pe 26 Februarie 2010 10:42 |
||
Pai daca nu poate trai cu tine in casa sa mearga la masa sa mai stea la tata la supt si cand crede ca sa maturizat indeajuns ca sa realizeze ca voi sunteti acum familia lui sa vina inapoi. Ce raspuns mai e si asta din partea lui Cand te-a luat de nevasta nu a vazut ca esti ``samanta de scandal``era in transa, orb,sub amenintare....??? |
||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 10:45 |
||
buna ziua, lume noua pe aici, ma bucur sa vad activitate ce fac fetele azi? eu ma simt tare bine, ati vazut ca a fost cutremur? parca am prevestit noi ceva bine ca nu a fost puternic |
||
stefystefy_kidz Postat pe 26 Februarie 2010 10:56 |
||
zice ca mi-am pierdut mintile dupa ce am nascut, dar uita ca datorita mie face facultate, ca eu i-am dat bani la fratesu sa-si scoata firma de constructii din probleme si tot de la mine stie despre fonduri europene si eu l-am ajutat sa acceseze fonduri europene. | ||
viobregar Postat pe 26 Februarie 2010 10:56 |
||
Fetele eu ma las de scris pe forum ...m-am suparat e a doua oara cand imi sterge mesajul care l-am scris si n-am de gand sa-l mai scriu odata | ||
bau Postat pe 26 Februarie 2010 11:21 |
||
Noi plecam azi la tm deci nu o sa fim prezenti pe aici,poate la noapte,ca azinoapte am avut o noapte groaznica. | ||
bau Postat pe 26 Februarie 2010 11:23 |
||
Vad ca dc scriu cate putin merge trimis msjul. viobregar dar tu de cat timp esti cu el? Si nu inteleg de ce ii sponsorizezi toata familia,ce beneficii ai din asta? |
||
bau Postat pe 26 Februarie 2010 11:25 |
||
Alina,Ana frumoase bancuri...dar ala cu soacra m-a terminat | ||
bau Postat pe 26 Februarie 2010 11:25 |
||
banc, banc....dar aia era lege pe bune in anul ala | ||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 11:34 |
||
am zis sa il ajut k il iubesc si e si el asociat cu fratesu. Si am vandut un teren si ei m-au ajutat sa-l dau bine si am zis sa se foloseasca de bani. Suntem impreuna de 3 ani si avem un bebe de 10 luni. | ||
viobregar Postat pe 26 Februarie 2010 11:34 |
||
stefy....asa matinala cum de??? | ||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 11:34 |
||
si de pe teren mi-am luat si o masina un nissan pathfinder | ||
viobregar Postat pe 26 Februarie 2010 11:35 |
||
Vio eu sunt de parere ca ai gresit un pic....prea ai fost saritoare.Mai ales acum cand iti arunca ca esti samanta de scandal.Atunci cand i-ai ajutat nu erai??? | ||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 11:37 |
||
Sotsul tau are nevoie de ochelari! (sau sa ii dai ochelarii de cal jos, ca nu te vede cum ar trebui) Sal'tare gagici! |
||
ses Postat pe 26 Februarie 2010 11:38 |
||
acum nu conteaza ce ti-ai luat sau ce ti-ai fi putut lua.....Chestia este ca s-au cam intors 180 grade si unde-i recunostinta. Sau dao naibi de situatie financiara, nu mi se pare normal ca se comporta asa.E simplu sa arunci doua vorbe TE-AI SCHIMBAT de cand ai nascut....dar el unde este de cand sa nascut copilul nu se implica si el ????Macar sa te sustina ce naiba, ca de sters plodul la fund oricum tot tu o faci.... |
||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 11:41 |
||
atunci eram feieia ideala mai ales ca l-am si inteles cand a avut prob .... de natura sexuala si eu l-am sprijinit | ||
viobregar Postat pe 26 Februarie 2010 11:42 |
||
ses ai uitat sa pui |
||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 11:42 |
||
sa zicem ca mi-am pierdut mintile in momentul cand m-am decis sa raman cu el cu acel om tandru si iubitor care se pare ca a disparut in totalitate | ||
viobregar Postat pe 26 Februarie 2010 11:44 |
||
sexuala????adica....eu sun blonda....deja aluneca discutia in alt domeniu | ||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 11:44 |
||
Imi cer;;; mi de; scuze alinaca am;;; uitat ce e; mai important! Sper c;a nuuuuuuu!! se va;;; mai intampla; lucrul asta;; VA IUBESC!!! |
||
ses Postat pe 26 Februarie 2010 11:44 |
||
unde-i restul trupei azi e vineri.....hai ma nu mai munciti atata VA IUBESC | ||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 11:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Convinge-l pe micut ca exista Mos Craciun ! | 1 | De la: Lorenamistic 7 Octombrie 2009 10:56 |
carut de vanzare | 1 | De la: DACIANAIBRIAN 8 Mai 2008 13:33 |
joburi la domiciliu-chiar se poate lucra de acasa | 1 | De la: crys_1976 17 Decembrie 2009 17:17 |
|
||
Little Tikes centru sport | 1 | De la: BebeicaShop 22 Ianuarie 2010 22:21 |
TAIATUL MOTULUI-traditii,obiceiuri, | 11 | De la: YZA79 25 August 2016 19:52 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural