Si eu sunt blonda, si ce? Ai ceva cu blondele? Pai alina, daca a avut o problema sexuala, inseamna ca probabil a rezolvat-o. Dar de apreciat este faptul ca ea nu l-a abandonat, ci l-a sprijinit, inca o data. |
||
ses Postat pe 26 Februarie 2010 11:47 |
||
---|---|---|
Tu cum de esti free azi, alina ? | ||
ses Postat pe 26 Februarie 2010 11:49 |
||
Pai daia am zis ca -s blonda ca nu pricep un lucru adica ai avut probleme sexuale a venit ea ce-a cu samanta de scandal si la raparat si acum nu-i mai buna Comportament 0. P.S.Nu am nimic cu blondele |
||
|
||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 11:50 |
||
Eu munces ca Fat Frumos intr-o zi cat alti in 7 si dupa imi iau respiro | ||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 11:51 |
||
vio, eu l-as fi pus de mult la respect hello alinusha, ses ati baut cofa fara mine? |
||
stefystefy_kidz Postat pe 26 Februarie 2010 11:56 |
||
niciodata nu o sa-mi permit sa-mi beau cafeau fara tine mai am o limba inca | ||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 12:00 |
||
Fetele am o propunere...fiind vineri si mai suntem inca sub influenta socrelei, va propun sa va schimbati poza de la avatar cu una cu soacra personala Sa ne laudam cu ele daca tot le avem | ||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 12:03 |
||
aaaaaaaaaa? ce zice, ce am pierdut? n-am poza cu socrela mea, dar promit sa ii fac una asa, portret si am sa o afisez, special pt tine, a mea e o dulcica, recunosc. |
||
stefystefy_kidz Postat pe 26 Februarie 2010 12:15 |
||
Pai macar sa fim la subiect.Vorbim de ele macar sa le si analizam....poate observam una alta la infatisare si find din afara suntem subiective. |
||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 12:17 |
||
De 1 Martie, cate o floare la fiecare! Nu am ce sa discut nimic vis sa vis de intrigile creiate pe acest topic! Nu critic parerea nimanui! Este ceva liber independent fiecare sa scrie ce doreste! Va respect opiniile, chiar daca((poate)) nu sunt de acord cu opiniile vs, asa ca; va rog sa mi respectati si voi opiniile mele!! SES! Mi-a fost tare dor de tine! O sa ti dau pe privat adresa unde sa mi vezi familia mea frumoasa si iubirile mele cei 2 nepoti, Raul -Vanesa. wWekend placut!! | ||
Jojolin Postat pe 26 Februarie 2010 12:20 |
||
buna kidz... bine ai revenit! eu spun sa nu fii trista si sa vorbesti cu noi, nu merita sa tii suparare. 1 martie fericit si tie |
||
stefystefy_kidz Postat pe 26 Februarie 2010 12:22 |
||
am mai postat si nu apare | ||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 12:28 |
||
helloooo socrela bine ai revenit. Chiar nu vreau sa pleci, nici gand.Pune pozele pe site de ce doar ses??? |
||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 12:29 |
||
pai se mai uita si la om | ||
stefystefy_kidz Postat pe 26 Februarie 2010 12:29 |
||
Stefy numa nu esti toata,m-am distrat rau de comenturile la pozele cu Redy E castrat boland-o, doar nu ii vopsesc puzta .Si nu-ti bate pisica oricum nu o sa invete sa citeasca...sunt dar VA IUBESC |
||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 12:31 |
||
POZE!!!POZE!!!!POZE!!!!toate in cor si imbratisareeeeeeee | ||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 12:32 |
||
am zis ca a scapat cea mica la acuarele lasa femeia in pace, daca nu vrea, nu vrea, respecta-i intimitatea draga, of, nimic nu stii eu ma bucur ca a scris din nou, e un inceput! imbratisareeeeeeeee |
||
stefystefy_kidz Postat pe 26 Februarie 2010 12:39 |
||
Nuuuuuuuuuuuuuu, sunt suparata pe nimeni! Sunteti dulci si n-are rost sa ma supar doar pt, ca cineva are figuri in cap si i de la S.R.I( ) si rascoleste ce????????Eu am muncit multi ani cu oameni si intre oameni! Iubesc oamenii ,ii respect si i iau pe fiecare asa cum este cu bune si cu rele! Pt, o persoana fff, mintoasa; cum se zice pe la noi in Ardeal nu se merita sa pierd prietenia vs, sincera!Oamenii sunt cu defecte si calitati! Eu sunt pt, inistea copiilor in familia lor!Urasc ;cearta, jignirile nefondate! Iar daca am reactionat si eu undeva mai dur a fost pt, ca am fost jignita eu sau altele din categoria mea! Precum; scria una; zdreanta de soacra sa; indiferent cum este e mama barbatului pe care l iubeste, nu?? Voua v-ar placea ca sotul vs, sa va faca mama ;;zdreanta;?? ((EU NU I-AM PERMIS SOTULUI S-O JIGNESCA) DESI MERITA DE MULTE ORI MAMA)) Sa fie jignita, iar sotul meu cand era vesel cu adm, in cap, voia sa se ia de mama!Nici eu nu l-am jignit niciodata pe tat so si pe nevasta lui de a II-a!Le-am respectat casa! Era a lor si eu n-am batut cu pumnul in masa lor! Asa am pretentia si eu in casa mea ,nimeni nu bate cu pumnul! Eu am stat 6 luni la cei 2 fii in Spania si n-am, dat cu pumnul in casa lor desi este casa cump. de fiii mei ca ei lucreaza! Ele cresc copiii! Le respect; casa obiceiurile, viata intimitatea! Acum avand la mine fr, nurorii din Cuba, n-am plecat la ei! Nepoata , mi-a zis; -Tu da n-ai de gand sa vii la noi?? M i dor de tine ca nu mai pot! Madoare inima de dor!!!!!!!Asa ca ... fiecare cu fericirea lui1 Eu sunt fericita asa cum sunt! Sa vb, cu ei sapt, sa i las linistiti sa si faca viata cum le place! LOR! VA.... PE TOATE! WEKEND PLACUT!! | ||
Jojolin Postat pe 26 Februarie 2010 12:40 |
||
no comment! | ||
stefystefy_kidz Postat pe 26 Februarie 2010 12:50 |
||
1.ma gandesc ca eu sunt cea de la S.R.I. Pai daca m-ai directionat sa fac o mica ancheta nu-i vina mea. 2.Cand am zis ce am zis (pe la pag. 16 incepand) adica nici tu nu esti prea linistita in limbaj si alte cele nu te-am jignit cu nimic.A specificat doar ceea ce tu spuneai nimic mai mult... 3.Nu am folosit la adresa ta nici macar apelativul de DESTEAPTA sau INTELIGENTA .....ca sa nu mai zic de faptul ca nu te-am jignit in nici un fel, deci nu vad de ce ati sarit in sus victima. 4. sustineai la un moment dat ca nu ai fi tu cea de pe kudica.Ramai la aceasi opinie sau ai ceva de adaugat? 5.nu mai folosi atatea macrameuri este greu de citit. 6.Da am glumit pe aceasta tema dar tinand cont ca sustineti ca santeti moderna ar trebui sa nu va turati la maxim. 7.sunt on line deci daca aveti ceva de spus va ascult |
||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 12:53 |
||
intre timp imi caut propria soacra.Declar saptamana asta soacrelor. cine-i pentru? |
||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 12:54 |
||
Pfff... m-a apucat cutremurul tocmai acum! | ||
ses Postat pe 26 Februarie 2010 12:55 |
||
de la tine era? | ||
stefystefy_kidz Postat pe 26 Februarie 2010 12:57 |
||
Socrela! Multumim de urari si eu una ma bucur ca ai revenit printre noi. Deci, stefy, eu mai am un sorb de ness, asa ca nu imi permit sa ling spuma fara sa stiu ca ati baut si voi cafeaua. Iar ideea cu soacra proprie la avatar, mi se pare cea mai tare ! Nu am poza, dar ii fac pe shest... cand o mai vad, poate la anu ! Socrela, de ce eu? |
||
ses Postat pe 26 Februarie 2010 12:58 |
||
Da stefy Si o fericire nu vine niciodata singura... uite... v-am gasit si pe voi bancuta plina! |
||
ses Postat pe 26 Februarie 2010 12:59 |
||
eu mai am nitel si gata, termin cafeluta si nu numai, mi se termina si programul deci, da-i bataie, ai verde la sorbit/lins gurita de ness |
||
stefystefy_kidz Postat pe 26 Februarie 2010 13:01 |
||
Buey, ling spuma, da? |
||
ses Postat pe 26 Februarie 2010 13:02 |
||
mai am pus-o pe soacra la avatar dar nu apare Deci socrela inca astept.... Ps.schimba nikul cu socrela sa fie mai personalizat.Toate numerele alea da asa de urmarit general..... |
||
alinakatt Postat pe 26 Februarie 2010 13:04 |
||
dk stau bine si ma gandesc as putea face rost de o poza cu soacra, numai ca...tre sa stept sa ii fac cadou o excursie pe o insula pustie, undeva unde ar putea exista si niste canibalutzi, sa o fotografiez in timp ce canibalii o fierb intr-un ceaun mare,mare ca e ditamai caprita, sa aiba un morcov in gura si un cartof ca sa nu poate vorbi.i-as face o pozica si v-am trimite-o si voua.ps: o sa ii dau voie sa zambeasca ca sa iasa poza frumoasa! | ||
yonella_mateo Postat pe 26 Februarie 2010 13:04 |
||
alina, daca imi permiti, soacra ta e o doamna, ma! S-o vezi p-a mea... stai ca poate gasesc ceva prin arhive... |
||
ses Postat pe 26 Februarie 2010 13:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Salina Timisoara SUSESI | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:23 |
prima mincare pr deea_cris | 8 | De la: SEBY1YEAR 24 Februarie 2010 15:12 |
copiii cu dizabilitati, uitati de societate | 6 | De la: Eugenia_ 22 Septembrie 2012 09:29 |
|
||
vand carucior chipolino format din 2 componente | 1 | De la: garbo163783 25 Iulie 2010 11:51 |
iritatii la fundulet | 6 | De la: Lali__Mete 28 Ianuarie 2010 11:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural