Stiri: "Un cutremur cu magnitudinea de 8,8 pe scara Richter s-a produs, vineri spre sambata, intre orele 20:00 - 2:00, in sudul Romaniei, au anuntat autoritatile locale."... Oare ce-o fi facut stefy? |
||
ses Postat pe 27 Februarie 2010 16:33 |
||
---|---|---|
helooooooo! e cineva aici? pffffai cata treaba am avut (curat, gatit, shopping) sunt franta, dar vad ca si voi ati prestat ceva pe aici. Am intrat sa va salut ca nu stau mult, n-am loc de sot ses, pai s-a simtit asa tare? uuufff, sorry promitem sa nu se mai intample va pup si va iubesc!!!! |
||
stefystefy_kidz Postat pe 27 Februarie 2010 18:24 |
||
Nu, nu! Da-i tare! Ca is si eu pe val .. Lasa-l si pe el... ca fetele noastre-s pasari de noapte.. intra dupa 11. Hev fan! |
||
|
||
ses Postat pe 27 Februarie 2010 19:00 |
||
Am intrat mai devreme de 11. Pai ce sa facem daca nu ne lasa piticii pe net. In legatura cu audienta ,ses, vroiam sa-ti sau un impuls ca sa revii printre noi |
||
bau Postat pe 27 Februarie 2010 20:51 |
||
Duminica placuta dragelor! Am, vorbit pe net cu toata gasca mea! Sunt fericita! | ||
Jojolin Postat pe 27 Februarie 2010 21:15 |
||
Esti draguta, dar ma 'retine' sotsu'... Oricum, audienta se pare ca e crescuta, fata de celelalte... posturi Ce-ti face piticu' ? |
||
ses Postat pe 27 Februarie 2010 21:15 |
||
o ce frumos sa te retina sotu. Piticul nu are stare,are o energie de inidiat ,ce as mi vrea sa am si eu asa energie,dar reuseste sa imi consume si ultimile rezerve. |
||
bau Postat pe 27 Februarie 2010 21:39 |
||
De-acum? Pai ce faci dupa 1 an jumate? | ||
ses Postat pe 27 Februarie 2010 22:19 |
||
vanesaraul, bine ai revenit printre noi! | ||
ses Postat pe 27 Februarie 2010 22:20 |
||
Scumpica mea, Ses,, nu am nimic de ascuns de aceea va rog sa mi vedeti si familia mea! Am mai multe poze, pe ;Lumea e mica si Lazy, pt, ca am invatat singura sa lucrez pe calculator! Va doresc ;toata fericirea din lume! Sunteti frumoase si copiii vs, sunt la fel! Sa va traiasca sa fiti mereu fericite, iubite si multumite! | ||
Jojolin Postat pe 27 Februarie 2010 22:59 |
||
ses nush dar o sa incerc sa-mi fac niste rezerve noi de enrgie pt atunci | ||
bau Postat pe 27 Februarie 2010 23:37 |
||
Buna dimineata! V-am pregatit o cafeluta buna , aromata s-o beti linistite! O duminica frumoasa va doresc la toate! Sa sarbatoriti 1 martie frumos! Noi comemoram 33ani de la moartea socrului, apoi sarbatorim 67 ani ai sotului meu, ani pe care i face miercuri, dar fiind zi de lucru pt, unii, post pt altii, le rezolvam azi, pe amandoua! Sa auzim numai de bine! PA PA! | ||
Jojolin Postat pe 28 Februarie 2010 07:57 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 28 Februarie 2010 11:00 |
||
Bai cu SALINA aia... ma stresezi! Inceteaza? Asa naspa va merge afacerea de ati trecut la reclama agresiva? Jalnic! Patetic! |
||
ses Postat pe 28 Februarie 2010 11:21 |
||
buna fetelor,unde umblati sunteti in vizita la soacre cumva sau ele va viziteaza pe voi. | ||
anaROBERT Postat pe 28 Februarie 2010 12:54 |
||
Pacat ca am stressat pe cineva, intentia noastra este doar sa ne facem cunoscuti. Salinoterapia este o metoda noua de tratament in Romania si de aceea e prea putin cunoscuta. Terapia in salina este foarte buna pentru copii, ajuta in vindecarea afectiunilor respiratorii prin inhalarea de aerosoli salini si a afectiunilor dermatologice prin depunerea particulelor direct pe piele, amelioreaza alergiile, precum si in intarirea sistemului imunitar. Pentru adulti, pe langa efectele benefice enumerate mai sus, salinoterapia este recomandata in nevroze, stari de oboseala si declin al rezistentei la stress. De aceea, pentru ca ne simtim un pic vinovati, invitam pe "ses" impreuna cu baietelul ei la o sedinta gratuita de terapie in salina (speram sa nu locuiti prea departe de Timisoara). Poate reparam un pic din "greseala" si cu ocazia asta se elimina si dubiile legate de profitabilitatea afacerii. Salina artificiala chiar este un business bun si il recomandam oricui are priceperea si resursele materiale sa-l realizeze. Daca "ses" accepta invitatia il rugam sa trimita mail la: [email protected] www.salinasusesi.ro Pentru sanatatea ta si a copilului tau. |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 28 Februarie 2010 18:37 |
||
nu va contrazice nimeni cat ati fi de buni dar sunteti prea cicalitori intelegem odata de 2 ori dar voi chiar insistai cu aceasta reclama si parerea mea este ca ''reclama este sufletul comertului'' daca vedeti ca nu aveti noroc si clienti tot insistati fara suparare si rea intentie. | ||
anaROBERT Postat pe 28 Februarie 2010 23:06 |
||
Eu va dau un sfat,ar fi bine sa postati aceasta reclama pe topicurile cu timisoara sau timis,nu pe toate topicurile. | ||
bau Postat pe 28 Februarie 2010 23:47 |
||
sau da un sfat bun si asta bravo mony | ||
anaROBERT Postat pe 28 Februarie 2010 23:48 |
||
ses ce spui,onorezi invitatia? | ||
anaROBERT Postat pe 1 Martie 2010 00:32 |
||
Ce mai fatele de pe aici? Nimic nou? | ||
bau Postat pe 1 Martie 2010 01:01 |
||
ses ce s-a intamplat cu audienta ca nu mai avem audienta si ce ne facem? Apropo sa ne anunti cum a fost la salina. |
||
bau Postat pe 1 Martie 2010 01:02 |
||
,,,,,,,,,,,I MARTE CALATOR,VA ADUCE N ZBOR,, FLORI PT ,NURORI DIN PARTEA SOCRELELOR CU DRAG SI DOR PT, A NS, SCUMPE NURORI O ZI FRUMOASA CU DRAG VA ; PE TOATE! O CAFEA BUNA SI O ZI MINUNATA AZI LA NCEPUT DE MARTE! :sml-love0064CU BINE! | ||
Jojolin Postat pe 1 Martie 2010 08:12 |
||
PENTRU TOATE FLORILE PAMANTULUI! | ||
Jojolin Postat pe 1 Martie 2010 08:17 |
||
Cred ca ve ti intra in primavara vesele si ve ti uita de necazuri! | ||
Jojolin Postat pe 1 Martie 2010 08:18 |
||
Nu inteleg erau multe fete aici iar acum nu mai sunt de ce oare?? | ||
Jojolin Postat pe 1 Martie 2010 08:18 |
||
Scumpelor! Cine v-a suparat asa de tare de nu mai intrati aici la aceasta tema care este a vs?? ! | ||
Jojolin Postat pe 1 Martie 2010 08:20 |
||
Aici fiecare puteti sa va spuneti nemultumirea, iar criticile nu si au locul, la aceasta tema! | ||
Jojolin Postat pe 1 Martie 2010 08:21 |
||
Fara crtici deoarece fiecare este satula de critici si sfaturi gratuite, nu am dreptate???! | ||
Jojolin Postat pe 1 Martie 2010 08:22 |
||
Daca; prezenta mea v-a deranjat sau suparat, eu ma retrag din cursa, va las ;linistite ,fericite si sanatoase! | ||
Jojolin Postat pe 1 Martie 2010 08:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cadou de luna Decembrie ! | 1 | De la: Lorenamistic 5 Decembrie 2009 12:57 |
bebele se trezeste noaptea | 31 | De la: anaROBERT 21 Martie 2010 00:05 |
Vand sterilizator CHICCO pt. biberoane la doar 50 lei. TRANSPORT GRATUIT | 1 | De la: luckymamy 29 Octombrie 2009 15:06 |
|
||
VAND SCAUN AUTO CAM | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:55 |
Bijuterii argint copii | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:08 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural