soacrele astea....

Flori,,,, pentru flori! O cafeluta deliciosa pt, printese frumoase! Sa aveti o primavara deosebita, cu sanatate bucurii si mult noroc la copii!
Jojolin
Postat pe 1 Martie 2010 08:27
salina ma simt profund dezamagita....eu cat v-am criticat si iar criticat mai mult v-am facut si prieteni mei si nu ma onorati cu o sedinta gratuita oare pentru ca sunt din timisoara
Am o curiozitate ....daca tot intrati pe forum si postati pe diferite topicuri voi si cititi ce se scrie pe aici sau doar RECLAMA si iar RECLAMA
Vanesaraul esti socrela noastra oare sau gresesc
Ma bucur ca ai revenit in forta
1 Martie fericit si cu o floricica de la mine
alinakatt
Postat pe 1 Martie 2010 09:43
Mornin' zu!
Neata alina! Neata socrela...(vad ca ai fost matinala rau azi)

SALINA, stiu care sunt efectele, bineinteles ca benefice, ale unei saline naturale. Am fost la terapii inca dinainte de a naste, dar si dupa, la Praid si la salina din Slanic Moldova (parca), mai putin cunoscuta, dar nu stiu care sunt efectele unei saline ARTIFICIALE. Nu inteleg in ce consta artificialul, drept sa spun. Multumesc frumos pentru invitatie si, pentru ca in zilele ce urmeaza vreau sa ajung la Deva, ma gandesc chiar sa onorez invitatia, spre a-mi satisface curiozitatea unei saline artificiale. Nu vreau sa dezbat prea mult pe subiect si vreau sa subliniez faptul ca cine a fost interesat, cu siguranta a retinut inca de prima data. Daca vreti si respectati parerea noastra, ca deveniti agasanti, poate nu veti mai repeta acel anunt publicitar si va garantez multumirile noastre. Va spun cu ocazia asta ca daca efectele sunt aceleasi cu cele ale unei saline naturale, eu regret enorm faptul ca nu sunteti localizati in sud, sau ca nu locuim noi mai aproape de TM.
In incheiere, va doresc succes in tratarea afectiunilor respiratorii pentru cei interesati si multumesc daca ati inteles mesajul meu.
ses
Postat pe 1 Martie 2010 09:57
pai daia te-a invitat ses....nu esti din timisoara
Ai pus semn de carte?acum am parcurs si eu back back si na ..ceva activitate si ceva contraargumente...dar slabut.
Oricum gata saptamana asta nu mai fac prostii,imi vad de treba mea si nu ma atac pe nimeni cu
alinakatt
Postat pe 1 Martie 2010 10:05
alina nu fii trista. Poate totul a fost ca locuiesc prea departe de tm.
Si cum spuneam, sunt la alta altitudine, ceva mai mare... si am o conexiune la internet.... execrabila! "Oringi" sucks
Baietii mei inca dorm. Ca de obicei.. puturosi. Nici eu nu prea am dormit bine, nush ce a fost in neregula cu patul. Si ca sa nu imi ies din .. topic.. ieri a sunat soacra sa intrebe ce facem, daca suntem acasa, ca ii e dor de noi sa ne viziteze. Pff...
Acu' ne asteapta sa ne intoarcem, ca sa ne viziteze.

In fine... restul gashtii? Pe unde umbla?

Da, aveam semn de carte. Unde am ramas la plecarea de acasa, am inchis explorerul si acum s-a deschis tot acolo
ses
Postat pe 1 Martie 2010 10:07
Foarte tare! Este cadou de martisor ca ai renuntat la .. ?
Eu tre sa fug. Un pitic is up si nici baterie nu mai am la lpt.
Pup iu si revin mai tarziu.
Hev a nais martisor dei!
ses
Postat pe 1 Martie 2010 10:11
si eu am vorbit cu soacra ieri, si ma intrebat cu sustache ``Nu sti cand pleaca Andrea(sotul ) in romania??? si eu de acolo de ceeeeeee ???? Nu il mai supoti pe capul tau ``
alinakatt
Postat pe 1 Martie 2010 10:13
Pfff...
Si al tau sta departe?
ses
Postat pe 1 Martie 2010 10:24
major parte din an sta aici, merge periodic in italy dar tura asta sa cam intins la vrajeala.Il mai iau si eu peste picior:nu ai terminat de supt aici avem treaba domnle!
Eu nu-s casatorita cu acte dar tot un fel de sot e si asta sau asa ca masa tot un fel de soacra este corect???
alinakatt
Postat pe 1 Martie 2010 10:29
Corect. Dar ai libertatea sa iti alegi dc ti-e sau nu soacra.
Aaa deci soacra in Italy... fericireeeee, nu la 20m de tine..
ses
Postat pe 1 Martie 2010 10:37
chestia tare este ca, probabil ea ma studiat ceva ani buni doara sti si tu mentalitatea in cazul bilingv,ea italianca eu romanca , a trbuit sa ma puna sub lupa dar nu ma agitam chiar deloc.Tinand cont ca noi toti romani suntem vazuti un pic mai deosebit in europa deci nu aveam de ce sa ma agit.Daca baga ceva din top ascultam si ii raspundeam cum imi venea la gura, dur sau mai delicat depinde de situatie.Acum in ziua de azi pot zice ca imi tine partea in majoritatea chestiunilor care se ivesc intre mine si fiul ei pe care il adora.POt zice ca este destul de cerebrala si impartiala intre mine si fiul ei.Daca face vreo boacana ii da peste gura si il pune la colt
Dar si eu am lucrat la tema asta, cum ziceam in postarile anterioare pag. 16 si am facut in asa fel sa vada nu doar sa deschida gura
alinakatt
Postat pe 1 Martie 2010 10:51
2 minute de relax....
misogin
Q: De ce se imbraca miresele in alb la nunta?

A: Este culoarea clasica a electrocasnicelor!

culmea fidelitatii
la a 3-a nevasta sa ai aceeasi amanta
alinakatt
Postat pe 1 Martie 2010 10:55
Da, foarte interesant si fain pentru tine. Eu am incercat sa fac acelasi lucru, dar crede-ma ca depinde si de "material". Asa ca .. numeste-te o norocoasa.. ca ai avut materialul! Cu a mea cred ca iti toceai neuronii de pomana, cum am facut si eu pana mi-am dat seama..
ses
Postat pe 1 Martie 2010 11:07
sal fetelor vad ca aici ii audienta
viobregar
Postat pe 1 Martie 2010 11:31
am vazut bancul cu rochia de mireasa alab. Eu m-am imbract in auriu si fara nimic pe cap, bineinteles ca soacra a protestat ca altfel nu se poate. A zis ca arat ca o femeie vaduca ca numa alea nu isi pun nimic in cap.
viobregar
Postat pe 1 Martie 2010 11:34
ses
Postat pe 1 Martie 2010 11:38
Caut cazare in TM !
ses
Postat pe 1 Martie 2010 12:14
de ce?vrei sa te muti mai aproape de mine
alinakatt
Postat pe 1 Martie 2010 12:47
buna fetele, azi am muncit ca o scalva, am intrat sa va salut si sa va doresc un 1 MARTIE fericit iar voi sa fiti primavara din sufletul iubitilor vostri.
va pup
stefystefy_kidz
Postat pe 1 Martie 2010 14:41
stefy...hellooooo dar ce vrei sa ne paruim toata ziua
alinakatt
Postat pe 1 Martie 2010 14:45
tot incerc sa postez doua linkuri si nu merge erau un cadou din partea mea de 1 martie
http://www.lolwizard.ro/idiot-video/video-de-relaxare-pentru-barba%C8%9Bi/
http://www.lolwizard.ro/tepe/flacara-violet/
alinakatt
Postat pe 1 Martie 2010 14:47
pai tu cu din astea vii?
of of of, uite draga aici floricica virtuala iti place?
stefystefy_kidz
Postat pe 1 Martie 2010 18:03
super tare, ce-si trag alea palme

vad ca nu e activitate la ora asta, va pup.
O seara frumoasa!
stefystefy_kidz
Postat pe 1 Martie 2010 18:05
Ses,, cand eram ca si voi, voiam sa dorm copiii(2) ma trezeau noaptea, dimineata as fi dormit. Locuind in aceeasi casa cu socru, el n-avea, somn, venea dimineata la usa camerei noastre si ne spunea - Ghita, Ghita sculati -va , ce tot dormiti atat?? Eu nu-i ziceam nimic(socrului()), dar sotului ii spuneam sa i spuna tatalui sau, ((soacra murise ff, tanara de cancer la san)) ; daca el n-are somn, sa i lase pe cei care au somn!! Am ajuns acum si eu sa nu am somn! Eu nu i trezesc pe nici unul! Daca nu este nevoie! Ii las sa doarma cat doresc! De aceea dimineata am vb, singura, in 7 postari sa pot sa incep o alta pagina, sa va pregatesc un mic si frumusel cadou pt, voi de ;1 Martie,!! Va doresc numai bine voua familiei si ;bebeilor;! Vostri!
Jojolin
Postat pe 1 Martie 2010 18:05
multumim vanesaraul. Pe mine ma trezeste bebele la 6.30
viobregar
Postat pe 1 Martie 2010 19:48
Fetele sa va zic un banc .
Intrebare :cand te uiti la soacra cu un singur ochi...????
bau
Postat pe 2 Martie 2010 00:08
cand apesi pe tragaci
bau
Postat pe 2 Martie 2010 00:08
slabuta activitate fetelor....oare de ce s-au incheiat subiectele .

vanesarule esti cumva ''soacra''ca sincer mie asa imi pare...

o primavara frumoasa tuturor
anaROBERT
Postat pe 2 Martie 2010 00:57
"alinakatt" e valabil si pt tine. Trimite te rog mail la [email protected] cu date personale si primesti pt tine si fetita ta o sedinta gratuita la salina. Pt "ses": salina artificiala creeaza aceleasi conditii ca cele din salinele naturale, in aer existand chiar o concentratie de sare mai mare. Aceasta concentratie este controlata prin aparate, ceea ce face ca o sedinta de tratament in salinele artificiale sa dureze mai putin (50 minute) fata de una din salinele naturale (cateva ore). Un alt mare avantaj al salinelor artificiale este temperatura, care variaza intre 20-22 grade, fata de 16-18 grade in cele naturale, ceea ce face mai placuta sedinta de tratament. De asemenea te vei convinge singura ca o sedinta de tratament in salina artificiala e mult mai relaxanta decat in cea naturala.
Nu am inteles, ajungi si la Timisoara sau doar mergi la Deva.
Oricum asteptam mail si de la tine cu date personale si perioada cand ajungi la Timisoara, pt programare.
O zi buna tuturor.
office_salinasusesi_ro
Postat pe 2 Martie 2010 06:36
O DIMINEATA FRUMOASA TUTUROR!
Jojolin
Postat pe 2 Martie 2010 08:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand un patut nou 1 De la: andreeat_nico 4 Ianuarie 2010 21:47
Vand pompa san electronica PHILIPS AVENT ISIS iQ UNO 5 De la: Foxy30 8 Decembrie 2010 06:10
bb-ei nascuti in iunie..la mai mult.... 19 De la: izabela08 17 Februarie 2010 11:02
Vand scaun auto bebe Synthesis XT plus FUEGO Chicco 1 De la: kidz008323 28 Mai 2010 10:54
Ocazie 5 De la: mihaellaella 6 Martie 2009 15:27
Setari Cookie-uri